)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
eu zic ca atmosfera a destul de incinsa. vin shi eu cu nishte ulei de masline shi-o punem de-o musaca. shi-asha pana maine dimineatza nu ne vede nime.
sau un dush cu apa rece era recomandat la faza asta? :con:
ma duc sa consult un dictzionar
sau un dush cu apa rece era recomandat la faza asta? :con:
ma duc sa consult un dictzionar
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
pe cat punem pariu?
pe-un dush cu apa rece
sau pe-o seara de jazz live 
what is freedom of expression? without the freedom to offend, it ceases to exist - salman rushdie
-

theOffender - Mesaje: 2094
theOffender scrie:vin shi eu cu nishte ulei de masline shi-o punem
da alt unguent n-ai?
ps: NU, nu pentru a-l folosi noi doi impreuna.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
cecule..intrebi pe cine nu trebe..citeshte semnatura nocturnei..nu'i de ajuns ezact pt ce zice ia ca ie..
cubule..r u Rubik's cube?..dak da' am o vaga impresie, cum ca pe orice fatza te'ash intuarce, oricum te'ash roti imi va aparea in fatza ochilor aceiashi imagine shtearsa..in consecintza o sa te pun in aceiashi cutie (ash fi zis oala da' nu dadea bine in context) cu "jucaria" aurolacului, o sa pun shi eticheta cu "nerecomandat copiilor supt 3 de ani" shi ma duc sa'mi caut de trebi..
haipa
cubule..r u Rubik's cube?..dak da' am o vaga impresie, cum ca pe orice fatza te'ash intuarce, oricum te'ash roti imi va aparea in fatza ochilor aceiashi imagine shtearsa..in consecintza o sa te pun in aceiashi cutie (ash fi zis oala da' nu dadea bine in context) cu "jucaria" aurolacului, o sa pun shi eticheta cu "nerecomandat copiilor supt 3 de ani" shi ma duc sa'mi caut de trebi..
haipa
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
sugaciu, ma confunzi, io sunt sursa uneia din frustrarile tale, sunt unu din cuburile alea cu care nu te-au lasat ailalti puradei sa te joci cand erai mic. Vagile impresii pe care le ai sunt explicabile tinand cont ca daca iti intorc creieru-profil-de-biscuit pe toate cele doua parti si ma uit in lumina, pot sa vad linistit peisaju.
indescifrabil
-

cubu - Mesaje: 6237
cubu scrie:creieru-profil-de-biscuit pe toate cele doua parti
numa' in mintea ta creatza un biscuite are doar doo partzi..
dak tot ie sa ne dam cu parerea referitor la anatomia craniana ma hazardez shi eo zicand ca al tau cap are forma proiectiei in plan a username'ului tau..
still:hai s'o lasam balta..n'am chef sa ma porcaiesc cu tine..mi'e asha o lehamite de jenu' asta de "atacuri"..faptu' ca inca mai pun botu la astfel de mesaje nu e decat o mostra a imaturitatii mele..shi lucrul asta nu ma bucura deloc..gata mi'am facut autocritica asha ca pot sa ma intorc linishtit la activitatile mele..
haipa
?!
-

E unu...
E un tip in spatele meu care ma enerveaza la greu. Are castile puse pe urechi, shi fredoneaza melodia pe care o asculta. De parca pe mine ma intereseaza ce cantaretz mare e el. ;a
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
sugarnicu, togma asta e, daca creeru lu matale e asa suptire incat se vede prin iel, partile alea doua dupe margine care e asa de mici se neglijeaza si se considera muchii. Da mata poate ai facut filologie. Si hai sa-ti vand un pont, da vino mai aproape sa nu ne auda astia, nu e anatomie craniana bre, ca aia e cu oasele, aici e vorba de creer, ceea ce-ti doresc si lu dv.
indescifrabil
-

prietene hai sa ne'ntzelegem..decat un creier mare dar care sta degeaba, mai bine unul mic shi functional..cat priveshte remarca ta ref la filologie..eo zic sa mai incerci odat..ear chestia cu anatomia craniana m'a lasat fara glas..ea pune tu o virgula dupa "dak tot ie sa ne dam cu parerea" shi vezi ce iese, bine?..
?!
-

y0ung_h0va scrie:prietene hai sa ne'ntzelegem..decat un creier mare dar care sta degeaba, mai bine unul mic shi functional..
Si pe tine te-au pacalit ca marimea nu conteaza..... prietene?
y0ung_h0va scrie:ear chestia cu anatomia craniana m'a lasat fara glas..ea pune tu o virgula dupa "dak tot ie sa ne dam cu parerea" shi vezi ce iese, bine?..
Stii ce? Daca pun io virgula ma vad astia de p-aici si te faci de ras ca nu ai invatat la romana, mai bine ti-o dau asa pe sestache si pune-ti-o tu singur...
indescifrabil
-

Avrolake scrie:Service se zice mai amice, tin-te de popice shi nu mai veni aice.
baete io apreciez ca tu incerci sa fii spiritual sa ca satz arat lucru asta o sa ma straduiesc sa rad un pic,asa sa te simtzi si tu mai bine:j
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
-

cutuma© - Mesaje: 3047
#-o Da' ce puii mei a fost cu ploaia de cartonashe galbene??? :confused: Sa zicem ca a avut dreptate cu Opritza, dar in pana mea.....prea multe 

*"Oamenii cer libertatea de exprimare ca o compensatie pentru libertatea gandirii pe care o folosesc rar"-Soren Kierkegaard
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
*"In order to understand something, you mustn't try to understand everything."-Weinberg - Lump Law
oPsedatii stiu de ce
-

Mtz - Mesaje: 522
-

cutuma© - Mesaje: 3047
cubu scrie:Si pe tine te-au pacalit ca marimea nu conteaza..... prietene?
bre pe mine makr nu m'au pacalit femeile in sensu' asta..

cubu scrie:Stii ce? Daca pun io virgula ma vad astia de p-aici si te faci de ras ca nu ai invatat la romana, mai bine ti-o dau asa pe sestache si pune-ti-o tu singur...
pey cred ca tre' sa mi'o pun singur..tu oricum n'ai cu ce..am lamurit asta anterior..shi vorba ceea..vrei ceva bine facut?..then do it urself..
?!
-