)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
parca am mai zis undeva....
ma tot uit la forumu ala de muzica clasica si dedesupt scrie ca e dedicat marilor melomani.exista si mici melomani?sau melomani mai mijlocii,asa?cum se masoara melomania asta?este aparat special,melomaniometru?
ma tot uit la forumu ala de muzica clasica si dedesupt scrie ca e dedicat marilor melomani.exista si mici melomani?sau melomani mai mijlocii,asa?cum se masoara melomania asta?este aparat special,melomaniometru?
-
SOD - Mesaje: 6035
Cataline, cand spui despre Van Basten ca a fost un mare fotbalist...ce intelegi prin asta ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
aaaaaaaaaaa,cred ca o sa fac pe mine de emotzie!demiurgu vorbeste cu mine!
gfsdahugas : bre demiurgule,van basten chiar a fost mare fotbalist.da daca io scriu la melomanii aia,nu insemneaza ca-s!pricepi?asa,daca vrei sa scrie marii melomani,poate ar trebui sa-l racolam pe iosif sava.
gfsdahugas : bre demiurgule,van basten chiar a fost mare fotbalist.da daca io scriu la melomanii aia,nu insemneaza ca-s!pricepi?asa,daca vrei sa scrie marii melomani,poate ar trebui sa-l racolam pe iosif sava.
-
SOD - Mesaje: 6035
Monk scrie:gabizzu poti zice ce o zice ca stiu ca weet tot la mine tine mai mult :p
Hai mai , fiti seriosi ! Si pe asta ati ajuns sa va " impungeti " ? Uffffffff ce copii ! Amandoi imi sunteti dragi , na ! Oricum , nu-s io asa de importanta , deci nu vad de ce va agitati atat :confused:
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
-
monk - Mesaje: 2747
-
monk - Mesaje: 2747
tocma citii la gazeta CA QUentin Tarantino vine in Romania sa faca un nou film despre papusika sadika Chucky. ;S ;h
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
uita-te mah la meciuri...si lasa-l pe Tarantino ! Celta i-a egalat pe The Guns. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Gabizzu scrie:lol. hai weet, lasa, ca stiu eu ca iti place sa vezi cum se bat copiii pentru 'afectiunea' ta. *p te stiu eu, te stiu
Hai ma , fii serios ! Ce sa imi placa ? Mai ales ca stiu ca nu e pe bune *p asa ca .. de ce si ce sa imi placa ?
Monk scrie:lasa ca tot io is ala care o sa mi-o pun cu weet
Cu weet .. poate , da nu cu weet-weet *p
Mr Teo scrie: Play nice ca weet e maritata si nu se da la voi.
De parca poti sa stii ... e buna carnea frageda *p Poate mai am si eu nevoie de prospaturi din cand in cand .. Oricum , ii mai las sa creasca un picutz :yD Pana atunci .. ma decid pe care il iau primul :lol:
Super linku' lu' Aliosha :yD
Anti pro-ana
-
Mig..iar ai baut ? Lokomotiv i-a batut pe Monaco. Arsenal a batut la Vigo pe Celta.
-
N-am mai fumat de peste o saptamana..vreau o tigara rrrau de tot. Vreau sa simt fumul in mine,sa ma patrunda;D
In alta ordine de idei, cre' ca o sa ies la o tigara.. Si ca nu vorbesc doar despre tigari, ma intreb unde-i bricheta??
Deci, eu merg sa fumez..daca gasesc tigarile.
ma repet cumva?
Dupa ce voi fuma o tigara, ma voi culca. Noapte buna.
In alta ordine de idei, cre' ca o sa ies la o tigara.. Si ca nu vorbesc doar despre tigari, ma intreb unde-i bricheta??
Deci, eu merg sa fumez..daca gasesc tigarile.
ma repet cumva?
Dupa ce voi fuma o tigara, ma voi culca. Noapte buna.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
as vrea sa am un ferrari testarossa
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
as vrea sa fiu o testoasa ninja !
-
vali scrie:-de ce face weet-weet comentarii imbecile la filme?
-degeaba
Ca sa aiba vali ce intreba ! Si ca se mai si mire !
Ce dracu' ai mah ? Din mai mult de 100 de CDuri cu filme , era programat unul , da ? Ala nu a mers , asa ca am ales Hackers , fara ca sa ma uit ce zic criticii , clar ? Si nu ma intereseaza ce zic aia , in general ! Ca lor le place American Beauty si mie mi se pare o porcarie ... asa ca , mi se rupe de ce zic ei ! Si cred ca am tot dreptul sa postez pe " ce filme ati mai vazut " si sa imi spun parerea ! Asa ca lasa-ma naibii in pace si nu te mai lua de mine ca boala de omu' sanatos , clar ? Daca nu-ti convin parerile mele , stii unde e butonul de ignore ! :mad:
Anti pro-ana
-
uet-uet,vali e "neparcat",daca intelegi ce vreau sa zic.in rest e baiat bun.cum talica esti uda mereu,normal ca esti bine dispusa si zambitoare.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Tie-ti place sa fii ud ? Nici mie *p
Si daca e neparcat ce ? Tre' sa vina sa-s verse naduful aici ? Ete na !
Si io-s weet .. adica doi "e" , ceea ce e total diferit de "wet" .. as if it would make a difference to you people :rolleyes:
Si daca e neparcat ce ? Tre' sa vina sa-s verse naduful aici ? Ete na !
Si io-s weet .. adica doi "e" , ceea ce e total diferit de "wet" .. as if it would make a difference to you people :rolleyes:
Anti pro-ana
-
pei da noo ne place cu un ie.
mie-mi place sa fiu ud,da' daca e si o fata langa mine,adicalea e mai naspa sa fii ud,asa,de unu singur.
mie-mi place sa fiu ud,da' daca e si o fata langa mine,adicalea e mai naspa sa fii ud,asa,de unu singur.
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100