Andreea vs. Izabela
64 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3
2255
daca as sti ca iese la finele acestei saptamani colega de munca alu aiu (apropo, isi face bine treaba tanti sudorita sau sunteti in sectii diferite si nu o ai supt supraveghere?). m-as duce pana la Semanatoarea sa o intreb: "Auzi fí£, ce gatu' mamei tale ai cu sudistii?". iar ca tacamu sa fie complet, i-as da si nitica carnita, ca ma gandesc ca ii ie fomica. asta, insa, nu ma determina sa ma abat de la ideile mele, cum ca as vrea sa s-o vad pe Andreea raus, cum ar spune neamtzu.
si vorba lu tanti moderatoarea de pe forumu "BB", sunt curios cum o sa reactioneze sudorita cand o sa afle ca nu a Alida a votat-o! io dac-as fi in locu Alidei, cu prima ocazie cand as iesi din casa, m-as duce glont la sudorita si i-as da un cap in gura. chiar doua, ca este oferta!
si vorba lu tanti moderatoarea de pe forumu "BB", sunt curios cum o sa reactioneze sudorita cand o sa afle ca nu a Alida a votat-o! io dac-as fi in locu Alidei, cu prima ocazie cand as iesi din casa, m-as duce glont la sudorita si i-as da un cap in gura. chiar doua, ca este oferta!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
sa imi dau si eu cu parerea????
PAI EU CRED CA AR FI MAI INDICAT SA IASA IZA DECAT ANDREEA ....EU AM O MICA IMPRESIE CA EA CREDE CA O SA CASTIGE,ESTE FOARTE SIGURA PE EA......CREDE CA PUBLICUL O PLACE DACA A SCAPAT PANA ACUM DE PROPUNERI......SI-A CAM LUAT-O IN CAP SI INCEPE SA MA OFTICE.
DIN PARTEA MEA ....SA IASA TOTI DAR SA RAMANA SOSO E SINGURUL CARE MERITA CELE 2 MILIARDE SI CEVA...OALEO.....CATI BANI!!!!! SINCER...EU TIN CU EL......IAR CAT DESPRE CELE 2,SA IASA IZA !!!!!!!!PURCEA CU 4 CLASE.......AS VREA SA IASA DEEA CA SA SE INTALNESCA CU ERNEST....MA INTREB??????O SA FIE IMPREUNA?????
DIN PARTEA MEA ....SA IASA TOTI DAR SA RAMANA SOSO E SINGURUL CARE MERITA CELE 2 MILIARDE SI CEVA...OALEO.....CATI BANI!!!!! SINCER...EU TIN CU EL......IAR CAT DESPRE CELE 2,SA IASA IZA !!!!!!!!PURCEA CU 4 CLASE.......AS VREA SA IASA DEEA CA SA SE INTALNESCA CU ERNEST....MA INTREB??????O SA FIE IMPREUNA?????
- moni_cool
- Junior Member
un cap doo in gura iash da shi io prietenejte izucai, ca are buba la creerash, da tot pa andreea o votez intai shi-ntai, ca buba ei mi se pare mai mare shi mai greu de reparat. baicse ma bucur ca te pastrezi pa pozitzii, credeam ca te-ai sucit.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
Re: 2255
Initial trimis de baixinho
, i-as da si nitica carnita, ca ma gandesc ca ii ie fomica.
baicsule sudorita fu promovata la sectia de ambalaje si confetii si acu pozeaza pt ciocolata poiana ca-si schimbara aia lucu la ciocolati da trebe sa-ti spui ca aseara cand schimbai io periile la gjoistic si pusei roventa pe off auzii ca sudorita datorita atmosferei de lancezeala din casa nici de sex nu-i arde asa ca nu jtiu acu daca o sa-ti accepte oferta de biftec tartar ce i-o facusi matale mai ales ca e improbabil sa stie semnificatia cuvantului sex ia fiind convinsa cred ca ie un fel de gulash din zona debretinului.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
....da si taranu previzibil a tinut sa sublinieze esti puuuuu---ra . stiu mah nashico cachiar atunci udam florile cu stropitoarea de tabla galvanizata primita cadou de la predator de ziua mea impreuna cu un set mishto de sarme de vase si un stergator vileda cauciucat
-
IZA-OUT!!!
