Initial trimis de Nicholas_Alex
Pai acum aia zice ca esti pe interes!!!! :p
si crezi ca-i departe de adevar? io zic ca nu...
Pai acum aia zice ca esti pe interes!!!! :p
[BAliosha, de unde le gasesti, mincati-ash? Fata aia, in caz ca nu a dat un copy/paste, nu cred ca are toate sticlele in lada! [/B]
Initial trimis de eyewitness
si crezi ca-i departe de adevar? io zic ca nu...
Nu stiu eye-ule...cel putin mie inca nu mi-a cerut bani imprumut...
Initial trimis de Aliosha
Baixu, Sod si carbasanu s-au dus la finala de hochei. ( Eu de obicei nu ratam nici o finala cand eram in tara. )
Initial trimis de Aliosha
Sod are sapca deaia cu recipiente si paie... caut modelu asta de ani de zile dar bineinteles ca numai un alcoolic ca el poate face rost de asa ceva.
Darkshines....wow! Mi-ai salvat ziua!...da poza cu tine cind apare?![]()
Initial trimis de darkshines
cauta si vei gasi
Initial trimis de Nightwish
6 intr-o luna?!...cre'ca ar trebui sa incepi sa-ti pui unele intrebari...
cauta cauza nu efectu'![]()
Initial trimis de dEpEchEmIND
Asta de dragul lui eyewitness shi-al moshului, sa le dau de "lucru".
Initial trimis de Oribilul Mosh
eye-ule...furati-ar masina din fatza casei sa ti-o fure...uite ca n-am murit ! mori tu de ciuda acum !
Initial trimis de dEpEchEmIND
Btw, who cooks in your house?
Aliosha..sa vezi cum canta Almatra Ultra. S-au pishat pe cei catziva suporteri ciucani. Steaua Magica.
(...)dar vreau sa ii batem pe unguri la hockey(...)
(...)Desi sunt bucurestean....am tinut mereu cu ciucanii. :p(..)
Nu cred ca o s-o apuci ! Aia sunt oameni civilizatzi...nu ca tiganii si tzaranii din cartierele Bucurestiului. Exact d'asta..bucurestean fiind..tin mereu cu Ciucanii...respectv Gheorghienii la hockey ! Dupa cum am mai spus...publicul bucurestean..nici macar nu cunoaste regulile de hockey ! (...)
(...) e baixole ? crezi ca aia nu striga acolo la ei..slogane anti-bucuresti ?
Initial trimis de baixinho
Atmosfera este destul de misto [b](explicatie: era vorba de Gheorgheni). Ca si la Miercurea Ciuc (spre deosebire de Bucuresti), lumea sta frumos la coada, isi cumpara bilet si intra cu el la patinoar. Nu se da spaga la intrare. Evident, cei 200 de abonati din Gheorgheni (jumtatae din cati sunt la Miercurea Ciuc) nu si-au mai cumparat bilet. In timpul meciului nu prea s-a strigat "Tiganii" si alte asemenea chestii. Decat rar (nu ca la Bucuresti). Iar la finalul meciului, spectatorii au aplaudat echipa Stelei (deci ce adversa), care castigase titlul, cam 20 de minute. Adica din momentul in care s-a scurs ultima secunda si pana oaspetii au parasit gheatza. Cam asa este la Gheorgheni. O sa apuc ziua sa vad acelasi lucru si la Bucuresti? Ma indoi!
baicsu [/B]
De ce sa ne faca aia tigani pe noi ? Da-i draq de nemernici !
Plus ca la vrmea cand tineam cu ei...nu stiam ca la Steaua joaca asa multzi ukrainieni buni...care efectiv ma incanta ! :p
Ai ceva impotriva mea..ca in finala tin cu Steaua ?
Initial trimis de darkshines
a fost un cacat de free trip to francedar cum eu aveam scoala ... didn't go.
hint: http://www.dreamboard.org/camm.jpg
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator