(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 12, 2003 12:26 am

Initial trimis de Jaded
Moshule, mai traiesti, esti bine

N-ash putea spune ca sunt bine....dar nici replica lui Marcelus din Pulp Fiction n-as putea sa o dau : "I'm pretty fuckin' far from OK" . Sunt undeva intre agonie si extaz....daca imi permitzi aceasta figura de stil (procedeu artistic).

Ma cam doare burta. Nu...nu sunt insarcinat....ca mi-a venit ciclu aseara. Ciclu 2 , bineinteles. :p

Apropos..de ciclu 2....am omis sa va spun ceva f. important. Mi-a venit ordin de recrutare. 1 an de zile...scapatzi de mine...ca plec in armata. :) Armata Ultra , evident !

Atat pentru moment. Bine ca s-a terminat week-endul....si pana vineri stau linistit. N-o sa mai citesc..despre lucrari la romana , probleme cu dirigintele , sau despre examenul de capacitate.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mai 12, 2003 1:23 am

Moshule.p-aia cu galeria lu Faru fair-play de unde ai scos-o?Galeria lu FAru e o adunatura de copii de 13 si 14 ani condusa de un amarat shi care au ce au cu Dinamo(da noua nu ne pasa:D).
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde J'adore » Lun Mai 12, 2003 6:10 am

Moshule, intre agonie si extaz,e ce vrei nu putem fi intodeauna fericiti, mai suntem si intre, dar e bine si asa. Apropo parca acum vro 30 de ani a fost facut un film despre Michellangelo care se numea Agonie si Extaz :o
Cica pana vineri nu mai intri, atunci ce cauti acum pe net :p
Gabriele, si tu ce vrei acum daca lumea da teze, examene etc. se vaita si ei, parca si tu ne anuntai anul trecut cand dadeai examene :p , si eu dau 3 examene cu 1 zi inainte sa ma urc in avion, numai la examene nu o sa ma gandesc eu atunci
:(
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 12, 2003 6:15 am

Nu de mine era vorba...ca nu mai intru pana vineri. Cred ca ai inteles gresit. De cei care se gandeau de 3 ori pe zi...ca au teza la romana era vorba ! :)
E...nu am nimic cu respectivii. Ce sa am ? Imi exprim si eu bucuria...ca mai fac si ei o pauza de fanclub. :yD

Astazi se va intoarce si SOD din vacantza. Nu stiu pe unde o fi fost...ca n-a mai dat de 1 saptamana pe forum. A uitat de prietenii lui si de tot. Macar un mesaj putea sa mai dea si el . :(
Deh...unii oameni n-au inima...si nu le pasa de cei apropiatzi lor. :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde J'adore » Lun Mai 12, 2003 6:23 am

Ah sorry moshule, eh,lasa ca se intoarce sod la tine ;)
Armata ultra, hai moshule ca nu e asa rau, acum vorbim serios pana la urma te-au chemat in armata, sau nu ai ce face, oricum trebuia sa te cheme acum 6 ani, cam tarziu , dar ma rog :D
J'adore
Junior Member

1968

Mesajde baixinho© » Lun Mai 12, 2003 9:18 am

(anul in care Ionel Drimba a cucerit primul titlu de campion olimpic la floreta pentru Romania)

Initial trimis de DeathQueen
Baixinho,cutia mea postala iti asteapta mesajul..cu drag!!

...daca n-ar fi plina, probabil. Sterge mesajele de la "Mesaje trimise" sau ce folder mai ai plin pe acolo ca sa vezi ce matraseala iti trag. Sau de fapt, asta vrei? :con:
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Mirela » Lun Mai 12, 2003 9:48 am

Neatza buna, forumisti! Cum s-a cracanat de ziua hop si eu impreuna cu morcovul, iepurele si vanatorul...

Baicsule, neatza, ;v si spor la munca !:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

1971

Mesajde baixinho© » Lun Mai 12, 2003 12:04 pm

(anul in care a decedat Ion Agarbiceanu)

Initial trimis de Oribilul Mosh
Sa stitzi ca acest subiect..nu se refera numai la SOD. L-am ales pe el....asa..ca ma gandeam la el.

mae nevoe de comentarii? io crecí£ nu! in concluzie, SOD -> :G <- lustru

Mirela, care bucurie si la tine sa fie, cu tot cu ;r
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 12, 2003 5:02 pm

Da , Crina...chiar mi-a venit ordin de incorporare. Nu e nici o gluma. A venit politistu la mine la usha...si mi l-a dat. Pe 26 mai ma prezint ca comandament. La orele 7:30 AM. Sa vedem..ce vor si aia. :)

Si-a venit militia
Sa ridice armata
Insa ultrasii versatzi
S-au pishat pe degradatzi !
:p
Oribilul Mosh
Junior Member

1972

Mesajde baixinho© » Lun Mai 12, 2003 5:26 pm

(anul in care a fost infiintata Universitatea Maritima Constanta)

De vrei mama sa ma vezi
Vin' la unitate
Imbracat in haine verzi
Cum le fac pe toate.

Stau in unitate
Fac taras pe coate
Fac sectoare si plantoane
Pan' la liberare.
ANTI

baixinho©

Mesajde Aliosha » Lun Mai 12, 2003 5:38 pm

Ce mai pot sa-ti spun: ca sint baiat bun.
Am facut armata si-l ajut pe tata;
Sint strungar la Faur, am mina de aur.
Te-am vazut cum faci, pe bune ca-mi placi,
Vreau sa ne-ntilnim, sa ne-mprietenim
Socotesc ca-i bine asa, si pentru tine.
Eu nu cheltui banii sa te vad la bar,
Tu ajungi o doamna, respectata chiar.
Daca-avem noroc, cu salariul meu
Pin' ma pensioniez, string bani de-un riseu.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde darkshines » Lun Mai 12, 2003 6:25 pm

manelesux? :con:

in alta ordine de idei, spiru sau moisil?

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde J'adore » Lun Mai 12, 2003 11:09 pm

Mpshule, nasol, I'm sorry for u :D Dar cica daca ai o chestie de la medic care zice ca ai probleme cu coloana sau ca nu vezi bine scapi de armata :con:

on my mind: LIfe iz a hor...............fuck life cause I'm fuking tired of life :mad:
J'adore
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Mai 12, 2003 11:18 pm

Bai Moshule, asta-i recrutarea aia traditionala care se face de regula la 18 ani sau alta poveste?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde catharsis » Lun Mai 12, 2003 11:27 pm

Initial trimis de Aliosha
Ce mai pot sa-ti spun: ca sint baiat bun.
Am facut armata si-l ajut pe tata;
Sint strungar la Faur, am mina de aur.
Te-am vazut cum faci, pe bune ca-mi placi,
Vreau sa ne-ntilnim, sa ne-mprietenim
Socotesc ca-i bine asa, si pentru tine.
Eu nu cheltui banii sa te vad la bar,
Tu ajungi o doamna, respectata chiar.
Daca-avem noroc, cu salariul meu
Pin' ma pensioniez, string bani de-un riseu.
striptease in the night?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 12, 2003 11:33 pm

Hyde...asta e incorporare. Nu recrutare. Aia am facut-o la 18 ani...cand m-a controlat la ochi , la plamani , la pula...si m-a gasit apt.

Acum mi-a venit Ordin de incorporare...sa ma prezint cu valiza de lemn , cu tot ce trebuie....pentru armata. :o

Apropos , Hyde...vezi ceva in atasament ! Nerabdatorule ! :p
Fişiere ataşate
mr.gif
mr.gif (19.82 KiB) Vizualizat de 3375 ori
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Mai 12, 2003 11:51 pm

Initial trimis de catharsis
striptease in the night?

Verginica
Aliosha

Re: aici numai democratie nu e

Mesajde vali » Mar Mai 13, 2003 12:21 am

Initial trimis de Bamse
1. Fah Hera,

mai foloseste o data expresia asta si ne suparam

Initial trimis de darkshines
manelesux?

iep, that's him

moisil rullz. cand am facut eu liceul (acum multi ani) era foarte misto acolo
some people deserve to die
vali

Mesajde catharsis » Mar Mai 13, 2003 12:22 am

pai da, nu e la un moment dat in refren: striptease in the night/i feel allright ?
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde MiG29 » Mar Mai 13, 2003 12:55 am

Chiar as vrea sa postez shi io odata ceva inteligent da dupa 5 ore de NFS nu mai sunt in stare.Vrummmmmm:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Aliosha » Mar Mai 13, 2003 12:57 am

Initial trimis de catharsis
pai da, nu e la un moment dat in refren: striptease in the night/i feel allright ?

:N

Mai bine m-ati ajuta sa gasesc jocu ala de care intrebam pe Games.
Aliosha

Mesajde Mr Hyde » Mar Mai 13, 2003 10:38 am

Moshule, asta e, i-am mai facut-o si lu' stefan, ma fut in Mozilla si Netscape.
Ce cacat de incorporare, nu esti student? Si parca oricum nu mai era obligatorie armata... de curiozitate, la recrutare cat ai luat la testul de inteligenta? :yD
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 13, 2003 11:01 am

Ba da ..sunt student. Azi dimineatza mi-am comandat la secretariat la facultate..adeverintza. :)

Eee....tu crezi ca mai stiu cat am luat eu la testu de inteligentza ? Oricum...am luat bine...fatza de cei cu care eram in grupa..oameni cu 8 clase. :)

Imi amintesc o faza marfa..de atunci de la recrutare. Am fost la policlinica sa-mi fac radioscopie d'aia la plamani. Si acolo...dupa cum stii te dezbraca la bustu gol....si te baga la un aparat fermecat....cu care vede acolo la plamani.
Si era si o fata acolo ...si a pus-o sa-si dea tricou jos....sa o bage acolo. Si fraiera ..n-avea sutien. Si..s-a bagat asa la tzatzele goale. Phuaaaa....imi venea sa-i iau sfarcurile in gura. :) Daca era acolo Nicholas....sigur nu o ierta. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Mai 13, 2003 1:00 pm

Imi amintesc o faza marfa..............s-a bagat asa la tzatzele goale. Phuaaaa....imi venea sa-i iau sfarcurile in gura. :)

aceasta faza este de cand moshu a fost in tabara la munte si a avut fericita ocazie sa vada o cireada de vaci.si arunci hormonii nu l-au mai ascultat si iata ce a facut.dar a uitat sa va zica un mic amanunt.nu prea a facut diferenta intre vaci si tauri.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde marian jan » Mar Mai 13, 2003 1:05 pm

deci asta era.nu stiam de ce in anumite momente moshu ma intreba de ce nu curge.si dup-aia imi face declaratii:

vreau sa ii sug pula lu' marian jan !
bravo baixule!
marian jan

Mesajde eyewitness » Mar Mai 13, 2003 1:09 pm

aline nu cred ca de asta te intreba moshu...taurii respectivi nu prea aveau vederea buna ca traisera la munte unde aeru e mai rarefiat si nu prea faceau diferenta intre moshu si vaci...el ce v-a spus cand l-ati intrebat de ce merge cam cracanat?
eyewitness

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Mai 13, 2003 1:27 pm

nu mai pot de ras , lingea-mi-atzi transpiratzia de pe oo ! :D
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Mai 13, 2003 1:38 pm

mi e mi-a spus ca si-a lasat blugii la uscat pe butoi!deci m-a mintit cu nerusinare.macar daca au facut-o protejat,adica intr-un staul curtat si cu paie uscate!ca stiti care e placerea moshului de dupa!sa tina un pai in gura,intins pe spate in fan si sa contemple bolta cereasca!
FOUR OF A KIND
SOD

La revedere!

Mesajde Bamse » Mar Mai 13, 2003 2:53 pm

Eu am multe chestii de facut ...si fac multe chestii care imi ocupa timpul aiurea, insa multe chestii facute care imi ocupa timpul aiurea se cheama "fun" sau relaxare. Toate bune si frumoase...Io unul intram pe forum fanclub ..ca sa ma mai relaxez, seara la servici. De curand mi-am luat un avertisment pe nedrept care a pus capac ..Parerea mea despre acest forum e undeva jos ..sau nu ma insel ..forumul e chiar ok ..parerea mi-au stricat-o unii de pe aici ..nu conteaza cine, totusi adaug ca unul dintre ei ...e un cacat de administrator care a pus o fata sa imi dea avertisment ...si nu ma apuc sa comentez ca nu meritam avertismentul ..ci doar ideea asa ..in sine . In consecinta acesta o sa cam fie ultimul meu mesaj pe acest forum...

La revedere!

ps : Hera inca o data scuze si multumesc!
Go go shift+7 keep running!
Bamse
Junior Member

Mesajde SOD » Mar Mai 13, 2003 3:08 pm

fac un apel umanitar acelor useri care dau la facultate anul asta.
dati-mi si mie niste link-uri unde pot vedea ceea ce se cere pentru admiterea de anul asta la jurnalism (stat si particulara).
FOUR OF A KIND
SOD

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati