(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 23, 2003 1:29 pm

Buna ziua , SOD ! Stiu ca abia ai venit de la biserica...de la Sfanta Liturghie. Cum a fost ? De spovedit ..te-ai spovedit ?
Ce mai spuneau babele bisericii ? Nu te-au invatat...ca macar azi..in zi sfanta..sa fii mai reconciliant cu cei din jurul tau ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Feb 23, 2003 3:42 pm

Initial trimis de eyewitness

"ce bine ai arata in costum de mire alaturi de depeche"

Pwhuahahaahahaahaah!LOL!:hehe:
Asta-i buna! Am ras cu lacrimi! 'ai bai eye ca m-am distrat pe ziua de azi!
Eu shi moshu!!!!!:lol:

leafing mai ez of!

PS: shtii bancul cu porcul shi scobitoarea?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Dum Feb 23, 2003 4:22 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Nicholas...ia intreab-o pe Hera..poate vrea sa vina la CT ! :-"
[/SIZE]

Hera, vii la C-ta? :D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

1622

Mesajde baixinho© » Dum Feb 23, 2003 5:13 pm

Eu nicidecum nu visez la asemenea chestii dumineca. (...)

aici ai dreptate. visezi la iele in timpul saptamanii, duminica le pui in practica.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Hera » Dum Feb 23, 2003 5:47 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex

Hera, vii la C-ta? :D

De venit o sa vin, la vara. Why? ati organizat sau vreti sa organizati ceva?
Hera
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Feb 23, 2003 8:43 pm

Ma enerveaza ca peste tot se vb. numai de Simplu shi Moga.... :mad: :mad: Cand o sa scap de ei? :(
Titina
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Feb 23, 2003 8:51 pm

cand te vei sinucide. succes.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

1623

Mesajde baixinho© » Dum Feb 23, 2003 9:12 pm

Home -> Fani -> baixinho (detalii) -> click pe baixinho (ex-petrican). O sa aveti o foarte mare surpriza. :D S-aude, administratorii!?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Dum Feb 23, 2003 9:21 pm

si care e surpriza bre?ca nu ma prind!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Hera » Dum Feb 23, 2003 9:27 pm

surpriza era ca baixinho( ex...) duce" la Informatii despre utilizatorul xkran" ? Then scrie pe sugestii! :D
Hera
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Feb 23, 2003 9:29 pm

Surpriza e k Baixio e de fapt o clona a lui Xkran shi printr-o iluzie optica shi-a construit doua infatzishari astfel incat sa nu i se descopere secretul...:)
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde marian jan » Lun Feb 24, 2003 3:49 am

1.intr-o lista de 42,3 oameni pe YM nu e nimeni onlain.lucru dracu!
2.intereseaza pe cineva ca sunt beat?
bravo baixule!
marian jan

1628

Mesajde baixinho© » Lun Feb 24, 2003 9:59 am

Initial trimis de Alin
2.intereseaza pe cineva ca sunt beat?

pe catelu' lu' alin
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Feb 24, 2003 11:33 am

-Acele chestii sunt doar rodul creierului tau imbibat in alcool dublu rafinat.
-Mai o definitzie rebusista , mai o insigna cu cerbi pe ea ,
-mai o muitza amicala luata de la administratzie....
-si asa a ajuns eye al meu membru de vaza al forumului !

-alcoolu dublu rafinat ingurgitat duce la o stare euforica placuta care uneori iti permite sa dai m*** chiar si unui anumit adm de forum. persoanele de fata NU se exclud. in plus betia trece pe cand uratenia si nimicnicia ta nu vor trece niciodata.
-corect. acolo unde pot si io si unde ma duce capu. apreciez totusi polemicile tale cu carturarii acestui forum si schimbul de idei savante pe care le ai pe nenumarate threaduri si unde eruditia ta dovedita in repetate randuri este si va fi pt multi forumisti un exemplu graitor a ceea ce inseamna o inteligenta sclipitoare si la ce culmi poate ajunge spiritul unui OM.
-hai sa te lamuresc. a da un avertisment sau ban ca adm, facand abuz de functie, nu inseamna sa dai muitza amicala. muitza amicala inseamna ceea ce iei tu de la forumisti atunci cand te erijezi intr-un cacat mai mare decat cel care esti. in plus te rog nu uita ca "administratia" nu esti numa tu. mai sunt 2 adm daca ai uitat cumva si am vaga impresie ca inca nu ai autorizarea de a vorbi si in numele lor...
-nimeni nu ma considera asa numa tu. da daca e parerea ta atunci ma simt magulit de titlul pe care mi-l oferi si voi incerca pe cat posibil sa nu te dezamagesc si sa continui in aceiasi nota "penetranta" sa te satisfac "profund" , "adanc" si "complet" sa-ti creez acea "placere" sublima chiar daca voi fi invidiat de unii din userii mai vechi (sod,baicsu,kickass,etc)
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 24, 2003 6:07 pm

Of,of..eye-ule. Te credeam baait destupat la cap. Tot o tzi pe a ta..cu administrarea si cu avertismentele si banarile. Chiar nu esti capabil sa spui altceva ? Nu m-am referit la avertismente sau alte treburi administratoresti cand ti-am spus ca mai iei cate o muitza amicala. Ma refeream ca cateodata unul dintre admini,nu spui cine..persoanele de fatza NU se exclud :p ....itzi mai baga pulica (amical..bineinteles) prin diferitele orificii ale lu matale.
Cate avertismente ai primit...pt. ca m-ai facut in toate felurile ? Aha...niciunul ! Pai atunci..fii corect...si nu mai aduce vorba de administrare.
Suntem egali...OM sunt si eu..om esti si tu. :p

acolo unde pot si io si unde ma duce capu

Pai...pe aberatzii in principal. Acolo am vazut ca potzi si te duce capu' in ultima vreme. Campionule ! Mai ai putin si il ajungi pe baixo...care nu poa' sa ma inghita. Da ce baixole..esti sarpe Boa...ca sa ma inghitzi ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

1635

Mesajde baixinho© » Lun Feb 24, 2003 6:21 pm

(...) unul dintre admini (...) itzi mai baga pulica (amical..bineinteles) prin diferitele orificii ale lu matale.

asta nu intelegi tu. daca ai senzatia ca unul dintre admini ii baga lu aiu pulica prin diferitele orificii nu inseamna ca asa si este. si chiar daca ar fi, stii care este deosebirea? ca aiu si-o ia de la o singura persoana, pe cand in cazul dau s-a dat contorul peste cap de cat a contabilizat numarul celor de la care ti-o iei.

(...) Da ce baixole..esti sarpe Boa...ca sa ma inghitzi ? :p

Nu, sunt frate cu Dabija!
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Feb 24, 2003 6:41 pm

Cate avertismente ai primit...pt. ca m-ai facut in toate felurile ?

moshule o chestie elementara tu nu vrei sa intelegi. io personal nu te-am facut. io te-am luat de-agata. io doar constat o stare de lucruri.

atunci de ce tii neaparat sa folosesti "de la administratie"? de ce nu folosesti "de la un user"? sau de la OM ? aud?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 24, 2003 6:49 pm

Pai ca sa nu fie cliseu ! :p

iertati-ma pt. acest raspuns nefiresc...dar nu am stiut ce altceva sa raspund. eye..mergi acasa cu sufletu' impacat. Moshu nu are nimic cu tine.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Lun Feb 24, 2003 8:25 pm

bre ochila,te-ai scos.in sfarsit,dupa atatea luni de nesomn si zbucium,te poti odihni linistit.moshu nu are nimic cu tine!nu-i asa ca e cea mai fericita zi din viata ta?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde bhuttu » Lun Feb 24, 2003 8:57 pm

P: Doctore, am impresia ca nimeni nu ma baga in seama!
D: Urmatorul!
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Mirela » Lun Feb 24, 2003 9:08 pm

Era sa viu sa ma plang ca de 9 zile sangele meu n-a mai vazut alcool , da' uitai ca aseara servii un Carlsberg ( asa de mic fu , s-asha de repede se duse , ca l-am si uitat deja...) drept multumire ca am facut prajiturele - Mah , de fiecare data cand fac prajituri imi da lumea de baut . Cofetar ma fac , nu alta !

In alta ordine de idei.....mah ce-as bea un vinishor roshu si acrisor...(da' cu nici 2 euroi in buzunar de une-atata Mos Craciun ? ;P )
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde bhuttu » Lun Feb 24, 2003 9:22 pm

Mirela, tu esti cumva alcoolica?:D
NU de-alta, da' de ceva(multe) posturi incoace, numai de CH2-CH3-COOH vorbesti...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Mirela » Lun Feb 24, 2003 10:23 pm

Se prea poate , bhuttule , se prea poate...:D
.........
Bah io imi bag picioarele in ea de contabilitate , si in ala care-a inventat-o !!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 25, 2003 2:30 am

Draga Mirela...comportamentul tau din ultima vreme imi aminsteste de Faramitza Lambru. :p

......la crama din Dragasani , cu un vin de zile mari , oful meu ash vrea eu cica...sa mi-l potolesc c-o sticla

.....jur c-o sa las bautura...numai cand mi-o coase gura...

eye tu cu ce ai serbat aseara ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Mar Feb 25, 2003 3:04 am

pe mine ma seaca stilul lui OM din ultima vreme, ma seaca aerele lui de atoate-stiutor.
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Feb 25, 2003 3:08 am

Bine. Hai ca mai reduc motoarele...sa nu te eclipsez total. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mar Feb 25, 2003 7:36 am

Eu sunt in continuare siderat.... carturare cum e posibil asa ceva:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=128490#post128490
Eu cand vad miile alea de cuvinte in replyuri ma las pagubas. Imi aduc aminte de bancul ala vechi cu bula si concursu de injurat. Dupa ce se impiedica de cablu de microfon si le ia la aia familiile-n pula timp de 3 ore intreaba, "Pot sa incep ?"
Sa fiu...
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde marian jan » Mar Feb 25, 2003 11:36 am

Initial trimis de Mirela
Se prea poate , bhuttule , se prea poate...:D
.........
Bah io imi bag picioarele in ea de contabilitate , si in ala care-a inventat-o !!!

io imi bag picioarele in ea de dimineata si in ala care a inventat-o :p
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Mar Feb 25, 2003 12:51 pm

Initial trimis de Alin

io imi bag picioarele in ea de dimineata si in ala care a inventat-o :p

aline "dimineata" au scos-o fesenistii imediat dupa revolutie. acu ie organu psd-istilor. care o fi ala care-o inventa nu stiu ezact da daca efortu nu-i prea mare baga-ti ...in toti ca s-o nimeri si ala ce-o inventa printre ei....
eyewitness

Mesajde vali » Mar Feb 25, 2003 10:37 pm

Bine. Hai ca mai reduc motoarele...sa nu te eclipsez total. :p

e vorba de stil, nu de viteza.
some people deserve to die
vali

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati