)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
titino iti recomand din toata inima site-ul:
http://www.ruthlessreviews.com/top10/10blackmetal.html
si citeste cu atentie comentariile.
http://www.ruthlessreviews.com/top10/10blackmetal.html
si citeste cu atentie comentariile.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847
am vzt...shi sunt de acord cu ei la unele...la altele nu prea...
d ex. la Dimmu sunt de acord...lol...chiar nu vazusem poza aia shi chiar arata acolo k un "alien" ala...lolza...dar recunosc k in general au poze super reushite...shi mishto... :p
hm...ce te-a facut sa-mi spui d acest site...?
d ex. la Dimmu sunt de acord...lol...chiar nu vazusem poza aia shi chiar arata acolo k un "alien" ala...lolza...dar recunosc k in general au poze super reushite...shi mishto... :p
hm...ce te-a facut sa-mi spui d acest site...?
- Titina
- Junior Member
lol...dak cumva vb de pozele acelea morbide puse p forum...iti spun doar 2 chestii,care sper sa-ti aduk shi tzie mintea'n cap shi sa nu ma mai "terorizezi" cu chestia asta...
: 1. pozele facute de mine n-au fost la o shedintza foto,unde sa fiu sigura k au ieshit cum trebuie,etc...cum erau alea cu black-ul... shi 2. eu nu m-am straduit sa iasa perfect pozele...ink putzin shi sa le pot pune in reviste,etc...LOL ...le-am facut sa vad cum ies shi...k mi-a placut pur shi simplu...ok...subiect incheiat!!te rog eu..
: 1. pozele facute de mine n-au fost la o shedintza foto,unde sa fiu sigura k au ieshit cum trebuie,etc...cum erau alea cu black-ul... shi 2. eu nu m-am straduit sa iasa perfect pozele...ink putzin shi sa le pot pune in reviste,etc...LOL ...le-am facut sa vad cum ies shi...k mi-a placut pur shi simplu...ok...subiect incheiat!!te rog eu..- Titina
- Junior Member
titirezule, imi cer scuze ca am incercat sa te aduc cu picioarele pe pamant. eu nu puneam problema unde au fost facute pozele , ci continutul lor. dar nu am cui sa-i explic, asa ca ma retrag din dialogul cu tine.
scuza-ma inca o data!
scuza-ma inca o data!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-

gabuba - Mesaje: 6847