)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
o scurta istorie a orgoliilor suporterilor bucuresteni - partea I
Young Hova, pe vremea cand Rapidul castiga Cupa Balcanica cu care incerci sa te mandresti Steaua si Dinamo existau bine mersi. Tu nu existai, nici macar in ipostaza de vis umed.
Inainte ca Rapidul sa castige cupa aceasta fabuloasa (de 2 ori chiar daca nu gresesc) o alta echipa romaneasca o obtinuse deja. Echipa asta se numeste acum FC Brasov. Nu i-am auzit niciodata mandrindu-se cu chestia asta.
Nu am sa te rog sa faci o comparatie a palmaresului Staua vs Rapid pentru ca o sa ma iei cu vremea comunismului cand voi, persecutati fiind ati fost nevoiti sa stati prin B vreme buna. Dar dupa 89 ati facut ceva demn de luat in seama in Europa ? Iti spun eu ce ati facut. V-ati facut de ras, ati fost ciuca batailor.
Ai cuvantul meu ca de cate ori ati jucat meciuri internationale am tinut cu voi pt ca nu sunt unul dintre acei absurzi care tin pumnii echipelor straine insa degeaba. V-au intors belgienii aia de la 2-0 si mai departe de atat nu imi aduc aminte sa fi fost altundeva.
De fapt cu rapid nu am nimic pentru ca pe la varsta cand prindeam eu drag de steaua voi practic nu reprezentati abosolut nimic in fotbalul romanesc. De aceea, "suporteristic" vorbind, in topul antipatiilor mele veti ocupa un etern loc 2. De cate ori scriu ironic la adresa lui R sau D nu fac altceva decat sa continui o traditie veche de peste 2 ani de pe vremea cand ne luam la misto, pe rand, in functie de rezultate : Sod, Mig, Baixu, Om, decret si subsemnatul, fiecare dupa simpatie. Se bate mult moneda pe Rapid pentru ca e lucru stiut ca baixu e un pic mai pricinos si se ataca repede. Astfel apar acele posturi delicioase pline de "umor baicscian" (copyright danone) care ne mai descretesc fruntile dupa zile grele de munca sau scoala.
Baixule, m-am intors de la mare. Am mai stat vreo maxim zece zile prin Bucuresti dupa care am plecat. Stiu ca am promis ca ne intalnim la o bere si sincer imi pare rau ca nu am putut face asta. Motivele nu le voi spune pe forum insa daca pe tine te-a deranjat atat de tare chestia asta nu am ce sa mai fac acum. Am multi prieteni/cunostinte cu care zic ca ma vad si nu ma mai vad din motive legate de mine sau de ei dar data viitoare cand ma intalnim nu ne reprosam unii altora :" bai bulangiule ziceai ca ne intalnim si nu ai mai dat nici un semn de viata "
Suna mai mult a femeie care si-a luat teapa decat a tovarasie.
Asta e insa alta tema in jurul careia putem discuta cand vrei. Daca insa ti-e mai simplu pune-o pe seama caracterului meu infect. Sau ia-ma ca atare.
Inainte ca Rapidul sa castige cupa aceasta fabuloasa (de 2 ori chiar daca nu gresesc) o alta echipa romaneasca o obtinuse deja. Echipa asta se numeste acum FC Brasov. Nu i-am auzit niciodata mandrindu-se cu chestia asta.
Nu am sa te rog sa faci o comparatie a palmaresului Staua vs Rapid pentru ca o sa ma iei cu vremea comunismului cand voi, persecutati fiind ati fost nevoiti sa stati prin B vreme buna. Dar dupa 89 ati facut ceva demn de luat in seama in Europa ? Iti spun eu ce ati facut. V-ati facut de ras, ati fost ciuca batailor.
Ai cuvantul meu ca de cate ori ati jucat meciuri internationale am tinut cu voi pt ca nu sunt unul dintre acei absurzi care tin pumnii echipelor straine insa degeaba. V-au intors belgienii aia de la 2-0 si mai departe de atat nu imi aduc aminte sa fi fost altundeva.
De fapt cu rapid nu am nimic pentru ca pe la varsta cand prindeam eu drag de steaua voi practic nu reprezentati abosolut nimic in fotbalul romanesc. De aceea, "suporteristic" vorbind, in topul antipatiilor mele veti ocupa un etern loc 2. De cate ori scriu ironic la adresa lui R sau D nu fac altceva decat sa continui o traditie veche de peste 2 ani de pe vremea cand ne luam la misto, pe rand, in functie de rezultate : Sod, Mig, Baixu, Om, decret si subsemnatul, fiecare dupa simpatie. Se bate mult moneda pe Rapid pentru ca e lucru stiut ca baixu e un pic mai pricinos si se ataca repede. Astfel apar acele posturi delicioase pline de "umor baicscian" (copyright danone) care ne mai descretesc fruntile dupa zile grele de munca sau scoala.
Baixule, m-am intors de la mare. Am mai stat vreo maxim zece zile prin Bucuresti dupa care am plecat. Stiu ca am promis ca ne intalnim la o bere si sincer imi pare rau ca nu am putut face asta. Motivele nu le voi spune pe forum insa daca pe tine te-a deranjat atat de tare chestia asta nu am ce sa mai fac acum. Am multi prieteni/cunostinte cu care zic ca ma vad si nu ma mai vad din motive legate de mine sau de ei dar data viitoare cand ma intalnim nu ne reprosam unii altora :" bai bulangiule ziceai ca ne intalnim si nu ai mai dat nici un semn de viata "
Suna mai mult a femeie care si-a luat teapa decat a tovarasie.
Asta e insa alta tema in jurul careia putem discuta cand vrei. Daca insa ti-e mai simplu pune-o pe seama caracterului meu infect. Sau ia-ma ca atare.
"Against modern football."
-

Aliosha - Mesaje: 5042
Bre, stateam eo shi mantrebam: ce plm ? Ma mai uitam umpic shi iar ma intrebam: ce plm ? Am mai fumat trei tzigari, iar intrebarea imi rasuna staruitor in cerebel: ce plm ? Shi uite asha, avand o fructuasa discutzie cu mine insumi, a mai trecut o zi. Plm, duar ma pricep ! Peste doo zile, cu eforturi grele am facut un progres: bagami-ash pl ! Pai ce plm ? M-am bucurat: pai ce plm ! Ia te uita ca shtiu shi propozitzii dezvoltate: ce plm sa fac in plm? Ma rog, una peste alta, mi-am dat seama ca chiar merge treaba. Ash putea sa shi scriu: plm, Plm, PLm, pLm, PLM, plM, etc, EtC... plm ! Shi daca scriu, inseamna ca sunt scriitor, in plm. In concluzie, am valoare, ce plm ! Folosind minimum de cuvinte shi maximum de plm po sa stau alaturi de flora microbiana a literaturii mondiale in plm ! Ma bucur in plm ca mi s-a deschis oichii, in plm.
Shi daca vi se pare ca greshesc, ia facetz o mica conparatzie cu cele opsutepatrujshapte de mii de treduri intitulate inteligent “comentarii la...â€Â
Shi daca vi se pare ca greshesc, ia facetz o mica conparatzie cu cele opsutepatrujshapte de mii de treduri intitulate inteligent “comentarii la...â€Â
-

neatza - Mesaje: 5820
Wild Rose asculta Depeche Mode... Ce album ascultai, zi-mi si mie?
Ce babalau ie profu meu de desen tehnic! Boschetaru Bacaului! bleah... Ieri se dadea la mine, bou'!:bleah:
Ce babalau ie profu meu de desen tehnic! Boschetaru Bacaului! bleah... Ieri se dadea la mine, bou'!:bleah:
-

dEpEchEmIND - Junior Member
Imi plac, dar nu betzivii aia notorii de profesori care iau bataie de la politzie si lipsesc cu saptamanile de la scoala de rusine ca au ochii innegriti de pumni, si cu chelie de-ti vine sa le dai palme! 

-

dEpEchEmIND - Junior Member
sa mor io daca n-am vrut sa citesc tot treadu' ....! Da tre sa fiii tampit sa-l iei de kap la koada .....
Hm .... ma gandeam .... hm, ce plm?! ....
Neatza, eshti nebun ....ACU NU-MI MAI IESE DIN MINTE!!!! .....
Shtii ce-i tare (?!) .... ca pe langa faptul ca poti sa scrii in 10 mii de feluri .... potzi sa si pronuntzi.... ai incercat sa pui accentul altfel?
..........................................................................................
dupa 10 min
......................................................................................
dupa 20 min
..............................................................................................
cred ca m-am resetat ...........
..........................................................
THIS PROGRAM HAS PERFORMED AN ILLEGAL OPERATION AND IT WILL BE SHUT DOWN!!!!!! .......................................
..................................................................... C ................................P.....................Mmmmmmmm ......
E fascinant!
Hm .... ma gandeam .... hm, ce plm?! ....
Neatza, eshti nebun ....ACU NU-MI MAI IESE DIN MINTE!!!! .....
Shtii ce-i tare (?!) .... ca pe langa faptul ca poti sa scrii in 10 mii de feluri .... potzi sa si pronuntzi.... ai incercat sa pui accentul altfel?
..........................................................................................
dupa 10 min
......................................................................................
dupa 20 min
..............................................................................................
cred ca m-am resetat ...........
..........................................................
THIS PROGRAM HAS PERFORMED AN ILLEGAL OPERATION AND IT WILL BE SHUT DOWN!!!!!! .......................................
..................................................................... C ................................P.....................Mmmmmmmm ......
E fascinant!
Life is a bitch and ... than you die!Live and let live !
-

Mihai VDF - Junior Member
sa mor io de nu am vrut sa scriu ceva referitor la treaba de mai sus. ie imposibil ! recunosc ca m-a eclipsat ! ie peste puterile mele. bravo !
-

Mihai VDF scrie:si asta a fost tot o gluma ....ok?
chiar nu mai avetzi simtzu umorului?
deci simtzu umorului eo il mai am, da, in cazu tau, la ce mi-ar folosi ?
-

pt aurolac
** Un culturist merge sa faca dragoste cu o tipa.Culturistul incepe
> sa se dezbrace:
> -Ce bicepsi mari si puternici ai!
> -Fac cate 100 de tractiuni pe zi.
> -Ce pectorali mari ai!
> -Fac cate 200 flotari pe zi.
> -Ce gambe bine dezvoltate ai!
> -Fac cate 300 de genoflexiuni pe zi!
> Culturistul isi da si slipul jos si tipa tipa
> -Dar pipi vad ca nu prea faci.......
** Un culturist merge sa faca dragoste cu o tipa.Culturistul incepe
> sa se dezbrace:
> -Ce bicepsi mari si puternici ai!
> -Fac cate 100 de tractiuni pe zi.
> -Ce pectorali mari ai!
> -Fac cate 200 flotari pe zi.
> -Ce gambe bine dezvoltate ai!
> -Fac cate 300 de genoflexiuni pe zi!
> Culturistul isi da si slipul jos si tipa tipa
> -Dar pipi vad ca nu prea faci.......
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
Pai, bre, Aurolache, mai lucreaza si tu obiectu ala, ca de-aia ramane in urma picioarelor. Mai ia-o in mana, mai du-o la tarfe, daca mai mult nu poti.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
-

piskeshu - banned
bre, fac shi eo ontrebare: deci care ie treaba cu milioanele alea de puncte ? ce vrea iele sa ne zica noo (respectiv mie) ?
-

Aurolacu` scrie:Avand in vedere cat de mari sunt bratzele shi picioarele la un culturist, obiectu poate sa para destul de mic, dar te asigur ca nu e chiar asa
shi-atunci, cand spuneai ca tzi s-au micsorat bratele sau picioarele, tu de fapt vroiai sa ne comunici ca tocma ce-tzi creshtea poola?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
Neatzo!In caz ca ai uitat,punctele ie primii pashi spre obtzinerea scrierii(litere ,cifre).apoi vin liniutze, bastonashe, biciuletze,linie punct linie,bara liniutza bara shi deodata apare o virgula... Ce naibi ca doar am mai dezbatut odata problema asta!Deci, cineva vrea sa faca progrese
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-

paiacec - Mesaje: 4901
linie punct linie
io-te bre ca cecu invatza morse(sau foci, daca nu va e cu suparare:))!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

chiar bre! uoare ce mai face tomnu trandafir al nost?
-