(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde Matrashita » Vin Mai 23, 2003 9:08 pm

Portnoy,nush ce te simti asha ofensat!!
N-am vrut sa jignesc pe nimeni si nu numar posturile nimanui dar vad ca tu te oftici!:D
Am zis ca poate nu vad eu bine si am nevoie de ochelari cand am vazut acum 3 zile 400 posturi si acum 700:)
Lutza ce esti:o
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Ce se intampla?

Mesajde gabuba » Vin Mai 23, 2003 9:14 pm

Eu ma intreb, voi ati uitat ca sunteti pe forum de kterinca & aberatie...

azi vine decret la mine si ma intreba da ca am auzit de proverbul "rade ciob de oala sparta" pe theardul cu lutze, bine inteles fiind off topic, si facand aceleasi faze ca de acum un an incoace.

vine radu (bine asta-i dobitoc - sorry - mai bine ramanea pe andrreea balan) si ma ia la o discutie despre coerenta, cand el habar n-are ce vrea.

problema sta in felul urmator : sunteti sau nu capabili sa va comportati normal? ca daca nu va voi ignora si de acum inainte si nu stiu ce rezolvam (mai adunati voi niste posturi).

mda, trebuia sa o spun.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde Mr Hyde » Vin Mai 23, 2003 9:19 pm

Initial trimis de stefan
Io deja ma gandesc sa vorbesc cu camaradu sa canalizeze energia irosita pentru forumul ASIA catre o cauza mai buna - sa fac forum special pt Shaki si Tachyonix.

Io regret ca eforturile mele au fost in general luat la misto si intr-un final apocaliptic amicul paranoia a gasit de cuviinta sa-mi naruiasca toate sperantele... sunt bulversat, dezolat, dezabuzat.
Stefane, poti conta oricand pe ajutorul meu, totusi nu-ti recomand sa pui prea mult suflet in proiectul asta, vezi si tu ca valoarea si calitatea nu sunt apreciate pe aici... ah, totusi este trist pe lume :cry:
Nightwisho, ti-as zice cateva, da' mi-e lene sa astept pana luni raspunsul... ce dracu', intelege si tu care sunt prioritatile si baga-ti si acasa net, ca te vrea lumea si-n week-end :p
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Matrashita » Vin Mai 23, 2003 9:20 pm

eu nu vreau un razboi cu Portnoy,nu si-ar avea rostul....
Pt ca omul asta a luat lucrurile mai mult decat in serios pe un forum de katerinka!:rolleyes:
Matrashita

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mai 23, 2003 9:27 pm

ma ingrijoreaza moshu. Acum juma' de ora l-am intrebat ceva si inca nu mi-a raspuns.
Cred ca daca-i trimit un PM nici la ala n-o sa-mi raspunda. Daca m-a bagat pe ignore?:confused: brrrr, ma tem! aoleu!
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Matrashita » Vin Mai 23, 2003 9:29 pm

Stii ce cred DepecheMind?
Moshul o fi la masa...stai fara grija ca dupa ce se sterge la bot si pe degetzele vine el si iti raspunde!
Matrashita

Mesajde dj_jaxxx » Vin Mai 23, 2003 9:29 pm

Mah pai nimeni n-ar trebui sa ia nimik in serios din ce se intampla pe orice forum pa internet...

Anyway...in alta ordine de idei iata ca a venit weekendu iar...:D

intro ora plec de la munca:o

maine ma duc la matrix....in sfarsit!!:D Aliosha...o sa postez comentariile mele la Filme&Tv

duminica o sa joc fotbal ca disperatu vreo 4 ore...numa sa nu fie terenu ud...:rolleyes:
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde cubu » Vin Mai 23, 2003 9:46 pm

Mai Death Queen... Fata mosului... Uita-te mai atent la ce am scris... Aici suntem pe Aberatii si Kterinci... Se pare ca termenul de lutza ti se potriveste la fix... Nici cand un om glumeste nu te prinzi? (pana aici am vb serios, de aici in colo e gluma)...

Cred ca de acum incolo asa o sa fac, sa stie si lutzele... O sa scriu in felul urmator...

GLUMA (Doua puncte)... Si scriu in continuare ce am de spus...

Eu ce trebuie sa fac acum, sa-l strang de gat pe moshu? Nu vezi ca nu ma crede ca o sa ajung mai cunoscut ca el? Moshule, fii atent ca intr-o saptamana o sa postez peste tot si te intrec, nu ma lua cu de-astea ca nu conteaza numele... Just watch me...

P.S. pt. Matrasita: Nu uita ca eram la rubrica de glume...
P.S. 2 tot pt. Matrasita: Eram la Aberatii & Kterinci...
P.S. 3 iar pt. Matrasita: Pe bune, chiar glumeam...
P.S. 4 din nou? da!!!: Ma crezi?
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 23, 2003 9:48 pm

normal ca o sa ne vedem , depeche. o sa te vezi si cu mine,si cu SOD si cu eye. ne anuntzi in prealabil !

DQ....very funny ! si raspunde la ce te-am intrebat ! e frumos sa pui mana pe ce nu e al tau ? :rolleyes:

PS : a inceput anotimpul ploios ! *yuppi*

PS 2 : Portnoy..fiecare PS trebuia sa il faci in post separat...pana maine sa ai si tu 1000 !
vezi ca la fiecare 1000 de posturi....o fata de pe forum...iti face o felatie ! :p (la mine asa a fost ! trag tare sa fac 8000 luna asta )
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Vin Mai 23, 2003 9:53 pm

DQ....very funny ! si raspunde la ce te-am intrebat ! e frumos sa pui mana pe ce nu e al tau ?

Ba Mosh, e mai mult decat frumos, e chiar foarte misto, mai ales daca mai pune si gura... sper ca ne referim la acelasi lucru
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde vali » Vin Mai 23, 2003 9:56 pm

dau o moderare pe un forum super
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 23, 2003 9:58 pm

porcule de Hyde....eu ma refeream ca mi-a ciordit portofelul din pantaloni ! tu ce ai crezut ? pe ce credeai ca a pus mana matrashita ? :rolleyes:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Vin Mai 23, 2003 9:58 pm

Moshule, asta inseamna un forumist cu experienta... Uite ca nu m-am gandit... Mersi de pont... Dar si tu trebuia sa faci la fel cu peseurile alea... pai ce exemplu imi dai tu mie?
Da' ti-am zis de o metoda pe care am mai expus-o pe aici? Ma gandeam sa postez cate o litera, si cand am terminat fraza, hop si fata cu felatia... Nu? Ce zici?
indescifrabil
cubu

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Mai 23, 2003 10:01 pm

Poate asta e o metoda de a ma cunoashte mai bine si voi pe mine, si eu pe voi. Eu vreau mult sa ma intalnesc si cu Aliosha si cu vali.

Pentru topicul zilei: eu nu mai am mult pana ating mia! :p
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Vin Mai 23, 2003 10:02 pm

vali...ce moderare dai?
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Mr Hyde » Vin Mai 23, 2003 10:06 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
porcule de Hyde....eu ma refeream ca mi-a ciordit portofelul din pantaloni ! tu ce ai crezut ? pe ce credeai ca a pus mana matrashita ? :rolleyes:

Pai la portofel ma gandeam si eu, normal, pe ce altceva de-al tau mai putea pune mana? Nu ne-ai explicat atat de clar ca tu n-ai nevoie sa porti chiloti? :p
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 23, 2003 10:11 pm

:rolleyes:

la cat e maine meciu ? si la cat termini examenu ? ne intalnim vis-avis de stadion ? sa ma suni maine...ca doar ai cent....sa stabilim !

bah....mi-e frica de tunete si fulgere ! care vine pana la mine..sa ma tina in bratze ca tremur tot ? :p
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Vin Mai 23, 2003 10:55 pm

Initial trimis de dj_jaxxx
vali...ce moderare dai?

e un forum la care de mult ii cautam moderator
http://www.fanclub.ro/forumdisplay.php?s=&forumid=132
some people deserve to die
vali

Mesajde Mr Hyde » Sâm Mai 24, 2003 1:52 am

Mosh, ie complicata treaba, ca se da pe serii + proba practica, asa ca nu prea stiu daca mai pot, te sun daca rezolv ( btw, vezi ca n-am cent)

Daca stau si ma gandesc mai bine, nu trebuia sa te intalnesti cu matrasita maine? Ce se-ntampla, trouble in paradise?
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 24, 2003 9:04 am

Hyde , iti voi raspunde cu un vers al galeriei Comando Viola : "Tu Poli pentru mine...esti unica iubire ... " . :p

Nici eu nu stiu daca ma duc...ca e vreme naspa. Si nici nu prea am cu cine sa merg. ayrton cica se duce la tribuna 0 , ca acolo are abonament. si in afara de tine si el...nu cunosc altzi suporteri dinamovisti. suporteri timisoreni..nici atat.
Hmm...poate vine Bobo cu mine. Ii voi da un PM in acest sens. :p

Meciul incepe la orele 18.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Matrashita » Sâm Mai 24, 2003 9:06 am

Portnoy....la cat mai multe posturi!:D
Moshule,ai portofelul gol..mi-am luat teapa!!!:con:
Matrashita

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 24, 2003 10:52 am

Meciul incepe la orele 18.

moshule o sa-ti tin pumnii mai ales ca stau f.aproape de stadion.
imi pare rau ca nu te insotesc da la ora aia cred ca o sa fiu beat pula si in incapacitate reala de a-mi muta hoitu de acasa spre stadion si retur iar mersu in 4 labe pe strada poate fi socotit fie ca o manifestare de milionar excentric ori de bolnav psihic.

oricum iti urez succes...cat mai sunt treaz :D
eyewitness

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Mai 24, 2003 2:01 pm

Am ascultat on-line Dave Gahan - paper monsters -> cel mai plictisitor album care a putut vreodata sa existe in istoria muzicii!
Nu-l cumpar!:mad:
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Titina » Sâm Mai 24, 2003 5:56 pm

Io nu shtiu de unde sa-mi cumpar albumul de debut al Selenei sau Angel...... :(
Sau cu Evanescene...nu shtiu de unde sa-mi iau CD-ul
Daka voi shtiti,spuneti-mi shi mie,plz
Titina
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Mai 24, 2003 6:41 pm

initial trimis de Oribilul Mosh
Hmm....exista si lutze mai putin simpatice. de exemplu depechemind...care din cand in cand ne mai spurca cu ce ii vine la gura.

Moshule.. am ramas tablou! Nu m-am gandit vreodata ca tu, "cel mai prolific forumist roman", poti sa spui asa ceva despre userul depechemind! Eu credeam ca ma simpatizezi.sincer. Dar ma rog, am fost prea "lutza" ca sa-mi dau seama ca de fapt, e pe dos! si moshu, eu credeam ca esti unul dintre putzinii forumishti care vad jumatatea plina a paharului! (asta daca nu s-a varsat deja de multe ori)
Nu te oblig sa ma simpatizezi, da' macar fii sincer!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 24, 2003 7:25 pm

cand m-am referit la tine...am scris parerea generala a forumistilor. evocand istoria...trebuie sa fiu obiectiv si sa tin cont de tampenile pe care le-ai facut......idiotenile si ineptiile carora le-ai dat glas pe acest minuant portal.
depeche..te rog sa scrii numele a 3 forumisti care te simpatizeaza !

cat despre mine...ar trebui sa stii...ca un om pe care il injuri pe YM , pe care il jignesti pe forum....nu are cum sa te simpatizeze.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde RooT » Sâm Mai 24, 2003 7:30 pm

io o simpatizez ... probabil pt. ca nu shtiu ce a facut ... anyway ... mi se pare uitmitor ca mai posteaza aici dupa cate i-ati zis ... :)

depechemind ... you have a fan :o

trebe si o oaie neagra .. altfel there's no fun ... isn't that so ?
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mai 24, 2003 7:34 pm

xkrane...tu care ai fraternizat cu puradeii rromi...nu-i de mirare ca o simpatizezi pe depechemind ! :p

evelinne....mai tre' sa indici inca 2 fani de-ai tai....si ma declar infrant in fatza ta !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Mai 24, 2003 7:36 pm

cat despre mine...ar trebui sa stii...ca un om pe care il injuri pe YM , pe care il jignesti pe forum....nu are cum sa te simpatizeze.

:confused:
daca te-am injurat pe ym, da un exemplu de injuratura. Aici, in fatza lui xkran! dar sa nu inventezi ca am memorie buna!
Subscriu.

dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde RooT » Sâm Mai 24, 2003 7:37 pm

Nu ma obliga sa fac forum de manele ... :o ... hmm ... ma intreb cine o sa aiba cele mai multe posturi acolo ? om ?
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
RooT

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati