(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
bah hyde-ule io votai ce-ti zisei si-n threadu impricinat acu daca tu vrei neaparat sa votez fara coaie faca-se voia ta. cum vrea muschii tai numa sa iasa bine...
bah din fro 80 de useri care circulau regulamentar pe forum la ora 2.25 fro 60 vizionau "bebelusa de la cronica". bah ce succes de casa are threadu asta...moshule baga un pay per click si om te faci...
bah din fro 80 de useri care circulau regulamentar pe forum la ora 2.25 fro 60 vizionau "bebelusa de la cronica". bah ce succes de casa are threadu asta...moshule baga un pay per click si om te faci...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eye-ule ce vrei de la mine acum, nu m-am gandit pana acum sa imi postez oraru , da na ce vrei de la mine, nu, ce pretentii poti avea de la o "lutza" mica si proasta, cum se face ca numai de mine va luati, asta e prima oara cand zic si eu ceva de un test,si hopa iauite ce prostie a putut scrie "lutza" asta, dar na, asta e viatza, nimic nu e drept. :rolleyes:. nui asa eye-ule ca iti este greu sa crezi ca poate am si eu ceva in cap, greu de crezut, asta e , daca judecati o persoana dupa aparente
:rolleyes:
Later edit:...................................
:rolleyes:
Later edit:...................................
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
Initial trimis de Jaded
ca iti este greu sa crezi ca poate am si eu ceva in cap
fetita dulce,scumpa si nepretuita
dupa cum scrii "ma","imi" si "nui" sincer mi-e greu...da tu nu-ti fa probleme ca te vei face mare si le vei arata tu tuturor astora...
glumeam jaded n-o lua in serios...fa si tu ca moshu nu mai pune botu chiar la tot....
-
bah ce m-as face io fara grija parinteasca a nashului ? bah cand veti face forum dedicat in exclusivitate oribilului mosh o sa va cer moderare cu riscu de a ma injosi.
-
ma scuzatzi dar grija parinteasca ce io port finului nu ma poate impiedica sa ma gandesc intai shi-ntai mai presus de toate la bunastarea fanclubului deci ma voi introduce in intimitatea unei discutzii nash-fin, da io creca nar fi rau breh vali casa-l injosejti putzin, pai creca in analele istoriei fanclubului nu gasejti alt iuser la care sa mearga girofaru mai cu viteza, io creca are doo (tastaturi!) shi sicrie la amandoo deodata, dei apar posturile atata de des. poate fu moshu, cand iera iel mai tanar shi mai viguros, deci carevazica io propun sincer, conform principiului sa moara shi capra vecinului, care sa-i dai lu aiu nejte jucarii in grija, ca prea i sa risipejte energia in van shi in zadar de geaba.
lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
nashico iti multumesc din suflet pt vorbele bune si dezinteresate expuse cu atata ravna si abnegatie mai marilor acestui forum. totusi in prezent schema de posturi este completa si nu pot casa indraznesc a spera un locsor cald la umbra frunui forum decat in cazu unei demisii sau pensionari subite si intempestive. io cum spusei ,sper ca dirigiuitorii forumului sa deschida noi usi si tinerelor talente in exces de zel precum cu spirit de observatie semnalasi si matale si astept cu nerabdare deschiderea de noi orizonturi precum "OM legenda vie a fanclubului", "de la turca la lapte gros -istoria jocurilor de societate" , "sa tzesem frumos", "macrameurile si familia","strutii si rolul lor intr-o alimentatie sanatoasa", "cresterea viermilor de matase", "musetelu si urcioarele", "rolul gloantelor in tratarea pneumoniei tipice si atipice" sunt numa cateva din interesantele subiecte pe care le-am propus prin cerere inregistrata la berou personal al forumului asteptand acu cu sufletu la gura decizia biroului ezecutiv.
-
pai daka ye katerinka atunci asta sa fie
oameni buni shi sa zic ca nu am ce zice. pai am ce zice dar nu ma lasa CNA-ul ca ma cenzureaza shi asta ma oftica. in rest stau shi beau un pahar de jack daniel's fumez shi va doresc numai bine.!!
PARAZITII 2003 (c)
PARAZITII 2003 (c)
- muchea
- Junior Member
catharsis....ti-ar place sa fie darky iubita ta ? de ce ? :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Indubitabil ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
naspa MIG, mai bine avion. ca studenti sunt multi...:rolleyes:
ochisor, regret nespus ca nu vor sa te injoseasca cu administrarea forumului ASIA. pacat de talentul tau de orator, nemasuratul simt al ordinei si disciplinei si debordanata imaginatie cu care te-a inzestrat natura. mare pacat.
ochisor, regret nespus ca nu vor sa te injoseasca cu administrarea forumului ASIA. pacat de talentul tau de orator, nemasuratul simt al ordinei si disciplinei si debordanata imaginatie cu care te-a inzestrat natura. mare pacat.
-
nocturna - Mesaje: 8725
pai nocturno de aia nu merge nica in tara asta...caci factorii de decizie zadarnicesc inca din fasha orice initiativa care pleaca din partea tinerilor zeloshi si talentati care vor sa schimbe ceva in tara asta. vali este produsul acestei generatii de boshorogi ,un fel de mitica dragomir al fanclubului,care ne pun noua, astora tineri si trufandale, fraie in afirmare...se supune la vot, se baga in fata regulamentul, se disimuleaza ,se acuza ca saracu portocala mecanica mai are de facut tumbe ca in rest a folosit toate mijloacele posibile si imposibile sa-i convinga pt un forum sanatos,de perspectiva , cu priza in randu fanilor. o singura formatie adevarata avem si noi in tara asta si nici macar forum nu avem pt ea...asta e...paradoxurile tranzitiei.
-
io sunt foarte ingrijorat de ce-o fi facut jaded la scoala si cum i-a iesit eseu de 4 pagini la "cum sa ucizi o pasare cantatoare" ...sunt frant de oboseala si nedormit ca m-am perpelit toata noaptea la gandu asta ca nici acu nu stiu cum fu la teza la jaded. crinuto zi-ne te rog nu ne mai chinui atat...
-
1998
(anul in care Sergey Brinn si Larry Page au demarat proiectul ce urma sa devina Google)
nu, esti mí£trí£sití£.
corect este Kung Fu.
Initial trimis de DeathQueen
Eu sunt "lutza"?:eek:
nu, esti mí£trí£sití£.
Initial trimis de eyewitness
cum fu
corect este Kung Fu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Ma gandesc ce carte sa achizitionez, "Hamlet" sau LOTR......cred ca mai bine Hamlet, mi-a recomandat-o o colega
"LIfe's but a walking shadow,a poor player, that struts and frets his hours upon the stage, and then is heard no more, it's a tale told by an IDIOT, full of sound and fury, Signifying nothing"
.................

"LIfe's but a walking shadow,a poor player, that struts and frets his hours upon the stage, and then is heard no more, it's a tale told by an IDIOT, full of sound and fury, Signifying nothing"
.................
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
2003
(anul in care echipa de fotbal RAPID a castigat al treilea titlu din istorie)
mi-au fost furate, Nightwish-o! unii oameni ie individiosi pe mine si pe felul in care postez posturi si au astfel de apucaturi!
mi-au fost furate, Nightwish-o! unii oameni ie individiosi pe mine si pe felul in care postez posturi si au astfel de apucaturi!
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
m-am intors la munca dupa 3 zile si jumatate de umblat non stop. e naspa la munca. ummm....dar e bine ca sunt numa 4 zile lucratoare in sapt asta. aseara am fost la artificii cu ocazia zilei reginei Victoria. ma bucur ca e cald afara. era si timpu sa vina vara.
brb
brb
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Care Victoria? Aia de la Jeans OnLine?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Initial trimis de eyewitness
da azi ti-ai luat toate pilulele?
Nu.
Concurs NBA 2004-2005
-
Initial trimis de Nicholas_Alex
Care Victoria? Aia de la Jeans OnLine?
Aia de la Victoria's Secret. Poti sa crezi ca astia i-au dedicat o zi numa pt ea???
Concurs NBA 2004-2005
-