)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
excelenta idee, uite asa iti vei mentine silueta
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
maiti , ie treaba ta personala , pe noi nu prea ne intereseaza
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
IN ATENTIA DONSUAREI ROC CIC
Neaaparat, da neaaparat, sa ma suni in ziua in care inplinejti optijpte ani. Trebe sati spun neaaparat ceva foarte inportant.
Astept.
baicsu
Neaaparat, da neaaparat, sa ma suni in ziua in care inplinejti optijpte ani. Trebe sati spun neaaparat ceva foarte inportant.
Astept.
baicsu
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
piskesh, ti-ai bagat net acasa de stai si duminica pe forum ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
nu stiam ca muncesti si duminica. Dumnezeu te va pedepsi ! Duminica nu se merge la servici.. ~(
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

chiar piskesh... n-ai ce face? munceshti si duminik? ce, te-a cashtigat serviciu la loterie? 
poti sa-mi dai numaru k te sun candva, da nu chiar acum...

poti sa-mi dai numaru k te sun candva, da nu chiar acum...
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-

Shaki - Mesaje: 7089
Nu ma bate Dzo, ca Dzo nu tzine cu putorile!
Ti-l dau da' ma suni cand iti spun io, sa nu fiu cu fo femeie si sa intre la idei . Bine?
Ti-l dau da' ma suni cand iti spun io, sa nu fiu cu fo femeie si sa intre la idei . Bine?
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
loool
ok, poti sa mi-l dai, si o sa te atentzionez printr-un pm eventual inainte sa te sun
oricum nu eshti inventiv deloc. potzi sa spui k iti sunt verishoara sau alta ruda or somethin' *p
ok, poti sa mi-l dai, si o sa te atentzionez printr-un pm eventual inainte sa te sun
oricum nu eshti inventiv deloc. potzi sa spui k iti sunt verishoara sau alta ruda or somethin' *p
aliatzi, right? 

-

Shaki - Mesaje: 7089
care fly ? love2fly ?
-

rock chick..treci pe YM...sa te rog ceva. nu are legatura cu cerintele perverse ale celorlaltzi forumisti.
-

nu mah...eu sunt pentru arta ! consider pozele tale adevarate capodopere...
-

roc cic-io te cred ca ai nevoie de atentzie, dar de data asta chiar batushi recordu'
congo rats!
congo rats!
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Taci bah! e bine ca are cu ce sa atraga atentia
si in plus nu stiu de ce o criticati atat. E un exponent al majoritatii romancelor :p
Unii atrag atentia prin aspect, altii prin ce au in cap, altii prin prostie..
C'est la vie!
si in plus nu stiu de ce o criticati atat. E un exponent al majoritatii romancelor :p
Unii atrag atentia prin aspect, altii prin ce au in cap, altii prin prostie..
C'est la vie!
-

Love2Fly - Junior Member
draga k@talyna zapacitescu,
vreau sa-ti spun aici ca stirile tale sunt de exceptie, bine prezentate, cool, fiind rezultatul unei documentari la fata locului minutioase si bine facute, insotite de dovezi zdrobitoare si comentate corespunzator. pe aceasta cale felicit reporterii la fata locului care-si risca pieile si vietile pentru a tine publicul la curent cu ultimile evenimente. eu personal astept cu mult interes noutatile privind desfasurarea ostilitatilor. tine-o tot asa!
vreau sa-ti spun aici ca stirile tale sunt de exceptie, bine prezentate, cool, fiind rezultatul unei documentari la fata locului minutioase si bine facute, insotite de dovezi zdrobitoare si comentate corespunzator. pe aceasta cale felicit reporterii la fata locului care-si risca pieile si vietile pentru a tine publicul la curent cu ultimile evenimente. eu personal astept cu mult interes noutatile privind desfasurarea ostilitatilor. tine-o tot asa!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
pot atrage atentzia shi prin altceva,k sa nu credetzi k frumusetzea e singurul meu atuu...mai sunt...dar nu-mi pot "expune" toate atuurile aici...asta poate cand o sa ma cunoashtetzi mai bine...la o intalnire forumista,etc...
- Titina
- Junior Member