(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Dar ce ? xkran e Dumnezeu...sa zic in fatza lui ?
Dumnezeu e Dumnezeu...nu e xkran :p
mah...sa zica oameni respectabili ca sunt fani depeche...si mai vorbim ! sa vina vali , SOD , baiatu ala cu ochi la avatar..am uitat cum ii zice , etc,etc.........
xkran....facem mah si de manele...vezi ca am atasat niste bucatzi muzicale pe subiect p'aci ! da vre'o 2 pagini inapoi..cauta-le si asculta-le ! sa-mi zici daca ti-au placut !
PS : am sters-o pe Jaded de pe lista prietenilor mei. a fraternizat cu inamicul. gata. la vara sa te intalnesti cu xkran si sa-i aratzi lui tzatzele. eu nu vreau sa tzi le mai vad. asa sa stii !
Dumnezeu e Dumnezeu...nu e xkran :p
mah...sa zica oameni respectabili ca sunt fani depeche...si mai vorbim ! sa vina vali , SOD , baiatu ala cu ochi la avatar..am uitat cum ii zice , etc,etc.........
xkran....facem mah si de manele...vezi ca am atasat niste bucatzi muzicale pe subiect p'aci ! da vre'o 2 pagini inapoi..cauta-le si asculta-le ! sa-mi zici daca ti-au placut !
PS : am sters-o pe Jaded de pe lista prietenilor mei. a fraternizat cu inamicul. gata. la vara sa te intalnesti cu xkran si sa-i aratzi lui tzatzele. eu nu vreau sa tzi le mai vad. asa sa stii !

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Jaded
X-tina, parca erai fana aguilera, acum ai avatar cu o tipa care o imita pe britney :rolleyes:.................
Pai imi plac amandoua...shi ca sa nu dau impresia ca-s obsedata dupa Aguilera,mai pun shi avatare cu Britney...( idolii mei: X-tina,Britney,shakira,Avril shi tATu.)
- Titina
- Junior Member
ia uita-te....eu ii bat apropos ca ii arata Jaded tzatzele la vara...si el se face ca nu vede. ce mah ? iti plac baietzii ? :p
Jaded...nu-i mai arata mah nimic ! lasa ca imi aratzi tot mie..chiar daca nu mai suntem prieteni ! ce ? parca tre sa fim prieteni pentru atata lucru ! :p
Jaded...nu-i mai arata mah nimic ! lasa ca imi aratzi tot mie..chiar daca nu mai suntem prieteni ! ce ? parca tre sa fim prieteni pentru atata lucru ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
vezi moshule? nu stii ce injuratura sa zici, ca n-ai ce sa zici si cu asta-basta!
da-te batut, pentru ca un al treilea user care ar putea sa-mi fie fan este crazy_felina:
moshu :p
da-te batut, pentru ca un al treilea user care ar putea sa-mi fie fan este crazy_felina:
Stilul ei "hard to swallow"... hm... Subliniez "hard"...
=====
La multi ani si tot ce iti doresti!!!
nu fii rau cu mine, asa sunt eu...
=====
====>"Asa sunt eu"... Personalitate puternica din cate am obs...
====
Ce ma enerveaza astia cu "saraca fata"!
mai baixo, de ce n-ai pus si o varianta cu "mi-e indiferent" ca sa votez si eu?
====
Pe subiectul pe care i se cerea plecarea a procedat ca o adevarata... Nu a interesat-o... sau nu a lasat sa se obs ca ar interesa-o...Repet, pesonalitate puternica- neinteresata- complicata- hard- DEPECHEMode===> depechemind
========

-
dEpEchEmIND - Junior Member
ha,ha..pai tu te iei dupa felina ? pai felina....mie mi-a zis ca sunt cel mai sexy barbat pe care l-a vazut vreodata. :p deh..asa e ea...buna la inima. ne insufla incredere !
xkran , pai e site legal ! ce...nu am voie sa ies cu Jaded la o bere...dupa care sa mergem impreuna la toaleta ? care-i problema ? :p
(nu vad sa scrie in regulamentul forumului ca nu am voie asa ceva ! :p )
Jaded..."vii inapoi" . cu 2 i :p
Gabriel va lasa pentru un timp. se duce in cartier sa bea o berica....ca a nadushit tot...citind forumul. :hi:
xkran , pai e site legal ! ce...nu am voie sa ies cu Jaded la o bere...dupa care sa mergem impreuna la toaleta ? care-i problema ? :p
(nu vad sa scrie in regulamentul forumului ca nu am voie asa ceva ! :p )
Jaded..."vii inapoi" . cu 2 i :p
Gabriel va lasa pentru un timp. se duce in cartier sa bea o berica....ca a nadushit tot...citind forumul. :hi:
-
si ar mai fi...Jasmyna:
ce daca-s "lutze"? sunt tot useri si se pune la socoteala!
Haidetzi "lutzelor"!!!!!!!!!!
asa a zis?
da un link sa vad si eu prostia aia sa ma conving!:p
sigur n-a fost pe "aberatzia zilei"?
chiar daca e moldoveanca ... eu i-as simti lipsa pe forum.. fiindca pur si simplu imi plac mesajele ei.. si chiar are ceva de spus.. imi place de ea..
ce daca-s "lutze"? sunt tot useri si se pune la socoteala!
Haidetzi "lutzelor"!!!!!!!!!!
asa a zis?
da un link sa vad si eu prostia aia sa ma conving!:p
sigur n-a fost pe "aberatzia zilei"?
-
SI eu ce am scris moshule, nu mai vezi bine :p
Apropo, de legi, parca sa dat o lege in care zice ca daca ai peste 15 ani , si sti ce faci, nu se mai considera ilegal......sau ceva de genul asta :con:
Apropo, de legi, parca sa dat o lege in care zice ca daca ai peste 15 ani , si sti ce faci, nu se mai considera ilegal......sau ceva de genul asta :con:
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Catharsis vrei sa zici al treilea...na mosule :p
.....Am citit threadul romantism in muzica part II.....d.p. forumul Oldies but Goldies....ce pot sa va spun, superbe versuri,chiar as vrea sa fac rost de acele melodii. Dar cum eu nu am kazza, mai astept 2 sapt. si cand ajung in ro, o sa le iau de pe net daca le gasesc. Va multumesc celor care ati avut ideea de a face acel thread:o
.....Am citit threadul romantism in muzica part II.....d.p. forumul Oldies but Goldies....ce pot sa va spun, superbe versuri,chiar as vrea sa fac rost de acele melodii. Dar cum eu nu am kazza, mai astept 2 sapt. si cand ajung in ro, o sa le iau de pe net daca le gasesc. Va multumesc celor care ati avut ideea de a face acel thread:o
-
J'adore - Junior Member
am avut acum juma de ora o discutie interesanta cu un membru tare apreciat al forumului, discutie in cadrul careia si-a data arama pe fata. mi-a aratat fatza lui umana, de batator de maimute
si pt ca nicholas nu e aici, bah, ce tot aveti cu maimuta din avataru lui, de o bateti tot?i
si pt ca nicholas nu e aici, bah, ce tot aveti cu maimuta din avataru lui, de o bateti tot?i
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
chiar ca, na mosule, cat am conceput si scris mesajul a mai aparut inca un fan inafara de mine, atat de populara este depeche, cred ca o sa te depaseascaInitial trimis de Jaded
Catharsis vrei sa zici al treilea...na mosule :p

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
ce pot spune...sunt o bruta
Ma gandeam sa facem un videoclip care sa il aiba in rol principal pe vali...videoclip cu motto-ul "Eu n-am sa bat niciodata maimutza pentru ca o doare..."
Ma gandeam sa facem un videoclip care sa il aiba in rol principal pe vali...videoclip cu motto-ul "Eu n-am sa bat niciodata maimutza pentru ca o doare..."
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Am venit si eu de la Fanutza. Am fost cu niste prieteni d'aci din cartier...si ce credetzi ca am baut ? Bere ? Naaaaa ! Mountain Dew , dragi prieteni ! Cea mai de kkt bautura de pe planeta.
Sa nu va luatzi !
Jaded...eu am avut ideea cu acel subiect. Dar nu am nevoie de laudele tale fariseice !
Nicholas...ce draq bai baiatule ? Sambata seara stai cu vali pe YM ? asa rau ai ajuns ? :rolleyes:

Jaded...eu am avut ideea cu acel subiect. Dar nu am nevoie de laudele tale fariseice !
Nicholas...ce draq bai baiatule ? Sambata seara stai cu vali pe YM ? asa rau ai ajuns ? :rolleyes:
-
Allor si vu vule regarde cartun netuork tu la jurne tu le jurnes telefonez al numero afishe sur le tele..
Ma scuzatzi da trebuia sa ma refulez shi io cumva:j
Jaded io nu sunt mah fan depeche k unu la mana n-am nimca cu moshu shi doi la mana nu suport persoana respectiva.Don`t get me wrong!
Ma scuzatzi da trebuia sa ma refulez shi io cumva:j
Jaded io nu sunt mah fan depeche k unu la mana n-am nimca cu moshu shi doi la mana nu suport persoana respectiva.Don`t get me wrong!
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
MiG-ule, corect era sa zici "nu suport userul respectiv". prin cuvantul "persoana" deja ai trecut de partea ai'lalta!:p
scuzatzi tona de ghilimele:D
asa deci jaded, a fost o gluma cand ai zis ca eshti fana mea? bine...
la ora de fatza imi vine sa zic foarte multe lucruri, dar decat sa debitez "aberatzii" mai bine ma abtzin.
incep si termin cu sfarshitul:
Eu n-am chef de scandal (poate va mira, poate nu...). Hai sa terminam odata cu larma asta, pentru ca mie chiar nu-mi place.
Eu, oriunde ma duc, ma intorc la fanclub ca la painea calda. Nu pot sa-l parasesc pentru ca si eu iubesc forumul asta, cu toata atitudinea voastra respingatoare!
incep si termin cu sfarshitul:
Eu n-am chef de scandal (poate va mira, poate nu...). Hai sa terminam odata cu larma asta, pentru ca mie chiar nu-mi place.
Eu, oriunde ma duc, ma intorc la fanclub ca la painea calda. Nu pot sa-l parasesc pentru ca si eu iubesc forumul asta, cu toata atitudinea voastra respingatoare!
-
Da nu stiu, dar am impresia ca sa suparat depeche pt. ca am zis ca ii sunt fana, pai atunci ca sa nu mai fie suparata.......NU SUNT FANA depeche.....:rolleyes:
chiar atat de mult iti place sa fi urata de alti forumisti....ma rog...:con:
Sa incheiat discutia :o
chiar atat de mult iti place sa fi urata de alti forumisti....ma rog...:con:
Sa incheiat discutia :o
-
J'adore - Junior Member
Jaded: nu am spus nimic de tine! :p
nici nu aparuse mesajul tau cand m-am apucat sa scriu postul anterior.
mda, ce de kkt sunt!:)
am terminat discutzia.
nici nu aparuse mesajul tau cand m-am apucat sa scriu postul anterior.
mda, ce de kkt sunt!:)
am terminat discutzia.
-
Depeche pai de ce nu zici asa
eu zic ca nu esti de kkt. da ma rog, daca zici/insisti tu:/
..........lalalalalalei......sper sa mi-se usuce parul mai repede
Semnat:
Eu si greselile mele gramaticale;)

eu zic ca nu esti de kkt. da ma rog, daca zici/insisti tu:/
..........lalalalalalei......sper sa mi-se usuce parul mai repede

Semnat: