comentarii impertinente la poze
anca,puate gresesc eo da in threadu asta iera vorba de poze ale iuzarilor de pe forum,adica persuane care mai posteaza si altceva in afara de propriile poze si niscai raspunsurii pe subiectu de fatza.
pese: nocturno,las ca jtiu eo ca tu iejt invidiuasa~p
pese: nocturno,las ca jtiu eo ca tu iejt invidiuasa~p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
bei si nu zice nimic nimeni de pozele lu SOD, ca is tare sod (in a good way;) )
late edit (pt miraculos )
damn, dar lasa ca rezolvam si probl asta ;-)
da mijto poze, chiar si alea cu iepuraji desi preferintele mele se indreapta spre altele:d
late edit (pt miraculos )
damn, dar lasa ca rezolvam si probl asta ;-)
da mijto poze, chiar si alea cu iepuraji desi preferintele mele se indreapta spre altele:d
-
Daimon - Mesaje: 5074
aici comentam pozele cu useri...asa ca esti off-topic, draga Daimon !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
loveverde da ce eshti tu aici draga? critic de poze?da,am uitat tu eshti deasupra 22ror shi le dai indicatii 22ror,luandu-te de ei
k tu eshti cea mai priceputa in materie...
yeah right...!
"am luat-o pe cai greshite"...vai...gata,tre sa ma schimb,k zice loveverde
ps: shi mie nu-mi zici "fetitza mea",da? :p

"am luat-o pe cai greshite"...vai...gata,tre sa ma schimb,k zice loveverde

ps: shi mie nu-mi zici "fetitza mea",da? :p
- Titina
- Junior Member
faw, traducere
vali s-a referit la varsta lui cristy care intr-un post anterior ,pe cinema, a cotat filmu de mare angajament si pierdere de vreme ,constantine , cu 8 din 10 posibile
inteleg excesu unora de zel in a fi omniprezenti pe forum ,da macar atunci cand nu stii despre ce e vorba exista varianta intreaba un prieten
da, si titina arata bine , ce , va ofticati?
vali s-a referit la varsta lui cristy care intr-un post anterior ,pe cinema, a cotat filmu de mare angajament si pierdere de vreme ,constantine , cu 8 din 10 posibile
inteleg excesu unora de zel in a fi omniprezenti pe forum ,da macar atunci cand nu stii despre ce e vorba exista varianta intreaba un prieten
da, si titina arata bine , ce , va ofticati?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ouch, I stand corrected, data viituare o sa-l intreb pe pretenu ala
titina e dragutza, dar totusi:
1. ii statea mai bine inainte, cand nu era blonda
2. cam exagereaza cu pozatul in fumeie matura, vampa si-alte alea :p
3. parerea mea.
4. cat despre ofticat...
ps - si daca te uiti mai bine pe unde ma plimb, ai sa vezi ca nu pot fi acuzata de "omniprezentza" sau incercari de :rolleyes:

titina e dragutza, dar totusi:
1. ii statea mai bine inainte, cand nu era blonda
2. cam exagereaza cu pozatul in fumeie matura, vampa si-alte alea :p
3. parerea mea.
4. cat despre ofticat...

ps - si daca te uiti mai bine pe unde ma plimb, ai sa vezi ca nu pot fi acuzata de "omniprezentza" sau incercari de :rolleyes:
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
cubu scrie: chiar si atunci cand povesteste cum isi intinde mucii pe pereti.
Am luat si Io exemplu lu Piskeshu, ca mi-i tare drag:D
Titi, hai ca-ti sta bine, azi m-am uitat mai bine la poze si sa stii ca esti frumushica tare.Poza cu fingerul ma enerveaza, atata tot:D.
That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Cred ca pe forumul asta sunt mai multe puritane decat credeam.. sau poate doar lupi moralisti..
Nu-mi place cum iti sta, Titina, blonda, scoate in evidenta pielea prea alba, ti-ar fi stat mai bine bruneta, but, it's your choice! Un pic cam indraznete ultimele poze, prea mature.. ar trebui sa mai profiti de copilarie, ai timp sa fii matura
Nu-mi place cum iti sta, Titina, blonda, scoate in evidenta pielea prea alba, ti-ar fi stat mai bine bruneta, but, it's your choice! Un pic cam indraznete ultimele poze, prea mature.. ar trebui sa mai profiti de copilarie, ai timp sa fii matura

Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Pai nu stii Weet ca asha se intampla de obicei??
Cand suntem copii vrem sa fim maturi si cand suntem deja maturi vrem sa dam timpul inapoi si sa se opreasca in loc.
"ar trebui sa mai profiti de copilarie"
In clasa a 4 deja fetitele se satura de jucat cu papusha si coarda in fatza blocului. Titina e la liceu, are 15 ani, este deja adolescenta.

Edit later: Hades,
Loveverde din cate observ, nu stie niciodata sa faca un compliment, din contra face omul sa se simta prost, vezi mesajele referitoare la [email="k@tzy"]k@tzy[/email], Crazy-Babe, Titina.
Cand suntem copii vrem sa fim maturi si cand suntem deja maturi vrem sa dam timpul inapoi si sa se opreasca in loc.
"ar trebui sa mai profiti de copilarie"
In clasa a 4 deja fetitele se satura de jucat cu papusha si coarda in fatza blocului. Titina e la liceu, are 15 ani, este deja adolescenta.

Edit later: Hades,
Loveverde din cate observ, nu stie niciodata sa faca un compliment, din contra face omul sa se simta prost, vezi mesajele referitoare la [email="k@tzy"]k@tzy[/email], Crazy-Babe, Titina.
That's my ShiT
-
Copilaria nu inseamna neaparat sa te joci cu papusile, inseamna inocenta, mai presus de toate. Si stiu ca asa se intampla, dar asta nu inseamna ca o sa renunt sa zic copiilor sa nu se grabeasca
poate o sa existe unul care sa ma creada...
Anca e dragutzica, si chiar seamana un picut cu catherine zeta jones

Anca e dragutzica, si chiar seamana un picut cu catherine zeta jones
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Weet-weet scrie:Copilaria nu inseamna neaparat sa te joci cu papusile, inseamna inocenta, mai presus de toate.
Titinutza e inocenta. Epateaza ea pe forum cu poze de pleiboitza-pancheritza, dar daca o iei la bani maruntzi se duce la mami plangand. Nu-i asha Titi??*p
That's my ShiT
-
Toate ca toate da' eu nu am inteles care e treaba cu :
Ca sunt inocenta shi sentimentala cand trebuie,dar nu sunt asha tot timpul
Ma intreb cum e sa fii inocenta cand nu trebuie :con:
Da' inocentza asta e un fel de parfum sau ce? cateodata te dai cu el, cateodata nu?
Ca sunt inocenta shi sentimentala cand trebuie,dar nu sunt asha tot timpul
Ma intreb cum e sa fii inocenta cand nu trebuie :con:

Da' inocentza asta e un fel de parfum sau ce? cateodata te dai cu el, cateodata nu?

-
Love2Fly - Junior Member
Weet-weet scrie:Un pic cam indraznete ultimele poze, prea mature.. ar trebui sa mai profiti de copilarie, ai timp sa fii matura
wet-wet, taci si n'o mai invatza tu, ca poate am vrea si noi sa profitam de copilaria ei, pana nu se face matura

eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
cubu scrie:Atunci ia exemplu pana la capat, povesteste-ne si ce faci tu in buda, micuta Picasso.
Nu mai are nici un farmec, mi-au luat-o altii inainte, vezi threadu "Poze productie proprie":D
Proxtu,
Faine pozeeee..."simpatica fiara" ai..hehehehe...
Superba!!!!!!
http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=13688

That's my ShiT
-
-moshule,da aveai un somn profund,rau!si sticla era pe post de ursuletz de plush...dragutza poza!
-nanuka,esti dezvoltata si nu te sfiesti sa o arati.good 4 u!
-nanuka,esti dezvoltata si nu te sfiesti sa o arati.good 4 u!
"The days are bright and filled with pain/Enclose me in your gentle rain"(THE DOORS-"Crystal Ship")
-
Trinnity - Mesaje: 657