(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde eyewitness » Mar Mar 04, 2003 3:55 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Intrebare : de ce pula mea tre' sa inchid usa cand ma pish ? ce daca e WC mixt ? daca m-ash fi pishat la pisuar ?

pentru ca bruneta aia care se uita la tine era de fapt sod deghizat care ti-o trase in timp ce te pisai...daca ai fi inchis usa poate nu s-ar fi intamplat acolo ci eventual la pisoar sau cand te spalai pe labe. adevaru e ca pana la urma tot o luai...deh intr-un fel ai si tu dreptate...
eyewitness

Mesajde Hera » Mar Mar 04, 2003 4:49 pm

sal'tare forumisti!
nu am nimic de postat, pt ca e mare plictiseala. Da' rau de tot! :(
Hera
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mar 05, 2003 12:18 am

De ce mama draq isi mai cumpara lumea telefoane mobile daca tot nu le iau cu ei.K doar de asta snt mobile sa le iei cu tine sa dea draq lumea de tine cand are nevoie.:mad: .Shi pe deasupra mai am numa o tzigare.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Mie Mar 05, 2003 12:39 am

Nu stiu Mig... de obicei Moshu si-l lasa acasa sa nu il uzeze, iar cand e acasa il tine inchis ca sa nu se consume bateria.
"Against modern football."
Aliosha

Aliosha...te-ai stricat decisiv

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 05, 2003 6:08 am

Daaaaaa..sa nu-l uzez. Da-te-n pula mea ca am schimbat 5 telefoane pana acum. Mi-l tin inchis o pula. Uitzi cand itzi telefonam la 3 secunde ...sa te iau in pula ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mar 05, 2003 6:13 am

Coaie uiti cand te cautam cate n ore si tu erai la scoala. Cand te intrebam de ce nu raspunzi imi ziceai ca ti l-ai lasat acasa. Pai la ce pula mea mai ai ma telefon ? Sau sa nu mai zic de zilele cand trebuia sa iti fut picioare in usa intre melodii ca soneria nu o auzi, fixu nu il auzi ca esti surd iar mobilul... il ai inchis.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 10:53 am

Initial trimis de eyewitness
macar zii daca-i cu cupele concave sau convexe...

tangente la cercul circumscris... ;)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Mar 05, 2003 12:53 pm

gata moshule aflai ceva. daca tzatzele circumscriu tangential sutienu inseamna ca ele (tzatzele) ie mai mari decat sutienu deci realizezi moshule ce respiratie profunda si din adancuri are nightwish. daca iti cade o tzatza-n cap abtibild pe asfalt devi...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 05, 2003 1:00 pm

Vreau sa devin abtibild pe asfalt. ;D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 1:08 pm

Initial trimis de eyewitness
gata moshule aflai ceva. daca tzatzele circumscriu tangential sutienu inseamna ca ele (tzatzele) ie mai mari decat sutienu deci realizezi moshule ce respiratie profunda si din adancuri are nightwish. daca iti cade o tzatza-n cap abtibild pe asfalt devi...

now ain't that cute, but it's WRONG :D but still cute. ;)

totusi moshule sa te uiti atent in jurul tau cand astepti tramvaiul. ;) :D

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Mar 05, 2003 1:12 pm

LOL ...moshule te pacaleste sa nu te uiti in jur ci in sus ca de-acolo vine pleasca pe capu tau...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mar 05, 2003 1:18 pm

Pai cum mai de sus ? Ce...Nightwish e Shaquille O'Neal ? Sau se suie pe scaun sa imi dea cu tzatza'n cap ?

Oricum..eye-ule...esti un obraznic ca aduci pe forum asemenea idei libidinoase. :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 1:22 pm

:lol: moshule.

si corect, e un obraznic plus ca simt o unda de invidie in glasul lui...:cool: :p

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Mar 05, 2003 1:41 pm

ce porc ingrat si nerecunoscator esti moshule :D
cine pana mea a chestionat-o pe nightwish cu "Zi-ne macar dimensiunea de la sutien !" ? io sau tu libidinosule...
pai vazand ca te-a tratat cu sictir cel putin io am obtinut informatia ca-s mai mari decat sutienu si le poarta fie date peste umeri fie in budigai , informatie pe care cu bunavointa-mi recunoscuta si legendara ti-am impartasit-o sincer si fara ocolisuri si tu acu ca un nemernic profitor ce esti ma faci obraznic. huoooooo dihanie paroasa....
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Mar 05, 2003 1:58 pm

moshule,io cred defapt ca nightwish e halterofila ma!si mamelele ei de fapt sunt pectorali bine dezvoltati!pricepi?apai,daca te prinde in stransoarea pectoralilor,sau cum ar veni intre mamele,praf te face!moshule,nu e de nasul tau ma!lasa-ma pe mine,ca-s mai voinic!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 2:10 pm

eye-ule esti mult prea nervos. have a smoke/coke. :cool: :D

and speaking of which...sa-i ia draq p'astia cu legea lor anti-fumat. :mad: cica mai nou exista si spioni printre angajati, pregatiti sa-ti dea peste mana atunci cand vrei sa aprinzi o tigare in locuri nepermise (adica peste tot) asta-i buna. :D

SOD apreciez complimentele tale. sa ma simt ofensata?! oare se poate si mai rau?! taci ma ca nu vreau sa stiu. :p :)

cred ca e grava chestia cu anti-fumatu'.

P.S. voi mereu sunteti asa dragutzi? ;)

nocturna

Mesajde Jasmine » Mie Mar 05, 2003 2:18 pm

c zi de kkt! am racit ...sunt verze...cu toate ca am scapat de scoala ma simt ca dreaq! :bleah: ma plictisesc singura in casa!!! la tv nu e nimic interesant , vremea e super naspa... nimeni nu are chef de mine azi.. :cry:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde SOD » Mie Mar 05, 2003 2:56 pm

Initial trimis de Nightwish
eye-ule esti mult prea nervos. have a smoke/coke. :cool: :D
[b]SOD
apreciez complimentele tale. sa ma simt ofensata?! oare se poate si mai rau?! taci ma ca nu vreau sa stiu. :p :) [/B]

1.e nervos da are nevoie de un remediu natural,adicalea de o descarcare naturala.si cum moshu nu e disponibil azi.......
2.mai draga tarja,nu tre' sa te simti ofensata,ca se poate si mai rau,da inca nu m-ai intaratat deajuns!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde tUdOrUK » Mie Mar 05, 2003 2:56 pm

12:52 PM, sa-mi bag p*** in ea vreme nashpa britanica!!!de o saptamana nu am mai vazut soare!!! Ce nasol e cand ma gandesc ca parintzii mei sunt intr-o vacantza in Egypt dar i'm the ruller in this moment in casa mea...e superrrrrrr plictisitor, camera parintzilor e inchisa numai ca sa nu intru eu acolo...la scoala nu am fost ca na-m avut chef, forumul k de obicei, plictisitor. Poate ma trezesc mai bine shi fak un chef la noapte de scol toata londra din somn
:t ;y :rulz:
tUdOrUK
Junior Member

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 3:17 pm

Initial trimis de SOD
2.mai draga tarja,nu tre' sa te simti ofensata,ca se poate si mai rau,da inca nu m-ai intaratat deajuns!

draga SOD, te cred pe cuvant ca se poate si mai rau. :) si :nope: nu vreau sa merg mai departe, ma sensibilizez prea repede ma. :rolleyes:

acum imi vin in minte urmatoarele versuri S.O.D.:

...You always make us wait
You're the ones we hate
You can't communicate
Speak English Or Die...

asta mi-a venit sa zic pe moment. :)

nocturna

Mesajde eyewitness » Mie Mar 05, 2003 3:19 pm

Initial trimis de tUdOrUK
Poate ma trezesc mai bine shi fak un chef la noapte de scol toata londra din somn

bah sodule ce tari ie unii bah ,vazushi bah, se pisha pe noi de la londra daca vrea ei. noi aici in tzandarei daca facem frun chef nici pe baba aia de la 8 n-o sculam...
eyewitness

Mesajde SOD » Mie Mar 05, 2003 3:28 pm

da bre ochila,asa ie mai!aicisa pi la noi,pi mioriticili plaiuri ali iestului europii,nu prea ni distram,ca nu avem cu cini!io dimult vroiam sa cunosc un baiat din londra,ca poati imi trimiti si mia o perechi di bluji di aia ,rifle,ca si pot sa ma duc cu iei la fetili din sat si sa ma dau ciumeg!stii pi cineva din anglia ma ochila ma?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Mie Mar 05, 2003 3:31 pm

acum imi vin in minte urmatoarele versuri [b]S.O.D.:

...You always make us wait
You're the ones we hate
You can't communicate
Speak English Or Die...
[/B]

clar ,e saptamana surprizelor!daca acu vreo 2 zile amgasit o fata care asculta Samael,acu dau de una de asculta SOD!unde ati fost pana acum mai nene?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 3:36 pm

lumea-i mica si plina de surprize. :D
nu-mi spune ca ne cauta-i!? ;) :cool:

nu-i numar on my top list, da' macar am ascultat si io ceva si am auzit de ei. :p

P.S. sper ca nu te-ai sensibilizat tu acu'. ;)

nocturna

Mesajde SOD » Mie Mar 05, 2003 3:43 pm

stai fara grija!da tot tre' sa-ti mai spun ceva
1.cautai se scrie impreunat
2.schimba avatarul ala,ca ma apuca spumele cele rele cand il vad
3.nu mai scrie cu italic,ca nu suntem tampiti si ne dam seama de ce vrei sa spui

ok?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Mar 05, 2003 3:49 pm

Initial trimis de SOD
da bre ochila,asa ie mai!aicisa pi la noi,pi mioriticili plaiuri ali iestului europii,nu prea ni distram,ca nu avem cu cini!io dimult vroiam sa cunosc un baiat din londra,ca poati imi trimiti si mia o perechi di bluji di aia ,rifle,ca si pot sa ma duc cu iei la fetili din sat si sa ma dau ciumeg!stii pi cineva din anglia ma ochila ma?

pai bre mah sodule ie unu she postiaza picisha shi prinsei di shtiri ca-i shi bashtan di sohou picolosha pi langa ,ptiu cum ii zishi bre la aia ca uitai bata-te sa te bata norocu cu-o pirechi di bluji, bushingamu breh ca uiti mi-adusei aminti amu, ca primi pachet di la dansu mai zilili tricute cu shiunga diaia cari rumeji la ia precum vaca lu ashiubotaritii ala di dupi dial di la noi ,ala di tzini si butic in dorohoi, tata ziulica cat ii di lunga shi nu ti mai saturi de dansa...
eyewitness

Mesajde nocturna » Mie Mar 05, 2003 3:51 pm

oh now way. nu schimb avataru' nici gand. decat poate cu unul asemanator...

nocturna

Mesajde SOD » Mie Mar 05, 2003 3:58 pm

bre baci ochili,io di mic copchil am avut ca o viziune di premonitii,cum ci io cand oi hi mari,io adica,cand cresc,ca sa ma dezvolt,ioo si vaz bunchingamu ma!si pi siralexferguson ma!ci di pií¾urci mi s-a luat ma!si daci il vaz pi siralexferguson,poti il zaresc pi acolosa si pi davidbecamp,ca si di neaga mi-e sili ma!
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde SOD » Mie Mar 05, 2003 4:04 pm

oh now way. nu schimb avataru' nici gand. decat poate cu unul asemanator...

cu mirabela dauer
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde eyewitness » Mie Mar 05, 2003 5:05 pm

bah naica sodule io cand ieram mitititel ashe di-oschioapa si-oloaga di nishi pan la putza lu tatanemiu n-ajunjeam , visam io colosha pi prispa bojdeushii cand pi la cazutu soarelui di dupa deal cand ma legana bunicu shela dinspre muica pi jinunchii lu dansu si-mi povestea di pi cand iera dansu flacau si fu cu colectiva la londra in troc di espieriente ca shel mai frumos ie pi malu garlii aleia de-i sheva mai mari ca harlau' di la noi si sa dai la baboi si p-orma sa-i friji in malai in sheapeu al mare di ii zishi haidparc shi cu o berishicaa sa shezi lunjit pi ogoru-aila vierdi si sa vezi lautarii aia de-i zishi rochiristi shi cum si-nshinji lumea la hore shi strigaturi di-i mai mari dragu sa-i priveshti...
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati