)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Aliosha, matale eshti opsedat rau de tot. se vede de la o poshta. mai da-i putin in cap sa te linishteshti.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
steaua echipa paradocsurilor
cu liej a inscris doo goluri si na avut decat o faza de poarta
cu besiktas n-a jucat nimic si a castigat
cu bilbao a pierdut si s-a calificat
oricum, BRAVO !
cu liej a inscris doo goluri si na avut decat o faza de poarta
cu besiktas n-a jucat nimic si a castigat
cu bilbao a pierdut si s-a calificat
oricum, BRAVO !
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiule, sa dea Dzeu sa avem parte numa de paradoxuri deastea.
Baixule, am inca PM ul ala pe care mi l-ai trimis de 1 aprilie acu doi ani cand iti schimbasem nicku in Jean Pavel. Daca pe mine ma consideri obsedat pt ca postez la caterinca pe say what cam ce tratament ar trebui sa iti recomand eu tie pentru o epistola scrisa in acel fel ?
Baixule, am inca PM ul ala pe care mi l-ai trimis de 1 aprilie acu doi ani cand iti schimbasem nicku in Jean Pavel. Daca pe mine ma consideri obsedat pt ca postez la caterinca pe say what cam ce tratament ar trebui sa iti recomand eu tie pentru o epistola scrisa in acel fel ?
"Against modern football."
-

Aliosha - Mesaje: 5042
aliosha scrie:Mai e o echipa care alaturi de asta de mai sus ne face mereu de ras in Europa... a avut si ea meci important astazi.
e cunva echipa aia care cashtiga Cupa Balcanica cand steaua shi dinamo erau doar nejte vise umede ale tinerilor comunishti?:monkey:
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
Aliosha, reciteshte-ti ultimele zece posturi si vezi de cate ori te-ai luat de Rapid. si, da, sustin ce ti-am scris anul trecut de 1 aprilie, Jean Pavel este o scursura a societatii de care imi mi se face greata.
apropo, cum este la mare? cand te intorci de acolo sa-mi dai un bip sa ieshim la o bere si, eventual, sa ma anuntzi si pe mine cand pleci in Canada ca poate imi fac timp si te conduc la aeroport.
apropo, cum este la mare? cand te intorci de acolo sa-mi dai un bip sa ieshim la o bere si, eventual, sa ma anuntzi si pe mine cand pleci in Canada ca poate imi fac timp si te conduc la aeroport.
ANTI
-

Mortzii Matii...
De sofer tampit shi neghiob care aproape era sa ma omoare acum 30 min. Ce pi*da matii incearca el sa se incadreze el pe dreapta chiar in ultimul moment shi sa-mi taie mie calea. :u ;j Noroc ca am pus o frana zdravana, altfel se ducea masina pe pu*a.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
Bun venit celui mai nou membru, D_MORTICIA Location: Galati
Galatziu Gather
aiulicutzuly, ma mai tzii minte? io cred da
pot sa iti adresez o intrebare pe pm k am nevoie de unpic de ajutor priti pliz? 
Galatziu Gather
aiulicutzuly, ma mai tzii minte? io cred da
pot sa iti adresez o intrebare pe pm k am nevoie de unpic de ajutor priti pliz? 
aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-

Shaki - Mesaje: 7089
Da...
E bine ca inca mai are 4 roti shi 5 usi, un motor care merge, dar nu stiu cat timp va mai fi asa cu boii astia din Chatham conduc ca taximetristii din Romania 

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
deci roata de rezerva canci.
ANTI
-

Aurolacul scrie:E bine ca inca mai are 4 roti shi 5 usi, un motor care merge
si dupa aia
Aurolacul scrie:Roata de Rezerva are, din fericire
sa mor de viu daca pricep. ori e tricicleta cu ushi si motor, ori mashina nu are decat trei roti si cu aia de rezerva - patru.
ANTI
-

bah migule, recunosc, scena aia e urata shi rushinoasa DAR conducatoru ala dejtept care se pregateste de shampions lig a zis o chestie intelijeanta "dinamo tre' sa faca ciocu mic in fata stelei"
-

cutuma© - Mesaje: 3047
hai..uitati-va pe realitatea mai bine...ca e talk show cu nea gigi ! 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
-

migurila, ssst! cand so califica dinamo in shempions lig shi loi vedea pe borcea suflecandush lacrimile, atuncea sa ceri cuvantu. dupa care, vom analiza daca satz dam cuvantu sau nu. dar pana la acel moment, dea dreptul miraculos, baietzii sa continue antrenamentele cu dacia braila.
-

nocturna - Mesaje: 8725
-

gabuba scrie:wild, jasmine, mai tineti minte ce discutie am avut noi anul trecut, exact pe vremea asta, intr-o conferinta pe mesenger in care eram doar noi trei? hahahahahahaha
Cum as putea sa uit ? ;D
Din cate imi amintesc eu, a fost o discutie foarte interesanta...
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
apropo de YM, draga WR, cand itzi apare o ferestruta shi blinkuieste ca nesimtzita, sa stii ca incearca cineva sa te contacteze......shi fix in fata ta, cam pe unde se termina dejtele se gaseste un fel de ridicaturi d'astea de plastic, ii zice tastatura, se foloseste ca sa scrii cu ea intr-un mediu virtual
or am i just being ignored?!
or am i just being ignored?!
-

Wild Rose scrie:Or maybe you're just paranoid.
Asta m-a dus cu gandul la melodia celor de la Radiohead intitulata Paranoid Android. Wild Rose...eu tocmai o ascult...si ti-o recomand. Da eject la ultimul album Animal X...si introdu in cd-player pe cel cu baietzii de la Radiohead.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

-

Moshule, ascult Depeche Mode, cand s-o termina CD-ul bag Radiohead. Pana una alta, iti adresez un cuvant care incepe cu M se termina cu E are 4 litere iar cele din mijloc sunt UI. :p
Decret, ditto for you .
Decret, ditto for you .
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Iar eu iti adresez doua cuvinte. Primul incepe cu S se continua cu U dupa care urmeaza G si I. Al doilea cuvant incepe cu P dupa care urmeaza U,L si A.
Ma culc. Vorbim maine. kiss-kiss !
Ma culc. Vorbim maine. kiss-kiss !

-