(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde cubu » Sâm Iun 14, 2003 5:25 pm

Ce-i cu linistea asta aici? Am ramas si eu la Bucuresti, unde am net non stop si degeaba... Si numai din vina Naiutuisei, care n-a vrut sa ma ia cu Tico pana acasa...
indescifrabil
cubu

Mesajde river » Sâm Iun 14, 2003 5:36 pm

La asta ma gandeam si io... mare liniste p'aci....
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "

imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
river
Junior Member

Mesajde J'adore » Sâm Iun 14, 2003 6:37 pm

I'm back....:D
Ce mai faceti?
sa ma anuntati si pe mine cand faceti o intalnire
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Iun 14, 2003 7:00 pm

tocmai am venit de la intalnire , draga Jaded. o intalnire deosebita. amanunte un pic mai tarziu pe subiectul cu pricina. maine alta intalnire....in jurul orelor 18.

sa vii si tu.....ca de cand vreau sa iti pun mana la tzatze....a.aaa..a....adica sa te cunosc. :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Sâm Iun 14, 2003 7:28 pm

Bine ai venit Crinuta... Moshule, vezi ca sunt aici... Si am un ciocan cu care nu ma sfiesc sa zdrobesc degete...

O chestie care intotdeauna mi s-a parut ciudata... Voi toti cei din Bucuresti stiti macar din auzite conditiile in care stau studentii in Regie... Dar uite ca noi, spre deosebire de multe cartiere avem apa calda non-stop...
indescifrabil
cubu

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Iun 14, 2003 7:36 pm

Mah, da' pan' la urma excursia aia in nordul Moldovei cu care va laudatzi voi, mai ramane valabila?:con:
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Mesajde darkshines » Sâm Iun 14, 2003 7:53 pm

lojic :p

playing: gil dobrica - hai acasa.mp3

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde cubu » Sâm Iun 14, 2003 7:54 pm

Bineinteles, tu ce credeai? Chiar azi faceam cu moshu niste calcule, sa vedem cum impartim banii... Zi si tu moshule, tu esti ala cu detaliile...
indescifrabil
cubu

2227

Mesajde baixinho© » Dum Iun 15, 2003 9:48 am

Initial trimis de DeathQueen
Cel mai bun luciu de buze de la Seventeen.

eronat: nu este "cel mai bun luciu", ci "cea mai buna luciu", si nu este "de la Seventeen", ci "Nicoleta". in +, nu numai buzele o fac buna, ci in special oleaca mai jos de sani.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde zoso » Dum Iun 15, 2003 5:58 pm

astia bea La Ruine si eu stau pe net
pai sa nu ma duc peste ei?
zoso
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iun 15, 2003 6:50 pm

Bai cat cretinism exista pe lumea asta...shi cata prostie....
dovada:
Io,in timp ce eram pe fanclub shi pe alte site-uri...ca n-aveam ce face,stateam shi pe mirc,sa vad dak ma baga careva in seama....lol...shi...."m-a bagat unu' in seama",adik m-a intrebat ce fac shi chestii din astea stupide....eu i-am zis ca cica "ashtept sa se faca ora 9, k sa ma uit la BB Propunerea...." shi dup'aia imi vine mie sa-l intreb dak-i place BB....k sa mai intreb pe cineva de cine'i place de-acolo.. :D .......aici e dovada "inteligentei"lui....raspunsul lui a fost: "da....intr-un fel...adica mie-mi place orice muzica...." LOOOL....cata idiotenie shi cat....nici nu shtiu cum sa-i zic....bineinteles ca n-am mai vb cu el....n-aveam ce sa vb ....mi-am batut joc shi l-am lasat in prostia lui.......Doamne bai....sa spuna ca "BigBrother e muzica"......looooool...asha s-a inteles....... :p :p
Titina
Junior Member

Mesajde monk » Dum Iun 15, 2003 8:19 pm

imi vine sa ma iau cu mainile de cap ....... MAINE AM CAPACITATEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde darkshines » Dum Iun 15, 2003 8:25 pm

neaaah, serios, monk?

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde Nightmare » Dum Iun 15, 2003 8:25 pm

Maine au capacitatea mai multi prieteni. Sper sa faca bine.
Bafta si celor de pe forum ce au acum capacitate.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Nightmare
Junior Member

Mesajde J'adore » Dum Iun 15, 2003 8:50 pm

haha moshule, nu ai pe ce sa pui mana :p na ca am ratat si intalnirea asta, oricum nu puteam sa vin, am fost la o prietena...m-au invitat ai ei la masa ...ce era sa fac
Portnoy ca intodeauna sta si vegheaza...fiecare miscare a lui OM
Oricum la urmatoarea intalnite sigur vin, data si ora si o sa fiu acolo. Sa vad daca o sa va recunosc
faza tare, sambata seara am fost la un bairam, unde erau numaidaia de 20 in sus, am fost cu fratii mei, si aia au crezut ca sunt gagica unuia dintre ei :hehe:
J'adore
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Iun 15, 2003 9:47 pm

My dear, adorable wife, the one and only woman in my life, bafta multaaaa-multa maine si mahmureala usoara in caz ca mai tii minte sfatul meu de mai de mult si vrei sa-l pui in practica :D
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde cubu » Dum Iun 15, 2003 10:23 pm

J-j-j-jaded, te inseli... eu stau si veghez orice miscare de-a TA... Ca moshu e cel care insista cel mai mult pe langa tine, este partea a doua...

X-tina, ia mai vezi ce si cum intrebi, ca BB poate insemna si Brigitte Bardot...

Pentru toti cei care au maine capacitate, si in special pentru darky... MULTA BAFTA!!!
indescifrabil
cubu

Mesajde darkshines » Dum Iun 15, 2003 10:29 pm

merci mult portnoy & mirela :D sa fie, sa fie

To speak is to be silent
darkshines

Mesajde J'adore » Dum Iun 15, 2003 10:31 pm

Da, e bine ca macar cineva has my back, ce vrei moshu tot mai insista din cauza ca l-am refuzat tocmai pe el :p
Ce se mai aude cu intalnirile astea
P.S. mosule, nu uita, era doar o gluma

BAfta maine la capacitate darky, gabyzzu, etc.
J'adore
Junior Member

Mesajde Titina » Dum Iun 15, 2003 10:31 pm

Initial trimis de monk
MAINE AM CAPACITATEA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Eeee....ce bine ca nu's in locu' tau... :p e,glumeam.....oricum iti tin pumnii!!
Io nici n-o sa mai dau capacitate....shi shi dak-as fi dat ash fi dat anu' viitor.....
Ma oftic ca a venit vacanta......kur.... :D

Io acuma incercam sa intru "in vb" cu Adrian (ala care era la BB).... :D ca a intrat shi el pe forumu' de pe http://www.bigbrother.artelecom.ro .
Titina
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Iun 16, 2003 1:03 am

1: ma cac in marketing
2: ce p mea nu se mai scrie nimic interesant?!
3: gabori asasini, ia vedeti ca s-au cam strans voturi pe poll-ul de clasica!
4: pentru simetrie: ma fut in marketing
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Love2Fly » Lun Iun 16, 2003 1:11 am

Azi va jur solemn ca semestrul urmator NU MAI CALC PE LA SCOALA TOT SEMESTRUL, ma duc cu o saptamana inainte de colocvii sa-mi iau cursurile si atat, ce mama dreaq!? se pare ca in UPB asha iei mai bine examenele decat daca te duci mereu....se fac listele alea de prezentze mereu dar nu se tine cont de ele niciodata...spre exemplu ma R.M am dat examen si am picat:) desi fusesem la toate cursurile si facusem ce ceruse ala pe acolo, ba mai mult dadusem si la altii sa copieze dupa mine si dracia dreaq aia au luat 5 si eu am picat:) si ceea ce e mai rau e ca majoritatea din cei care nu au venit tot anul la scoala au luat examenul(inclusiv un fotbalist din divizia C care n-are treaba cu facultatea)...cred ca erau mai odihnitzi decat mine care am tras ca fraierul sa invatz RM....asha ca drept urmare:
IMI BAG P*** in ea de facultate si nu mai trec decat pe la laboratoare!:)
Love2Fly
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Iun 16, 2003 1:12 am

Mr.Hyde presupun k te futzi in el de marketing ptr acelasi motiv ptr care ma pis io pa dreptu civil:j
La punctu2 ...No eye , no fun:p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 16, 2003 1:28 am

Mr Hyde , explica-mi in cuvintele tale de copil..la ce ar fi bun un forum de muzica clasica . ce sa discutati pe el ? Care e mai frumoasa..simfonia in la minor a lui Berlioz ..sau concertul pentru pian in do major a lui Liszt ?

Love2fly....eu imi bag p*** in profii supraveghetori. ca nu lasa si ei mai lejer . baietzi tineri la 26-27 de ani care abia au terminat si ei facultatea...si fac pe gaborii cu noi. oare uita de unde au plecat ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Iun 16, 2003 1:42 am

Hai sa-ti explic ca si cum ai fi un copil de 5 ani: pe un forum de muzica clasica discuti despre muzica clasica. Safisfacut?
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 16, 2003 1:50 am

dezvirgineaza-l

daca pana maine cand intru nu gasesc cel putin o discutie marfa...ne suparam !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mr Hyde » Lun Iun 16, 2003 2:03 am

Ofofof, la ora asta, beat si cu examen maine la 7 am? Haggis, ma termini....
Mr Hyde

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Iun 16, 2003 2:06 am

treaba ta. pe urma sa nu te plangi la mine...ca l-a dezvirginat stefan. :)

Noapte buna si bafta la examen. si nu mai bea...ca nu-i bine ! o sa ajungi ca salgado ! :cool:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 16, 2003 7:38 am

"Copiii care practica masturbarea inainte de pubertate sau de perioada de tranzitie spre maturitate, trebuie sa sufere pedeapsa pentru ca au incalcat legile naturii in aceasta perioada critica. Multi se afunda intr-un mormint timpuriu, in vreme ce altii au o constitutie destul de puternica pentru a trece prin aceasta nenorocire. Daca se continua aceasta practica de la virsta de cincisprezece ani in sus, natura va protesta impotriva abuzului suferit si-i va face sa plateasca pedeapsa pentru ca au incalcat legile ei, mai ales de la virsta de 13 pina la 45 de ani, prin nenumarate dureri ale sistemului si diferite boli, cum ar fi afectiunile ficatului si plaminilor, nevralgia, reumatismul, afectiuni ale coloanei vertebrale, boli ale rinichilor si umori canceroase. O parte din buna masinarie a naturii cedeaza, ingreunand sarcinile celei inca functionabile, lucru care da peste cap planul bun al naturii si in cele din urma duce la o deteriorare brusca a constitutiei;iar rezultatul e moartea. Apel solemn, 1870, p. 63"

:con:
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Iun 16, 2003 7:47 am

Initial trimis de X-Tina Aguilera
Bai cat cretinism exista pe lumea asta...shi cata prostie....

titino daca pana si tu ai constatat chestia asta atunci e najpa rau...

moshule sa-mi tii pumnii stransi ca azi dau limba....si literatura romana
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati