)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Wild Rose..avatarul tau mi se pare scarbos. ce e cu gura aia incleiata ? 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Wild Rose scrie:atunci eo te sfatuiesc sa-ti gasesti rapid o fata, asta daca n-ai gasit-o deja..
..sau o gaina. Am auzit ca-i mishto sa o pui cu o gaina! Pe bune! Cica era unul pe la tzara, de-i viola gainile lu´ vecinu´! Nu mai faceau alea oua. De ce oare? Ca le viola ala?
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Wild Rose..avatarul tau mi se pare scarbos. ce e cu gura aia incleiata ?
io credeam ca e o p!z#@

-
monk - Mesaje: 2747
Loooooooooool ! Crazy kids !
Cand a zis Moshu' ca e o gura incleiata , mi-am adus aminte de reclama la nush ce ciocolata vazuta in decembrie in Bucuresti .. nu stiu daca am vazut si prin Brasov ... Mi se parea chiar dezgustatoare , semana cu :T nu spun ca mi-i rushinica *p
Cand a zis Moshu' ca e o gura incleiata , mi-am adus aminte de reclama la nush ce ciocolata vazuta in decembrie in Bucuresti .. nu stiu daca am vazut si prin Brasov ... Mi se parea chiar dezgustatoare , semana cu :T nu spun ca mi-i rushinica *p
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
stiu reclama Weet. e la Kandia.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
sunt niste buze.. cu o cireasa..
si Nicholas, cel mai bine cica-i cu rata, are fundu mai misto si..
si Nicholas, cel mai bine cica-i cu rata, are fundu mai misto si..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Imprumut...
Ce ziceti, ii imprumut lui taicamiu £2000, cu dobanda de 2% pe luna, timp de 1 an?
O sa o fac, shi desi nu o sa castig mai mult, tot e ceva decat rata de dobanda care mi-o dau cacanarii astia de la banca.
O sa o fac, shi desi nu o sa castig mai mult, tot e ceva decat rata de dobanda care mi-o dau cacanarii astia de la banca.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
gabizzu , "aka 6 " nu cred ca se refera la varsta desi vali a specificat cam ce ar vrea sa afle...
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
nu stiu mai ariciule ca nu eu am zis ca sunt superba ci altii...........problema este acum cat de disperati erau aia de m-au vazut superba.....vezi ca sunt poze cu mine pe fanclub.....da-ti cu parerea si cine stie...poate se face forum "superba oana" :hehe: 

-
da...si nici eu nu sunt oribil. asa ma vad altii. asa sa stii ariciule ! :yD
-
eu n-as fi asa de sigura moshule...depinde cum privesti problema....important e ca noi te iubim....ca stii cum e lozinca " si iei e ai nostri" :kiss:
-
????????????
e ceva ce nu inteleg eu vali ? ce-ai cu mama? macar de-ar fi asa dar vezi tu....mama a cam inceput sa aiba probleme deja...asa ca faza cu felatia nu se prea aplica in cazul ei...
btw , nu fi
e ceva ce nu inteleg eu vali ? ce-ai cu mama? macar de-ar fi asa dar vezi tu....mama a cam inceput sa aiba probleme deja...asa ca faza cu felatia nu se prea aplica in cazul ei...
btw , nu fi

-
cand pu*a mea imi dai posterul ? *p
-
a nu se intelege gresit
erau 2 faze diferite
1. mi-am adus aminte de faza cu forumul
2. am gasit asta undeva pe net
nu se impletesc. nici n-am sugerat asha ceva, dar acum imi dau seama ca s-ar putea intelege eronat. o sa sterg
erau 2 faze diferite
1. mi-am adus aminte de faza cu forumul

2. am gasit asta undeva pe net
nu se impletesc. nici n-am sugerat asha ceva, dar acum imi dau seama ca s-ar putea intelege eronat. o sa sterg
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
cand o sa binevoiasca pu*a ta sa se deplaseze pana la mine acasa ....
sa-i spui sa aduca si doo beri ...ca nu rup postere de pe pereti pe gratis (oricat de drag mi-ai fi...)
2. vali....ti-as fi recunoscatoare daca ai sterge :kiss:
sa-i spui sa aduca si doo beri ...ca nu rup postere de pe pereti pe gratis (oricat de drag mi-ai fi...)
2. vali....ti-as fi recunoscatoare daca ai sterge :kiss:
-
ok. aduc si 2 beri....desi imi va lua cam juma de ora sa le beau. nu vreau sa stationez prea mult la tine...ca m-a blestemat Hades ca ma mananca spanzurata. :cry:
-
Superba Oana scrie:noi te iubim
ce nu-mi pla mie oamenii astia care generalizeaza. "unii dintre noi", da suberbo?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117