)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
ww, nu pot sa-ti spun. intreaba-l pe posesorul ograzii. el stie.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
a lu tase. ograda, sau batatura, sau obor, sau curte sau ce-o vrea el, animale si oratani sa fie....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-

wwritza - Mesaje: 981
Hai sa va spun si voua cum suna o scrisoare scrisa de cineva de pe aici:
"Ne exprimam dorinta de a colabora cu dvs, sens in care am dori daca a-ti stabilit cumva, care ar fi perioada in care a-ti dori sa vizitati Romania"
Lol :yD
"Ne exprimam dorinta de a colabora cu dvs, sens in care am dori daca a-ti stabilit cumva, care ar fi perioada in care a-ti dori sa vizitati Romania"
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
-

dEpEchEmIND - Junior Member
Shaki scrie:Hai sa va spun si voua cum suna o scrisoare scrisa de cineva de pe aici:
poate ca acel cineva se iNbatase :yD
a-m vazut mai rau...

- kahlan
- Junior Member
eyewitness scrie:ma-ndoiesc da incercarea muarte n-are
Stii tu ce stii ..
bag picioarele ! nu am vazut decat juma din Luvru , poate nici atat , iar la Versailles , cum am mers intr-o zi de marti ( adica toate muzeele cunoscute sunt inchise ) erau muuuuuuuuuuulti oameni ; trebuia sa asteptam vreo ora ca sa luam belet si inca o ora ca sa vizitam o haripa a castelului .. draci ! pana la urma am vazut gradinile .. cred ca ca se intoarce Ludovic in mormant , cand vede ce a ramas din gradinile lui .
14 iulie : un mare kkt !
Da , deci m-am intors , stiu ca v-o fo' dor de mine ! *p
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
a venit ionuzzu principal inapoi shi tot cu igrasia la mansarda care se carevasazica shterge cu prosopu' IN cap :silly:
altfeliu, aici este carevasazica pluaie, io am decis sa nu ma fac suarec irlandez, shi lista puate continua
daca vrei sa vezi bine Louvre shi Versailles, itzi ia fo doo saptamani bune shi numai de tzinut de treaba. Asta in cazul in care vrei pe bune sa te instruieshti.
DE cand am plecat de acasa, asta fiind al cincilea an, am incercat sa ma duc in fiecare vara la Paris. E un orash icredibil. Anul asta, dupa ce vin de la Wacken, cerd ca o sa stau fo saptamana la stuttgart shi pe urma la Paris la cumparat de cartzi.
altfeliu, aici este carevasazica pluaie, io am decis sa nu ma fac suarec irlandez, shi lista puate continua
daca vrei sa vezi bine Louvre shi Versailles, itzi ia fo doo saptamani bune shi numai de tzinut de treaba. Asta in cazul in care vrei pe bune sa te instruieshti.
DE cand am plecat de acasa, asta fiind al cincilea an, am incercat sa ma duc in fiecare vara la Paris. E un orash icredibil. Anul asta, dupa ce vin de la Wacken, cerd ca o sa stau fo saptamana la stuttgart shi pe urma la Paris la cumparat de cartzi.
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Nu pot sta la Paris atat de mult .. nu am banii ionuzzului principal si stau ( adica stam ) la o matusa .. care nici nu sta in oras .. cat despre Versailles , juma' de ora cu rer-u' , plus ca vizitam si bunica , inseamna ca trebuie sa il fiu acolo vreo saptamana .. deci , atunci cand 'om avea bani ca ionuzzu principal , poate reusesc sa vad si eu . Nu am plecat de acasa decat de un an si un pic si cred ca am vazut mai mult din Franta decat din Romania .. trist
am racit , bagamiash ! ce fel de vara e aia in care tre' sa stai cu fularul la gat ? asta fac unii oameni , ca nu era asa de frig , dar totusi , frig al naibii ! nici in Brasov nu e asa frig ..
Hapciuuuuuuuuuuuuu ! mama ma-sii !
am racit , bagamiash ! ce fel de vara e aia in care tre' sa stai cu fularul la gat ? asta fac unii oameni , ca nu era asa de frig , dar totusi , frig al naibii ! nici in Brasov nu e asa frig ..
Hapciuuuuuuuuuuuuu ! mama ma-sii !
Anti pro-ana
-

Weet-weet - Mesaje: 2682
Necko scrie:atunci vino- la acasa mea.
un pretin dal meu are o vorba: ai grija ce-ti doresti ca s-ar putea sa se indeplineasca.
ANTI
-

cand vin in Romania tre saajung shi in satul bunicilor in Gorj, puate la intuarcere te vizitez tanti Necko
- supermouse
- Junior Member
daca ii faci o vita cand o fie la Bucuresti, degeaba ii faci.
ANTI
-

eu zic ca fo doo sactamani tot stau in tara, am asha nevoie de o vacantza lunga...
- supermouse
- Junior Member