(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
ok. In capu meu acum este un singur gand: PARTYYYYYYY!!!!! lolz, Darkshines. Sunteti asa de amuzanti incat nici nu mai imi trebuie bancuri.
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
cicalaca cichicha
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Initial trimis de Oribilul Mosh
bhuttu..de acum inainte..daca doresti sa i te adresezi Mirelei..imi ceri mie voie ! OK ?
Crezi ca intamplator avem avatoare asemanatoare ? Eu Brazilia..ea Argentina ?![]()
Mosule, da ce-ai zice daca-mi pun si eu steagu' de la Chile? Adica... stau lipit de Argentina si la un moent dat ma indrept spre curu' tau!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
afara e soare,cald si frumos si eu ma plimb pe strazi cu mainile in buzunare,fara nici un stres...
da'de unde!in Irlanda ploua,e frig si la 2.00 am examen....da' asta imi trecuse acum prin cap...
Buna ziua Romania....buna dimineata Canada!salutare care pe unde mai sunteti....
da'de unde!in Irlanda ploua,e frig si la 2.00 am examen....da' asta imi trecuse acum prin cap...
Buna ziua Romania....buna dimineata Canada!salutare care pe unde mai sunteti....

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
e efect a avut colaborarea dintre useri ieri pe forum la hi-Q!!
Super misto!
De acum cand ne mai enerveaza cineva sarim pe el!
P.S. Mirela, la noi chiar e soare si ma plimb pe strazi cu mainile in buzunare!
Super misto!
De acum cand ne mai enerveaza cineva sarim pe el!
P.S. Mirela, la noi chiar e soare si ma plimb pe strazi cu mainile in buzunare!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
liric vorbind, indiferent de timp, chiriasi tre sa plateasca prin coaste rupte. de fiecare data din decada in decada cand mai sar o coarda, sa se lasa cu o palma luata.
he he he. ma combin la altercatii :y :t ;h
K-gula.
he he he. ma combin la altercatii :y :t ;h

K-gula.

Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Initial trimis de bhuttu
Mosule, da ce-ai zice daca-mi pun si eu steagu' de la Chile? Adica... stau lipit de Argentina si la un moent dat ma indrept spre curu' tau!
Tu compari Brazilia cu Chile,sclavule ? Brazilia e 3/4 de continent ! E o imensitate. Chile..e o mica fasie...lata de 30 km !

Crezi ca insemni ceva pentru Argentina ?
Nici macar la Mondiale nu suntetzi calificatzi !...pe cand Brazilia si Argentina au impreuna 6 titluri mondiale !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
romtelecom
ce dreacu de nu mai apare alt serviciu telefonic?
m-am saturat de rateurile romtelecomului!;P
m-am saturat de rateurile romtelecomului!;P
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
oare ce avatar isi va pune bhuttu?
To speak is to be silent
-
Les choses ne sont jamais comme ils semblent... toujours se souvient de cela
ugh.m-a apucat franceza?
ugh.m-a apucat franceza?
To speak is to be silent
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Tu compari Brazilia cu Chile,sclavule ? Brazilia e 3/4 de continent ! E o imensitate. Chile..e o mica fasie...lata de 30 km !
Crezi ca insemni ceva pentru Argentina ?
Nici macar la Mondiale nu suntetzi calificatzi !...pe cand Brazilia si Argentina au impreuna 6 titluri mondiale !![]()
Da' ba Moshule, da' Aregentina si Chile au fost nedespartite de-a lungul istoriei...
Plus ca impart intimitati la care Brazilia n-o sa aiba niciodata acces(Insula Tara de Foc)
Plus ca au aceeasi limba...Brazilia e pe alta lungime de unda...

If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
1234
Am tinut in mod expres sa impartasesc cu voi, dragii mei prieteni emotiile acestei trairi unice a screrii mesajului cu numarul 1234. Este un moment important in viata oricarui user, motiv pentru care va rog sa tratati aceasta chestiune cu respectul cuvenit!
-
Re: 1234
la aceasta ora tarzie din noapte...pe forum e liniste si tacere...
userti inregistrati Bagheera(fostul colonel,acum in rezerva ???).MIG-ul(fost aciduzz),vali care e si el tacut si inca cineva...pe care nu-l cunosc.singura data cand imi merge si mie netul pana mai tarziu...si se pare ca greii au plecat la culcare sa-si refaca fortele pentru maine lasandu-am asadar singura singurica....;P
userti inregistrati Bagheera(fostul colonel,acum in rezerva ???).MIG-ul(fost aciduzz),vali care e si el tacut si inca cineva...pe care nu-l cunosc.singura data cand imi merge si mie netul pana mai tarziu...si se pare ca greii au plecat la culcare sa-si refaca fortele pentru maine lasandu-am asadar singura singurica....;P
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: 1234
Initial trimis de Zgubilici
Am tinut in mod expres sa impartasesc cu voi, dragii mei prieteni emotiile acestei trairi unice a screrii mesajului cu numarul 1234. Este un moment important in viata oricarui user, motiv pentru care va rog sa tratati aceasta chestiune cu respectul cuvenit!
Totodata este si codul pin respectiv puk dat din oficiu la cartelele sim ale telefoanelor mobile. Iata o dubla valenta a acestui post al tau Zgubi.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
e zi grea azi, trebuie sa fac mai mult lucruri in acleasi timp dar in orase diferite si cum imi este foarte greu sa aleg de fiecare data intre doua lucruri care imi place sa le fac, probabil ca nu o sa mai fac nimic si diseara cand vin aici o sa fiu 

-
Aliosha!
Ca sa nu fiu OT pe dilema viitorului tratat si ca veni vorba, ia zi si tu bitte de curiositate cam ce e diferit in Canada in privinta regulamentului rutier, semne de circulatie etc... fata de noi. Ca pina acu credeam ca numa in SUA tre sa dai de permis, in rest e valabil asta romanesc. Da in SUA prioritatea e a primului venit in multe intersectii, semnele sunt complet diferite etc...
- Rolf
- Junior Member
Re: Aliosha!
nu,e mah numai in SUA...si in Anglia si Irlanda tre'sa mai dai o data...ca astia circula pe stanga nu pe dtreapta...si tre'sa-ti schimbi toate reflexele cand te urci in masinile lor.....sa schimbi viteza cu stanga,frana si acceleratia inversate(parca ,nu garantez,insa...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Tremendously hardcore...
-
Re: Aliosha!
Initial trimis de Rolf
Ca sa nu fiu OT pe dilema viitorului tratat si ca veni vorba, ia zi si tu bitte de curiositate cam ce e diferit in Canada in privinta regulamentului rutier, semne de circulatie etc... fata de noi. Ca pina acu credeam ca numa in SUA tre sa dai de permis, in rest e valabil asta romanesc. Da in SUA prioritatea e a primului venit in multe intersectii, semnele sunt complet diferite etc...
pai cele mai importante ar fi:
1. trebuie sa opresti la toate stopurile(STOP) chiar daca nu vine nimeni
2. la intersectii... sa zicem una in forma de cruce unde fiecare are un stop in fata: trec in ordinea in care au ajuns la ele.
3. mai nou poti face dreapta pe rosu
4. cand vrei sa te angajezi pe drum cu prioritate si ai semnul cedeaza cel aflat pe banda cea mai din dreapta trebuie sa schimbe pe stanga ca sa iti faca loc
5. chestia grea la carnet este ca sunt multe procedee pe care trebuie sa le memorezi cum vor ei de genul: care sunt etapele cand faci drapta in intersectie: de la a la j pt ca intreaba care e a 3 sau a 5-a. Lucruri pe care tu le faci inconstient. Nu e obligatoriu sa faci scoala de soferi si probabil ca din cauza asta sunt intrebarile astea
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
In momentul asta e in toi o mare conferinta cu Darky, Aliosha, Eu, Mirela, SOD, DeeDee, bhuttu, K-gula, xkran, a fost si putin Sopra Tutt1, se fac confesiuni, reclame, glume, este f. frumos!
-
Netul a inceput sa fie un cosmar pt. mine. Alta data intram cu placere...acum mi-e si firca sa mai intru. Cand deschid messangerul sar 15-20 de oameni pe mine...fiecare avand rugamintzi,intrebari..sau doar sa ma salute. Dupa ce le raspund la fiecare in parte..intru pe forum..si ma apuca groaza....mai ales la ceea ce se posteaza pe generalitatzi.
Tre' sa sterg 100 de mesaje....sa modific subiecte,sa inkid subiecte...etc.
Ba...eu nu mai fac fatza ! De azi imi dau demisia !
Tre' sa sterg 100 de mesaje....sa modific subiecte,sa inkid subiecte...etc.
Ba...eu nu mai fac fatza ! De azi imi dau demisia !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member