Initial trimis de Oribilul Mosh eye-ule , hai noroc ! ce pula mea faci ?
daca castigi tu concursul de pronosticuri si implicit premiul oferit de baixo....nu-i asa ca mi-l dai mie ? ca oricum....ce sa faci tu la meci ?
aha moshule vad ca azi te simti mai bine nu mai esti cu curu-ntors. ti-ai scos supozitoru din cur?
bah moshule cu toate ca-mi vor lipsi momentele de profunda meditatie si inaltare spirituala oferite generos de o finala de cupa romaniei, basca fro doo ore de spart seminte de bostan, injuraturi si huiduieli la adresa arbitrilor, jucatorilor si antrenorilor aferenti , am promis solemn ca daca voi castiga acest minunat concurs beneficiaru beletului va fi ocupantu locului 2. deci nu despera ca ie sanse...
imi pare nespus de rau ca nu am fost pe faza la liga campionilor ca am inteles ca baicsu a oferit belet la finala de la mencistar pt castigator + cazare hotel 5 stele 3 nopti la ritz cu pensiunea completa aferenta , o plimbare pe garla cu bamporasu , o tura cu roata dintata aia mare si o noapte la curve in soho.
ps moshule fa si tu ceva constructiv: organizeaza in concurs cu formula 1, cu piloti si constructori ,final si pe fiece cursa in parte si premiul il sponsorizez io (ma gandesc io si zic mai incolo) .