(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 23, 2003 8:20 pm

Cat ii pot ura pe oamenii..care nu stiu sa foloseasca un forum. Aia in posturile carora apar " [B] quote ] " . I-ash bate ca pe hotzii de cai. :mad:

Aguilera..pana pleci in Italia...baga-tzi si tu o semnatura omeneasca !

bah..ne zicea monk ca el cica a intrat pe forum...ca a aflat de la vara'sa care posteaza de mult pe aici. cine o fi vara'sa ? onk ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Apr 23, 2003 8:50 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
Aguilera..pana pleci in Italia...baga-tzi si tu o semnatura omeneasca !

..... :D
Da' ce,nu-i omeneasca?Adik nu se intelege ce-am scris sau ce?Daka nu-ti convine,schimb fontul..... lol....sa vad ce fonturi mai am... :D
Titina
Junior Member

...

Mesajde jane doe » Mie Apr 23, 2003 9:00 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh [/i]
Cat ii pot ura pe oamenii..care nu stiu sa foloseasca un forum. Aia in posturile carora apar " [B] quote ] " . I-ash bate ca pe hotzii de cai. :mad:

Ar trebui sa ma simt, nu-i asa? Ok! Gata, m-am simtit!
Imi cer scuze moshule, problema e ca nu m-am nascut in fata computerului, cat despre forum intru doar de vreo luna si ceva, asa ca te rog nu ma uri!!!!!IMI CER MII DE SCUZE PT ENORMA GRESEALA FACUTA!!!!!!!!!!!!
Probabil ca urasti foarte multi oameni..imi pare rau pt tine!:con:
I woke up this morning, the sunshine was shining / I put on my happy face / I'm living, I'm able, I'm breathing, I'm grateful / Woke up and realized this world's not so bad after all / looked at it through a child's eyes, and I saw these beautiful / Things that you never think about/
jane doe
Junior Member

Mesajde Titina » Mie Apr 23, 2003 9:01 pm

bah..ne zicea monk ca el cica a intrat pe forum...ca a aflat de la vara'sa care posteaza de mult pe aici. cine o fi vara'sa ? onk ? :p

1.vara-sa nu posteaza chiar de foarte mult timp aici... :D
2.Nu e Onk...mai incearca.... :rolleyes:

PS: sper ca nu se supara nimeni dak fak shi eu nishte experimente cu semantura...oricum o s-o las omeneasca pana la urma....da' vreau sa vad cum arata asha mai ...ciudata...
Titina
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 23, 2003 9:41 pm

Nu ma supar pe nimeni....si nici nu urasc pe nimeni. :) Stai linistita jane doe. Ti-am vazut pozele. Super ! :p
Aha..X-Tina era vara lui monk ! :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Apr 23, 2003 10:07 pm

vreau sa ii sug pula lu' marian jan (Alin) !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Apr 23, 2003 10:08 pm

Si nu puteai ma sa zici din prima ? Ce dracu v-ati tot jughinit pe aici stricand atatea threaduri ?
Aliosha

Mesajde Titina » Mie Apr 23, 2003 10:24 pm

Aha..X-Tina era vara lui monk ! :yD

Monk mi-a zis sa dau "anuntul" asta la "Anunturi administrative",da' n-am vrut s-o-ncurc....adik sa iau vreun avertisment sau ban pe chestia aia...
So,...e bun fontul semnaturii,acuma? (oare....)
Titina
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Apr 23, 2003 10:27 pm

Ba Nicolas cine-i mah Lili asta k ma faci curios?:p.(siringi nu mai folsesc astia ma acuma...acuma au d-alea care se autodistrug dupa utilizare,k s-au mai modernizat shi ei,chiar dak nu par).Dupa cum vezi Moshu s-a hotarat sa sa dea pe fatza:D:D:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Mr Hyde » Joi Apr 24, 2003 12:33 am

initial trimis de vali
sor-sa roxana iordache, a fost colega cu mine in facultate.

Asa, ma bucur sincer pentru tine vali, da' pe mine cu ce ma-ncalzeste?

grai OM
vreau sa ii sug pula lu' marian jan (Alin) !

Lol, pui si cu mine un pariu???

A, si sa nu uit: Alex, ne imbolnavesti cu femeile tale, mai intai Roxana, acu' Lili... si bine zice Migu', cine dracu' e Lili?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Apr 24, 2003 7:07 am

*lol*...moshule, si eu care incercam sa te introduc in lumea femeilor...m-am lasat daca ai inceput cu suptul de acadele!..parca vad ca pune drogatul botul, si cine stie ce orgie faceti in bucataria aia cu vasele alea murdare de le spalai tu..*lol*

Cum bah, "cine-i Lili"???:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 2:04 pm

Maine plec in Italia shi n-am chef...ma oftic rau de tot!!!!!!!

Shi faza-i ca nici varu'mio nu vrea sa plece...(da' suntem obligati... :cry: );P ;P ;P
Titina
Junior Member

Mesajde Shaki » Joi Apr 24, 2003 3:22 pm

Oare sunt o ratata? Nu vreau sa traiesc o viata comuna, si sa ma trezesc la 70-80 de ani singura, intr-un pat, si gandindu-ma la ce-am facut eu de fapt... Ma simt asa de aiurea in momentul asta...imi vine sa dau cu mine de toti peretii. Ma enerveaza ca sala asta de calculatoare se va inchide in scurt timp. As vrea sa merg la un bairam... de cand n-am mai fost la unu'...Ce bine ma distram pe la inceputul anului trecut, cand mergeam la bairame si beam toate prostiile, si dup-aia ma simteam rau o zi intreaga. Acum totul mi se pare atat de AIUREA... Ma urasc!
Shaki

Mesajde Aliosha » Joi Apr 24, 2003 3:48 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

Shi faza-i ca nici varu'mio nu vrea sa plece...(da' suntem obligati... :cry: );P ;P ;P

Vai steaua voastra.

:rolleyes:
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde darkshines » Joi Apr 24, 2003 4:13 pm

in the words of the finlandez topic, shat za fac ap!

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde bhuttu » Joi Apr 24, 2003 4:53 pm

I am the one that never logs out.
I am the one that beat up the cat.
Well, you might, but remember that not logging out is far more important than beating up the cat. Only defending a titan might prove as important as not logging out.
No, I'm the one that beat up the cat.

E, acuma v-ati convins ca nu se poate sta de vorba cu un caine prost?u atat mai putin cu doi.He, he, doar din doua locuri primesc si eu newsletteruri. http://www.manutd.com si Motei Cosmin. Motei, nu esti ma mandru?Sunt nebun, sunt dereglat, sunt sandilau, feriti-va de mine. Nu va iubesc.hrrrr...BAU!
Cine a inventat legea asta stupida cu pusul literelor intr-o anumita ordine?De ce nu pota sa le pun cum vreau eu. Daca uit un n, de exemplu, il pun cand imi aduc aminte.Am mai descoperit o chestiune dragutica. Se zice ca daca te uiti la ceas la fix te iubeste. Da' asta e veche, altceva am descoperit eu acum. Am descoperit ca exista la un moment dat neste cestii ce n-ai vrea sa le stie nimeni altcineva. si totusi, tu, ca animal social, nu poti sa le tii in tine, simti nevoia sa le dai pe gura. E, in cazuri d-astea, un jurnal de exemplu pare o solutie de compromis buna. Dar doar pare, pentru ca in societatea asta a noastra unde nimic nu e sfant, si jurnalul ala, oricat de bine ascuns ar fi, tot poate ajunge in mainile cuiva. Asa ca ai in vedere si posibilitatea asta...sau ma aberez? Trebuie sa mai gandim un pic schema. Oricum ideea e ca si calatoriile astea printre ganduri sunt irelevante. De fapt nu citit ce e in mintea mea la momentul asta, cititi ce vreau eu sa credeti ca e in mintea mea in momentul asta. Sau ceva in genu... If 'inteles'=no then go to 'Am mai descoperit...' until bucla.
Al dracu' sa fie care-o sti sa trimita un email group. Motei, nu ma-nveti ma?Da' tot online, ca asa pe viu ma fac dracu' de ras. Imi explica si mie cineva urmatoare logica: e corect 'str.secuilor martiri', dar e corect 'str.eroii de la tisa'.El era punker, ea facea balet, ce altceva mai trebuie sa spuna Avril Lavigne?Poate sa spuna 'rocking' in felul ala al ei cretin, 'oeachin on emtivi'.Asta cred ca e-n finlandeza.They oeac each others' world.Inside screams, that is what we, the texts of this kind are. But why be published then? I don+t know. Exhibitionism?Deci nu vreau sa invat ungureste.Peste vremi, nici macar eu n-o sa mai inteleg complet ce scrie aici, asa ca voi nici macar nu trebuie sa va puneti problema.noi...mai cu rocku', cu animalx, cu astea...De ce nu e Rodica aici?Mi-e dor de Rodica.de fapt era I miss Rodica in original.Nici Flory nu e... Sa n-o dai dracu de viata?Chiar ca, noroc dracu' cu Mirela. De fapt de ce zic eu toate astea?
1Pac - All eyez off her:((
La cat de liniste e aici, nici sa cant nu-mi mai vine. Un' va duserati?
I'm a master a disguises. I can even fake a smile.
Tu nu futi ma?Pai si atunci de ce dai bani daca nu futi?Te prosteste atia sa le dai bani. Nu le mai da ma bani la astia ma.Sau ia si fute si tu.
Io cu tine nu vreau sa ma fut.
Dar am renuntat si la ideea asta cand mi-am dat seama ca exista ceva asemantor. Daca n-as fi asa lenes chiar ar fi interesant sa experimentez. Definetly curva va fi unul din personajele mele.Ma enerveaza romanele de familie. Vreau romane de personaje. Imi place Hesse. Sau Kafka, sistemul absurd...Si Kafka e interesant.
Poate cel mai interesant nume al serii, ªtefan ªtefan. Imca o mai aºtept pe Lupu Laura.Te pleci, ma, te pleci?
De ce dracu' dau astia in disperare Sophie Elis Bextor, ca nici macar nu e asa naspa?
Oke, inchidem sesiunea. Motei, fa ceea ce trebuie sa faci.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 4:59 pm

Initial trimis de Shaki
Ma urasc!

Crezi ca io nu...??!!
Peste 11 ore io plec shi n-o sa mai am net o saptamana...iar cand o sa ma intrebe diriga,luni dc's obosita,o sa-i zic ca am stat pe drumuri prin Italia shi...."no'',n-am avut vacanta...( cica... :D )
Titina
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 24, 2003 5:02 pm

Si toti de pe aici ar trebui sa fie foarte impresionati acum si sa va spuna: "Vai , ce noroc pe voi... In Italia... Cum poti sa spui asa ceva, sunteti niste norocosi ca plecati acolo..."
La fel cum faceau fetele in liceu... "Vai draga, ce rau arat, sunt urata", ca sa spuna repede baiatul: "Nu-i adevarat, iubire, arati bine, esti o zana"... Na, c-am zis-o, esti multumita?

Da' ce, va leaga sau cum, cine va obliga? Sau jucati "obligatea pe plecatea in tari straine" cu colegii de gradinita? Bah, da' rau o duceti... Oricum, eu o sa-ti duc dorul, mai "Andra"...
indescifrabil
cubu

Mesajde Nicholas_Alex » Joi Apr 24, 2003 5:20 pm

Portnoy-ule, da tu nu mai dormi, tata?..ca de ieri esti pe net non-stop! Parca ai fi vinzatoarea aia slaba fara degete de la Miga, de face doua ture...:D

IcsTino, du-te mah in Italia, sa-mi iei si mie niste ghiudem si muraturi din alea tari, cu mult piper, ca nu am la fasole....apropo..am facut fasole da´cu din aia la conserva...*lol*...Eldorado nu stiu cum...mi-a adus aminte de vremurile "bune", cind vindeau la Unirii "conserva de fasole cu carne"..da´ carnea era o bucata de slanina, de nici cainele lui Viorel, ala de linga mine, nu o minca...:D

Bhuttule..tu citesti ce scrii???:con:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 5:31 pm

Initial trimis de Portnoy

Si toti de pe aici ar trebui sa fie foarte impresionati acum si sa va spuna: "Vai , ce noroc pe voi... In Italia... Cum poti sa spui asa ceva, sunteti niste norocosi ca plecati acolo..."

Shtiu ca ....shtiu lucrul asta,dar chiar nu aveam chef sa merg peste "10 ore shi 1/2" in Italia... vroiam shi io sa stau acasa,sa ma duc cu prietenii cu rolele,sa stau pe net,sa ascult muzica,etc....

Oricum, eu o sa-ti duc dorul, mai "Andra"

Bai,iti JUR pe ce vrei ca nu io am fost "andra" aia de pe "barfe"....iti JUR!!!!!!!!
Nu-mi place Andra de nici un fel......shi in primul rand io totushi sunt atenta ce scriu shi cum scriu,deci n-ash fi scris "Dargi fani" in loc de "Dragi fani".......
Titina
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 24, 2003 5:45 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Portnoy-ule, da tu nu mai dormi, tata?..ca de ieri esti pe net non-stop! Parca ai fi vinzatoarea aia slaba fara degete de la Miga, de face doua ture...:D

Aoleu... De unde o stii? Pai aia e vara-mea, astept mail de la ea, de-aia tot stau pe net de ieri... Sa fiu aici ca de fiecare data cand vine postasu' il sfasie Rex cu tot cu scrisori... Trebuie sa plecam in Italia in 11 ore si mi-a promis ca-mi ia un set chiloti din aia cu ata in cur, si nu stiu daca mi i-a luat... Da' oricum, lasa ca daca nu mi i-a luat mai am un set de chiloti cu manecute de la Craciun...

Nu-mi place Andra de nici un fel......

Tocmai asta reiese si din thread-ul ala... Ca cea care l-a facut nu ca nu o place, o uraste pe Andra, deci nu mi-ai dovedit nimic...
indescifrabil
cubu

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 6:00 pm

Tocmai asta reiese si din thread-ul ala... Ca cea care l-a facut nu ca nu o place, o uraste pe Andra, deci nu mi-ai dovedit nimic...

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

DECI,....sa incerc sa gasesc dovezi....(e,oricum tu poti crede ce vrei,nu'i treaba mea... :D )....aia facea gresheli din astea gen "Dargi fani "(in loc de "Dragi fani"),iar prin mesajele mele nu prea poti gasi gresheli de genul asta...
Titina
Junior Member

1884

Mesajde baixinho© » Joi Apr 24, 2003 6:01 pm

n-am chef sa plec vineri in Italia

Maine plec in Italia shi n-am chef

Peste 11 ore io plec

nu aveam chef sa merg peste "10 ore shi 1/2" in Italia...

nu-ti dai seama cí£ esti plictisitoare?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Re: 1884

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 6:04 pm

Initial trimis de baixinho
nu-ti dai seama cí£ esti plictisitoare?

Oops.... :D
Sorry,n-am vrut sa se repete de-atatea ori....
Gata,incetez cu Italia!
:a :a
Titina
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 24, 2003 6:32 pm

:mad: :mad: :mad: :mad: :mad:

DECI,....sa incerc sa gasesc dovezi....(e,oricum tu poti crede ce vrei,nu'i treaba mea... :D )....aia facea gresheli din astea gen "Dargi fani "(in loc de "Dragi fani"),iar prin mesajele mele nu prea poti gasi gresheli de genul asta...

Hai ca dupa asta nu mai insist... Alea oricum erau "greseli" intentionate... Si cu asta, basta!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde Titina » Joi Apr 24, 2003 9:31 pm

Incep sa va spun de-acuma Bye! shi Pashte fericit! shi etc......
:)
Titina
Junior Member

COUNT DOWN...........

Mesajde J'adore » Joi Apr 24, 2003 9:39 pm

1 month 2 weeks 6 days :o

THe end
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Mirela » Joi Apr 24, 2003 10:56 pm

The best things in life are free
But you can give them to the birds and bees
Cause I want money!
That's what I want...

yes, yes!

a mai trecut o zi, am mai bulit un proiect, de fapt nu l-am bulit, da' i-am dat pe rapid rau de tot. A trecut si Sfantu' Gheorghe, vine Pastele si iar n-o sa fie nici un fel de sarbatoare.
si iete ca n-am vrut sa recunosc chestia asta, dar pana la urma ii dau dreptate baiatului. Lucrurile trebuiesc negociate si sunt negociate in fiecare zi. Negociez cu mine insami la ce ora sa ma trezesc dimineatza. Cine da azi cu aspiratorul in partament, negociez cu viatza sa ma mai lase in pace o zi, negociez cand imi iau pauza la munca si ce pot sa mananc. Negociez cu profa de franceza nota la examen, trebuie sa-mi storc neuronul sa spun ceva cel putin spiritual ca sa primesc in schimb un zambet.

í -propos de rapid... avem echipa/avem valoare/suntem romani si-n c** ne doare/de irlandeji cu mic cu mare! Fotbal Club Rapid United , o "noua" echipa romaneasca (nu, nu de leapsa pe furate, de fotbal) si da, Dublin-based. ;n
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mr Hyde » Vin Apr 25, 2003 12:04 am

Fotbal Club Rapid United , o "noua" echipa romaneasca (nu, nu de leapsa pe furate, de fotbal) si da, Dublin-based.

Cum ma, exista ciori si prin Irlanda??? :D
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde MiG29 » Vin Apr 25, 2003 12:11 am

Mr.Hyde bineintzeles k exista ciori shi la irlandezi.(sau ma rog azilanti,le zici cum vrei:p).Oare sunt shi aurolaci?:D
Ba sa mor io mane plec la Harsova da n-am chef sa plec da sunt obligat shi io vroiam sa stau acasa sa ma uit la big bradar pa net:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati