comentarii impertinente la poze
Titino...iti multumim ca ne-ai mai incantat ochii cu curu' tau 

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
-
cutuma© - Mesaje: 3047
cubu scrie:Decret, asa tata, cand te mai doare ceva, lasa dracu paracetamolu si antinevralgicu, du-te la Titina, ca iti da ea un tratament de nu te poti duce. Nicaieri a doua zi.
nah decret

Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
-
D€CR€T scrie:sa dea cineva va rog frumos quote la mesajul lui cubu sa vad si eu ce-a scris
dar daca l-ai bagat in ignore, la ce te mai intereseaza ce scrie?
altceva voiam sa postez: titino, mana ta dreapta nu este cam sus in poza aia cu baiatul si cu fata?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
cubu scrie:Opaaaa, darki. Nu ne arati si tu un bichinel, o bretea?
pai nu se vede aia de la maieu?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
titino, io zic sa nu-i mai bagi in seama pe uratii astia. si ontrebare, cinei bruneta? si unde se poate vedea si chilotii ei ?
-
weed13 - Mesaje: 1868
D€CR€T*, Hades, nocturna, Red_Mustang, Titina
titino, ar trebui sa vb pe la protv sa-i ajuti cu ratingurile...iote ce bine stai pe feceu
titino, ar trebui sa vb pe la protv sa-i ajuti cu ratingurile...iote ce bine stai pe feceu

-
reiterez in cazu asta! chilotii lu alina nu ie? sau poate de aia ca ie bruneta? ca nu inteleg motivu pt care ea nu si-i arata...
-
ca sa-ti bagi tu unghia-n gat

-
-
cubu scrie:Ia egxzemplu de la Titina
daca ce are ea se ia atunci eu o sa-mi mentin distanta macsima !
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
nu sunt avocatul lui kesu, dar...
decida.. pe cine a injurat, ce cuvinte optscene a folosit? mie mi s-a parut ca postul lui n-a facut decat sa spuna cam ce cred o mare parte dintre noi!!!!! daca e motiv de ban sa fie si la mine! SUBSCRIU LA TOT CE ZICEA KESHU!!!!!
si uite asa pishkeshu isi ia adio si de la forumu de generalitati, in acelasi mod simpatic in care si-a luat si la cel de hip-hop
decida.. pe cine a injurat, ce cuvinte optscene a folosit? mie mi s-a parut ca postul lui n-a facut decat sa spuna cam ce cred o mare parte dintre noi!!!!! daca e motiv de ban sa fie si la mine! SUBSCRIU LA TOT CE ZICEA KESHU!!!!!
-
Daimon - Mesaje: 5074
v-ati cam abatut de la subiect...

-