(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

"prietenie"

Mesajde Shaki » Dum Mai 18, 2003 10:51 am

Probabil multora de pe forum li s-a intamplat sa fie insultati sau sa li se vorbeasca urat. Mie mi s-a intamplat ceva mult mai "interesant", si mai dureros. Cineva spunea despre mine pe topicul de literatura SF ca nu sunt decat o gasculita lingusitoare... un user nou, care habar n-aveam ce are cu mine. Ulterior am aflat ca Tachyonix nu e altcineva decat Stef... un baiat pe care-l stiu de 5 ani, cu care eram prietena buna si mai mult de atat, si caruia i-am spus ca il iubesc si tin la el mai mult decat la oricine din lume, inclusiv la mine. Abia ieri am aflat cine era Tachyonix... si cine era Stef de fapt, pentru ca el STIA ca eu sunt Shaki. Multumesc mult, Stef, pentru cum crezi tu ca trebuie sa se poarte prietenii intre ei...multumesc pentru sprijin... Te anunt si pe aceasta cale ca n-are rost sa ma mai insulti. Am hotarat sa parasesc forumul, mai putin subiectul Shakira. Oricum, probabil ca n-o sa-i para nimanui rau...
Shaki

Re: "prietenie"

Mesajde Nightmare » Dum Mai 18, 2003 11:14 am

Initial trimis de Shaki
[BAm hotarat sa parasesc forumul, mai putin subiectul Shakira. Oricum, probabil ca n-o sa-i para nimanui rau... [/B]

Nu are rost sa parasesti forumul pentru o persoana. Esti simpatica si cred ca multi ar regreta.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 18, 2003 11:29 am

stefan , de ce itzi batzi joc de femei , nerusinatule ? :mad:

Cr@zY @nGeL , argumenteaza..de ce crezi ca e simpatica shaki !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: "prietenie"

Mesajde Titina » Dum Mai 18, 2003 11:40 am

Initial trimis de Shaki
Am hotarat sa parasesc forumul

Shi io m-am gandit de mai multe ori sa parasesc forumu' da'....m-am razgandit...shi shti dc?Numai fiindca shtiam ca daca'l parasesc o sa se bucure prea mult ceilalti useri :) :D
Titina
Junior Member

Mesajde Nightmare » Dum Mai 18, 2003 12:20 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
stefan , de ce itzi batzi joc de femei , nerusinatule ? :mad:

Cr@zY @nGeL , argumenteaza..de ce crezi ca e simpatica shaki !

Nu pot sa argumentez...pur si simplu mi se pare simpatica.
Nightmare
Junior Member

Mesajde Matrashita » Dum Mai 18, 2003 1:10 pm

Of Shaki,daca te ajuta cu ceva incurajarile mele tot ce iti doresc e sa fii tare,nu numai pe acest Forum,unde multi,f multi useri si-0au aratat adevarata fatza si nu sunt ceea ce vor sa para a fi-f simpatici si glumetzi si de fapt...uite ce ai patit!
De cate ori nu am vrut sa plec de pe Forumul asta ,numai eu stiu...am inghitit in sec si am trecut cu vederea vorbele rautacioase!
Un user mai nou nu e neaparat un user pe care sa nu-l bagi in seama...
Nu te descuraja,suntem destui cei care te sustienm si ...imi pare rau pt ce ti s-a intamplat :(
Take care!!
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Mr Hyde » Dum Mai 18, 2003 2:58 pm

Stef, nemernicule, ce-i facusi bietei fete??? Shaki, nu plecaaaaaaaaaaaaaa, nu ne frange inimaaaaaaaaaaa... sau daca totusi pleci, nu uita sa votezi inainte :D

http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&threadid=7426

Oribile, X-tina, Dq, suflete milostive ce sunteti, indurati-va si bagati un vot!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde vali » Dum Mai 18, 2003 3:49 pm

de cand astept eu sa plece unii membri...si nu mai pleaca...

ups, am intarziat la betzie
some people deserve to die
vali

Mesajde Titina » Dum Mai 18, 2003 4:18 pm

Initial trimis de Mr Hyde
Oribile, X-tina, Dq, suflete milostive ce sunteti, indurati-va si bagati un vot!

???Tie-ti plac ASIA?Mie mi se par cam invechite totushi...bine,na,am votat....dar ....shi daca am votat io ce primesc in schimb? :D
Titina
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Mai 18, 2003 4:29 pm

Bai,io nu shtiu ce sa mai fac.....ma gandesc,cu "tristetze" (ascultand evanescene-haunter shi "bring me to life") ca acuma nu prea mai am prieteni(prin clasa) ,numai din motive de gelozie...de exempl,saptamana asta,unu' de-a 9a,innebunise dupa mine :D (shtiti la ce ma refer)....shi vroia sa-mi ceara prietenia.Cand au auzit astea din clasa,imediat s-au apucat sa faca planuri,ca nu cumva sa fiu io cu ala....iar mai demult,la fel s-a intamplat,dar atunci era shi mai rau: cel care ma placea era "cel mai iubit din clasa"..pur shi simplu toate erau innebunite dupa el....shi asha,mi-am pierdut shi atunci "mii de prieteni".... ;P :(
Iar apoi,gresheala mea,io l-am parasit pe ala(care ma iubea cu adevarat),spunandu-i: "Bai deci,nu shtiu cum sa-ti zic,dar io m-am saturat de tine,n-am chef sa mai fim prieteni.Pa!Nu te mai pot suporta!"
So,toate "alea"(rivalele mele) au inceput sa se gandeasca: "Ce idioata,ca a reushit sa fie cu "frumusetea" de ****(nu-i spun numele) shi acum il paraseshte"......

Deci,pana shi azi,toate ma urasc ,bineinteles shi din motivul ca-mi place "curva" (cum ii zic ele) de Aguilera.... ce mai motiv sa ma urasca... :(

Oricum deja m-am gandit la planuri de razbunare.... :p :p :p
Planuri sadice... :a :a
Titina
Junior Member

Mesajde darkshines » Dum Mai 18, 2003 7:17 pm

... doamne miluieste!

< html > < head > < title > Blah < /title> < /head > < body style="margin: 20px;">... etc etc etc I dream in HTML ;)

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Mai 18, 2003 8:19 pm

Mi-l imaginez pe moshu metalist.
Oare cum i-ar sta cu plete?:cool:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde cutuma© » Dum Mai 18, 2003 8:27 pm

Bunul gust al moshului nu serveshte decat spectacole de opera.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde cubu » Dum Mai 18, 2003 9:35 pm

Am ramas masca... Multi ziceau ca inceputul melodiei "Somn bizar" de la Iris e inspirat din "Until It Sleeps" - Metallica... Am descoperit acum 5 min ca de fapt seamana mai mult cu "Thorazine Shuffle" de la Savatage...
indescifrabil
cubu

Mesajde gabuba » Dum Mai 18, 2003 10:00 pm

shaki, daca binevoiesti a citi aceste ganduri, ihm, ihm :cry: , te rog, nu pleca, ihm, ihm :cry: , caci , ihm, ihm, desi nu te cunosc presimt ca vei fi, ihm, ihm :cry:, o persoana ca oricare alta pe forum, asa ca fa ce vrei.:D
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mr Hyde » Dum Mai 18, 2003 11:35 pm

Initial trimis de X-Tina Aguilera

???Tie-ti plac ASIA?Mie mi se par cam invechite totushi...bine,na,am votat....dar ....shi daca am votat io ce primesc in schimb? :D

E, daca erai mai mare primeai ceva special :D ... asa ai o saorma de la Oribil, ca el altceva oricum nu-ti poate oferi :p

Stef, nesimtitule carele esti, te vaz online, ia spune, cu ce ti-a gresit sarmana Shaki?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde vali » Lun Mai 19, 2003 12:15 am

Initial trimis de darkshines
I dream in HTML ;)

get any orgazms this way? in html or in php?
some people deserve to die
vali

Doroftei trebuia sa castige............

Mesajde J'adore » Lun Mai 19, 2003 12:30 am

In sfarsit am reusit sa intru pe net.......fuck msn :mad:
In al doilea rand, americanii astia sunt niste javre, la fel ca si judge-ul din Panama, cum ma, cum sa fie un draw dupa ce ca in toate cele 12 runde Doroftei la facut mar pe americanul ala tampit, deabea se mai tinea pe picioare tampitul. Daca nu era pt. judge-ul ala din Panama care ia dat americanului 115-114 castiga doroftei. Si al dracu american dupa ce ca mai avea si accentul ala, a mai zis ca nu e corect ca el trebuia sa castige,kkt. americanii astia, m-am saturat de mofturile lor
:mad:
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mai 19, 2003 1:46 am

Bai,shite careva ce a facut steaua in ultimul meci din campionat?:D.Am auzit k au jucat contra unora...Faru sau cam asha ceva.:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cubu » Lun Mai 19, 2003 2:46 am

Ce mah, va dati mari? Castigati si voi un meci si gata... Ia baga-ti-va mintile in cap...
indescifrabil
cubu

