(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
pai cand te duci la mare la vara, daca te duci , ca pe saracu nashu il tii ca pe ghimpi ca nu vrei sa sufli o vorba in sensu asta, du-te la apc si fa rost de un plan al portului.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Mr Hyde
Nightwisho, ti-as zice cateva, da' mi-e lene sa astept pana luni raspunsul... ce dracu', intelege si tu care sunt prioritatile si baga-ti si acasa net, ca te vrea lumea si-n week-end :p
draga Hyde, te anuntz pe aceasta cale, cu intarzierea de rigoare, ca: am avut net acasa si o sa am din nou, cat mai repede sper, pana ma prind cum sta treaba cu Conexantu' si Windozu' 98 (ca parca-s in zona crepusculara: totu' e-n regula da' nimic nu merge)
crede-ma ca si mie-mi lipseste netu' acasa. in special convorbirile pe YM cu moshu'

azi este o zi extrem de importanta pentru mine. folosesc acest prilej pentru a le aduce, din nou, sincerele mele multumiri celor ce m-au sustinut si m-au votat ca presedinte al fanclubului ASIA. Hyde, iti dadeam postu' de vice da' se pare ca-i luat, totusi ramai membru de onoare. Diana o sa auda de tine.

Portnoy, Queen poti trece lejer la rock clasic. in orice caz nu metal!
and Rhapsody still sux! :p
-
nocturna - Mesaje: 8725
Nu v-am zis bah, ca nu ma duc la mare??!!?? Ce dracu sa fac acolo? Daca vrea, sa vina marea la mine...
Da´ tu eye-ule, am auzit ca ai facut (sau faci inca) naveta..cind incoace, cind incolo...nu puteai sa ma inviti si pe mine la o bere?

Da´ tu eye-ule, am auzit ca ai facut (sau faci inca) naveta..cind incoace, cind incolo...nu puteai sa ma inviti si pe mine la o bere?
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
am facut operatie la masea,m-a durut ingrozitor,am o falca cat un pepene,nu pot sa beau,iau antibiotice la greu,nu mananc decat cu supa cu paiul sau iaurt de fructe.si stau si ma uit la frumuseti de clatite cu branza!si nu am nici iarba
si e de cacat!

bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
...decit sa te uiti la ele, mai bine il chemi pe moshul la tine...ti le maninca el! Chiar, si mie imi este pofta de niste clatite cu brinza..din aia dulce...da´ ma multumesc cu niste biscuiti sarati, si o felie de tort de bezea, facut de vecina...sa gindit baba si la mine...

-
cin te pune seringa sa merji la stomatologi de duzina? ;D
bah alex in lipsa furtunoasei e buna si-o baba ,nu? decat sa omori maimuta....
bah alex in lipsa furtunoasei e buna si-o baba ,nu? decat sa omori maimuta....
-
Mai eye-ule...eu cred ca tu esti obsedat sexual! Aici stateam eu si va ziceam ce am si eu de mincare prin casa, ce vecini cumsecade am, ca se gindesc la frigiderul meu ala golu´, la camarutza plina numa piese de mashina si borcane goale de zacusca...si tu vii cu magarii, cum ca vezi Doamne, as vrea sa fac sex cu baba de la doi! Da´ se poate domne asa ceva? Numa´ la fofoloanca-ti sta gindul! Da-o naibii de fofoloanca, ca mai sint si alte subiecte..de exemplu, user-ul marian jan, se plinge ca il doare maseaua! Cum il putem ajuta noi pe acest user? Ce putem face noi pentru el, ca el sa se simta mai bine? Eu cred, ca daca ne punem mintile, si impingem cuvintul sex si fofoloanca in adincurile creierului, o sa ieshim cu o idee fenomenala, pentru a ridica starea de spirit a acestui user! Nu?
BTW, nu mi-ai raspuns la intrebarea cu berea...sau tot la fofoloanca-ti sta mintea??:D
BTW, nu mi-ai raspuns la intrebarea cu berea...sau tot la fofoloanca-ti sta mintea??:D
-
care subiecte ? io nu stiu alte subiecte in afara de ce ai mentionat tu. tu singur ai mentionat ca baba de la 2 se gandeste la tine io nu am facut decat sa sesizez nuanta ta din glascior de parere de rau ca daca stormy nu se gandeste macar baba s-o faca.
iar useru seringa plateste acum nesabuinta lui directa si personala pt faptul ca in loc sa-si ingrijeasca sanatatea a aruncat cu banii in femei,bautura si iarba. greselile se plateste.
pai din martie nu mai poposi pe meleaguri dobrojene...poate in iulie sa revin in insorita constanta...atunci berile si tequilele vor curge rauri , rauri precum dunarea la varsare in mare.

iar useru seringa plateste acum nesabuinta lui directa si personala pt faptul ca in loc sa-si ingrijeasca sanatatea a aruncat cu banii in femei,bautura si iarba. greselile se plateste.
pai din martie nu mai poposi pe meleaguri dobrojene...poate in iulie sa revin in insorita constanta...atunci berile si tequilele vor curge rauri , rauri precum dunarea la varsare in mare.
-
Atunci eu imi cer, umil si fara bagare de seama, scuze si sper ca raurile sa aiba matca larga, ca vara mi se face de obicei sete mare. Am uitat sa va sesisez, ca la momentul si locul actual, imi prajesc niste peste adus la gheata, de-i zice somon...cine vine? Fac si mujdei cu mamaliga (ceea ce nu-i place user-ului Darky!).
Am si o sticla cu vin alb, da-i sec, asa ca o sa ma duc pina jos in coltz sa iau niste bere dobrogeana, ca din alea straine nu beau..sint nationalist!!
PS.Se gindeste stormy...se gindeste....:p
Am si o sticla cu vin alb, da-i sec, asa ca o sa ma duc pina jos in coltz sa iau niste bere dobrogeana, ca din alea straine nu beau..sint nationalist!!
PS.Se gindeste stormy...se gindeste....:p
-
bah alex sa ai pofta...totusi io zic ca furtunoasa v-a orbit si nu observati evolutiile pline de maiestrie si daruire a noii lutze sharina de pe sex. io , in locul tau, as lasa putin somonu si as incerca o abordare directa si fara menajamente, chiar daca zona prezinta anumite riscuri nefiind pe aberatii.
-
Naituiso, cine ti-a zis ca aia de la Queen canta metal? Uita-te bine la ce am scris... Mai degraba i-as baga la hard rock (ma refer la albumele vechi)...
Si cand o sa ajungi sa intelegi tu muzica celor de la Rhapsody sa nu vii in genunchi sa ma rogi sa-ti dau albumele... :p Voi fi de neclintit...
Si cand o sa ajungi sa intelegi tu muzica celor de la Rhapsody sa nu vii in genunchi sa ma rogi sa-ti dau albumele... :p Voi fi de neclintit...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
bah alex trebuie sa-mi multumesti ce talent am descoperit. sharina , un nume de care se va mai vorbi mult pe fanclub. e dementiala ...
-
a bate maimuta
a ciufuli iepurasul
a mangaia gainusa
a suci gatul cocosului
a da mana cu presedintele
a lustrui lingura
a zgudui ramurica
...
(colegii mei sunt creativi)
a ciufuli iepurasul
a mangaia gainusa
a suci gatul cocosului
a da mana cu presedintele
a lustrui lingura
a zgudui ramurica
...
(colegii mei sunt creativi)
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
*lol*..eye-ule...prea dementiala sa fie pe bune...moshule, ia fa-i un scan pe ip, sa nu fie vreo clona...

-
sir , yes sir ! am executat scanarea ! permitetzi sa raportez : userul respectiv nu poate fi identificat datorita faptului ca foloseste cont de dial-up x-net. totusi sunt de parere ca nu poate fi vorba de o clona.
Nicholas...eu mi-am batut maimutza numai citind ce a scris fata aia. tu n-ai facut la fel ?
Nicholas...eu mi-am batut maimutza numai citind ce a scris fata aia. tu n-ai facut la fel ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de eyewitness
poate in iulie sa revin in insorita constanta...atunci berile si tequilele vor curge rauri , rauri precum dunarea la varsare in mare.
In sfarsit o veste buna.Eyule ti-am zis vreodata cat de mult insemni tu pentru mine?:D
P.S.Daca raspuns e negativ atunci itzi zic acuma:p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
'na seara forumisti! If i dont see you tomorrow, good morning, good afternoon and goodnight! (dau o berica celui care-mi spune numele actorului care spune asta si filmul in care o spune...hai, la Moshu dau o berica si-o shaoarma, si sa-i fie de bine
)

Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Neata Mirelo, banuiesc ca stii ca stiu, si cum nu-mi place berea las altcuiva premiul.
Naituis, ce-ar fi sa detaliezi problema cu Conexantul, eventual intreaba pe Hardware, sigur se gaseste o solutie. Cat despre ASIA, nici nu indrazneam sa sper la asa o functie, ma multumesc cu Diana!
Naituis, ce-ar fi sa detaliezi problema cu Conexantul, eventual intreaba pe Hardware, sigur se gaseste o solutie. Cat despre ASIA, nici nu indrazneam sa sper la asa o functie, ma multumesc cu Diana!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
Moshule, eu am printat tot pe hirtie, am pus foile intr-un dosar, si daca tot asa merge toata saptamina, in weekend o sa am ceva material, nu gluma!!! :o
Arghhhh...eram sigur ca-i eye sau alt user buclucash! Moshule, make a DOS-attack! Vezi ce-i putem lua de pe hard, memorie, frigider si noptiera! Nu uita ciorapii curati din sifonier! Acolo ascunde lumea banii!

Arghhhh...eram sigur ca-i eye sau alt user buclucash! Moshule, make a DOS-attack! Vezi ce-i putem lua de pe hard, memorie, frigider si noptiera! Nu uita ciorapii curati din sifonier! Acolo ascunde lumea banii!

-
Initial trimis de Nicholas_Alex
eram sigur ca-i eye
bah alex nici sa-mi strofoc neuronu la maximum n-as fi putut sa scot chestiile alea din mine....tu n-ai vazut ce imaginatie are fata ?cu cata daruire si patos povesteste ? faze, scene ,amanunte parca le si vizualizezi...prea destept ma crezi

-
Mai demult am promis ca replyes-ul nr. 5000 de pe acest subiect il voi premia cu un pachet de tigari. Credeam ca baixo se va lupta pentru acest premiu...dar cred ca a uitat. Nicholas e castigator. Sa-mi zici , Alexe , ce tigari doresti. Bine..acum sa n-ai pretentzii la d'alea de foi sau p00la mea. D'astea de la chiosc..pana'n 30 k. Sa-mi zici...si cand ne intalnim tzi le dau. :p
Mirela...nu stiu din ce film e ala. Dar stiu ca oricum imi dai tu o shawarma si o bere cand o sa fie sa ne vedem.
Mirela...nu stiu din ce film e ala. Dar stiu ca oricum imi dai tu o shawarma si o bere cand o sa fie sa ne vedem.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Wow...na ca am cistigat si eu ceva pe forumul asta..in afara de experienta si prieteni noi..
Well, moshule, eu fumez Camel..da nu light. Este bine? Sa mai dau de la mine?

Well, moshule, eu fumez Camel..da nu light. Este bine? Sa mai dau de la mine?

-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Sa-mi zici , Alexe , ce tigari doresti.
io cred ca lui alex ii plac alea in foi de...piele.

-
*lol*...sa mor daca nu eram sigur ca unul dintre voi o sa faca comentul asta...dar nu ma asteptam la tine, eye-ule...credeam ca ai putin respect pentru mine...dar vad ca ti-ai scos camasa si odata cu ea, caracterul..:p
-
si mie tot Camel imi plac. si sa stii , Nicholas...ca am fumat 4 pachete de tigarete per-total in 24 de ani. si dupa cum v-am mai spus de 1 ianuarie 2003 mi-am cumparat un pachet de Camel...din care mai am in prezent 19 tigari.
Se face Nicholas....ai un pachet de Camel de la mine ! Nu,nu te speria..ca nu ti-l dau pe ala inceput. Iti cumpar unu nou. :yD

-
Am observat ca eu si moshul ne potrivim la multe lucruri..de exemplu avem acelashi gust la femei (adica noua ne plac toate), fumam aceleashi tigari (moshul mai putin), ne batem maimutele in acelashi stil (contul indoit la 90 de grade!)...am face o pereche minunata! Daca m-ash fi nascut femeie, m-ash fi cordit cu el non stop!:D
-