Big Brother editia 1 la final. Opinii si pareri.
54 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2
h3 h3 h3... i knew he could do it...
si uite ca pana la urma am avut dreptate... a castigat soso... Bravo lui, a meritat din plin acest premiu!
si uite ca pana la urma am avut dreptate... a castigat soso... Bravo lui, a meritat din plin acest premiu!
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
risc sa fiu off topic dar...
daca merg, te anunt!
in orice caz, pe mine m`a surprins ca a plecat Andreea inaintea lui Florin... pacat ca romanii o invidiaza prea mult... in alta tara, ar fi avut sansa sa castige... ma asteptam sa ramana Alida & SoSo in casa... si ma asteptam sa castige SoSO... am avut incredere in el... si s`a vazut clar cat de fericit era... nu se astepta la asta.. poate de acum incolo, va fi si el mai increzator...
daca merg, te anunt!
in orice caz, pe mine m`a surprins ca a plecat Andreea inaintea lui Florin... pacat ca romanii o invidiaza prea mult... in alta tara, ar fi avut sansa sa castige... ma asteptam sa ramana Alida & SoSo in casa... si ma asteptam sa castige SoSO... am avut incredere in el... si s`a vazut clar cat de fericit era... nu se astepta la asta.. poate de acum incolo, va fi si el mai increzator...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Ma bucur pt acest baietzel dragutz numit Soso(nu vreau sa jignesc pe nimeni..dar totushi,e asha fragil!)
Soso mi-a placut pt ca mi s-a parut sincer si a fost tare cand a facut`o "vaca" pe Izabela,cand te uiti la el nu crezi ca are tupeu sa omoare nici o musca...
Cum e medicinist banii astia ii vor folosi din plin.
BravoSoso!
Soso mi-a placut pt ca mi s-a parut sincer si a fost tare cand a facut`o "vaca" pe Izabela,cand te uiti la el nu crezi ca are tupeu sa omoare nici o musca...
Cum e medicinist banii astia ii vor folosi din plin.
BravoSoso!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
nu este nici o surpriza ca soso este castigatorul. de foarte, foarte mult timp s-a dus o propaganda desantata, la postul prima, in ziare - cu precadere in evenimentul zilei - pentru soso. este adevarat ca a si fost votat de multe ori in finala, probabil o parte a poporului nostru de privitori la tv s-au identificat cu el. asa ca persoana cea mai stearsa, cea mai lipsita de initiativa si cea mai lipsita de simt practic a castigat; oamenii au votat cu persoana cu care ei s-au identificat cel mai mult. nu au considerat ca un luptator poate fi reprezentativ. toti cei care au luptat pentru un loc in casa, care au avut personalitate, care au avut initiativa si s-au implicat au fost rand pe rand, eliminati. asta explica mentalitatea celor care au votat si care probabil sunt reprezentativi la nivelul intregului popor. au considerat invingator pe cel care nu a facut nimic. (daca cei care au intemeiat america aveau si ei astfel de mentalitate, acum america nu ar mai exista.) dar la noi merge. sa traiasca soso-ii care nu fac nimic. ei ne reprezint
:rolleyes:
nici nu ma astept sa ma aprobe cineva de pe forumu asta .
:rolleyes:
nici nu ma astept sa ma aprobe cineva de pe forumu asta .
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
SOSO E BETON
MA BUCUR CA ACASTIGAT SOSO SI SA STITI CA A FOST CEL MAI BUN .AM TRAIT APROAPE DE EL EMOTIA ALEGERII SI A MERITAT.
CUM PUTEM OARE SA LUAM LEGATURA CU EL?STITI CUMVA?
CUM PUTEM OARE SA LUAM LEGATURA CU EL?STITI CUMVA?
- danielao
- Junior Member
avand in vedere ca threadul dedicat lui soso pt aprecieri si voturi pro si contra nu-si mai are rostul atata timp cat soso a castigat deja prima editie a bb, s-a unit cu threadul "pareri despre castigator" astfel ca impresiile si parerile voastre le puteti expune in continuare pe acest thread ,redenumit Big Brother editia 1 la final. Opinii si pareri si nu numai vis a vis de soso ci de toti cei 12 participanti...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
danielao = avertizare pentru postare de bagare in seama pe threadul soso. aici afirmatiile gen "x este beton" trebuiesc argumentate motiv pt care ti-am sters acest post. al doilea post ti l-am lasat si nu pt ca ai tipat la noi ci pt faptul ca poate vreun forumist te-ar putea ajuta cu adresa de contact a lui soso.
-
-
monk - Mesaje: 2747
da.soso era cel mai dragut si mai cumsecade! ceilalti tot timpul isca unul scandal, in schimb soso,nu!
Gandeste de doua ori,
Inainte de-a actiona!
Inainte de-a actiona!
-
Tiger Blue - Junior Member
Stiti ce mi-ar face mie mare placere? sa vina soso pe site si sa vada ca aproape toti am tinut cu el de la inceput si sa se bucure ca are hh..........................cati fani!!!:D
:o

Gandeste de doua ori,
Inainte de-a actiona!
Inainte de-a actiona!
-
Tiger Blue - Junior Member
tiger blue - avertisment pt posturi succesive in mai putin de 3 ore pe doua threaduri. in dreapta jos exista butonu modifica, care in astfel de situatii se poate folosi pt editare. la prima abatere de acest gen se lasa cu un ban....
-
da, mai ales cand era vb. de un scandal cu izabela ... :rolleyes:
cred ca si-a dat si el seama ca tzara e reprezentat de sosoi, si ca ei l-au votat :rolleyes:. Mda. Oameni fara principii. Ce pretentii pot avea de la fetitele in care hormonii se misca cu viteze luminii, de la femeile care vad in soso baietelul perfect, si de la baietii prea prosti pt a avea un punct de vedere personal?
cred ca si-a dat si el seama ca tzara e reprezentat de sosoi, si ca ei l-au votat :rolleyes:. Mda. Oameni fara principii. Ce pretentii pot avea de la fetitele in care hormonii se misca cu viteze luminii, de la femeile care vad in soso baietelul perfect, si de la baietii prea prosti pt a avea un punct de vedere personal?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabizzule asta e parerea lui .... poate si parerea ta e stupida in opinia altora ... Oricum am citit zilele trecute intr-un ziar ca in urma cu ceva timp familia lui soso avea probleme mari cu banii incat de abia isi puteau lua paine
Peseu : cica inca nu a ridicat banii
Peseu : cica inca nu a ridicat banii
-
si cam care ar fi problema, stimate monk?
sa ma contrazica! nu vezi ca toti tac malc... :rolleyes:
nu ca ar avea ce sa dezbata pe tema soso. Mi-am mai exprimat de 3 ori pana acum parerea, ca acest baietas nu avea ce cauta printre finalisti, prin simplul fapt ca era un inutil in casa aia. Nu a facut absolut nimic. Nu s-a antrenat in discutii, certuri, nu a calmat spiritele, singurul lucru bun pe care l-a facut a fost sa o calmeze pe alida... fapt facut si de ceilalti concurenti...
ma repet, dar asta e: traiasca aerienii, care nu shtiu pe ce planeta sunt, cei care se vaicaresc all day, si toti cei care nu au nimic de zis sau de facut. Tara de sosoi ratati.
Sa ma contrazica cine vrea.
si sa ma scutiti de eterna faza: opinia lui si opinia mea. Vorbim de lucruri concrete. E un concurs, cu un premiu (se pare concret).
rasp la pseu lu monk: daca eu iti zic ca alida cand a fost mica a trait intr-o casa cu igrasie, iar adevaratul ei tata a murit, iar ma-sa nu avea cu ce sa o hraneasca, si a fost pe moarte, te impresioneaza cu ceva? acum pe bune am auzit ca adrian vine dintr-o familie defavorizata... so? care e faza?
sa ma contrazica! nu vezi ca toti tac malc... :rolleyes:
nu ca ar avea ce sa dezbata pe tema soso. Mi-am mai exprimat de 3 ori pana acum parerea, ca acest baietas nu avea ce cauta printre finalisti, prin simplul fapt ca era un inutil in casa aia. Nu a facut absolut nimic. Nu s-a antrenat in discutii, certuri, nu a calmat spiritele, singurul lucru bun pe care l-a facut a fost sa o calmeze pe alida... fapt facut si de ceilalti concurenti...
ma repet, dar asta e: traiasca aerienii, care nu shtiu pe ce planeta sunt, cei care se vaicaresc all day, si toti cei care nu au nimic de zis sau de facut. Tara de sosoi ratati.
Sa ma contrazica cine vrea.
si sa ma scutiti de eterna faza: opinia lui si opinia mea. Vorbim de lucruri concrete. E un concurs, cu un premiu (se pare concret).
rasp la pseu lu monk: daca eu iti zic ca alida cand a fost mica a trait intr-o casa cu igrasie, iar adevaratul ei tata a murit, iar ma-sa nu avea cu ce sa o hraneasca, si a fost pe moarte, te impresioneaza cu ceva? acum pe bune am auzit ca adrian vine dintr-o familie defavorizata... so? care e faza?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
chestia e urmatoarea .... Romania e o tara care sta pe loc de mai mult de 50 de ani :lol: asa ca e normal sa fie apreciat un om "static"
-
LETZ PARTY!
SOSO IS THE WI-NER!SOSO IS THE WI-NER!EVERYBODY PARTY!
- kahlan
- Junior Member
k@tzy
ai un avertisment pentru postu de mai sus
aici nu e stadion sa strigi hai rapidu ci conform cu titlul threadului iti spui parerea , opinia despre prima editie a big brother. daca nu ai asa ceva te rog sa te abtii.
ai un avertisment pentru postu de mai sus
aici nu e stadion sa strigi hai rapidu ci conform cu titlul threadului iti spui parerea , opinia despre prima editie a big brother. daca nu ai asa ceva te rog sa te abtii.
-
http://www.fanclub.ro/p/dir/Fanclub_portal/Galerie/Vedete_romanesti/Big_Brother/Sezonul_2003/index.html
aici vezi gasi imagini din prima partea BBului
imaginile din partea a 2a vor veni pe parcurs
mai e putin...
aici vezi gasi imagini din prima partea BBului
imaginile din partea a 2a vor veni pe parcurs
mai e putin...
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Mda.. cred ca-si merita locul... desi mi-ar fi placut mai mult Ernest...
Love of my life you`ve heart me, broken my heart, and now you leave me, love of my life can't you see, bring it back, bring it back, don't take it away from me, because you don't now, what it means to me !!! :cry: :kiss:
-
sandrino - Junior Member
Bun, pentru ca Big Brother 1 s-a incheiat acum aproape un an, si acest subiect nu-si mai are rost , vreau sa fac eu incheierea.
I-am cunoscut pe majoritatea din BB 1, pe cativa chiar foarte bine. Tot ce va pot spune e ca ne-am inselat in privinta lor si in faptul ca am crezut cum ca un show de televiziune ce-mi prezinta zilnic 10 minute din ceea ce face un om intr-o zi poate fi reprezentativ. Sunt de acord cu ideea ca-s niste oameni cu curaj ce nu merita sa fie judecati fara drept de apel prin prisma unui simplu show. Cam atat.
Subiect inchis.
I-am cunoscut pe majoritatea din BB 1, pe cativa chiar foarte bine. Tot ce va pot spune e ca ne-am inselat in privinta lor si in faptul ca am crezut cum ca un show de televiziune ce-mi prezinta zilnic 10 minute din ceea ce face un om intr-o zi poate fi reprezentativ. Sunt de acord cu ideea ca-s niste oameni cu curaj ce nu merita sa fie judecati fara drept de apel prin prisma unui simplu show. Cam atat.
Subiect inchis.
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
54 mesaje
• Pagina 2 din 2 • 1, 2