)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
daca se m-ai i-a cineva de Rock Chick are d-ea face cu mine. deci sa nu zice-ti ca nu va-m spus.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
piskesule, ti s-a stricat compu?
ANTI
-

baixinho© - Mesaje: 14117
din tuate astea nu putetzi decat sa tragetzi concluzia k nu lu piskeshu i s-a stricat compu, de unde mai rezulta si altceva, va las pe voi sa va datzi seama ce 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
aha..
ba io m-am prins. ba ce jmecheri is astia doi. n-am vazut
deci ca doritaurele de muzica sa nu apeleze la mrp sa le trimeta si lor shaki a bagat zvonu asta mincinos cum ca lu mrp i s-ar fi stricat computeru.
bre, cata jmecherie
ba io m-am prins. ba ce jmecheri is astia doi. n-am vazut
deci ca doritaurele de muzica sa nu apeleze la mrp sa le trimeta si lor shaki a bagat zvonu asta mincinos cum ca lu mrp i s-ar fi stricat computeru.
bre, cata jmecherie
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
gabuba scrie:mai rau e cand si confirma. mie imi place atunci cand enumera in fiecare post cate un nume de formatie, ca sa vedem cat de bine gugaleste ea, sau mai rau, cat de mult tine deschis mtv 2 - ul. :rolleyes:
mda...continua,continua,nu ma supar... ;j
shi mie-mi place cand tu te dai mare shi tare,criticandu-i pe altzii,shi dup'aia bagandu-te in seama cu ei pe YM "am pus poze noi!du-te sa le vezi!!" vai...shi mai shtiu eu ce lucruri in genu' "aratzi bine nefardata",shi dup'aia cand eu zic de pozele tale k sunt nashpa,tu o-ntorci "oricum arat mai bine decat tine"...of of of...ce tzi-e cu nevoia asta de a te simtzi mai presus decat cei din jur prin critici... :p
- Titina
- Junior Member
na ba, sa va bagati ungia in gat ... io is la mare si ma distrez ...
ieri m-am vazut cu wild rose .. nu am avut timp sa dau si io o buca caci era cu alexandra
.. da nu e timpu pierdut
ieri m-am vazut cu wild rose .. nu am avut timp sa dau si io o buca caci era cu alexandra
.. da nu e timpu pierdut-

monk - Mesaje: 2747
sa-mi bag p*** , ce emotii am ! :cry:
Hai ROMANIA !
Hai ROMANIA !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Rock Chick scrie:shi mie-mi place cand tu te dai mare shi tare,criticandu-i pe altzii,shi dup'aia bagandu-te in seama cu ei pe YM "am pus poze noi!du-te sa le vezi!!" vai...shi mai shtiu eu ce lucruri in genu' "aratzi bine nefardata",shi dup'aia cand eu zic de pozele tale k sunt nashpa,tu o-ntorci "oricum arat mai bine decat tine"...of of of...ce tzi-e cu nevoia asta de a te simtzi mai presus decat cei din jur prin critici... :p
titino, da ce sarisi ca arsa? baicsule, stai tata fara grija, s-ar putea sa-ti zica in niste zile ca e indragostita de tine, ca e enamorata de tine rau de tot si alte alea, si ca vrea sa-ti faca un blow job sau mai multe chiar, si ca vrea sa o in si in si tot asa si intr-o zi sa-ti zica cum ca te-ai cam uratit asa, iar ea, metamorfozata, sa-ti reproseze ca tot tu te-ai legat de ea si i-ai zis ca arata nush'cum si in nush'ce'fel. asa ca ai grija cu lutzele astea, ca nu-i de gluma.
~y
titirezu', un sfat din inima-mi mare: get a job.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Gabutzule, nu fi suparat. Ie normal sa faci diferentza dintre frumusetze si inteligentza. Io te inteleg c-ai vrea s-o freci un pic pa Roccic.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
supermouse scrie:ce uameni.... shaki e teritoriala
ce sunt mey???
teritoriala nu shtiu ce ie, da in mod sigur sunt bolnava, stau azi un pic cu voi si plec la doctor, k ieri la ruine m-am facut de ras in fata lui darky soul, ea a baut bere si io suc

aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
eh, pacat ca am sters postul de mai devreme.
doar il avertizam pe baicsu ca s-ar putea intr-o zi sa-i zica gaina roc cum ca e enamorata de el rau de tot, si ca vrea una alta, sa-ti faca, sa-i faci, iar peste ceva timp sa-i spuna ca s-a uratit si dupa tot ea sa se dea de ceasu' mortii ca ai deranjat-o zicandu-i ca arata mai bine nemachiata. nashpa si cu titinele astea.
doar il avertizam pe baicsu ca s-ar putea intr-o zi sa-i zica gaina roc cum ca e enamorata de el rau de tot, si ca vrea una alta, sa-ti faca, sa-i faci, iar peste ceva timp sa-i spuna ca s-a uratit si dupa tot ea sa se dea de ceasu' mortii ca ai deranjat-o zicandu-i ca arata mai bine nemachiata. nashpa si cu titinele astea.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
Am tot citit de acest dc++ dar, recunosc, ca un profan ce sunt, nu stiu mai nimic.
Ai putea, te rog, sa-mi dai un link sau un hint sa citesc si sa ma documentez si eu. #-o
Sau, mai simplu, cum sa la "leg" si eu la un dc++ sa-mi iau ce ma intereseaza. :yD
Merci
Ai putea, te rog, sa-mi dai un link sau un hint sa citesc si sa ma documentez si eu. #-o
Sau, mai simplu, cum sa la "leg" si eu la un dc++ sa-mi iau ce ma intereseaza. :yD
Merci
La loc luminat, loc cu verdeata, unde nu este nici intristare, nici durere sau suparare !!!
-

Mr. Q - Junior Member
complicat mr.Q complicat...dc++ nu e pentru orisicine!
acu' serios
www.dc++.com si de acolo ia-o cu cetetul hel pului
acu' serios
www.dc++.com si de acolo ia-o cu cetetul hel pului
bau
-

balrogu' - Junior Member
nici de FDECAOVLONL nu jtiai pan acu o sactamana
ceea ce rezulta ca sactamana de sactamana te faci mai dashteapta si pot sa ies si io cu tine-n lume fara sa risc sa ma faci de ras 
ceea ce rezulta ca sactamana de sactamana te faci mai dashteapta si pot sa ies si io cu tine-n lume fara sa risc sa ma faci de ras 
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220