Sincer

Mesajde Tachyonix » Lun Mai 19, 2003 3:53 am

De data asta se pare ca am intins coarda prea mult. Am fost indeajuns de prost incat sa nu-mi dau seama unde se poate ajunge. Ana (Shaki) e cea mai sensibila persoana pe care o cunosc, lucru pe care eu l-am considerat un mare defect si m-am folosit de cele mai stupide metode pentru a-l corecta. Dar am vazut azi ca intradevar nesimtirea te scapa de suferinta, te ajuta sa gandesti la rece si iti da curaj, insa nu te lasa sa vezi ce este cu adevarat important, dandu-ti iluzia cunoasterii rationale si astfel iti rataceste calea spre fericire. Cred ca mai patetic de atat nu puteam sa fiu. Adevarul este ca eu nu te merit si la cat de nesimtit sunt nici nu pot sa-mi dau seama daca te iubesc. Cu toate astea nu vreau sa te pierd pentru ca-mi dau seama ca asta ar face sa-mi creasca si mai mult nesimtirea si indiferenta. Dupa vorbele astea vedeti si cat de egoist pot fi. Alte "calitati": incult, increzut, obsedat sexual, complexat, pitic, nerecunoscator, violent, instabil etc. Va intrebati probabil ce a vazut Ana la mine. Are intradevar o imaginatie destul de bogata incat sa creada ca as fi bun de ceva. Imi pare rau ca te-am facut sa suferi si promit ca o sa incerc sa ma indrept daca 'oi mai avea vreo sansa. Totusi cred ca 5 ani de zile au mai multe sanse sa ma defineasca decat 4 mesaje. Incearca sa nu exagerezi.
Tachyonix

1989

Mesajde baixinho© » Lun Mai 19, 2003 9:12 am

(anul in care in Romania a avut loc Revolutia)

Initial trimis de MiG29
ce a facut steaua in ultimul meci din campionat?

stiu ca la pauza conducea cu 1-0, da mai multe nu po casí£ iti spun, ca finca m-am dus la National - Rapid. Tot striga galeria oaspetilor ca "nu ie steaua" si "nu ie dinamo". pai asta stiam si eu, ca ma dusesem sa vad pe National si pe Rapid, nu pe steaua sau dinamo.

Shaki, deci parerea mea proprie si personala este ca Tachyonix minte! incearca sa te impresioneze ca dupa aia sa-si bata iar joc de tine! gandeste cu mintea nu cu corasonu! pe de alta parte, ves ca lustru ie-n limba dupe tine! e mai timid el si i-e rusine sa recunoasca!
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde darkshines » Lun Mai 19, 2003 10:17 am

Initial trimis de vali

get any orgazms this way? in html or in php?

XML v1.0 :p

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde eyewitness » Lun Mai 19, 2003 11:20 am

cine-a zis ca atunci ma gandeam la tine?

SOD
eyewitness

Re: Re: "prietenie"

Mesajde nocturna » Lun Mai 19, 2003 12:26 pm

Numai fiindca shtiam ca daca'l parasesc o sa se bucure prea mult ceilalti useri :) :D

ei na! care ceilalti dragutza?! care's asa nemernici, sa se bucure la asa ceva?!

Mr Hyde te sustin in lupta ta pentru forum ASIA doar daca il numiti pe eye administrator al forumului. :D
totusi, nu-nteleg care-i interesu' tau. (Diana vrea forum!? :)
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Re: Re: Re: "prietenie"

Mesajde eyewitness » Lun Mai 19, 2003 12:33 pm

Initial trimis de Nightwish

Diana vrea forum!?

nu, diana vrea toale gff,incaltari paciotti,un porsche,vila cu piscina si operatie estetica la fata...

sunt rau si invidios hyde-ule nu?
eyewitness

Mesajde J'adore » Lun Mai 19, 2003 12:43 pm

In mai putin de trei ore va trebuii sa scriu un eseu de 4 pagini in numai 50 de minute, in care I have to contras two books, "TO kill a moking bird" and "Jack", well I already planned my paper, I looked up the quotes that will sustain my thesis, ce ma enerveaza e ca anumite persoane vor sa imi copieze theisis-ul, acest lucru ma dezamagit, mai bine spus una dintre aceste persoane care imi este draga, ma dezamagit :(
+ Nu am dormit deloc azi noapte........;t
MOshule, sorry ca am inceput si eu cu problemele de la scoala :rolleyes: :p

See ya later, I'm gonna go and make myself breakfast.......
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Mai 19, 2003 1:01 pm

moaaa, eye urla invidia in tine mah. io cre'ca stiu de la ce ti se trage...ca nu vor astia sa te numeasca adminstrator. pai ochisor, cu atitudinea asta chiar ca nu mai pupi administratia forumului. :D io zic sa schimbi tactica...
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Mai 19, 2003 1:11 pm

m-a jaded,m-a fatita scumpa si nepretuita...
io stii ce-ti propun?
baga in fiecare luni un post cu oraru tau p-o saptamana si toate temele ,eseurile ,tezele care le ai. asa putem si noi sa-ti tinem pumnii din timp, sa te sustinem moral asa zau ca ne iei pe nepregatite si uite ce se intampla iti fura unele persoane theisis-ele...in plus nu te mai chinui cu combinatia asta de engleza cu romana scrie direct in esperanto ca s-asa nu conteaza...
eyewitness

Mesajde Mr Hyde » Lun Mai 19, 2003 1:21 pm

Aiule, tu votasi varianta fara coaie, este? :p
Nightwisho, contez pe sprijinul tau!
Mr Hyde

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati