(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
moshule ai grija ca din boala asta se moare repede...daca nu o tratezi la timp. tratamentul e simplu : badijonari in gat de 3 ori pe zi ,cu alb de metil provenit de la eprubeta lu sod...ai grija nu mai folosi de la alin ca nu are efectu scontat datorita compozitiei chimice diferite si poti da in alta belea...
vedea-te-as cu flori pe piept si sa dai din cap numa la hopuri !
vedea-te-as cu flori pe piept si sa dai din cap numa la hopuri !
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eye , vedea-te-as cu usha in tavan !
lu' baixo ii trimit un buchet de trandafiri , sa ma ierte. tie , eye-ule , o sa itzi aduc cale.
PS : gigi , sa nu-mi dai replica cu numai D-zeu iarta...ca o stiu. da ?
lu' baixo ii trimit un buchet de trandafiri , sa ma ierte. tie , eye-ule , o sa itzi aduc cale.
PS : gigi , sa nu-mi dai replica cu numai D-zeu iarta...ca o stiu. da ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de marian jan
a-pro-pos,esti blonda naturala?
si inca ceva.daca cuvantul bitch n-are conotatii sexuale pt tine(yeah,right),nici cureaua cu vreo 4-5-6-7 inscriptii mari si stralucitoare cu,cuvantul sex nu are?sau e vorba despre campania impotriva uciderii balenelor si incurajezi reproducerea lor?
te las singuri sa descoperi daca sunt naturala sau nu :hehe:
e vorba despre campania de incurajare a reproducerii la hiene :lol:
quod me nutrit me destruit
-
Jasmine - Junior Member
moshule cand iti spusei ieri sa te duci in regie nu m-ai ascultat si te-ai dus ca fraieru sa vezi penibilitatea aia de meci....
baicsule daca fusesi ieri in giulesti zii si tu o vorba pe-aici ca auzii ca fu shukar mare cu taranii (copirait dobrin la bac la examu de istorie cu rascoala din 1907)
baicsule daca fusesi ieri in giulesti zii si tu o vorba pe-aici ca auzii ca fu shukar mare cu taranii (copirait dobrin la bac la examu de istorie cu rascoala din 1907)
-
eyewitness - Mesaje: 19220
1947
anul in care s-a nascut Octav Cozmanca)
am fost in Cotroceni si de acolo m-am dus la meriot ca sa-l aud pe moie gigi becali cum ii spune lui Toni Helesteanu ca este idiot si ca (referindu-se la Marodin, dar fara sa dea nume) "pana un arbitru nu este batut pana este bagat in perfuzii nu se potolesc astia din furat".
am fost in Cotroceni si de acolo m-am dus la meriot ca sa-l aud pe moie gigi becali cum ii spune lui Toni Helesteanu ca este idiot si ca (referindu-se la Marodin, dar fara sa dea nume) "pana un arbitru nu este batut pana este bagat in perfuzii nu se potolesc astia din furat".
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Am vazut azi un "abtzibild" misto la unul pe mashina:
"I am a FAT PIG"
Io am primit o vesta (s-o port peste jaca de pele cand merg cu motoru) Pe spate scrie "IF YOU CAN READ THIS, THE BITCH IS OFF"
Sa videm cine se mai suie pe motor cu mine
"I am a FAT PIG"
Io am primit o vesta (s-o port peste jaca de pele cand merg cu motoru) Pe spate scrie "IF YOU CAN READ THIS, THE BITCH IS OFF"
Sa videm cine se mai suie pe motor cu mine

human being/being human
-
basstard - Junior Member
Initial trimis de bassplayer
Sa videm cine se mai suie pe motor cu mine![]()
Marpha vesta... Cand mai vin pe la Saghi poate ma incumet sa ma urc eu...

indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
violence.....perfect america
Hehe, look what happened........perfect america, nu imi vine sa cred,alalta ieri niste fete de la unul dintre cele mai bune licee din u.S. au fost batute, chestia e ca sa intamplat chiar aici, la mine, in northbrook,saracele,americanii astia tampiti,le-au spart capul,they made them eat shit (serios),chestia asta se intampla in fiecare an la acest liceu, acest lucru se fac numai fetelor de a 11 a de catre cele/cei de a 12 a. Pe cuvant nu am mai vazut asa ceva, chestia nasoala e ca are legatura si cu liceul meu,de fapt sunt unul si acelasi liceu,only that suburbia asta e foarte mare, si au fost nevoiti sa construiasca 2 licee, dar sunt conduse de acelasi management etc. Acest minunat liceu se numeste GlenBrook North, haide veniti la noi ca va bagam in spital cand treceti a 11 a, chestia nasoala e ca bataile astea se intampla si la mine, GBS,sper sa nu patesc si eu asta in a 11 a.......this is what's on my mind right now......oricum cica stirea asta a ajuns peste tot in lume, asa ca nu ma mir daca deja ati auzit de asta.
:mad:
:mad:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
is it me, sau postu' lu' aiu' dinainte tocmai a disparut?
on my mind right now: sa-mi bag picioarele. doi dintre prietenii mei au plecat saptamana trecuta la Paris la nuj ce pula ei de conferintza si nu s-au mai intors. tare nasol tre' sa fie sa-ti poti permite sa-ti transformi "delegatia" in mini-vacantza...
on my mind right now: sa-mi bag picioarele. doi dintre prietenii mei au plecat saptamana trecuta la Paris la nuj ce pula ei de conferintza si nu s-au mai intors. tare nasol tre' sa fie sa-ti poti permite sa-ti transformi "delegatia" in mini-vacantza...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Gigi , degeaba te lauzi...ca ai vorbit cu Becali. Eu...am fost in Cotroceni cu SOD si marian jan. Iar...SOD a vorbit cu Gino Iorgulescu si Mihai Stoica. Eram si eu...de fatza...dar mi-a fost rusine sa vorbesc cu ei.
L-a intrebat Cata al nostru pe Nea Gino : "bre...dar peluzele nu se deschid ? " .....la care Gino : "nu stiu" ....si s-a departat grabit. Din pacate..n-am avut timp sa-l fac de portmoneu.
La sfarsit ne intalnim cu Stoica...care era la costum...si vorbea cu niste suporteri....criticandu-shi jucatorii. Ia dat ci Cata..binetze...si am plecat mai departe..in imbulzeala de la iesire.
:o
L-a intrebat Cata al nostru pe Nea Gino : "bre...dar peluzele nu se deschid ? " .....la care Gino : "nu stiu" ....si s-a departat grabit. Din pacate..n-am avut timp sa-l fac de portmoneu.
La sfarsit ne intalnim cu Stoica...care era la costum...si vorbea cu niste suporteri....criticandu-shi jucatorii. Ia dat ci Cata..binetze...si am plecat mai departe..in imbulzeala de la iesire.
:o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
laboratoarele mele (partea a II a )
Astazi laborator de antene. Cu aceleasi doua profesoare despre care v-am mai vorbit. Da....alea cu tzatzele mai mici ca ale mele.
Una dintre ele..am constatat ca are si mult mai mult par pe maini decat am eu. Doamne..ce maimutze ! Si eu sunt mai frumos ca ele. Dar nu despre asta doream sa va zic. Macar ele sunt destepte....spre deosebire de altele care e urate si proaste.
In cadrul laboratorului de azi...ne-au fost prezentate niste antene....cu care prindeam diferite frecventze...si cu care puteam efectua bruiaje asupra anumitor frecventze. Aveam un aparat mare de tot....de ziceai ca e radio d'ala de prin anii 30...cu aveau oamenii pe vremuri. Si acolo...dadeam la butoane...si cautam frecventzele. Si ne-a zis profa ca...cu aparatele alea...putem sa bruiam taxiuri , politie....sau ce vrea pulica noastra.
Dar cica daca mentinem prea mult bruiajul...ne detecteaza aia...si trimit garda dupa noi.
Nicholas...uite ce itzi propun ! Data viitoare cand am laborator...iau forma cheilor de la laborator....si imi fac si eu unele la fel. Si intr-o noapte...o sa ma duc...sa ciordesc antenele si aparatele alea. Si mergem amandoi cu ele...in Germania...sa le vindem la prietenu' tau acolo. Cred ca luam pe putin 2000 de EURO pe ele...ca e aparatura marfa de tot. D'aia de se foloseste si in armata.
Ce zici ? Facem chestia asta ? Conducem cu randu pana acolo...sa nu ne obosim. Luam masina de la tine de la servici....si plecam spre Germania. Cu trenu ar fi prea mare chin....cu antenele alea dupa noi.
Sa ma anuntzi daca esti de acord....sau daca ai alte propuneri referitor la ce ti-am zis.
Una dintre ele..am constatat ca are si mult mai mult par pe maini decat am eu. Doamne..ce maimutze ! Si eu sunt mai frumos ca ele. Dar nu despre asta doream sa va zic. Macar ele sunt destepte....spre deosebire de altele care e urate si proaste.
In cadrul laboratorului de azi...ne-au fost prezentate niste antene....cu care prindeam diferite frecventze...si cu care puteam efectua bruiaje asupra anumitor frecventze. Aveam un aparat mare de tot....de ziceai ca e radio d'ala de prin anii 30...cu aveau oamenii pe vremuri. Si acolo...dadeam la butoane...si cautam frecventzele. Si ne-a zis profa ca...cu aparatele alea...putem sa bruiam taxiuri , politie....sau ce vrea pulica noastra.
Dar cica daca mentinem prea mult bruiajul...ne detecteaza aia...si trimit garda dupa noi.
Nicholas...uite ce itzi propun ! Data viitoare cand am laborator...iau forma cheilor de la laborator....si imi fac si eu unele la fel. Si intr-o noapte...o sa ma duc...sa ciordesc antenele si aparatele alea. Si mergem amandoi cu ele...in Germania...sa le vindem la prietenu' tau acolo. Cred ca luam pe putin 2000 de EURO pe ele...ca e aparatura marfa de tot. D'aia de se foloseste si in armata.
Ce zici ? Facem chestia asta ? Conducem cu randu pana acolo...sa nu ne obosim. Luam masina de la tine de la servici....si plecam spre Germania. Cu trenu ar fi prea mare chin....cu antenele alea dupa noi.
Sa ma anuntzi daca esti de acord....sau daca ai alte propuneri referitor la ce ti-am zis.
-
1955
(anul in care Consiliul de Ministrii al Consiliului Europei adoptí£ ca emblemí£ a sa steagul albastru cu 12 stele de aur)
de ce nu vrei sa intelegi ca nimeni, dar absolut nimeni, nu este mai urat ca tine? este asa greu de priceput?
Initial trimis de Oribilul Mosh
Si eu sunt mai frumos ca ele.
de ce nu vrei sa intelegi ca nimeni, dar absolut nimeni, nu este mai urat ca tine? este asa greu de priceput?
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Nici macar nu este ora 22:30....si uitatzi ce indica forumul : Utilizatori activi in acest moment: 55 . Vineri seara. Cand afara e vara.
Ce draq ma ? Atzi innnebunit cu totzii ? Nu avetzi cu cine iesi in orash...sau la o bere ? E plin forumul de la*agii virgini si homosexuali impotentzi ! Statzi vineri seara si o ardetzi pe net ! Handicapatzii draq !
pai baixo ...la ora asta...sta cu o superba blonda pe o terasa racoroasa. isi bea tacticos din ciocolata calda...si isi rade in barba de noi....cat de prosti suntem !
Imi este rusine ca am asemenea prieteni...care vineri seara stau pe net ! SA NU MAI AUD DE VOI !
Ce draq ma ? Atzi innnebunit cu totzii ? Nu avetzi cu cine iesi in orash...sau la o bere ? E plin forumul de la*agii virgini si homosexuali impotentzi ! Statzi vineri seara si o ardetzi pe net ! Handicapatzii draq !
pai baixo ...la ora asta...sta cu o superba blonda pe o terasa racoroasa. isi bea tacticos din ciocolata calda...si isi rade in barba de noi....cat de prosti suntem !
Imi este rusine ca am asemenea prieteni...care vineri seara stau pe net ! SA NU MAI AUD DE VOI !
-
Ce mosh...nu i-ai mai vazut de mult pe eye shi cata shi le simtzi dorul...pacat, om frumos ca tine sa nu-shi traiasca tineretzea. Hai mahi, suna-i, sunt sigur ca itzi vor face o surpriza placuta shi te vor lasa sa le faci serviciul complet.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Uita-te la tine ! La 16 ani..stai si itzi batzi singur maimutza in casa...vineri seara. Si pe deasupra...repetzi si tu niste glume rasuflate si demult apuse....inventate de eyewitness...care la randu-i le-a auzit duminica cand se duce in iarmaroc.
Ai remarcat bine...ceea ce ai spus despre tine...pe YM...chiar acum 20 de secunde. :yD
Nicholas bulangiu....iar e in Finlanda. Ce-i pasa lui de noi..ca stam singuri , nefutu** si in canicula asta ?