Trebuie neaparat s-o dam afara pe javra aia de Iza! Nu inteleg cum a rezistat atat in casa! Eu la inceput aveam o parere destul de buna despre ea (lasand deoparte aspectul ei fizic shi prostia) dar, de la un timp, a inceput sa ma calce pe nervi! Nu o sustin neaparat pe Andreea dar macar asta nu se cearta cu nimeni...
Shi, apoi, nu pot sa-mi dau seama cum o mai poate sustine pe Izabela cineva "din sud" dupa ce a spus ea : "sudistii sunt d tot kkt-ul"
Sper sa fiti de aceeasi parere cu mine shi sa o votati pe Waka d Iza!!!
Apoi urmeaza Coco, Deea, Flo...sa ramana SOSO!!!
Shi, apoi, nu pot sa-mi dau seama cum o mai poate sustine pe Izabela cineva "din sud" dupa ce a spus ea : "sudistii sunt d tot kkt-ul"
Sper sa fiti de aceeasi parere cu mine shi sa o votati pe Waka d Iza!!!
Apoi urmeaza Coco, Deea, Flo...sa ramana SOSO!!!
- Mdlfinger
- Junior Member
Pai cum "deget mijlociu" ....tu votezi la aia la BB ? Dai 40 000 lei / vot ? Eu nici pe gratis n-ash vota ...ca si asa masluiesc voturile.
Stiti ce ma gandeam ? Ca sondajul nostru de pe forum ar trebui sa corespunda cu sondajul de la prima. Ca doar e acelasi lucru..dar facut la o scara mai mica. Dar o sa corespunda din parti. Iar o sa ne fraiereasca duminica seara...ca (,) concurentele sunt la mica distantza...si o sa varieze..ba 51%-49% , ba 53-47. Si tot asa.
Stiti ce ma gandeam ? Ca sondajul nostru de pe forum ar trebui sa corespunda cu sondajul de la prima. Ca doar e acelasi lucru..dar facut la o scara mai mica. Dar o sa corespunda din parti. Iar o sa ne fraiereasca duminica seara...ca (,) concurentele sunt la mica distantza...si o sa varieze..ba 51%-49% , ba 53-47. Si tot asa.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
IZA OUT!!!
Izabela a spus ca "sudistii sunt de c...t" si afirmatia asta i-a facut pe multi sa-si puna semnul intrebarii.Asa ca Iza s-ar putea sa out.
Consider ca ceea ce a spus Deea despre 50 de mii de para la Milano este mic copil pe langa ce face o jivina in casa aia.
Sincer,daca iese Deea vai de capul lui Soso.
Iar Coco si Flo sunt cainii Izabelei,unde se duce ea hop si ei.
Daca nici de data asta Izabela nu iese e clar ca voturile sunt aranjate.
V-am pupat pe toti si tine-tii pumnii Andreei.
Consider ca ceea ce a spus Deea despre 50 de mii de para la Milano este mic copil pe langa ce face o jivina in casa aia.
Sincer,daca iese Deea vai de capul lui Soso.
Iar Coco si Flo sunt cainii Izabelei,unde se duce ea hop si ei.
Daca nici de data asta Izabela nu iese e clar ca voturile sunt aranjate.
V-am pupat pe toti si tine-tii pumnii Andreei.
- raluca19
- Junior Member
Deci..eu nu am suportat-o pe Andreea de la inceput.E atat de inchipuita si de fitzoasa...yo nu suport persoanele care privesc lumea de sus si am impresia ca Andreea asa face.
Ce e drept...si Iza ma calca pe nervi(mai nou),dar nu la fel cum a facut-o Andreea inca de la inceput.
Alida a trecut de partea SOSO-Andreea de cand a stat legata de SOSO,iar ala a avut sa ii bage in cap atatea chestii...a manipulat-o.Ia spus ce vroia si asta a bagat botu la TOT.Si Ernest a facut la fel cu ea....a spus 2 vorbe si Alida a cazut lata dupa el.
Dintre Iza si Andreea CLAR ANDREEA sa nu o mai vad pe ecran.
Numa bine
Ce e drept...si Iza ma calca pe nervi(mai nou),dar nu la fel cum a facut-o Andreea inca de la inceput.
Alida a trecut de partea SOSO-Andreea de cand a stat legata de SOSO,iar ala a avut sa ii bage in cap atatea chestii...a manipulat-o.Ia spus ce vroia si asta a bagat botu la TOT.Si Ernest a facut la fel cu ea....a spus 2 vorbe si Alida a cazut lata dupa el.
Dintre Iza si Andreea CLAR ANDREEA sa nu o mai vad pe ecran.
Numa bine
Eu sunt nascut in alb-violet/Traiesc in alb-violet/Si port in suflet si in gand/Mereu un nume sfant/Caci alb imi este sufletul/Violeta inima/Si pentru POLI voi canta/Doar asta-i viata mea!
-
Raspopitu - Junior Member
Nu cred k Iza e "preferata primei" sau cel putin nu mai e...
De 2 saptamani la Salut Big Brother, Andreea Raicu intr-un fel manipuleaza publicu sa o voteze p Iza! Toate imaginile p care le dau shi la 19:30 sunt majoritatea de genu :Iza s-a certat cu Alida, Iza a facut ceva nashpa.....blah,blah,blah...
Toti invitatii spun la emisiunea de la 23:30 k Iza i-a dezamagit!!!
Shi atitudinea Andreei Raicu, dupa cum am spus, o favorizeaza pe Deea!!!!
IZA=OUT
GO DEEA & SOSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
De 2 saptamani la Salut Big Brother, Andreea Raicu intr-un fel manipuleaza publicu sa o voteze p Iza! Toate imaginile p care le dau shi la 19:30 sunt majoritatea de genu :Iza s-a certat cu Alida, Iza a facut ceva nashpa.....blah,blah,blah...
Toti invitatii spun la emisiunea de la 23:30 k Iza i-a dezamagit!!!
Shi atitudinea Andreei Raicu, dupa cum am spus, o favorizeaza pe Deea!!!!
IZA=OUT
GO DEEA & SOSO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Mdlfinger
- Junior Member
afara,afara,cu izele din tara
OUT IZA!!!!!!!!!!!!
ati vazut ce mare si tare se da? crede ca n-o sa iasan nici acum......chiar dacao sa imi sacrific banii de pe cartela eu o votez,,,,,,vOtAtI-o si voi fratilor,ca nu o mai suport
ati vazut ce mare si tare se da? crede ca n-o sa iasan nici acum......chiar dacao sa imi sacrific banii de pe cartela eu o votez,,,,,,vOtAtI-o si voi fratilor,ca nu o mai suport
- moni_cool
- Junior Member
Chiar ar trebui sa-i facem o surpriza vacii de Iza duminik. No offence 2 cows but... LOL!
Tare as vrea sa-i vad fatza aia expirata kand va auzi de la Iantu k ea tre' sa paraseasca casa BB!!!
Pacat de faptul k duminik Iza va fi asteptata afara de asa-zisi fani care o s-o sustina shi o sa-i ceara autografe!!! Cred k dak era asteptata de "sudisti" nu mai ajungea intreaga la Satu-Mare!
Deci, I hope she'll leave the House!
Hai sa sunam la 0900909908 (de pe fix) sau sa dam un SMS la 1333 cu IZABELA!!!! I already did it many times.....
Tare as vrea sa-i vad fatza aia expirata kand va auzi de la Iantu k ea tre' sa paraseasca casa BB!!!
Pacat de faptul k duminik Iza va fi asteptata afara de asa-zisi fani care o s-o sustina shi o sa-i ceara autografe!!! Cred k dak era asteptata de "sudisti" nu mai ajungea intreaga la Satu-Mare!
Deci, I hope she'll leave the House!
Hai sa sunam la 0900909908 (de pe fix) sau sa dam un SMS la 1333 cu IZABELA!!!! I already did it many times.....

- Mdlfinger
- Junior Member
Deget mijlociu , inseamna ca esti f. bogat. Daca ai facut-o de multe ori , si 1data....costa 40 000 lei.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Oribilul Mosh
costa 40 000 lei.
care in termeni shaormistici inseamna una shaorma tip gigant si o bere la halba la fanuta.
nashico , ieri ma mai uitai si io pe-acolo ca facui doar maioneza la mixer pt salata de beof si cum mixeru e mai silentios ca deh e de la electroarges, vazui si io penibilitatea aia de iza care de cand bagara bebeu tot injura si dracui si ameninta pe fatuca aia. asa ca dupa juma de ora trecui la dat pureci uscati la pesti si inchisei obiectu vizual ca ma enervai rau de tot...
-
vreau sa iasa
daca iese si andreea eu nu ma mai uit!
doamne....habar n-aveti cat imi doresc sa ii vad moaca izei daca ar iesi afara ca este foarte sigura ca ea flo coco si soso o sa ramana.......VREAU SA IASA!!!! ati vazut ca si-a cam luat-o in cap?
ea crede ca ardealul ei o sprijina si acum da vina pe sudisti.....CAPRA IMPUTITA! eu sunt sudista!!!!!!!!!!!!
doamne....habar n-aveti cat imi doresc sa ii vad moaca izei daca ar iesi afara ca este foarte sigura ca ea flo coco si soso o sa ramana.......VREAU SA IASA!!!! ati vazut ca si-a cam luat-o in cap?
ea crede ca ardealul ei o sprijina si acum da vina pe sudisti.....CAPRA IMPUTITA! eu sunt sudista!!!!!!!!!!!!
- moni_cool
- Junior Member
aiule, io nu fui aseara ashea de norocoasa ca tine, ca io joia am zi de batut preshurile pa batator, shi oricat scosei io teveul pa geam, tot nu vazui nica, nici macar cand il atarnai de-o sfara shi-l coborai pana la parter, nush de ce da creca pentru ca io stau pe partea blocului opusa batatorului. ashea ca nu vazui aseara ioc, orshicum insarcinarea din saptamana asta mi se paru lejer tampitzica, ce-i aia sa merji cu fundu inainte shi sa portzi hainele pa dos, veri fani n-am ce spune. eri ce mai facura pa dos? pa andreea o mai aratara sau tot incuiata in baie sta? ii trecura spumele izucai sau tot furioasa pe alida se afla?
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
pai nashico vezi daca n-ai un injiner asa ca mine prin juru casei? io as fi inchiriat o macara zemag de 50 de tone ,cu bratu lung, as fi pus teveu legat cu franghie in carlig si cu bratu macaralei intins la maxim treceam teveu peste bloc, si lasai franghia pana cand aveam teveu in dreptu batatorului. da deh n-ai injiner n-ai bebeu.
pai nashico nu prea pierdusi mult. tema de cercetare impusa fu mai tampita ca toate de pana acu zic io. daca vroiau sa intre/iasa dintr-o incapere trebea sa intre/iasa de 3 ori si sa inchida usa de 3 ori la rand. andreea uita la intrare in baie si cand iesi isi aduse aminte si iesi si intra de 6 ori cica sa compenseze. penibila sarcina. iza numa cu injuraturi cum spusei mai devreme, ispumata si aia doi carcotasi costel cu florin ii dadeau si ei apa la moara in loc s-o potoleasca. o atzatzau ca deh interesu s-o vada si p-asta afara.
pai nashico nu prea pierdusi mult. tema de cercetare impusa fu mai tampita ca toate de pana acu zic io. daca vroiau sa intre/iasa dintr-o incapere trebea sa intre/iasa de 3 ori si sa inchida usa de 3 ori la rand. andreea uita la intrare in baie si cand iesi isi aduse aminte si iesi si intra de 6 ori cica sa compenseze. penibila sarcina. iza numa cu injuraturi cum spusei mai devreme, ispumata si aia doi carcotasi costel cu florin ii dadeau si ei apa la moara in loc s-o potoleasca. o atzatzau ca deh interesu s-o vada si p-asta afara.
-
am votat-o pe izabela. nu pot sa cred ca se comporta in halul ala. nu mi-a mers televizorul zilele astea, si am tot urmarit discutiile voastre ,dar nu am crezut ca izabela s-a purtat asa. ieri seara m-am convins. sper sa iasa.
ha, auzi madona romaniei :rolleyes:
ha, auzi madona romaniei :rolleyes:
X
-
punct - Junior Member
Eu vreau sa iasa Iza..e prea exagerataaaaa!!!! Se comporta ca o VACA!;B
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Exista 2 variante
Cei de la Prima o vor in casa pe Izabela atat timp cat face show, si lumea o place, dar cand se cuminteste si dispare showul 'pozitiv' o scot din grila prin toate mijloacele posibile
1. Manipuleaza publicul astfel incat sa o voteze pe Iza
2. Modifica voturile pentru a castiga cine vor ei.
Io votai accidental cu Andreea, desi doream cu Iza, pentru ca sincer, pentru psihicul ei epuizat are nevoie de o recreatie.
aaa, si cu ocazia asta sa dea o raita pe la psiholog sa o invetze respectivul cum sa gandeasca ceea ce zice, pentru ca imi da senzatie ca are un kkt in loc 'simtzul' acela ce se numeste : CONTROL.
bine ca andreea, e o fudula crescuta in piscina la o vila cu 3 etaje din primaverii, de catre tati e partea cu numarul 2.
Ea nu are nevoie de bani, ca si asa se caca pe ei si ii da ta-su cand vrea mushchii ei.
Daca castiga o sa-i sparga intr-o saptamana pe tzoale la Milano, si nu e de bine
...
1. Manipuleaza publicul astfel incat sa o voteze pe Iza
2. Modifica voturile pentru a castiga cine vor ei.
Io votai accidental cu Andreea, desi doream cu Iza, pentru ca sincer, pentru psihicul ei epuizat are nevoie de o recreatie.
aaa, si cu ocazia asta sa dea o raita pe la psiholog sa o invetze respectivul cum sa gandeasca ceea ce zice, pentru ca imi da senzatie ca are un kkt in loc 'simtzul' acela ce se numeste : CONTROL.
bine ca andreea, e o fudula crescuta in piscina la o vila cu 3 etaje din primaverii, de catre tati e partea cu numarul 2.
Ea nu are nevoie de bani, ca si asa se caca pe ei si ii da ta-su cand vrea mushchii ei.
Daca castiga o sa-i sparga intr-o saptamana pe tzoale la Milano, si nu e de bine

- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Io incep s-o inteleg shi pe Iza......gresheala ei a fost faptul ca a crezut ca alida a votat-o......ca in rest.....ea nu cred ca mai poate sa mai suporte sa stea in casa aia....cum simtea shi Adrian.....deci pot sa zic ca,ascultand melodia "drumul tau" de pe albumul BB,incep sa-i inteleg pe toti concurentii,prin ce "vremuri" trec.....shi ce simt ei....... 

- Titina
- Junior Member
Initial trimis de X-Tina Aguilera
Io incep s-o inteleg shi pe Iza......gresheala ei a fost faptul ca a crezut ca alida a votat-o
Eu in schimb n-o intzeleg pe Izaura. S-o purtat ca un rahat cand a ieshit Ernest, dupa aia a stat toata ziulika la barfta cu ratatzii aia 2 shi acuma face pe crizata ca cica a tradat-o "coditza". Chiar daca Alida ar fi propus-o, n-ar fi trebuit sa se comporte in halul asta. Fiecare din casa are dreptul sa propuna pe cine vrea afara.
IZA=VACA, PERICOL PUBLIC. Daca vrei sa iasa una din cele 2 concurente, trimite un SMS la 1333 cu numele IZABELA!!! Priceput?

You think I'll cry? I won't cry!
My heart will break before I cry!
I will go mad.
My heart will break before I cry!
I will go mad.
-
covergirl^^^ - Junior Member
Initial trimis de covergirl^^^
Daca vrei sa iasa una din cele 2 concurente, trimite un SMS la 1333 cu numele IZABELA!!! Priceput?![]()
Oricum nu mai e nevoie sa trimit SMS...

Prin postul ala de mai sus sa nu crezi ca vreau sa zic ca tin cu Iza,chiar deloc......tineam cu Andreea....
PS: Bai ce fatza a facut Iza cand a aflat ca pleaca din casa BB...lol....ce mirata a fost......" :confused: "
- Titina
- Junior Member
2279
ma bate gandul sa ma duc diseara in Macscs sa-i dau saliva verde in fata lu Iza. asa, sa vada si ea cam cum elimina saliva sudistii.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
imi pare rau ca am ratat plecare izei dar io la ora aia eram in oras cu niste prieteni si ne-am intors prea tarziu dar am auzit ca au huiduit-o rau de tot .....
ma bucur !

ma bucur !
-
monk - Mesaje: 2747
64 mesaje
• Pagina 2 din 3 • 1, 2, 3