comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Titina » Mar Dec 21, 2004 12:12 am

vezi,Mtz,ca ma pot corecta :D ...shi pot fi o persoana chiar f simpatica,shi nu asha aroganta cum eram inainte?
Titina
Junior Member

Mesajde tre » Mar Dec 21, 2004 2:31 am

[quote="Titina"]nu vreau sa fiu in centrul atentiei...am vrut...in trecut,dar poate ca mi-am schimbat "scopul in viatza" ]
de ceeeee? :( noua ne placi asa cum esti tu, nu mai te lua fato dupe tuate gurile rele!
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Dec 21, 2004 3:08 am

Asa e, Titino, mai pune poze d-alea cu tine sa vedem ceva proaspat, ca Jasmina deja s-a buhait si nu mai prezinta interes.
indescifrabil
cubu

Mesajde baixinho© » Mar Dec 21, 2004 8:07 am

cubu scrie:Jasmina deja s-a buhait

ai, ma, nu fi oaie cu sorici. reformuleaza si gaseshte altceva.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde paiacec » Mar Dec 21, 2004 9:17 am

Deci io nu credeam ca se pot face poze in furou,pana am vazut poza lu mijtoaka!Urmeaza poze cu chilotzei cu volanashe presupun, nu?
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde nocturna » Mar Dec 21, 2004 9:24 am

paiacecule, ai vrea tu. vise taica, vise. ~p
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde Invincible » Mar Dec 21, 2004 10:50 am

Mai fratilor, mai, mi se pare mie sau subiectul asta e fara cap si fara coada.
Comentarii peste comentarii vad si eu acilea, dar la care anume poza va referiti?
Puneti si voi deasupra sau dedesubtul comentariului adresa pozelor /pozei/ la care va referiti. (Pt necunoscatori: in coltzul din dreapta-sus se vede clar, alb pe albasru semnul # urmat de un nr. Faceti click pe el si va duce undeva... copiati adresa si lipiti-o la comentarii)
Ieri am vazut pe-aici un comentariu despre un catel care cica ar semana cu un iepure. Mi-am zis: "hai sa vad si eu catzelu' ala". Am luat paginile la rasfoit dinspre coada spre cap da n-am vazut nici un catzel care sa aduca a iepure. Am dat de unu da nu aduce a iepure.Cam tzeapan cazelu asta. Cred ca e impaiat( http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10558 ).
Pana la urma m-am plictisit si l-am dat in suliza de cautat.

Asa... si acu’ comenariile mele:

Weet-weet ....imi place f mult poza din avatar (esti tu, nu?)

Jasmine, ce pastile iei de mergi pe apa asa gratios?
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=11474

moshule nu stiam ca ai abilitatzi de detectiv . Ia zi-mi, incotro o apuca cerbul ala?
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10963

Draga Sunny, ce n-as da sa fiu eu stalpul ala
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10541
Invincible

Mesajde Publius » Mar Dec 21, 2004 11:05 am

baixinho © scrie:ai, ma, nu fi oaie cu sorici. reformuleaza si gaseshte altceva.

"jasmina deja s-a bufleicit" poate? :yD
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Dec 21, 2004 11:49 am

Publius, merluc: eu sunt de principiu sa nu jignim fetele/femeile sau sa le vorbim urat chiar daca ne calcam pe bataturi sau avem conflicte.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Publius » Mar Dec 21, 2004 11:54 am

baics, merluc: eu nici n-am jignit-o, nici nu i-am vorbit urit - am raspuns unei solicitari de reformulare.
And the girls say
Save a horse, ride a cowboy
Publius
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Dec 21, 2004 12:09 pm

stai incet, ca nu la tine ma refeream. ma rog, nici cubu nu a jignit-o si nici nu i-a vorbit urat, da putea sa spuna ceva de genul "s-a mai implinit". ceea ce scrisesem acolo era un post cu bataie mai lunga si, mai ales, de perspectiva.
ANTI

baixinho©

Mesajde Crist1na » Mar Dec 21, 2004 12:42 pm

Jasmine,imi plac tare mult pozele cu Arsenie, dar de ce nu pui si alte poze cu Serban, tot un ex? :w
Crist1na
Junior Member

Mesajde Titina » Mar Dec 21, 2004 2:35 pm

cubu scrie:Asa e, Titino, mai pune poze d-alea cu tine sa vedem ceva proaspat, ca Jasmina deja s-a buhait si nu mai prezinta interes.

vezi,bre,de ce nu pun? ca dup'aia apar altele shi altele shi cum zici acu de jasmyne o sa zici mai incolo de mine,daca pun :p
Titina
Junior Member

Mesajde theOffender » Mar Dec 21, 2004 2:48 pm

titino, lasa-l tu pe cubu in pace ca el glumeshte. acuma e sezonul cu santa claushi shi cu reni. ashteptam poze cu tine in rolu moshului sa vedem cat de bine-tzi sta.

later edit: probabil ca e frustrant sa nu intzelegi despre ce e vorba. drept urmare doua poze explanatorii
Fişiere ataşate
love-actually-1.jpg
love-actually-1.jpg (52.25 KiB) Vizualizat de 3919 ori
love_actually.jpg
love_actually.jpg (24.24 KiB) Vizualizat de 3920 ori
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
theOffender

Mesajde nocturna » Mar Dec 21, 2004 3:35 pm

ofendiciosule, ai greshit treadu vietzii. poze cu matale pui la "cum arata iuzarii".
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde gaga » Mar Dec 21, 2004 3:42 pm

n-a gresit, spera la grupi, mai ales ca acum o sa primeasca una maricica si grosuta de se da la vip-uri ~p
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde misht0karA » Mar Dec 21, 2004 6:36 pm

doamne .... am stat si kred ka m-am tot uitat timp de vreao ora .. la poze ... si m-am saturat de atata TITINA, ar trebui banata .. nu shtiu .. exagereaza la modu grotesk
si peste tot aceeashi privire goala si plina de vid
acum exista 2 variante :
1. ori duce o viatza de toata "frumusetzea" si daca nu si`o arata pe forum gaseshte ka nu are nici un sens sa shi`o traiaska
2. ori ishi traieshte viatza doar pt a se poza .. si majoritatea sunt autoportrete ..acum ce sa pricep din asta ? ka nu vrea nimeni sa`i faca poze? sau ka se iubeshte atat de mult inkat .. dar mai bine lasa, nu mai conteaza, atzi prins ideea

titina .. no offence honey boney insa eshti mai dezgustatoare decat orice animal pozat si nu datorita imaginii pe care o prezintzi ci datorita atitudinii
Nobody is perfect! I`m nobody
Oribilul Mosh is on Nobody`s f*ckList :(
misht0karA
Junior Member

Mesajde Dia » Mar Dec 21, 2004 8:34 pm

mishtokara....preferata....mihaela....GOD....ce s-a intamplat cu tine ? pari mai matura cu cel putin 10 ani fatza de cum te-am cunoscut eu acum 3 ani sau fata de pozele pe care le-ai mai pus pe aici! prima oara am crezut k cineva care doar seamana cu tine...! dar a divulgat Vali secretul...! Nu stiu ce o sa intelegi din asta...eu iti spun doar ca esti foarte foarte matura!
p.s : honey boney este de fapt "honey bunny" ;D
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

pt dia

Mesajde misht0karA » Mar Dec 21, 2004 8:53 pm

foarte matura eu inteleg ka shi cum te-ai referi la faptu ka mi-ai detectat mii de riduri pe fatza :))
sa zik ka m-au maturizat greutatzile vietzii ? :)) ash mintzi .. iar cat despre honey boney am zis`o pt rima :P
misht0karA
Junior Member

Mesajde Riana » Mar Dec 21, 2004 9:02 pm

Imi permiteti sa comentez?:)
Jasmine arata f bine,mult mai bine decat Titina.De fapt,de Titina chiar nu-mi place,nu stiu de ce.Nu are acel 'ceva'.
Cat despre misht0karA..nu am vazut alte poze cu ea deci nu pot spune ca s-a schimbat,dar eu zic ca arata foarte bine acum.
Riana
Junior Member

ciudat dar adevarat

Mesajde misht0karA » Mar Dec 21, 2004 9:07 pm

e ciudat cum tot fetele ishi dau cu parerea privitor la fete :) oare suntem o tzara pline de femei lesby ? #-o [-X
misht0karA
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Dec 21, 2004 9:13 pm

Daca e asa, ma declar mandru ca sunt roman. :D
indescifrabil
cubu

Mesajde Dia » Mar Dec 21, 2004 9:16 pm

pai si tu ti-ai dat cu parerea tot despre o fata...;) inca 2 poze atasate ca sa ma conving ca tu chiar nu mai semeni :) n-am io treaba cu greutatile vietii tale...eu iti spun ce vad...da nu vreau sa folosesc pentru tine expresii pe care le-au folosit altii inaintea mea referitor la Jasmine ! mie dupa semnatura dinainte si dupa semnatura de acum imi pari cam narcisista...banuiam k o sa te deranjeze comentariile mele :) neinteresant oricum...!
inca un lucru nu inteleg....d c e comparata Jasmine cu Titina ? Se face o analiza cumva ? sau ce ? :) de unde si pana unde ? Sunt 2 persoane diferite...! Greu !

p.s din nou : conteaza sa rimeze cand citesti...nu cand scrii...si honey bunny rimeaza...intelegi ? ;) trebuie sa rimeze si sa aiba si sens cat de cat...~p
like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
Dia

Mesajde proXtu » Mie Dec 22, 2004 12:01 am

De fapt,de Titina chiar nu-mi place,nu stiu de ce.
Nu are acel 'ceva'.

absolut eronat, titina are "acel ceva", ba kiar are doua "acele ceva-uri" ;m shi inca cateva alte chestii...
eat like a predator, not like prey
proXtu
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Dec 22, 2004 12:34 am

Jasmine este genul Barbie..multe femei din State tanjesc dupa acest look....e un fel de American dream:D...
That's my ShiT
Nanuka

Mesajde Riana » Mie Dec 22, 2004 1:28 am

proXtu scrie:absolut eronat, titina are "acel ceva", ba kiar are doua "acele ceva-uri"

Nu ma refeream la "acele ceva-uri" dar daca insisti..:j
Riana
Junior Member

Mesajde paiacec » Mie Dec 22, 2004 9:13 am

mijtoaco,hai ca incet incet,ajungi shi la chestia cu volanashele!:D Chip going:D
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde Shaki » Mie Dec 22, 2004 9:21 am

well... am vazut si pozele vechi ale preferatei si mie nu mi se pare imbatranita. momentan imi pare k arata ca o fata de 20 de ani, nu vad riduri sau ani in plus (sau oi avea eu ochii carpitzi de somn? *p)

altceva vroiam sa spun... imi place fffff mult poza pusa de preferata in care e cu prietenele ei, cred k sunt o gasca super :)
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde misht0karA » Mie Dec 22, 2004 11:45 am

paiacec scrie:mijtoaco,hai ca incet incet,ajungi shi la chestia cu volanashele!:D Chip going:D

chip paying ....money ... or .. attention :D ;v
misht0karA
Junior Member

Mesajde Jasmine » Mie Dec 22, 2004 11:50 am

misto mishtokara :yD

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati