comentarii impertinente la poze
Vb despre alt thread si anume...Cum arata userii de pe forum! ca sa nu umplem topicul ala de mesaje aiurea ci doar de poze...
Paiacec... ;-) imi place rochia ta
Paiacec... ;-) imi place rochia ta

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-
Mtz - Mesaje: 522
-
monk - Mesaje: 2747
cecule, cu blana aia din mana te dai tu pe partie la sinaia? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nocturna scrie:auliu, darky, deci da, banuiala mea se confirma: semeni isbitor de crunt cu o verishuara de-a mea. daca n-ash shti ca nu eshti din localitate te-ash banui de alte alea suptilitatzi.
cine stie pi undi si cu cine-a umblat tata-n tineretile lui prin bucuresti p-acolo

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
darky, esti frumoasa si ai un zambet that would melt my heart.. daca as avea una...
penultima poza facuta de k@tzy e superba, desi de obicei nu-mi plac pozele de genul ala.. arati chiar ca un pisic
Paiacecule, pe tine o sa te votez primu dintai la mister
( cand s-o face..)
penultima poza facuta de k@tzy e superba, desi de obicei nu-mi plac pozele de genul ala.. arati chiar ca un pisic

Paiacecule, pe tine o sa te votez primu dintai la mister

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Love2Fly esti f. f. frumos. si poza ta e foarte reusita. si ai niste ochi superbi.
te pupilikutziku :love:
te pupilikutziku :love:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Multzumesc frumos shaki, catze, dany shi weet
nu creca shtie nimeni cat imi venea sa plang cand l'am vazut taiat
tre sa fii masochist sa mai zambeshti ca lumea dupa orele pe care le'am avut in zilele respective:D
dany, shtii despre ce am vorbit noi ieri, deci in cazu meu, nu imi place sa port. In cazu exceptziilor, nu comentez:yD
Daca instigam mila sa primesc shi mancare era shi mai bine
Tata..ma fac ca nu am vazut chestia aia care nu ar trebui vazuta shi anume cu cerculetz roshu. In rest, de ce te'au pus aia la perete asha? :p

nu-tzi sta rau deloc cum te-ai tuns
nu creca shtie nimeni cat imi venea sa plang cand l'am vazut taiat
tanti k@tzy frumoasa ca de obicei,insa cam ursuza
tre sa fii masochist sa mai zambeshti ca lumea dupa orele pe care le'am avut in zilele respective:D
ar trebui sa mergi mai des cu camasa aia alba la scoala
dany, shtii despre ce am vorbit noi ieri, deci in cazu meu, nu imi place sa port. In cazu exceptziilor, nu comentez:yD
arati chiar ca un pisic
Daca instigam mila sa primesc shi mancare era shi mai bine

Tata..ma fac ca nu am vazut chestia aia care nu ar trebui vazuta shi anume cu cerculetz roshu. In rest, de ce te'au pus aia la perete asha? :p
- kahlan
- Junior Member
eyewitness scrie:cecule, cu blana aia din mana te dai tu pe partie la sinaia?
Nu breeeeeeeeeee!Am alta mai mare shi mai groasa!Ma sui pe ia shi ma dau cu "bushteanu",sa fiu io sigur ca n-o sa patzesc nimic daca intru-n oareshceuri(lume, copaci,stalpi,tunuri de zapada,proshti).
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
-
monk - Mesaje: 2747
Amaterasu -superba
Wild rose - foarte draguta
MTZ - Frumusica dar cam slabuta
Monk - haios si scumpic
Titina - are nevoie de o manichiura + s-a mai ingrasat
Darkshines - arata mai bine in pozele in care era nedormita decat in cea in care cica arata "prezentabil"
whatever - on crack ??
k@tzy - trebuie sa isi spele parul, arata cam dubios. Daca aceea va fi noua ta freza ... *thumbs down*
Love2Fly - no comment
Wild rose - foarte draguta
MTZ - Frumusica dar cam slabuta
Monk - haios si scumpic
Titina - are nevoie de o manichiura + s-a mai ingrasat
Darkshines - arata mai bine in pozele in care era nedormita decat in cea in care cica arata "prezentabil"
whatever - on crack ??
k@tzy - trebuie sa isi spele parul, arata cam dubios. Daca aceea va fi noua ta freza ... *thumbs down*
Love2Fly - no comment
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
Titina este foarte foarte frumoasa in ultimele poze...nu am mai vazut-o de mult timp atat de naturala.Eshti foarte dragutza asha, Titina ! ! !
k@tzy, te-ai tuns foarte frumos shi itzi sta bine in camasha aia alba !
Wild Rose, frumoasa ca intotdeauna !

k@tzy, te-ai tuns foarte frumos shi itzi sta bine in camasha aia alba !
Wild Rose, frumoasa ca intotdeauna !
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
gabuba scrie:samy, draga, am obosit eu sa te vad prestand munci in folosul dosurilor unor persoane. tu de ce parere esti?
Pai Titina chiar arata bine in pozele alea...daca u crezi ca am ceva de cashtigat pt ca pup pe cineva undeva asha cum zici tu, ata ete...shi nu, nu-mi da beri (nici sucuri) pt ca zic asta...*p
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Titina,
Vad ca acu ai dat-o in extrema cealalta, fara machiaj, te-ai vopsit blonda ca sa te faca palida si foarte matura, treaba ta:), dar sa stii ca-ti sta mai bine pe castaniu.
Uite aici imi place cel mai mult cum arati, esti asha scumpica. (Numai babele se fac blonde ca puiul, macar daca ti-ar ars parul cu perhidrol,fa-ti nishte highlights, ceva tineresc si la moda)
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10636
Vad ca acu ai dat-o in extrema cealalta, fara machiaj, te-ai vopsit blonda ca sa te faca palida si foarte matura, treaba ta:), dar sa stii ca-ti sta mai bine pe castaniu.
Uite aici imi place cel mai mult cum arati, esti asha scumpica. (Numai babele se fac blonde ca puiul, macar daca ti-ar ars parul cu perhidrol,fa-ti nishte highlights, ceva tineresc si la moda)
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=10636
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Nanuka scrie:(Numai babele se fac blonde ca puiul, macar daca ti-ar ars parul cu perhidrol,fa-ti nishte highlights, ceva tineresc si la moda)
LoL, fix astea au fost cuvintele tatalui meu cand a vazut-o blonda pe mama, care vroia sa-i faca o "surpriza"...a doua zi a trimis-o sa se faca din nou shatena...

-
Samy - Junior Member
mey nanuka,nu e pe extreme aici...depinde ce poze pun...k daca pun poze de la partyuri sau ieshiri prin orash,ma vezi fardata,iar daca pun poze facute prin casa,intr-o zi normala sau pe la shcoala,ma vezi nefardata
nua m fardez des,decat cand e ceva special.chiar mi-ar fi lene sa ma fardez in fiecare zi 

- Titina
- Junior Member