Big Brother 2???

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

va exista "big brother 2"??

da
27
79%
nu
7
21%

Voturi totale : 34

Mesajde gabuba » Joi Iul 31, 2003 11:49 pm

cat de IDIOT trebuie sa fi(i) ca sa crezi ca vor intra inca odata aceeasi concurenti in casa? ce probleme va puneti si voi ...

(nu te ridica aiule, era o intrebare retorica si nimic mai mult)
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Titina » Vin Aug 01, 2003 4:59 pm

Am auzit k cica se va face o emisiune,in Septembrie (eu inainte credeam k va fi BB...),.......ceva ce seamana cu porcaria aia de Popstars...k ii baga pe unii in casa aia shi ,...nu shtiu ce se mai intampla,dar la sfarshit o sa apara din casa "noi vedete"...lol...sper k n-am auzit io bine...
Titina
Junior Member

Mesajde shinee » Vin Aug 01, 2003 5:32 pm

nu va fi in toamna.
e dimineata in alta viata?
shinee
Junior Member

Mesajde sohatzki » Dum Aug 03, 2003 11:10 pm

Initial trimis de Gabyzzu
cat de IDIOT trebuie sa fi(i) ca sa crezi ca vor intra inca odata aceeasi concurenti in casa? ce probleme va puneti si voi ...

(nu te ridica aiule, era o intrebare retorica si nimic mai mult)

cei 12 pe care i-am vazut in prima serie au fost selectati dintr-un final de 24 de concurenti. eu ma refeream la ceilalti 12 care NU au fost selectati.

bine a zis cine a zis ca noi o sa fim singura tara in care nu se va mai continua BBu'...

stiti cumva ce audienta a scos finala Big Brother?
adevarul nu doare, ci serveste dusuri reci prostiei calde...
sohatzki
Junior Member

Mesajde monk » Lun Aug 04, 2003 10:36 am

in orice caz a avut audienta mai mica decat filmu ala indian de pe Antena1 care a fost in paralel cu finala ...
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde SiMiCs » Vin Aug 08, 2003 12:08 am

Ar fi mistho sa se faca bb 2 ..desi ma tem ca voi fi dezamagita !..:D parca vad ca o sa ne bage astea de la prima Star factory ala..pe gura!:)..si din cauza..showului ala nu se va mai face Big Brother:(.
Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
SiMiCs
Junior Member

Mesajde mihaitzu » Vin Sep 05, 2003 12:02 am

Stai linistita ca va reveni BB, cum se termina star factory
www.andreeabalan.20m.com e site-ul oficial al fanclub-ului Andreea Balan din Cluj-Napoca. Va asteptam sa treceti si pe la noi.

Daca mi-ai cere/ As fugi de-acasa/ Adio as spune/ De nimeni nu-mi pasa Dedicatie speciala ptr. AB si NM
mihaitzu
Junior Member

Mesajde i'm back » Mar Sep 09, 2003 10:28 pm

Stie careva cum o cheama pe cooprezentatoare emisiunii star factory, care va prezenta alaturi de virgil iantu?
i'm back
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Sep 14, 2003 5:04 pm

In asteptarea lu' Big Brother 2 sa va povestesc ce am vazut la Big Brother Danemarka.

Era una care se radea la piz*a. Si umbla fara nici o jena fara chilotzi pe ea. Au filmat-o aia lejer. Nu avea nici o treaba...nu ca romanii astia care n-au aratat nimic.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati