(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
dupa cum puteti observa in exemplu de mai sus, numitul mosh, si anume cel oribil a scris un mesaj off-topic, datorita injuriilor aduse autoritatilor, propun uciderea lui in chinuri groaznice, arderea trupului si cresterea de plante si animale din ramasite! :p
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
-
Zgubilici - Junior Member
Pai eu reprezint autoritatziile...deci nu avetzi ce sa imi facetzi !
Iar daca ma omoratzi..pe trup are sa imi creasca flori..exact ca in Grim Fandango !
Iar daca ma omoratzi..pe trup are sa imi creasca flori..exact ca in Grim Fandango !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Ma gandesc eu.....la proiectul ala important pe care se pare ca il fac in seara asta....despre tarile lumii a treia...chestii complicate,care necesita timp in labul de computere...bla bla...
Asaaaa...
Ma eu sunt avocatul diavolului...si-i spun Zgubilitei ca Moshu nu a postat offtopic,pentru ca se gandea sa schimbe alcatelul lui pe nokia Bagheerei...therefore asta era on his mind...threfore ontopic
si nici eu nu sunt ontopic...ca asta mi-a trecut mie prin cap acum.:p
Asaaaa...
Ma eu sunt avocatul diavolului...si-i spun Zgubilitei ca Moshu nu a postat offtopic,pentru ca se gandea sa schimbe alcatelul lui pe nokia Bagheerei...therefore asta era on his mind...threfore ontopic
si nici eu nu sunt ontopic...ca asta mi-a trecut mie prin cap acum.:p
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Defending Zgubilici
In mintea mea se amesteca multe, multe, multe lucruri, dintre care: Palau-Koror, Micronezia,ultimul stat independent al planetei-Kolonia; 1066-batalia de la Hastings, Wilhem cuceritorul il omoara pe Harold of the Essex; cat o fi perioada de clocire a oului la Drosophila Zyraxis?; Romania este printre primele tari din lume la zacaminte de sare; g=9,81 m/s2 si multe, multe, multe altele. Sa le postez pe toate, Moshule?
Dar daca am un post in care apare doar litera a, ce zici, aia mi-a trecut prin cap? Daca nu mi-a trecut prin cap, cum am postat-o? Daca mi-a trecut prin cap, si am si postat-o, ce e in neregula? Pot exista mesaje offtopic pe topicul asta?
Traducere: vreau sa spun ca, avand in vedere ca nu putem sa postam chiar tot ce ne trece prin cap, dintr-o serie intreaga de motive, nu vad ca scop al acestui thread decat acela de refulare, de eliberare a unor ganduri care dau pe-afara. Resping orice restrictie si ii du dreptate lui Zgubilici cand spune ca Moshul face pe politaiu'. Pentru ca a calcat stramb, propun pedepsirea Moshului in felul urmator: o zi de stat in soare, cu un frigider plin cu bere, dar incuiat, in fata. Doua zile de infometare, timp in care sa fie permanent tinut in fumul provenit de la un gratar cu carne de porc proaspata. La care sa se adauge scuze publice!
Asa sa-i ajute Dumnezeu!
Dar daca am un post in care apare doar litera a, ce zici, aia mi-a trecut prin cap? Daca nu mi-a trecut prin cap, cum am postat-o? Daca mi-a trecut prin cap, si am si postat-o, ce e in neregula? Pot exista mesaje offtopic pe topicul asta?
Traducere: vreau sa spun ca, avand in vedere ca nu putem sa postam chiar tot ce ne trece prin cap, dintr-o serie intreaga de motive, nu vad ca scop al acestui thread decat acela de refulare, de eliberare a unor ganduri care dau pe-afara. Resping orice restrictie si ii du dreptate lui Zgubilici cand spune ca Moshul face pe politaiu'. Pentru ca a calcat stramb, propun pedepsirea Moshului in felul urmator: o zi de stat in soare, cu un frigider plin cu bere, dar incuiat, in fata. Doua zile de infometare, timp in care sa fie permanent tinut in fumul provenit de la un gratar cu carne de porc proaspata. La care sa se adauge scuze publice!
Asa sa-i ajute Dumnezeu!
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
BBQ pe 14 Iunieeeeeeeeeeeeee la mine la scoala YAAAAAAAY:D:p dap asta e in mintea mea:) lol ce mai faceti, ce mai puneti la cale? eu ma cam plictisesc ca sunt la ora de business, deci scriu pe fanlcub:)
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
io stiu de ce....
dar motivul pentru care rad e altul:
http://www.geocities.com/tripasuge/about.html
:hehe:
dar motivul pentru care rad e altul:
http://www.geocities.com/tripasuge/about.html
:hehe:
-
teachers suck!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
Ce avatar bengos ale Aliosha.....cu sobolanul de Yoda !
Poate imi pun si eu cu maestrul Flinter,din Testoasele Ninja !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Initial trimis de Aliosha
hahahaha Nuu-mi vine sa cred. tripasuge. Acum vezi si tu Zgubi cine este fosta mea profesoara de economie si filozofie???????
pe bune?????
atunci poate afli cine e autorul siteului...
-
Initial trimis de Oribilul Mosh
Ce avatar bengos ale Aliosha.....cu sobolanul de Yoda !
si te faci ... moshul cu sobolani? :hehe:
-
Nu stiu dar e tare rau.
Unii din liceu dar sunt prea mici sa ii mai stiu. Oricum cred ca voi da un mail la
webmaster@tripasuge.com sa ii felicit
"Tripa vindeca inteligenta"
[Bamse]
"Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la Tripa imi ramane fleashca si-mi vine sa mi-o tai"
[Bamse]
"Io cred ca ma-sa era o femeie deosebita daca a ramas gravida cu o maimutza ca asta doar de la felatzie"
[dnsTrauma, M3g4t3x3L's sister]
Unii din liceu dar sunt prea mici sa ii mai stiu. Oricum cred ca voi da un mail la
webmaster@tripasuge.com sa ii felicit
"Tripa vindeca inteligenta"
[Bamse]
"Nu stiu altii cum sunt dar eu cand ma gandesc la Tripa imi ramane fleashca si-mi vine sa mi-o tai"
[Bamse]
"Io cred ca ma-sa era o femeie deosebita daca a ramas gravida cu o maimutza ca asta doar de la felatzie"
[dnsTrauma, M3g4t3x3L's sister]
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
de o ora rad in continuu de ce e pe site-ul ala...ai vazut filmuletzul?
am dat si eu mail la webmaster dar nu mai e buna adresa, nici grupul on-line nu mai e, ultimul up-date e facut in septembrie 2000, or fi absolvit si ei...pacat ca tare vroiam sa ascult melodiile.
am dat si eu mail la webmaster dar nu mai e buna adresa, nici grupul on-line nu mai e, ultimul up-date e facut in septembrie 2000, or fi absolvit si ei...pacat ca tare vroiam sa ascult melodiile.
-
Bai Zgubi ! Maestrul Splinter e idolul copilariei mele. Toata lumea avea ca preferata cate o testoasa..Donatelo.Rafael,Michalangelo sau Leonardo..numai eu il preferam pe maestrul Splinter...ca era cel mai viteaz.
Aliosha....de ce esti in "hide mode" ?
Aliosha....de ce esti in "hide mode" ?
-
Initial trimis de Zgubilici
de o ora rad in continuu de ce e pe site-ul ala...ai vazut filmuletzul?
Uite acum vb cu un prieten din liceu care zice ca stie de cine e vorba, unu care a terminat cam odata cu noi. Inainte cica era tripasuge.com , adresa care nu mai e valabila.
Zicea a omu o ura pe Tripa din clasa a 10, cu un an inainte sa faca cu ea si cica in toate conversatiile pomenea de ea.
INFO RULZ
OMG cat de tare e clipul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Nu vreau avatar. Eu cu asta raman. Nu imi schimb avatarul ca pe ciorapi...adica 1 data pe luna !
-
marfa de site!!!!
Initial trimis de Aliosha
Uite acum vb cu un prieten din liceu care zice ca stie de cine e vorba, unu care a terminat cam odata cu noi. Inainte cica era tripasuge.com , adresa care nu mai e valabila.
Zicea a omu o ura pe Tripa din clasa a 10, cu un an inainte sa faca cu ea si cica in toate conversatiile pomenea de ea.
INFO RULZ
OMG cat de tare e clipul !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
daca afli mai clar cine e autorul, zi-mi si mie ca vreau piesele!
-
vorbind cu darky pe yahoo messenger ne-am suparat, pai cum sa ia darky ban pur si simplu ca si-a spus parerea? si ce face moshu atata pe bossu, daca situatia mai continua in felul asta, imi bag picioarele in el de forum!
-
eu sunt total nemultumita de faptul ca am primit inca un avertisment pentru exprimarea unei pareri.
pana la urma ma satur si nu mai intru pe forum.da , hai moshule , bucura-te ca darky nu va mai posta prostii in engleza(care te complexeaza banuiesc) pe generalitati.
pana la urma ma satur si nu mai intru pe forum.da , hai moshule , bucura-te ca darky nu va mai posta prostii in engleza(care te complexeaza banuiesc) pe generalitati.
To speak is to be silent
-
Da,darky...eu am numeroase complexe..pe care le expun aici
1.am putza mica
2.sunt prea gras
3.nu inteleg engleza
4.tu..esti prea desteapta
5.zgubilici..da posturi prea inteligente
Mai am si altele..dar imi este rusine sa le spun !
Zgubi & Darky...vorba lui Sopra...nu va obliga nimeni sa scrietzi aici !
1.am putza mica
2.sunt prea gras
3.nu inteleg engleza
4.tu..esti prea desteapta
5.zgubilici..da posturi prea inteligente
Mai am si altele..dar imi este rusine sa le spun !
Zgubi & Darky...vorba lui Sopra...nu va obliga nimeni sa scrietzi aici !
-
Moshule, nu ne obliga nimeni sa scriem, dimpotriva, singurul motiv pentru care scriu e ca imi face placere, numai ca de cand ai inceput tu sa faci observatii(inutile) ca acolo asa si pe dincolo invers s-a pierdut tot farmecul!
-
Zgubi..tocmai..de'abia acum e frumos pe forum ! Am mai zis eu..daca am fii cu totzii de acord...ce am face ? Ce am mai discuta ???
-
ok , darky si-a luat medicamentele si s-a calmat
desi un pic de amaraciune tot ramane pe undeva prin sufletelul ei stiind ca acest forum ce pe vremuri il iubea s-a intors impotriva ei...

desi un pic de amaraciune tot ramane pe undeva prin sufletelul ei stiind ca acest forum ce pe vremuri il iubea s-a intors impotriva ei...
To speak is to be silent
-
pentru a nu deranja statuia domnului politist, oribilu, sa lasam lucrurile unde sunt.
on my mind e ca maine o sa plec la 7 dimineata de acasa si o sa ajung la 12 noaptea, motiv pentru care I must go take my beauty sleep, good night!
on my mind e ca maine o sa plec la 7 dimineata de acasa si o sa ajung la 12 noaptea, motiv pentru care I must go take my beauty sleep, good night!

-
Eu m-am dus si am dat o tura in jurul blocului..asa ca m-am calmat si eu !
Totusi eu sunt fericit..ca nu mai e ca la inceput pe forum...cand eram haituit de Dana si ai ei !
Acum va haituiesc eu pe voi..dar de unul singur..pentru ca va fac fatza...nu am nevoie de ajutoare !
Asa ca..nu va ramane decat sa ma respectatzi,adoratzi,iubitzi ...etc.
.................................................
Maine tre sa predau 3 proiecte la facultate..de care nici nu m-am apucat ! :p
Totusi eu sunt fericit..ca nu mai e ca la inceput pe forum...cand eram haituit de Dana si ai ei !
Acum va haituiesc eu pe voi..dar de unul singur..pentru ca va fac fatza...nu am nevoie de ajutoare !
Asa ca..nu va ramane decat sa ma respectatzi,adoratzi,iubitzi ...etc.
.................................................
Maine tre sa predau 3 proiecte la facultate..de care nici nu m-am apucat ! :p
-
moshule,ne povestesti cartea junglei in citate?
bai moshule,schimbi doar citatele ca pe ciorapi,o data pe luna?:D
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
- Joao
- Junior Member
Itzi place Joao ..noua mea semnatura ?? bhuttu..a zis ca era mai frumoasa prima !
-