Ai remarcat bine...ceea ce ai spus despre tine...pe YM...chiar acum 20 de secunde. :yD
Nicholas bulangiu....iar e in Finlanda. Ce-i pasa lui de noi..ca stam singuri , nefutu** si in canicula asta ?
-
Da mosh...asha e. E trist ceea ce ni se intampla. Suntem victime ale vietzii crude ce ne-a aruncat in fatza destinul de a ramane eterni prezentzi pe fanclub in serile de vineri. Oare ne poate ajuta cineva? Exista remediu pentru infirmitatea noastra? Cum putem fi shi noi ca Alin, care nu ne lumineaza cu prezentza sa, care probabil k acum zace intr-o stare de beatitudine pe o mirifica terasa regiana?
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Eheheee... Ne cam invidiati pe noi astia din Regie, ha? Uite, acusi trecui si eu la un pisu mic in camera, pt ca terasa la care am stat pana acum cateva minute nu are buda... Am zis sa vad si eu ce-i p-aci pe forum si acus acus imi iau talpasita... Aloha!!!
indescifrabil
-
Pai normal ca va invidiem. Eu cel putin. Mai ales dupa ce am auzit , mah Portnoy.....ca faci dush la comun cu fetele din P8.
Sau P4....sau care era.
O sa vin si eu intr-o zi....sa ma spal ..acolo la voi. Sa imi spui cand e apa calda....ca eu sunt mai mofturos din fire...si nu accept chiar orice.

O sa vin si eu intr-o zi....sa ma spal ..acolo la voi. Sa imi spui cand e apa calda....ca eu sunt mai mofturos din fire...si nu accept chiar orice.

-
aici numai democratie nu e
Am luat 2 avertismente. Adica cred ca doua. Eu unul de 2 stiu. Unul mi l-a dat Aliosha ...care sa zicem era intr-un fel meritat. Cel de-al doilea avertisment l-am luat de la Hera ..cica pt "bagare in seama repetata". I-am trimis un pm si i-am spus sa imi dea explicatii . Deocamdata nu am primit nici un raspuns. Stau io ca ca "labagii" pe aici (cum zicea Moshu..da' io unul i-au 2 dolari pe ora) si citesc una alta (recunosc pierd timpu)...si observ ca nu sunt singurul care ma bag in seama cum s-ar zice....
Concluzia :
1. Fah Hera, ia zi ..cum sa fac?...adica zic eu hai sa nu fac chat cum fac altii pe aici ...care printre altele vorbesc pe YM (de ex) si mai isi baga unii la altii mesaje si pe forum . Da pwela mea ...tre sa ma bag si eu in seama ..sa imi zic parerea ..ca pan' la urma de aia e forum ...oi vrea sa vorbesc singur ? Imi interzici sa mai folosec de exemlplu "quote" ca daca fac asta se cheama clar ca ma bag in seama!
2. Fah Hera ..io m-am bagat in seama cand am crezut eu ca e cazu. Fah Hera am vreo 150 de posturi ...si vreo tot atatea zile de cand sunt inregistrat ...ti se pare ca ma bag in seama prea mult ? Ti s-a parut tie ca mi-am dezbatut conflictele pe forum ? (cum fac altii) Ai vazut tu 2 mesaje de-ale mele, unu la ora 22:00 cu mesaju' acu fac o laba si urmatoru' peste 5 min ..acu' am terminat de facut laba ..!
3. Fah Hera, daca ai tu dreptate si imi dai o explicatie pe care s-o cred io imi cer scuze ca te-am apelat cu fah ...si promit ca imi dau ban singur, cu alte cuvinte nu te mai deranjez cu posturile mele pe acest forum!
Cu stima si respect, alt tau fost fan, Bamse
Concluzia :
1. Fah Hera, ia zi ..cum sa fac?...adica zic eu hai sa nu fac chat cum fac altii pe aici ...care printre altele vorbesc pe YM (de ex) si mai isi baga unii la altii mesaje si pe forum . Da pwela mea ...tre sa ma bag si eu in seama ..sa imi zic parerea ..ca pan' la urma de aia e forum ...oi vrea sa vorbesc singur ? Imi interzici sa mai folosec de exemlplu "quote" ca daca fac asta se cheama clar ca ma bag in seama!
2. Fah Hera ..io m-am bagat in seama cand am crezut eu ca e cazu. Fah Hera am vreo 150 de posturi ...si vreo tot atatea zile de cand sunt inregistrat ...ti se pare ca ma bag in seama prea mult ? Ti s-a parut tie ca mi-am dezbatut conflictele pe forum ? (cum fac altii) Ai vazut tu 2 mesaje de-ale mele, unu la ora 22:00 cu mesaju' acu fac o laba si urmatoru' peste 5 min ..acu' am terminat de facut laba ..!
3. Fah Hera, daca ai tu dreptate si imi dai o explicatie pe care s-o cred io imi cer scuze ca te-am apelat cu fah ...si promit ca imi dau ban singur, cu alte cuvinte nu te mai deranjez cu posturile mele pe acest forum!
Cu stima si respect, alt tau fost fan, Bamse
Go go shift+7 keep running!
-
Bamse - Junior Member
Ai inteles gresit... Eu stau in P4, unde fiecare camera are dusul sau... Sunt si camine cu dus comun, eu de fapt asta ti-am zis... Daca e sa dam timpul inapoi, am facut si alte chestii rusinoase decat un simplu dus in P19, camin renumit, care are dus comun, unde am stat ani buni... Doar de 2 ani sunt bastan cu buda proprie...Initial trimis de Oribilul Mosh
Pai normal ca va invidiem. Eu cel putin. Mai ales dupa ce am auzit , mah Portnoy.....ca faci dush la comun cu fetele din P8.Sau P4....sau care era.
O sa vin si eu intr-o zi....sa ma spal ..acolo la voi. Sa imi spui cand e apa calda....ca eu sunt mai mofturos din fire...si nu accept chiar orice.![]()
Apa calda avem cred ca mai des decat multe cartiere bucurestene, adica 24 din 24 :p
indescifrabil
-
Oho-ho.....24 din 24 apa calda ! Pai nici eu nu am asa ceva acasa. Ce sa mai zic de orashe precum Craiova....in care apa calda curge 24 de ore pe an !
Apa calda , internet non stop....trai pe vatrai. Un singur lucru nu imi place in Regie. Berea este la fel de ieftina...ca pe Litoral. Cu banii de pe 1 bere in Regie....bei doua...la mine la mahala.
Apa calda , internet non stop....trai pe vatrai. Un singur lucru nu imi place in Regie. Berea este la fel de ieftina...ca pe Litoral. Cu banii de pe 1 bere in Regie....bei doua...la mine la mahala.
-
Ingere nebun....cam slabutz stai cu gandirea. Noi ne gandim...ca ne-am saturat de atata la*a...ca traim intr-o tzara de kkt....ca femeile e proaste (asta bhuttu...a zis..nu eu) , ca n-avem apa calda ....ca murim de foame , ca retrogradeaza Timisoara....si tu te lauzi ca maine te distrezi.
Nu tzi se pare cam urat din partea ta ? Te rog sa itzi revizuiesti comportamentul....
Nu tzi se pare cam urat din partea ta ? Te rog sa itzi revizuiesti comportamentul....
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Ingere nebun....cam slabutz stai cu gandirea. Noi ne gandim...ca ne-am saturat de atata la*a...ca traim intr-o tzara de kkt....ca femeile e proaste (asta bhuttu...a zis..nu eu) , ca n-avem apa calda ....ca murim de foame , ca retrogradeaza Timisoara....si tu te lauzi ca maine te distrezi.
Pai moshule...daca eu nu am probleme majore la ce sa ma gandesc? Daca la asta ma gandesc eu acum...altceva nu ma preocupa. Stiu ca e cam urat din partea mea, dar...
Daca am deranjat pe cineva cu postul meu imi cer scuze. Nu am intentionat asta.
-
Nightmare - Junior Member
Bagati-ai pu*a in el de quote la mesaj ! De ce tre' sa apara si ce am scris eu...in mesajul tau ? Vezi la mine in mesaj...franturi din posturile tale ? NU ! Si atunci ?
bhuttu..vezi ca fata asta e din Alexandria. Nu ii adresezi nici o vorba , nimic ?
bhuttu..vezi ca fata asta e din Alexandria. Nu ii adresezi nici o vorba , nimic ?
-
Ba Moshule, ce p*** mea ai cu Craiova? Ce o tot dai ca e de cacat, ca n-au apa etc? Daca era SOD din Craiova ti-o luai in freza rau de tot! Asa cine sa-ti dea replica? Joao nu mai da p'aci, Hera nu se-ncumeta. Mai las-o dracu' , macar ai fost vreodata pe-acolo? Craiova e unul dintre orasele de frunte ale Romaniei, asa sa stii!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284