(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde nocturna » Lun Iun 16, 2003 9:20 am

observ ca:
jaded s-a intors. (la 20 de grade)
Nicholas_Alex tot cu ale lui (aka masturbarea).
eyeule iti dusei dorul :D stiam ca incepi si tu capacitatea. nu te mai lua de lutze, ca ai vazut cum te-au votat fetili ca fiind antipatic. :D

Mr Hyde, ce-ai mah? faci draq ASE-ul de ras. :D nu ca ma laud acum da' marketing e lejer. *p

ma gandesc oare cum se descurca darkshines kido la capacitate....

moshule am mancat cirese amare. (sac *p)

baicsule, pan' la urma a mai avut loc turneul ala? ca din coltul de unde am privit eu cam fu serios compromis.

de ce m-am intors eu in bucuresti?! :con:
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Iun 16, 2003 11:55 am

Initial trimis de Nightwish
eyeule iti dusei dorul

unde-l dusesi nocturno ca-l cautai toata dimineata :D

bine mah adica baletezi cu fane si moshu si mie imi dusesi doru. cin te crede :D
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Iun 16, 2003 12:05 pm

eyeule, Dumnezeu mi-e martor ca erai in capul listei mah. zau de nu. :D da' vazui semnale slabe din partea ta si asta ma cam descuraja... :rolleyes:

nocturna

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 16, 2003 12:06 pm

Gabitzzu rules:
veciniy (12:57:14): funclub.ro?
mineuvon (12:57:16): yep
mineuvon (12:57:26): tu?
veciniy (12:57:47): ce nick ai?
veciniy (12:57:47): gabyzzu here
mineuvon (12:58:01): nanuk
mineuvon (12:58:13): am scris pe sex
mineuvon (12:58:18): ai citi?
veciniy (12:58:39): aha... dar nu imi amintesc cum ai ajuns in lista mea de friends
mineuvon (12:58:52): nu stiu
mineuvon (12:58:57): ma iubeshti?
mineuvon (12:59:00):
veciniy (12:59:24): da, la nebunie ( esti m sau f)?
mineuvon (12:59:29): f
mineuvon (12:59:33): ce-i aia?
veciniy (12:59:51): atunci de iubesc
veciniy (12:59:59): fata sau madcul
veciniy (12:59:59): .//
mineuvon (13:00:16): ahaaa...acum ma pieptan
mineuvon (13:00:22): am parul lung pina la umeri!
veciniy (13:01:15): vai, m-ai dat gata
veciniy (13:01:20): eu vin de la examen draga
mineuvon (13:01:29): si? ce ai facut?
veciniy (13:01:42): totu bine
veciniy (13:01:47): sper sa iau peste 9
mineuvon (13:01:57): frumos! cum arati?
veciniy (13:02:14): sexy, saten si destept
veciniy (13:02:20): LOL...
mineuvon (13:02:42): hmmm...ma exciti
veciniy (13:03:02): STIU, tu cum arati?
mineuvon (13:03:27): bruneta, ochii negri, 36D
veciniy (13:04:26): 36 D?
mineuvon (13:05:02): BAH! DACA TE PRIND CA MAI VORBESTI CU FICA-MEA, VIN LA TINE SI TE STRING DE GIT, PERVERSULE
mineuvon (13:05:34): SA VA FIE RUSINE
veciniy (13:06:38): sunt sihur
mineuvon (13:06:58): CE?CUM TE CHEAMA
mineuvon (13:07:24): STAI SA PUN EU MINA PE TINE SA VEZI TU SEX PE VIRTUAL
mineuvon (13:07:35): MIATI STRICAT FATA
veciniy (13:07:47): taci fa
veciniy (13:07:47): ca nu am chef de tine
veciniy (13:07:47): ai ignore
mineuvon (13:08:44): CE IGNORE MA?SA VEZI CE LANTURI DE BICICLETA ITI DAU EU PE SPATE

:D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde nocturna » Lun Iun 16, 2003 12:20 pm

:D

Nicholas:A :A

nocturna

Mesajde Mr Hyde » Lun Iun 16, 2003 12:24 pm

Nightwish, o fi lejer la voi :mad:
De azi a devenit clar: imi bag pula in marketing

A, si special pentru Alex:

· In a sitting position, make sure your penis is in a complete flaccid state and grasp around the head of your penis, not too tight to cause pain but just to ensure a tight grip.
· Pull your penis directly out in front of you until you feel a good stretch in the middle of your penis and at the base. Hold this stretch for a 10 count and repeat 3 more times.
· Now slap your penis against your leg about 50 times to get the blood back in where you have been squeezing.
· Next, grasp around your penis again only this time pull it to your far left until you feel a good stretch on the right side of your penis and at the base. Hold this position for a 10 count and repeat 3 more times.
· Slap your penis against your leg 50 times again to get the blood flowing again.
· Next, grasp around your penis again only this time pull it to your far right until you feel a good stretch on the left side of your penis and at the base. Hold this position for a 10 count and repeat 3 more times.
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde Shaki » Lun Iun 16, 2003 12:25 pm

Initial trimis de Love2Fly
Azi va jur solemn ca semestrul urmator NU MAI CALC PE LA SCOALA TOT SEMESTRUL, ma duc cu o saptamana inainte de colocvii sa-mi iau cursurile si atat, ce mama dreaq!?

Corect! Am luat la o materie o nota mai mica desi fusesem la scoala tot semestru... si aia care n-au dat in viata lor pe la scoala s-au descurcat mai bine. M-am certat cu profu (prima si ultima data cand fac asa ceva) si l-am anuntat ca nu mai calc la cursurile lui orice ar face (la orele lui stateam pe forum...). Rezultat: pe semestru II am primit exact aceeasi nota ca pe semestrul I...
By the way, azi incepe capacitatea parca, asa ca multa bafta tuturor!!!
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Lun Iun 16, 2003 12:26 pm

pai nocturno semnalele slabe se datoreaza bateriilor cam descarcate ce-i drept. deh are si ele o durata de functionare si viata. fane iti zic io ca are duracel long life . moshu cu chinezesti mai mult de-alea de 12 mii snopu care mai si curg de te faci ca dracu pe haine. in plus io nu beau nici bere si nu mananc nici shaorme...

si nu-l mai baga pe Cel de sus ca martor ca urasc concurenta :D
eyewitness

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Iun 16, 2003 12:36 pm

Hyde-ule....am urmat "step by step" sfaturile tale, si acum am penisul mai lung cu 3,8cm! Multumesc! :D
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Shaki » Lun Iun 16, 2003 12:37 pm

Ma enerveaza o chestie si nu stiu de ce se intampla... de fiecare data cand dau un clic pe aici imi apare o fereastra cu "Votati in romanian top 100". Daca vreau sa votez, sa scap de fereastra asta pacatoasa... mi se spune ca am votat deja! Why?
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde nocturna » Lun Iun 16, 2003 12:39 pm

:con: eyeule, ma cam situezi intr-o pozitie complicata. :D adica: ce sa fie, ce sa fie? bere, suc sau sa astept sa-ti incarci bateriile?!

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Iun 16, 2003 12:42 pm

Initial trimis de Shaki
de fiecare data cand dau un clic pe aici

ai incercat sa dai clic prin alte parti? ia incearca sa vezi ca nu o sa mai apara termopanu si nici n-o sa te mai enervezi...
eyewitness

Mesajde Mr Hyde » Lun Iun 16, 2003 12:51 pm

Aiule, vezi ca cam bagasi un offtopic la MINE pe forum... io te iert acu' ca te stiu de mic :o, da' pe viitor incearca sa eviti.
Nightwish, hai ca ma enervasi de-a binelea! Auzi, cica "nu ca ma laud"! Ia lauda-te cu performantele de la modelare sau analiza, chiar sunt curios!
Alex, stai ma ca mai e:

· In the beginning, start out by doing 300 milks a day. Follow this by a 15 minute Hot Wrap. Each milk should last 1 second from grasping the base and sliding to the head. Do this for one week, and be sure to do 100 Kegels a day. This will aid in the new circulation and strength building taking place within your penis.
· The second week will be much harder than the first. 10 minutes of continuous Jelqing then follow by doing 200 Kegels. Do not ease up unless you happen to feel pain which is unlikely. Apply a Hot Wrap for 10 minutes to finish the session.
· The third week you should be ready for 30 minutes. Now, this takes more will and desire. Not every man who reads this manual is going to do these exercises all the way. Make sure you are real warmed up and have done a Hot Wrap for at least 10 minutes before exercise. Once you have started, don't stop! Keep going and keep a watch near by so you know exactly how long you have been Jelqing. Don't look at the time too much though or you may get discouraged. Afterward finish off with a 10 minute Hot Wrap and a 300 Kegel workout. Continue on this program for 5 weeks, a total of 2 months since you first started. After the 2 months you will know exactly how you like to Jelq and may actually add your own style to the exercise. Just do what feels good and feels like it's working.

Succes la treaba!
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Mr Hyde

Mesajde eyewitness » Lun Iun 16, 2003 12:54 pm

unde crapa-ti-ar profu de marketing?
eyewitness

Mesajde darkshines » Lun Iun 16, 2003 12:57 pm

a fost frumos la examen. eram singura nesimtita care rodea un baton de mars king size in timp ce scriam caracterizarea unui personaj dintr-un roman studiat - acelasi subiect pe care l-a avut si decret acum doi anishori cand a dat si el capacitatea. si singura care in loc de apa minerala avea o cutie de red bull pe banca.

precum gabub..aa gabytu ma astept la ceva peste 9(geek that I am)... ce bine ca am scapat de romana, ca de asta imi era frica.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde nocturna » Lun Iun 16, 2003 1:02 pm

performantele de la modelare sau analiza

nu-ntelege de ce te enervezi, ca n-ai facut decat sa-mi dai dreptate. :D pai asta vroiam sa punctez si eu, irascibile hyde. *p ca fata de multe alte alea marketing nu-i a te plange. *p asa ca hai, stergeti lacrimile. :D

kido, ma bucur ca ti-a placut la capacitate. :D

nocturna

Mesajde Mr Hyde » Lun Iun 16, 2003 1:02 pm

Cum unde ma, cum unde, pe topicu' cu ajutati copii sarmani de bac datatori, crapa-mi-ar!
Of, femeile, nu inteleg nimic! Pai la modelare defilez, idem la investitii si risc, in general la treburile exacte, pe cand la cacatul ala de marketing trebuie sa stii s-o sugi, scuza-mi expresia.
darky, si tu pe cine caracterizasi?
Mr Hyde

Mesajde darkshines » Lun Iun 16, 2003 1:10 pm

again, who's she callin kido? :p

pai pe cine stiam si eu mai bine adica vitoria lipan.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde eyewitness » Lun Iun 16, 2003 1:12 pm

haidule gata. ras,tuns frezat. sa-l baji in ma-sa pe ala care a vazut ca e la politic si social. eram convins ca-i pe aberatii. scuze...
eyewitness

Mesajde nocturna » Lun Iun 16, 2003 1:24 pm

darkshines, c'mon kido, go along with it, sa stii ca nu te-am uitat cu ce ti-am promis. ;)

hydeule, inca una si gata :D te lamentezi ca o femeie mah. daca te pricepi la trebi exact cum draq sa nu te prinzi de marketing?! ca si unui stimabil injiner daca-i arati marketing, a doua zi poa' sa ia examenu' cu brio. :D

nocturna

Mesajde eyewitness » Lun Iun 16, 2003 1:58 pm

bah sunt pe jos de ras. nu am mai ras demult asa. cel mai tare post din ultimile luni. afex pe trupele rock.
carturare u made my day:D
eyewitness

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Iun 16, 2003 2:14 pm

Acu`, in momentu` asta, ma gandesc la rezultatele de la Capacitate... Hmm.. Cine poa` sa-mi ghiceasca in 'taste' ce nota o sa iau...?! Hai, dati cu banu`.... :P
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde cubu » Lun Iun 16, 2003 2:16 pm

ca si unui stimabil injiner daca-i arati marketing, a doua zi poa' sa ia examenu' cu brio. :D

Te-ai scapat... Asa mai vii de acasa...

