(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
doo mii doi , vrei sa spui.
pai asta pentru ca nu mai exista debutantzi ca pe vremuri. ai remarcat tu pe cineva ? eu NU !
La multzi ani , angus ! ......si la mai mare ! o bere cand mai dam si noi ? :p
pai asta pentru ca nu mai exista debutantzi ca pe vremuri. ai remarcat tu pe cineva ? eu NU !
La multzi ani , angus ! ......si la mai mare ! o bere cand mai dam si noi ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Cum mah, nu mai sint debutanti? nu l-ai vazut pe eye pe barfe online? 

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Saddam Deng Sars
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Initial trimis de Oribilul Mosh
Si mie mi-ar placea sa dau la jurnalistica. Visez sa prezint stirile pro tv..de mic copil.
Noooooo, protv-ul tzi-a rezervat un loc de side-kick pt marian ralea.
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Mie imi convine...atata timp cat voi lucra cu Abramburica ....care acum probabil are vreo 17 ani. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Auleo ! Ambramburica...e ruda cu voi ? :p
OK ! Sa-mi puna vorba buna ! Sau mai bine zii sa se inscrie pe forum ! Ce marfa ar fi....sa fie Abramburica pe forum ! :yD
OK ! Sa-mi puna vorba buna ! Sau mai bine zii sa se inscrie pe forum ! Ce marfa ar fi....sa fie Abramburica pe forum ! :yD
-
fuck my drama teacher....Routemberg si ce frumoasa e viatza
Cum am mai zis fuck her old ass........who want's to offer?? :rolleyes:
Tampita naibii
Asa.... mai am fix 14 zile de scoala , yupee for me, nu vom invatza nimic, de parca am invatzat anul asta ceva, tot ce am invatzat stiam deja .............
the sad part is I have a thirst for knowledge.
hehe................................
Tampita naibii
Asa.... mai am fix 14 zile de scoala , yupee for me, nu vom invatza nimic, de parca am invatzat anul asta ceva, tot ce am invatzat stiam deja .............

hehe................................

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Darky, de cate dracu' ori sa-ti explic? Tu ce vrei? Atunci nu da la liceu!
Nightwish, lasa ca esti proasta si complexata, ca asa-s toate femeile, da' cin' te pune fato sa te afirmi?
Fane, nu mai nimic cu p drept coada? Nasol!
Jaded, vorbesti singura.
Dinamo, muie ma! A, nu e nici un user Dinamo? Atunci se stiu ei.
Cate-o muie merge si la Real Madrid si la cacatii care ii scot pe Dinamo din cacat.
Hai ma c-am fost cuminte. De muistu' de Moshu n-am zis nimic.
Nightwish, lasa ca esti proasta si complexata, ca asa-s toate femeile, da' cin' te pune fato sa te afirmi?
Fane, nu mai nimic cu p drept coada? Nasol!
Jaded, vorbesti singura.
Dinamo, muie ma! A, nu e nici un user Dinamo? Atunci se stiu ei.
Cate-o muie merge si la Real Madrid si la cacatii care ii scot pe Dinamo din cacat.
Hai ma c-am fost cuminte. De muistu' de Moshu n-am zis nimic.
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
Leo , da-te-n cacat....vezi ca daca nu plec la Timisoara in week-end-ul asta....trec pe la tine sa te iau la meci in regie...ca n-am cu cine merge. Nu e nimeni avaliable.
E meci mare de tot...Sportu cu Bacau !
E meci mare de tot...Sportu cu Bacau !
-
Auleo ! Ambramburica...e ruda cu voi ? :p
Am vazut`o azi pe dragutza de Abramburica,la fusta mini de blugi cu dragul ei prieten de manutza,arata tare bine,nici sa nu o mai recunosti,pe la Universitate,pe langa Space.
Moshule....ai ratat sansa de a`i cere autograf si pupic!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-
Matrashita - Mesaje: 804
paranoia . Psihoza caracterizata de un delir de persecutie sistematizat si interpretativ , la care se asociaza indeosebi deliruri de gelozie, de erotomanie , de grandoare. Din punct de vedere freudian, aceste diverse forme de delir sunt tot atatea moduri de a nega homosexualitatea si de a o proiecta in interior.
(Larousse - Dictionar de psihanaliza)
:o
(Larousse - Dictionar de psihanaliza)
:o
-
1979
(anul in care regretatul Valeriu Sterian a infiintat propriul grup, Compania de Sunet, in care, de-a lungul anilor au cantat multi muzicieni)
sí£ mor io de viu dací£ ví£ mint de nu am citit tzatze in loc de teze. si acum rad ca bou'.
Initial trimis de Cr@zY @nGeL
Ma gandesc ca in sfarsit am scapat de teze.
sí£ mor io de viu dací£ ví£ mint de nu am citit tzatze in loc de teze. si acum rad ca bou'.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Initial trimis de Nicholas_Alex
Cum mah, nu mai sint debutanti? nu l-ai vazut pe eye pe barfe online?![]()
cum bah debutant pe barfe? sa ai tu ani cate mui luai si dadui pe forumu impricinat...acolo-i raiu forumului ca nici nu se sterg operele nici nu iei banuri...pai cand stii ca moshu e impotent la dat in cap nu-ti vine sa zburzi?
bah moshule io propun reinfiintarea concursului cu debutantu lunii...mai racolam si noi tinere talente...baga si tu un thread cu sondaj si propuneri sa vedem ce-o iesi...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Da eye-ule, am observat ca pe barfe e harababura mare..misto! Ma iei si pe mine in gashca ta? Stiu sa dau bine din fund...

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
-
Nicholas_Alex - Junior Member
te iau bah ca ma dezamagira profund tobosaru cu nocturna pe un thread cu marele marcel ca nu intrara in joc , batura campurile cu yahturile si monica facand povestea neverosimila , ma facui si neinregistrat si tot dejaba.... of,of unde esti tu sodule sa o punem de-un mishto ca lumea.
gata alex ia-ti pelerina din foaie de cort, casca de protectie (se da tare la cap acolo) toporisca de pe inventar si hai pe barfe...
gata alex ia-ti pelerina din foaie de cort, casca de protectie (se da tare la cap acolo) toporisca de pe inventar si hai pe barfe...
-
aiule, da' e cine sunt? Mudava? Cum ierea sa-mi dau seama? Fa si tu un semn cu creta acolo, si data viitoare facem treaba buna...
Mai zi-mi asa ca ma exciti... Poate ma si apuc de tobe mai serios...
Initial trimis de eyewitness
tobosaru...
Mai zi-mi asa ca ma exciti... Poate ma si apuc de tobe mai serios...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
eyeule e josnic ce ai insinuat tu subtil pe barfe. si anume ca SOD=Marcel Pavel. josnic mah! :p eu una nu pot sustine asa acuzatii grave si nefondate, practic. repet, josnic. :p iti imaginezi ca poti distruge iremediabil imaginea unui om!?
da' am notat: 2 bilete la concertu' cu bere si fete.
da' am notat: 2 bilete la concertu' cu bere si fete.

-
nocturna - Mesaje: 8725
bine mah te iert daca-mi zici care e cea mai populara formatie in randu lutzelor sau lutzanilor ca io nu stiu si vreau sa va mai incerc o data...spiritu de observatie ....
sper sa ai vecini intelegatori...
later edit : nocturno banuiesc ca te referi la SOD nu? bere nu : tequila da.
si mai later : vorba lu fane programatoru era mishto sa-i fi dat lutza aia lu SOD pemeu si sa-i zica "marcelino, te doresc!"
sper sa ai vecini intelegatori...
later edit : nocturno banuiesc ca te referi la SOD nu? bere nu : tequila da.

si mai later : vorba lu fane programatoru era mishto sa-i fi dat lutza aia lu SOD pemeu si sa-i zica "marcelino, te doresc!"

-
nocturno , dupa atata amar de vreme chiar nu-mi recunosti stilu?...in plus io stric threaduri nu deschid 

-
corect. ai dreptate. imi retrag acuzatiile. (pentru a le intrebuintza data viitoare)
io zic sa-l intrebi pe Mr Hyde. am auzit ca-i fan ASIA si Candy, asa ca el tre' sa stie mai bine.
rectific:
tocmai moshu' care-l acuza pe Mr Hyde. :eek:
Initial trimis de eyewitness
care e cea mai populara formatie in randu lutzelor sau lutzanilor ca io nu stiu...
io zic sa-l intrebi pe Mr Hyde. am auzit ca-i fan ASIA si Candy, asa ca el tre' sa stie mai bine.

rectific:
Nu prea imi place ASIA dar piesa asta e destul de dragutza. Imi place mult ritmul ...si sunt marfa si versurile de la refren.
tocmai moshu' care-l acuza pe Mr Hyde. :eek:
-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturno daca ai asculta ultima piesa a lor sincer te-ai face fana asia peste noapte...asa ca nu-l mai acuza pe moshu ca i-a placut "hodoronk-tronk" ca si mie mi-a placut...
-