(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 06, 2003 1:59 pm

O ghicitoare:

"Some come here to sit and think,
others come here to shit and stink.
I come here to scratch my balls
and read the bullshit on the walls."

:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Mai 06, 2003 2:01 pm

esti dat dracu,ma,romanticule,ma minunez.:)
iour sou fani!:D
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 06, 2003 2:14 pm

How sweet...thanks drogatule!..:p

Acum pe bune...stii si tu vreo paranghelie ceva, unde vin fete multe...sa-mi pierd si eu virginitatea, ca de la un timp am presiuni mari..:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 06, 2003 2:50 pm

bah alex vezi mah acolo la zori de zi sau cum dracu ii mai spune acu ,chiar la poarta 1 ...pierzi si virginitate,si bani si tot...
eyewitness

Mesajde Jasmine » Mar Mai 06, 2003 3:03 pm

Initial trimis de marian jan
concluzie plictisita:moshule,esti mai prost decat jasmyna!

:rolleyes: alin, I HATE U!!! :mad:

quod me nutrit me destruit
Jasmine
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 06, 2003 3:20 pm

d c sa il urasti pe alin ? in loc sa te bucuri..ca te considera mai desteapta ca mine. :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 06, 2003 4:13 pm

Eye-ule, la poarta 1 numai este nimeni din ´87! Atunci se mutasera la Pelican..daca mai ti minte pe unde era....unde isi avea veac "muta"...aia de scuipa clientii...*lol*

Dar daca ma ia drogatul cu el la vreo paranghelie, scap de virginatate pe de-a moaca!:D

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Mai 06, 2003 4:54 pm

bah alex parca mai e si acu ceva pe stanga inainte de parcare la poarta 1 ca trec lunar pe acolo. si am auzit ca geme a pi-zda pe-acolo...adevaru ca acu fetele merg direct la nave pe la poarta 2. serviciu la domiciliu plutitor ca la pizza hut. port state control :D

zii cu pelicanu si muta ca nu stiu... :D
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Mai 06, 2003 5:30 pm

O fi eye-ule ceva si la zori de zi, nu am trecut de mult pe acolo, dar cred ca sint din alea de stau din obisnuintza...stii proverbul "Dragostea cea veche iti sopteste la ureche"...:D

Pai Pelicanul era paradisul arabilor, pe colt vizavi de muzeu, in piata lui Ovidiu...acum este o banca acolo..parca. Muta era cea mai faimoasa curva (era si peshte), si avea un temperament mai ciudat. Era muta pe bune, si cind se enerva, fiindca nu putea injura, scuipa. In fiecare seara se batea cu alte "rivale", si daca vreun arab nu se intelegea cu ea la pret, incepea sa-l scuipe, si sa de-a la "tzurloaie". Ultima oara am vazut-o prin ´94, pe atunci auzisem ca avea AIDS..dupa aia a disparut...

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde cutuma© » Mar Mai 06, 2003 11:16 pm

De la extaz la agonie sau Martzi 3 ceasuri rele.

Azi la ora de fizica sunt intrerupt in mod brutal din hibernare de catre insashi imbecila-mi profesoara care cu un inegalabil tupeu ma scoate la tabla sa-mi dea nota. Ies io agale, shi cand ma dezmeticesc zic "Doamna profesoara, io-s cam picat din plop, nu prea shtiu nimic, am zis ca daca am doua note nu ma mai ascultatzi". La care profa "Cum doua note? Ai o nota shi o data". Eminentza cenushie uitase sa-mi treaca un 9 dintr-o lucrare motiv pentru care a urmat o interminabila shedintza de scandal fiecare tabara aparandu-shi interesele. Concluzia? Daca nu ma prezint cu lucrarea iau un foarte frumos shi rotund 3. Adica imi sunt FURATE CU NESIMTZIRE 3(TREI) PUNCTE OBTZINUTE CU SUDOAREA FRUNTZII MELE! Adica eu n-am muncit sa copiez atat? E drept oare?
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

evribadi in zã casa mare!

Mesajde Mirela » Mie Mai 07, 2003 1:59 am

Care aveti televizoare si le-ati deschis din grejala duminica pe TVR2, pe undeva in juru' orei 8, 8 si ceva (ora di la noi d'acasa)...nenii aia cu zdobii si cu zdubii, aia de furasera uniformele de la americani, da' nu le-or furat bine, ca le-or fo' pre' miji...nenii aia cu conshertu', zic, erau din cantarea de la Polivalenta de-or intrat inainte de Cargo?

Aaaah...si care-ati vazut Nationalu' sambata(cu Bacau', parca, da' nu dati daca zic prostii)...faza aia prima , o fo' pinalti cum is io fati mari. Io cre'ci pijoasi o fo, ci daci si dujea pinalti ar'fi fo' pra sus ji era pacat, ca nu mai ajunjea nimen' la ia.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde vali » Mie Mai 07, 2003 6:33 am

bamse si monk ... fara numar
some people deserve to die
vali

test

Mesajde Bamse » Mie Mai 07, 2003 7:10 am

pt tine doua numere ...ba nu trei ca-s in forma astazi
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 8:40 am

Da , Mirela...cu Bacau au jucat National sambata. Brava..ca te-ai uitat si tu la meci. 2-2 s-a terminat.

Astazi la 15 ..ora ta...cred ca o sa vezi National - Steaua pe Pro Tv International. Daca ai ocazia..sa te uitzi neaparat. O sa itzi fac cu mana de pe stadion. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde marian jan » Mie Mai 07, 2003 9:42 am

jasmyno,da' ce am zis de tine?am zis de moshu.cu tine nu am nimic.a-pro-pos,esti blonda naturala?
si inca ceva.daca cuvantul bitch n-are conotatii sexuale pt tine(yeah,right),nici cureaua cu vreo 4-5-6-7 inscriptii mari si stralucitoare cu,cuvantul sex nu are?sau e vorba despre campania impotriva uciderii balenelor si incurajezi reproducerea lor?

de unde p ula mea stiti voi ca e blat la sportul-dinamo?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde vali » Mie Mai 07, 2003 10:06 am

jasmi e blonda numa pe picioare si pe piept.
la mansarda e gol :d

si e blat mah, a fost aseara la stiri
some people deserve to die
vali

1941

Mesajde baixinho© » Mie Mai 07, 2003 10:24 am

(anul in care in Basarabia a inceput calvarul deportarilor)

daca Britney Spears e nulitate, la ce pulla mea nu-i inchideti forumul? si-l mai tineti si pe pagina principala?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde marian jan » Mie Mai 07, 2003 10:26 am

ca sa aiba si rapidistii ce modera.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 10:29 am

eu cred..ca foarte curand...o sa facem si cu Britney si cu Shakira si cu ceilaltzi..ceea ce am facut cu forumurile romanesti. Un forum mare...de muzica comerciala straina.

Nu-i asa vali ? :p

PS : baixo , te-ash ruga sa nu mai vorbesti obscen pe forum. totusi....sa nu confundam fanclubul cu giulestiul. :mad:
Oribilul Mosh
Junior Member

1942

Mesajde baixinho© » Mie Mai 07, 2003 12:56 pm

(anul in care a fost adoptata Legea petrolului)

ví£d cí£ ai memorie scurtí£! nu-i nimic, te ajut eu sí£-ti aduci aminte!
Initial trimis de Oribilul Mosh
bagami-ash pulica in pizdica!
pana si copii de 5 ani..vorbesc cu pu** ....iar noi ne rusinam aici pe forum degeaba.

vezi cí£ lecitina este buní£ in cazuri ca ale tale!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 1:01 pm

numai tiganii..cand ii acuzi de ceva...incep sa te acuze si ei. itzi scot ochii...ca deh...de fapt tu esti de vina si nu ei.

eu te-am intrebat daca ...ai impresia ca aici suntem pe Giulesti ? lasa ce fac eu !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mai 07, 2003 1:04 pm

Ba Alex shi cu Eye ce avetzi mah cu zorile shi cu pelicanu?K zona aia saraca a cam decazut...La poarta 1 mai gasesti cea fetitze ...acuma is multe pe caraiman acolo la bariera,nu?Mie unu asa mi-a zis cineva....
P.S.Ba alex sa nu te duci vreodata la HMF acolo langa Beta k vanzatorii e prosti rau mah:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

1944

Mesajde baixinho© » Mie Mai 07, 2003 1:10 pm

(anul in care a murit Liviu Rebreanu)

pe langa faptul ca esti uituc, ai probleme si cu vederea: tu acolo ai facut o afirmatie, nu ai intrebat nimic! sau ai ramas corigent la gramatica? dar nu-i nimic! exista solutie si pentru asta: o sa te premiez pentru locul ocupat la sfarsitul concursului de pronosticuri cu o carte de gramatica a limbii romane, sa contati si tu care este diferenta dintre o afirmatie si o intrebare.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Mie Mai 07, 2003 1:14 pm

Initial trimis de MiG29
zona aia saraca a cam decazut...

ase ni plashi noua alea mai decazutili cu multe bagaboante ordinare...tu shi ti baji ? ...tu ai pretina...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 1:14 pm

ma multumesc cu o bere...care e mai ieftina decat carticica.

taxeaza-l pe sly...ca vrea sa ne fure..si a postat dupa inceperea etapei la pronostice.

deja am vb. cu sponsorul de la formula 1...si acest baiat ,pe nume sly..va fi penalizat si acolo cu 50 de puncte ! ...pentru lipsa de fair play de care a dat dovada ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Mai 07, 2003 1:20 pm

Am vazut azi un "abtzibild" misto la unul pe mashina:

"I am a FAT PIG"

*loooool*

Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 07, 2003 1:32 pm

moshule, ai trecut cu trotineta pe langa alex si nu l-ai observat?

in plus : baicsu are dreptate. normal ,daca ai avea bun simt (m-as mira) i-ai cere scuze...
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 1:39 pm

da...azi de dimineatza cand eram amandoi. eu---> FAT , tu---> PIG :@)

baixole , scuza-ma !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 07, 2003 1:59 pm

bravo moshule felicitari uite ca e bun si forumu asta de ceva ca mai educa oamenii. totusi trebuia sa scrii cu litere mari si boldite asa cum ai scris tu nu de mult cu cuvintelele tale ca-i sugi pula lu seringa. ce fericit trebe sa fi fost baiatu asta....
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 07, 2003 2:05 pm

am avut si voi avea mereu....boala pe eyewitness ! :p

nu mai scriu nimic. sa-mi zica baixo ce flori prefera...pentru a-i fi trimise din partea mea...alaturi de o cutie de bomboane de ciocolata extra-fine.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati