Costel vs. Florin

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Care vreti sa plece din casa BigBrother?

Costel
26
93%
Florin
2
7%

Voturi totale : 28

Mesajde Wild Rose » Vin Iun 27, 2003 10:21 am

deci, eu asa stiu... poate nu am dreptate.. dar , eu din cate stiu, in ultima zi, probabil in acele 3 ore de emisiune, vor fi eliminati doi concurenti (pe rand) dupa care vor ramane 2... iar din acei 2, va castiga 1...
acum, nu-mi dati cu nimic in cap daca nu am dreptate... eu asa am auzit de la niste "surse" destul de sigure... ramane de vazut atunci, nu?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde eyewitness » Vin Iun 27, 2003 10:23 am

costelus ,dupa ce ca e tzaran mai e si complexat ca-i singuru fara facultate de-acolo si cum prostu nu-i prost destul pana nu e si fudul ,cand l-a tras de manecuta alida ca face greseli de ortografie la stirile ce le are de redactat a sarit ofuscat dand teste fetelor din eminescu.

bad girl incearca te rog sa explici mai in detaliu si cat se poate de coerent, la cat poti tu bineinteles, cum se va proceda ,pas cu pas, dupa ce duminica va iesi unu din cei doi propusi si vor ramane 4.
cand va fi de exemplu ultima zi?
eyewitness

Mesajde Wild Rose » Vin Iun 27, 2003 9:43 pm

nu iti pot explica mai mult pentru ca nici eu nu stiu mai mult... mie mi-a explicat vara-mea... :p
Din cate stiu, duminica aceasta este eliminarea si... peste 1 saptamana... Bye bye bb!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde monk » Vin Iun 27, 2003 10:36 pm

vi se pare destul de clar votul :D ?

a cam dat-o in bara rau de tot coco ....
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Titina » Vin Iun 27, 2003 10:44 pm

Initial trimis de monk
a cam dat-o in bara rau de tot coco ....

Pe naiba.....a dat-o la inceput.....acuma s-a potolit shi chiar ash vrea sa mai ramana in casa.....cu toate k io n-o sa mai vad vreodata BB cu aceshti concurenti....poate cel din septembrie......:)
Titina
Junior Member

Mesajde dima roxana » Lun Iun 30, 2003 6:26 am

oricum a fost cum am vrut eu a iesit coco.

am auzit ca exista seria2 si 3 de bb.sigur ?
sper sa va placa.va iubesc pe toti
dima roxana
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iun 30, 2003 8:07 am

dima roxana

ai avertizare pentru posturi consecutive pe acelasi thread in mai putin de 5 minute care se interpreteaza ca goana dupa posturi. in dreapta jos ai pedala cu modifica post pe care o poti folosi pt modificare/editare in decurs de trei ore de la postare.

la urmatoarea abatere primesti avertisment
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 30, 2003 9:20 am

eyewitness , tu esti un om destept si imi vei putea raspunde la o intrebare ce ma framanta si din pricina careia nu am pus geana pe geana toata noaptea.

In sondajul nostru de aici de pe forum au votat 28 de oameni. destul de reprezentativ , zic eu. din acesti 28 de oameni , aproape 93 % il doreau pe costel afara. cum se face ca in sondajele de la prima...costel a avut 51 % ? si , pe deasupra , se tot schimba cu Florin la conducere. fac aia vre'un matrapaslac...sau care-i treaba ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iun 30, 2003 10:12 am

posibil moshule sa faca si prima o inginerie sa fie mai palpitant ca oricum nu sta nimeni sa-i verifice. in plus pe pagina de bebeu vineri tzaranu avea 76% si florin 24% iar acolo votasera mult mai multi decat pe fanclub.
eyewitness

Anterior

Înapoi la Antichitati