Silviuto, in timp ce tu mancai cirese amare la umbra pomilor, eu stateam in Bucuresti si muream de cald... N-ai vrut sa ma iei cu masina... Nu te gandesti ca acasa la mine sunt doua suflete indurerate care nu si-au vazut progenitura?

Mai Cotoi, eu ma uit in pentagrama aia a ta si vad ca ai luat 10, dar cu un mare ajutor extern... Acum vine intrebarea... Ai aia 30 de arginti?
indescifrabil
cubu

Mesajde eyewitness » Lun Iun 16, 2003 2:27 pm

pisoi daca ai putea sa te gandesti la rezultatele de la capacitate fara sa tastezi ar fi minunat si ti-am ramane cu totii profund recunoscatori. iar cu ghicitu da-i pemeu lu moshu ca el e maistru in tarot ,centura neagra cu 4 dani. mai stie sa ghiceasca si in spuma de bere si-n firimiturile de shaorma...
eyewitness

Mesajde Andreea Pisoi » Lun Iun 16, 2003 2:32 pm

Hmmmm... Iti zic io ca n-am nevoie de ajutoare 'externe'. Am invatat in saptamana/luna asta, cat pentru toti cei 4 ani in care am fost far away de scoala.... :)
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
Andreea Pisoi
Junior Member

Mesajde Titina » Lun Iun 16, 2003 4:48 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
mineuvon (13:01:57): frumos! cum arati?
veciniy (13:02:14): sexy, saten si destept

Looool....... sa shi shti...... :p

Bai ,......va implor io pe toti cei care-mi ziceti "titina" in loc de "x-tina",.....nu-mi mai ziceti asha!!!!Ca.....nu-mi convine.... :)

PS: Bine ca mi-am dat seama ca erau 2 mesaje unu dupa altu' shi le-am "unit" :D ,ca altfel......

PS2: monk,tu mai zici c-ai dat capacitatea.... dar "manca-o-ar" nu ti-ai dat seama cum se scrie.... manca-o-ar,nu mancao-ar.
Titina
Junior Member

Mesajde marian jan » Lun Iun 16, 2003 5:13 pm

bine,titino.
bravo baixule!
marian jan

Mesajde monk » Lun Iun 16, 2003 5:16 pm

am inteles titina lu' tata .... nu o sa iti mai zicem asa :D - mancao-ar mama de fetita ca nu ii place sa i se zica asa
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde dj_jaxxx » Lun Iun 16, 2003 5:49 pm

Baaaah care a inchis subiectu facut de monk? sau unde l-ati mutat?

Talharilor!!:mad:
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

2231

Mesajde baixinho© » Lun Iun 16, 2003 8:12 pm

Love2Fly, incearca sa te duci la cat mai multe seminarii la RM si sa iesi si la tabla. eu asa am luat examenul.

baicsule, pan' la urma a mai avut loc turneul ala? ca din coltul de unde am privit eu cam fu serios compromis.

da, dar nu am inteles nimic. la ce s-or chinui oamenii aia sa bage mingiuca aia mica intr-o gaurica cu un diametru oleaca mai mare decat cel al bilutei?! consider ca este un sport de tot kktul parerea mea!

Initial trimis de X-Tina Aguilera
va implor io pe toti cei care-mi ziceti "titina" in loc de "x-tina",.....nu-mi mai ziceti asha!!!!Ca.....nu-mi convine.... :)

dar putem sa ne adresam cu ti-tina? si apropo, cand o punem si noi?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati