(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
ce-mi trece mie prin cap la ora asta ? pai numa' chestii de la frumoase in sus . de ce ? iote d'aia .
bah , de baut am tot baut
mahmureala n-am avut
da' pe lup io l-am vazut
s'acu' vocea mi-am pierdut.
aaah , si inca o chestie . Romania e frumoasa mah , ptiu-ptiu , da' romanii is tot farmecul ei !
bah , de baut am tot baut
mahmureala n-am avut
da' pe lup io l-am vazut
s'acu' vocea mi-am pierdut.
aaah , si inca o chestie . Romania e frumoasa mah , ptiu-ptiu , da' romanii is tot farmecul ei !
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Initial trimis de Mirela
Romania e frumoasa mah , ptiu-ptiu , da' romanii is tot farmecul ei !
Nu cumva era.."Romania e frumoasa...dar pacat ca e locuita" ? Eu asa stiam.
Mig..nu stiam ca exista o bere numita Miller.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Mig-ule, nu am ieshit ieri in oras, exact din motivele pe care le-ai zis tu...cu toate ca ar fii fost ceva sanse sa agat si eu ceva, ca m-am saturat de atita laba...
Miller parca era bere americana, nu?...bleah...eu am in frigider 3 sticle Muscat de Otonel, dulce...mmmm...cred ca am sa desfac una in seara asta, ca am un film misto de vizionat: "Cach me if you can".

Miller parca era bere americana, nu?...bleah...eu am in frigider 3 sticle Muscat de Otonel, dulce...mmmm...cred ca am sa desfac una in seara asta, ca am un film misto de vizionat: "Cach me if you can".
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Eu o sa ma uit la un film cu Steven Segal. Dar nu beau nimic..ca sunt racit.
Sa vedetzi ce mi s-a intamplat aseara , Mig & Nicholas. Pe la 23 ma pregateam sa ma culc..cu gand sa mascol la 5 sa ma uit la Formula 1. Si aud niste batai puternice in usha. Pula mea...cu juma' de inima ma duc sa vad cine e. Ma gandeam ca am lasat robinetzii deschisi la bucatarie...si l-am inundat pe vecinu. Dar nu..nu era asa. Am deschis usa..si pe langa mine s-au strecurat in casa....unchimiu,matusha si verisoara. La ora 23 bai oameni buni ! Cica nu m-au mai vazut demult....si ce bucuroshi sunt ca ma vad. Unchiu era cu niste beri in bratze....asa ca mi-a mai trecut din suparare.
Am baut beri cu el...si mi s-a agravat si mai rau raceala. Acum sunt ragusit ca un popa.
Asa...sa vedetzi in continuare. Verisoaramea..are 16 ani...si e la minte cm ca Bad Girl...daca intelegetzi ce vreau sa zic. Numai ca nu prea stie de internet. Si ii arat eu...mircu , niste siteuri cu d'alea de ii plac ei..Animal X si pula mea....si cand deodata...sare YM-ul...Aliosha. Care desi...i-am zis ca sunt cu verisoara..a tinut sa imi spuna cum o futea el pe una in liceu...si ce marfa era. Saraca verishoara a citit tot. Ba mai mult...Aliosha si-a permis sa scrie si unele fraze de genu : "alo ! verishoara lu Moshu...stai departe de perversu ala. daca te atinge...suna repede la politzie ! " . Saraca verisohoara...nu mai stia ce sa zica. S-a cam speriat.
Sa te pish in rect Aliosha....pt. fazele astea !
Asa , bai Nicholas si Mig....si am scapat la 3 AM de musafirii nepoftitzi...si am pierdut F1.
Sa vedetzi ce mi s-a intamplat aseara , Mig & Nicholas. Pe la 23 ma pregateam sa ma culc..cu gand sa mascol la 5 sa ma uit la Formula 1. Si aud niste batai puternice in usha. Pula mea...cu juma' de inima ma duc sa vad cine e. Ma gandeam ca am lasat robinetzii deschisi la bucatarie...si l-am inundat pe vecinu. Dar nu..nu era asa. Am deschis usa..si pe langa mine s-au strecurat in casa....unchimiu,matusha si verisoara. La ora 23 bai oameni buni ! Cica nu m-au mai vazut demult....si ce bucuroshi sunt ca ma vad. Unchiu era cu niste beri in bratze....asa ca mi-a mai trecut din suparare.

Asa...sa vedetzi in continuare. Verisoaramea..are 16 ani...si e la minte cm ca Bad Girl...daca intelegetzi ce vreau sa zic. Numai ca nu prea stie de internet. Si ii arat eu...mircu , niste siteuri cu d'alea de ii plac ei..Animal X si pula mea....si cand deodata...sare YM-ul...Aliosha. Care desi...i-am zis ca sunt cu verisoara..a tinut sa imi spuna cum o futea el pe una in liceu...si ce marfa era. Saraca verishoara a citit tot. Ba mai mult...Aliosha si-a permis sa scrie si unele fraze de genu : "alo ! verishoara lu Moshu...stai departe de perversu ala. daca te atinge...suna repede la politzie ! " . Saraca verisohoara...nu mai stia ce sa zica. S-a cam speriat.
Sa te pish in rect Aliosha....pt. fazele astea !
Asa , bai Nicholas si Mig....si am scapat la 3 AM de musafirii nepoftitzi...si am pierdut F1.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
*loool*....mare porc Aliosha asta! Il stiam baiat de caracter, dar vad ca aseara sa dezbracat de el..si nu numai..
..auzi..sa futa fete in liceu...acum chiar ca nu mai vreau sa vad filmul ala, Liceeni, sau cum dracu ai zicea! Asa, bah, fute-ti voi, ca eu dau numai picioare in gard de vreo saptamina! Nici aia de la bar de jos nu vrea cu mine...cica a fost avertizata, si ea este fata cuminte! Ce pula mea avertizata?? Pentru ce? Am sifilis si nu stiu?
Moshule, da cel putin ai facut o fapta buna, si i-ai arata lui verishoara-ta site-urile cu Animal X si pula ta!...mistoooooo....*loool*
PS. Ma duc sa fac dus, ca-i apa calda..

Moshule, da cel putin ai facut o fapta buna, si i-ai arata lui verishoara-ta site-urile cu Animal X si pula ta!...mistoooooo....*loool*
PS. Ma duc sa fac dus, ca-i apa calda..

-
1701
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu o sa ma uit la un film cu Steven Segal. Dar nu beau nimic..ca sunt racit.
Seagal, nu Segal. E ca si cum ai spune Michael Jodan sau Wayne Grezky.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
dinamo-astra: 0-3. superba ziua de 8 Martie. absolut superba.
multumesc Mr. pasiuni zici? astea nu's pasiuni mah.
insanatosire grabnica moshule.

Initial trimis de Mr Hyde
A, si "La multi ani!" tuturor femeilor, inclusiv lui Nightwish, cea care a starnit atatea pasiuni pe-aici!
multumesc Mr. pasiuni zici? astea nu's pasiuni mah.
Initial trimis de Oribilul Mosh.
...ca sunt racit.
insanatosire grabnica moshule.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
insanatosire grabnica moshule
e incurabila iti zic io ca-i vazui encefalograma.
bah alex nu-mi mai ridica minjii la fileu pe sex ca acolo se dau banuri la orice miscare ce tu crezi ca toti mozii sunt ca moshu nostru ,prietenu tuturor, sa accepte puli in cur toata ziua?
-
eyewitness - Mesaje: 19220
*lol*...eye-ule, lasa bre, ca si asa sint pe minus cu lovelele...mai iau si eu un ban...doi...ca modul de acolo e darnic!
-
dinamo-astra: 0-3. superba ziua de 8 Martie. absolut superba.
Nightwish, vezi ca in ceea ce priveste Dinamo sunt mai rau decat curly cu CTP-u' :mad:
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
clar: sunteti loviti de astenia de primavara, sau pur si simplu sunteti prea sensibili, Mr Hyde
no ca n-am zic nimic rau nici de dinamo. yet
P.S. Mr, sa nu-mi spui ca si asta e o amenintare...:rolleyes:

no ca n-am zic nimic rau nici de dinamo. yet

P.S. Mr, sa nu-mi spui ca si asta e o amenintare...:rolleyes:
-
Nu e o amenintare, e o enervare... mai ramanea sa faci misto de Schumacher si aveam tabloul complet.
Alex, inteleg ca-ti faci de cap pe "Totul despre Sex"
hai ca nu m-am mai uitat de mult, chiar sunt curios...
Alex, inteleg ca-ti faci de cap pe "Totul despre Sex"

Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Hyde, nu mi-am facut de cap....dupa cum a zis eye, am pus o minge la fileu, dar nu a sarit lumea, ca le este frica de bau bau..

-
bah alex io am doo galbene deja si abia asteapta lustru sa-mi dea rosu...cu vot de blam sa stau pe tusha o saptamana si sa-l las sa zburde in voia lui pe forum...asa ca sexu "frige" nenica daca nu ai "limba(j)" academic pe-acolo...
-
1704
superba ziua de 8 Martie. absolut superba.
Stai sí£ vezi numa ca' dí£ cool o sa fie miercuri la Constanta sau sambí£tí£ la Bací£u. Cre' cí£ la Bací£u o sa fie mai misto. Pí£rerea mea!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
ma,eu cred ca dinamo e o echipa puternica,s-ar bate cu succes pentru mijlocul clasamentului in divizia B 

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Eye-ule, pai mai bine te aventurezi prin sex, iei un ban, stai o saptamina la odihna, si dupa aia vii inapoi curat!.....decit sa-ti petreci viata prin colturi, tot timpul uitindu-te peste umar, sarind la cea mai mica miscare, etc...

-
LOL....pe dracu curat...bah daca iau doar o bleno originala de-acolo e ok o saptamana dar mai iau dracu vruna exotica de cad dracu rapus vreo 6 luni de ajung din OM ne om de ma pish tinandu-ma de pom....asa ca prefer la colturi, prevazator si-n siguranta...
-
Ia uite ce sta lumea aici la distractii..in timp ce eu am muncit toata ziua sa castig o bucata de paine tare si un pahar de vin acru. Ai draq burghezi ce suntetzi voi.
Dar aflatzi ca am mancat mucenici...fraierilor !
Nightwish..merci pt. urare. M-am insanatosit.
Te astept sambata asta la intalnirea forumista. Ai un loc rezervat langa mine. :kiss:
eye-ule...m-am gandit la ceva in cazul tau. Daca faci 10 fapte bune pe forum..itzi ridic avertismentele. Astept...sa imi zici ce si cum.
Dar aflatzi ca am mancat mucenici...fraierilor !

Nightwish..merci pt. urare. M-am insanatosit.

eye-ule...m-am gandit la ceva in cazul tau. Daca faci 10 fapte bune pe forum..itzi ridic avertismentele. Astept...sa imi zici ce si cum.
-
Ce pula mea faci , vali ? Modifici posturile oamenilor ? :mad:
Halal admin !
Halal admin !
-
Cel putin eu, astept cu nerabdare sa vad lista celor 10 fapte bune pe care eye o sa le faca pentru acesta forum...si userii lui!
Ala cu concursul de formula 1 se numara? daca da, ar ramine numai 9...o bere mie, una moshului, mai ramina 7..
Ala cu concursul de formula 1 se numara? daca da, ar ramine numai 9...o bere mie, una moshului, mai ramina 7..

-
Daca faci 10 fapte bune pe forum..
te-ai ticnit moshule? pai pana sa fac io 10 fapte bune ti se sterpezeste pula, ti se usuca coaiele, bucile ti se atrofiaza , mumie devi moshule...
pt mine fara 2 galbene sa mor io daca are farmec fanu si vezi ca daca ma superi las dracu fanu si ma duc la hanu lu ancuta si ma fac mod moderator de moderari si te las balta de ramai cu cartonasele in brate.
bah alex pt moshu "fapta buna" insemneaza sa-i dau un examen...oral asa ca nu te baga daca nu stii

-
*lol*...bine zici eye-ule...cind e vorba de orale, eu am o placa pí¤ piep, de scrie "do not disturb"!
Oare servesc astia mucenici la restaurante???...mie pofta, si nu stiu unde pula mea sa maninc....
Oare servesc astia mucenici la restaurante???...mie pofta, si nu stiu unde pula mea sa maninc....
-
Nightwish..merci pt. urare. M-am insanatosit.Te astept sambata asta la intalnirea forumista. Ai un loc rezervat langa mine. :kiss:
a'ma moshule. chiar asa? io cre'ca tu ai rezervat doar 2 locuri ca sa te vezi 'nevoit' sa ma ti in bratze. :p
si cand te gandesti ca pana mai ieri, alaltaieri erai dispus sa ma 'oferi' lu' Alex sau nu mai stiu cui. :p lasa moshule, [size=1.8]cuvintele sunt surde, acel vechi eu nu te mai aude...[/size] :rolleyes:
Alin, dinamo este o echipa foarte puternica...trebuie doar sa gaseasca si sportu' la care se pricepe, ca fotbalu' clar nu e.

P.S. sorry, no offense Mr Hyde, ca-mi esti simpatic.

-
Nightwish, te iert, incerci si tu sa fi interesanta.
Aline, un "Muie Steaua" calduros, romanesc, cu dedicatie ajunge? Sau sa mai bag unu'?:D
Baicsule, de tine nu ma iau, tu te bucuri si-asa atat de rar...
sorry, no offense Mr Hyde, ca-mi esti simpatic
de unde pana unde?
Aline, un "Muie Steaua" calduros, romanesc, cu dedicatie ajunge? Sau sa mai bag unu'?:D
Baicsule, de tine nu ma iau, tu te bucuri si-asa atat de rar...
sorry, no offense Mr Hyde, ca-mi esti simpatic
de unde pana unde?
-