Normal ca te intereseaza parerea celor din jur,depinde sau conteaza foarte mult si din partea cui vine...un ex ...nu ai putea ''apleca'' urechea la un pusti de 15 ani vorbim de o persoana de 25-30 de ani ca e ''stiu eu cum'':).Daca ar fi sa asculti ce zice lumea sau cei din jurul tau ai sta, ori inkisa in casa ,ori ai face numai nebunii sa aiba ce vorbi lumea:)
Eu personal nu dau nici o atentie la ce zice lumea sau cei din jurul meu care nu ma cunosc:),nimeni nu poate spune despre cineva care il vede la prima vedere ca e ''cum o fi'',oricum tema e ca nu dau importanta la ce se vorbeste de mine pe la spate,de multe ori cei care ''m-au birfit'' au ramas cu buza ''umflata'':)
Un ex,cind am venit in Grecia toti prietenii mei ziceau ca am plecat la ''produs'':D,iar dupa un an de zile cind m-am intors in tara si au vazut cum am venit si mai ales cu cine ,imi erau cei mai buni prieteni si nu stiau cum sa-si ceara scuze:)
Asa ca lasa lumea sa vorbeasca atunci cind nu are ce face si fiecare sa-si traiasca viata cum ii pofteste inima...pentru ca numai voi cei care ascultati de gura lumii veti regreta:)
Te intereseaza "ce zice lumea" ?!
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
De multe ori esti nevoit sa auzi jigniri din partea celor din jur... lumea este rea, nu ai cum sa o schimbi! Am invatat sa trec peste aceste comentarii. Atata timp cat persoana respectiva nu imi afecteaza in mod direct viata, nu ma intereseaza absolut deloc ce parere are despre mine!
Daca tin la persoana respectiva atunci probabil ca da, m-ar interesa ce ar avea de spus... dar nu m-as schimba doar pentru a multumi pe cineva! Poate as fi mai atenta, as considera cea ce mi-a fost spus...iar daca acea persoana a avut dreptate... atunci poate merita sa imi revizuiesc atitudinea sau comportamentul!
Daca tin la persoana respectiva atunci probabil ca da, m-ar interesa ce ar avea de spus... dar nu m-as schimba doar pentru a multumi pe cineva! Poate as fi mai atenta, as considera cea ce mi-a fost spus...iar daca acea persoana a avut dreptate... atunci poate merita sa imi revizuiesc atitudinea sau comportamentul!
They that love beyond the world cannot be seperated by it.
Death cannot kill what never dies
Death cannot kill what never dies
- IcE QuEeN
- Junior Member
lumea
Pe mine nu ma intereseaza ce zice lumea despre mine, pentru ca inainte tineam cont de ce spunea lumea si ajunsesem sclava ei.
Asa ca pe mine ma doare in cot de ce spun altii, daca ma plac eu ce mai conteaza ce spun altii.
Asa ca pe mine ma doare in cot de ce spun altii, daca ma plac eu ce mai conteaza ce spun altii.
Aminteste-ti de trecut,
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
traieste in prezent,
gandeste in viitor!
-
Cristina - Junior Member
Ma intereseaza parerea celorlati despre mine. Dar daca unul de pe strada ma jigneste in vreun fel, pe-o ureche imi intra si pe alta imi iese. Daca o persoana care o cunosc de-o viata ma jigneste raman foarte rau. Ma gandesc ore intregi la ceea ce mi-a spus. Cum ies din aceasta stare? Mai intai ma calmez si pe urma incerc sa clarific totul. Am la servici o baba care ma barfeste mult pe la spate. Tot timpul o las pe ultimul loc sa-i fac terapia. Rezultatul....se enerveaza f. tare. Stiu ca e o tampenie dar din pacate sunt asa.........platesc cu aceeasi moneda. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Ficare om are o normalitate ..si daca nu ne incadram in normalitate incep sa vorbeasca ..ca asa nu e bine...uite ce face ala.....de ce a facut asa...pentru mine nu prea conteza parea celorlati pentru ca normalitatea este relativa..asa ca fiecare face ce vrea pana la urma urmei pt ca asa este normal pentru el/ea...
The lost Little Girl
-
Roxyanne - Junior Member
35 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2