(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

1574

Mesajde baixinho© » Joi Feb 13, 2003 3:12 pm

Am scris postul cu numarul 3000 pe acest thread. Va interesa?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 3:33 pm

Postul 3000 pe acest subiect a fost scris de Alin. Tu,baixo,ai scris postul 3001.
Iar asta e postul 3002.

Tu ai dat al 3000-lea reply + postul initial al lui Darky ---> postul tau e cu nr. 3001

Ma mir ca rigurozitatzii tale germane...i-a scapat acest lucru.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

POSTU 3003 NA !!!!

Mesajde eyewitness » Joi Feb 13, 2003 3:58 pm

bah baicsule te pui cu contabilu forumului bah? asta stie pana si cate dejte are la o mana bah...
eyewitness

Mesajde dEpEchEmIND » Joi Feb 13, 2003 10:07 pm

J'aime, j'aime la vie. Mais la vie est toujours parchive parce que, maintenant j'ai mal au tete et je ne sais pas le raison....:P
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Feb 13, 2003 11:18 pm

Ptiu , ptiu , sa-i dea Doamne-Doamne sanatate la dentista mea de asta vara , ca acu' cateva minute mi s-a rupt un dinte da' plomba a ramas intreaga :D
unde dai si...unde crapa ?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 13, 2003 11:22 pm

Ha,ha. Cred ca de la mine e. Ca te-am injurat ca n-ai putut manca pizza la cuptor asta vara...prima oara...ca veneai de la dentist. Si am mancat singur..si nu mi-a placut. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde bhuttu » Joi Feb 13, 2003 11:32 pm

Mdea, cam asta ar trebui sa fie ultimul post al acestei seri, post care sa incheie capitolul fanclub pe ziua de astazi. Daca nu se mai scrie nimic interesant, evidement...

Si zic asa...

***Batai in usa.
A: Da. A, tu esti? Te asteptam. De fapt te asteptam de mult.
M: Ciudat. Toata lumea stie ca vin, da' nu m-asteapta nimeni. Inteleg ca sunt un oaspete neplacut.
A: Nu e cazul meu, crede-ma. Nu, mie imi place sa fiu vizitat. Si-asa, la mine e asa de liniste... Cred ca pana si la tine e mai multa animatie. Nu, nu, chiar te asteptam. Ia loc, te rog. Stii, am asa multe sa-ti spun. Da' banuiesc ca o sa am timp nu? Poate n-o sa ma crezi, dar eu chiar te iubesc. Categoric, am un sentiment ciudat in prezenta ta. Si suntem singuri... Tu stii cat te iubesc? De fapt, si eu sunt destul de confuz in sentimente. Sper sa ma ajuti putin, inca lucrez la asta. He-he, deja ma ia gura pe dinainte. Chiar sunt emotionat. Da' hai sa n-o mai lungim. Mergem?
M: Hai.*
YS: Wha' that? Listen to the guy talkin' to 'is lady there.
OS: Wha'? Oh, no, tha' ain't no lady there. Oh, no, kiddo, tha' 'is death.
YS: Wha'? Is tha' fo' sure? Well then... I don't get this. How can anyone talk to 'is death? Is this some kind of those weird books or somet'ng?Well then, this whole thing's a crap.
OS: Ya' betcha. It sure is a crap. I kindo' got to like that, though. Fact is, I know the guy that writes them.
YS: Is he some kind o' looser or something?
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde MiG29 » Vin Feb 14, 2003 12:19 am

Mai am un singur examen shi am scapat shi de sesiunea asta.Da de ce e asa frig afara?Nu mai suport...:(
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 14, 2003 12:22 am

Pentru frigul de afara exista un singur vinovat. Rusia. :mad:
Caci de acolo vine tot raul....din stepele Rusiei.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde basstard » Vin Feb 14, 2003 12:50 am

Io cre' ca vinovat pt frigul de afara e Seful. Care s-a certat iar cu el? Mereti la beserica si-l imbunati
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Feb 14, 2003 7:06 am

Happy Valentine´s Day!!!!
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

1576

Mesajde baixinho© » Vin Feb 14, 2003 9:57 am

Sunteti cu Zeul Momo rau de tot, sa-mi fuga pamantul de supt picioare daca va mint! Care dracu' mi-a mai sters un post de eri cand am intrat ultima data si pana azi? Si de ce?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Litera Stacojie

Mesajde Mirela » Vin Feb 14, 2003 3:22 pm

1. Ce este aceea o curva ? Ce o face pe o femeie curva ? Are by default un C mare scris undeva in frunte ? Sau sunt oamenii din jur cei care o infiereaza cu acest apelativ ?

2. Ce ii da dreptul unui om sa ii spuna unei tipe ca e curva ?

3. De ce se sfieste lumea sa spuna in fatza si baga apropoale voalate , ia sa vedem daca se prinde/se simte ?

Ma gandesc cu jind la masina mea de f***t irlandejii in gat , pe toti de la mic la mare , cu o singura exceptie : tipu' de la Maintenance , ca e un om si jumatate si mi-a pus jaluzele noi noute la fereastra , ca alea vechi s-au rupt . ( dimineatza iar am stat sa-i explic ce si cum cu istoria Romaniei si din una in alta am degenerat in doilea razboi mondial , Republica Moldova si ce-i cu Vlad Tepes Asta , ca el a auzit multe povesti , da' stie ca nu-i nici una adevarata )
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Vin Feb 14, 2003 3:29 pm

De pe ce forumuri iti dispar posturile baixule ? Stii si care iti dispar ?
"Against modern football."
Aliosha

1578

Mesajde baixinho© » Vin Feb 14, 2003 3:44 pm

o sa m-apuc iar sa le caut si iti comunic, da exista posibilitataea sa fie sterse unele thread-uri si, o data cu ele, si munca mea de-o viata (acu mi-a trecut prin cap chestia asta). pe de alta parte, daca-s sterse posturi de anu trecut, nu pot pentru ca sa iti spun despre ce este vorba in propozitie, pentru ca deoarece ca fiindca m-am apucat sa le pastrez doar pe cele de anu' asta.

ps: nu am de de cautat decat 200 de posturi. nici nu-s multe, este?
ANTI

baixinho©

Mesajde Draga » Vin Feb 14, 2003 5:02 pm

Haoleo manca-v-as, mi-e o foame de crap... m-a pus dreaq de m-am uitat pe threadul ala cu haleli si vorbea lumea acolo de mancarici de castraveti murati, carnaciori si altele asemenea... :drool: ce sa mai postez si io ca deja imi adunam lb de pe jos... lol.

In alta ordine de idei... Happy Valentine, everybody!
Si "la multi ani" user-ului vali - nu ne cunoastem dar nu puteam scapa prilejul... :o
A goal is a dream with a deadline :-?
Draga
Junior Member

Mesajde darkshines » Vin Feb 14, 2003 8:31 pm

mirela iti dedic o melodie : buck o' nine - irish drinking song ;D

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

1580

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 15, 2003 1:28 pm

Traieste Joao!
ANTI

baixinho©

Mesajde }Sk8er_Girl{ » Sâm Feb 15, 2003 8:21 pm

In momentul asta ma gandesc la............la cine?.............uf,stau prea mult in fatza calculatorului....bye!(da eu tot mai stau)
}Sk8er_Girl{
Junior Member

1581

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 15, 2003 8:49 pm

Bhuttu-le, cí£ca-te-ai in echipa cu care tzii. Nici macar nu e in stare sa marcheze pe teren propriu. Sa vezi ce-i fac lu Ryan Giggs cand il prind. Din cauza lui pierd eu juma de milion.

}Sk8er_Girl{, o iei si tu ca utzele? pardon, o iei si tu pe urmele utzelor?
ANTI

baixinho©

Re: 1581

Mesajde Titina » Sâm Feb 15, 2003 9:40 pm

Initial trimis de baixinho
Bhuttu-le, cí£ca-te-ai in echipa cu care tzii. Nici macar nu e in stare sa marcheze pe teren propriu. Sa vezi ce-i fac lu Ryan Giggs cand il prind. Din cauza lui pierd eu juma de milion.

}Sk8er_Girl{, o iei si tu ca utzele? pardon, o iei si tu pe urmele utzelor?

Pai,bah!Macar asta nu a umplut posturile ei cu injuraturi,da?Deci exista o mica diferenta.... :D
PS:...shi cu posturi "off-topic".Nu zic ca nu am facut shi eu mii de posturi off-topic la inceput...sper ca acum sa ma potolesc...
Titina
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Feb 15, 2003 10:01 pm

Acum ma gandesc ca ieri a fost 14 februarie si ca azi-dimineatza am luat o tranta zdravana pe gheatza in fatza blocului.

X- tina, unde-s alea cateva mii de posturi de care pomeneshti tu, ca eu nu vad ca ai decat 207!
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

1583

Mesajde baixinho© » Sâm Feb 15, 2003 10:02 pm

1. tu sa nu-mi spui mie "bah". mi te adresezi cu "domnule baixinho".
2. pe viitor, imi ceri permisiunea sa dai quote la mesajele mele, ca am si eu orgoliul meu.
3. nu mai da quote la ultimul mesaj, decat, eventual, la o singura bucata din postul precedent (iar asta in cazuri exceptionale)
4. "mii de posturi" inseamna ca numarul posturilor tale a fie alcatuit din patru cifre, prima fiind "2". deci in ultimul post ai aberat, ca de obicei.
ANTI

baixinho©

Mesajde Titina » Sâm Feb 15, 2003 10:25 pm

Baixinho,,...tu chiar nu-ti dai seama ca nu pot fi "mii" de posturi?Am exagerat cu "mii"...dar asha se zice...din nou te legi de fiecare cuvant.Tu crezi ca eu am numarat posturile off-topic scrise de mine?Nu!
Titina
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 16, 2003 10:15 am

1. ti-am spus sa mi te adresezi cu "domnule baixinho". nu vezi bine sau ai probleme cu ochii?
2. cand ai de gand sa-ti scurtezi semnatura la patru randuri (nu-mi baga placa aia "corpul de litera este mai mic" ca nu ma impresionezi)?
ANTI

baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 16, 2003 10:31 am

Ce ma enerveaza pe mine la acesti useri este faptul ca lungimea semnaturii este mai mare ca lungimea oricarui post facut de ei.

A trebuit sa intervina iara garda forumului..pt. a le scurta din semnaturi. :)

Decat domnule baixinho...mai bine "her baixo" ....sau baixo-san. Sau de ce nu....efendi baixinho. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

1588

Mesajde baixinho© » Dum Feb 16, 2003 10:35 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
(...) Sau de ce nu....efendi baixinho. :p

De treci codrii de arama
ANTI

baixinho©

Mesajde marian jan » Dum Feb 16, 2003 11:27 am

baixule,devii de cacat.bagari in seama si importanta prea mare.treaba ta!

in alta ordine de idei,domnule mosh,mi-a zis catelu lu alin sa iti transmit muie! :D
bravo baixule!
marian jan

1590

Mesajde baixinho© » Dum Feb 16, 2003 3:05 pm

Initial trimis de Alin
baixule,devii de cacat

varianta 1: vezi ca a intrebat Dabija de tine
varianta 2: si esti invidios?
varianta 3: n-ai inteles nimic, iti esplic miercuri la o bere in Piranha
ANTI

baixinho©

Mesajde Titina » Dum Feb 16, 2003 9:54 pm

Initial trimis de baixinho
1. ti-am spus sa mi te adresezi cu "domnule baixinho". nu vezi bine sau ai probleme cu ochii?

Nici una nici alta...pur shi simplu...nu-mi vine mie sa iti spun asha. :p
Titina
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati