(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Oribile, Haggis, blinkote, carbasane, pizdet... pe mine de ce nu ma intreaba nimeni nimic? Of, acu' am inca o grija pe cap :cry:
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
Mr Hyde - Mesaje: 1284
pai am dorit eu forum de muzica clasica ? crezi ca mie mi-a fost usor sa il fac ? crezi ca mie imi este usor sa veghez mereu asupra prostiilor voastre si sa va calauzesc pasii catre lumina ?
crezi ca imi este usor ca zilnic sa citesc posturile unor persoane ca eyewitness , care viseaza la gonadele mele ? crezi ca imi este usor sa impart avertismente si banari ? crezi ca imi este usor sa imapart dreptatea ?
Nu....nu imi este ! Dar....m-am plans eu vreodata ?
crezi ca imi este usor ca zilnic sa citesc posturile unor persoane ca eyewitness , care viseaza la gonadele mele ? crezi ca imi este usor sa impart avertismente si banari ? crezi ca imi este usor sa imapart dreptatea ?
Nu....nu imi este ! Dar....m-am plans eu vreodata ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Hydeule, iar te lamentezi ca o muiere mah?! te pomenesti ca si moderarea e precum marketingul. eh? lasa mah, ca n-ai avut tu noroc de forum ASIA da acum ai noroc sa ai sub atenta-ti grija cel mai cult si elevat forum de pe fanclub.ro.
inc-o data, felicitari. o sa te descurci tu, cumva, singur. ca nu-l vad pe stimabilul stefan sa se bage la asa ceva. 

-
nocturna - Mesaje: 8725
Lasa-l Nighty ! Lasa-l numai sa refuze in fatza unui forum intreg ..responsabilitatea ce i-a fost data. Asa vom afla si noi despre bravul nostru camarad...ca nu este nicidecum un viteaz luptator cum ne-am fi inchipuit.
Soldat , refuzi misiunea ?
Soldat , refuzi misiunea ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moshulica, imi mananci nervii ( si te ajuta si "Nighty" din plin). Nu e vorba ca refuz sau nu, e o problema de principiu :p
Mai bine lasa prostiile si casca ochii la ProTV, ca e Liz Hurley in forma de zile mari. Cine stie, poate ii dedicam un forum :o
Mai bine lasa prostiile si casca ochii la ProTV, ca e Liz Hurley in forma de zile mari. Cine stie, poate ii dedicam un forum :o
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
-
He,he....stiam eu ca iti va face placere sa moderezi la clasica. Si am dorit sa iti fac o surpriza. Multumesc complicelui meu Nighty ! :p
Nu dau mah pe Pro Tv. Ascult mari hituri romantice la aceasta ora tarzie in noapte.
Ia trage de pe kazaa : Iron & Wine - Upward over the mountain
Nu dau mah pe Pro Tv. Ascult mari hituri romantice la aceasta ora tarzie in noapte.
Ia trage de pe kazaa : Iron & Wine - Upward over the mountain
-
despre ce principiu e vorba mah?! lamureste poporul. adica daca era vorba sa o moderezi pe Diana, pe un forum ASIA, nu ziceai ba, da' cand vine vorba sa moderezi muzici pentru urechiuse oleaca mai fine, incepi sa ai principii? 

-
"Nighty" ( daca imi permiti
), nu era momentul sa-mi amintesti de Diana tocmai acum, cand e plecata in turneu
S-au dus dracu' noptile de miercuri si zapezile de altadata ;P
Oribile, treaba ta, ai pierdut material serios de maimuta...

Oribile, treaba ta, ai pierdut material serios de maimuta...
-
neatza. este 6:45AM
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
vezi ca ti s-a stricat ceasul :rolleyes:
- Fişiere ataşate
-
- clocu.jpg (115.49 KiB) Vizualizat de 2834 ori
- Sopra Tutt1
- Junior Member
2251
numa sa nu fi uitat ceva, acasa-n dormitor. da, ie in turneu, cu Amadeus cu nu mai jtiu cu cine
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
2254
da de ce nu se-ntuarce si cu fata? i-o fii
rusine de noi?
pies: de striptiz nu mai zic, ca cine stie ce-mi aud urechile dupa aea.
leití£r mai tarziu: aiule, ves ca ajungi la postu cu numeru 2500 (fac pariu ca iar imi sare tanti angus in cap, da nu se supara pe mine, ca stie ca nu o fac intentionat).

pies: de striptiz nu mai zic, ca cine stie ce-mi aud urechile dupa aea.
leití£r mai tarziu: aiule, ves ca ajungi la postu cu numeru 2500 (fac pariu ca iar imi sare tanti angus in cap, da nu se supara pe mine, ca stie ca nu o fac intentionat).
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
hai mah ca sper ca pana la 6 -6 si un sfert sa-l intrec pe moshu si sa-mi pun avatar directionat spre moshu identic cu cel a lu baicsu cu care-l flateaza zilnic pe filipescu...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Initial trimis de Sopra Tutt1
vezi ca ti s-a stricat ceasul :rolleyes:
tin sa te contrazic:
- Fişiere ataşate
-
- clocu2.gif (36.78 KiB) Vizualizat de 2801 ori
To speak is to be silent
-
Initial trimis de baixinho
..fac pariu ca iar imi sare tanti angus in cap, da nu se supara pe mine, ca stie ca nu o fac intentionat).
unde am sarit io in capu la matale, adu-mi aminte ca uitai. poate doar ashea, un gand efemer shi reprimat din fasha sa fi avut, de intristare ca n-ai fost pa faza sa anuntzi omenirea cand am indeplinit momentul sensibil de am trecut de pragul spiritual al primelor o mie de posturi, shi nu fu nime langa mine ca sa ma tzie de mana, cum fushi tu acuma sprijin de nadejde pentru aiu...
vezica nu-i frumos

lucrurile nu sunt ce par a fi
- angus
- Junior Member
mai un "GOD", mai nijte ghilimele puse aiurea... ;D
pies: mai am istorie si gata ;a
pies: mai am istorie si gata ;a
To speak is to be silent
-
breh, dela 9:45 fix ajtept casa mai bage cineva un post pa forumul de canticele pentru boshorogi, shi nica. pai daca ma mai tzinetzi mult, se intampla una din doo: ori uit cantecelu care vroiam casa vi-l spui, ori bag doo posturi consecutive, ceea ce vreau casa evit.
Salmo, Naitvisho, evribadi, va invit de asemenea pe frumosul thread despre teatru, deschis de celebrul baixinho, poate mai sicrietzi pe acolo o impresie, doo. casa nu mai vorbesc de film romanesc, alt forum drag mie pa care ie linijte adanca, in fieshtece zi ma uit pe acolo shi vad ca ultimul post ie tot ala al meu.
Salmo, Naitvisho, evribadi, va invit de asemenea pe frumosul thread despre teatru, deschis de celebrul baixinho, poate mai sicrietzi pe acolo o impresie, doo. casa nu mai vorbesc de film romanesc, alt forum drag mie pa care ie linijte adanca, in fieshtece zi ma uit pe acolo shi vad ca ultimul post ie tot ala al meu.
- angus
- Junior Member
Initial trimis de angus
unde am sarit io in capu la matale
nashico io stii unde cred? era o zi de-aia nasoala, mohorata de statea pe muche sa ploaie, mataluta cu galetuca , somoiogu si lama de cauciuc in pozitie regulamentara pe langa corp , putin rezemata de stalpu cu pata albastra si pietonu in pas alergator in partea de sus si superioara, captivata de articolu din prosport cu halterofilu uzbec care divorta de uzbeca lui cand baicsu vesel si surazator pedala anevoie la tohaniu lui antic si de demult ,in drum spre fabrica de pompe si ca omu corect opri si el regulamentar la trecere sa o lase pe icstina care cu ghiozdanelu in spate traversa si ea tot regulamentar strada in drumu ei zilnic catre scoala. atunci patrunsa de uzbecu lu matale fara sa te uiti te-ai napustit peste sarmanu om ,i-au turnat apa cu dero in cap, i-ai tras un somoiog rapid pe fata si luasi surplusu de zoaie de pe mutra omului cu lama de cauciuc intinzand hoteste si discret o stanga flasca cu palma deschisa dupa un iorga inverzit nerealizand ca omu nu iera cu dacia ci cu biciclu. omu s-a plans de ce i se intampla pe threadu cu pricina ca ce nu l-a incantat da mataluta nici pana in ziua de azi nu realizasi ce facusi atunci si io zic ca vestea care ne-o dadu baicsu cu desfiintarea prosportului va imbunatatii activitatea la intersectii...
-
Felicitari lui eyewitness (sau ochiului verde asa cum este cunoscut in unele cercuri) pentru importanta functie pe care a obtinut-o. Functie care rasplateste daruirea acestui minunat user fata de comunitatea noastra.
- Fişiere ataşate
-
- bravo eye.jpg (68.73 KiB) Vizualizat de 2820 ori
-
bah a fost o marshavie si un abuz va spui io. am fost ridicat de-acasa cu forta, din sanu familiei, cand tocma eram la spalatu vaselor cu axion cu iz de portocale , cand a tabarat moshu si m-a inhatat si m-a dus la sectia de generalitati , trafic si coruptie de minore si mi-a dat pedeapsa cu munca fortata in interesu comunitatii ca-s la prima abatere... nu te iert moshule. cand scap din bulau esti mort. 

-
moshule, mai ai si alte surprize in tolba ta?
pai maine, poimaine o vedem si pe icstina la o moderare, ceva, pe freun forum despre oja si petreceri.
felicitari stimabile ochi.

felicitari stimabile ochi.
-
multumesc nocturno pt subtila si generoasa comparatie cu icstina. o sa tin minte amabilitatea si promit ca o sa ma revansez inzecit.
ps aveti grija ca am norma zilnica sa ofer pe forumu de pe inventar cate 5 minivacante de o saptamana celor interesati

ps aveti grija ca am norma zilnica sa ofer pe forumu de pe inventar cate 5 minivacante de o saptamana celor interesati

-
aiule, unde ejti mah, ca tresa-tzi inmanez in numele meu un buchet de trandafiri multicolori, imparfumatzi shi cu tzepii decorticatzi, invelit in ceolofan tocmai adineaori cumparat dela floraria din coltz, pai io te caut pe la uzina, stau pe la poarta shi ajtept pe caldurile astea (shi n-am nici oichelarii de soare la mine, ca cum auzii ca fushi numit in fonctzie detei fuga iute casa nu mi-o ia altzii inainte) casa iasa nea portaru din pauza de masa, shi tu acasa la coada maturii, sa te abuzeze aia?
acu, ce sa zic, de-abea ajtept sa ma joc pa forumul matale de-l primishi proaspat in subordonare, ca, sa spuie shi moshu, ierea singuru forum unde postam io la inceput, cand il propovaduia moshu, shi tare ce-mi placea. dupe ce l-au mazilit pe mosh, de suparare mare ma integrai in productzie shi trecui pa clasa muncitoarea.
acu, ce sa zic, de-abea ajtept sa ma joc pa forumul matale de-l primishi proaspat in subordonare, ca, sa spuie shi moshu, ierea singuru forum unde postam io la inceput, cand il propovaduia moshu, shi tare ce-mi placea. dupe ce l-au mazilit pe mosh, de suparare mare ma integrai in productzie shi trecui pa clasa muncitoarea.
- angus
- Junior Member
multumesc nashico pentru trandafirii multicolori ca bine ca mi-ai zis ca-i trandafiri ca io cand vazui portaru cu ei in antebrate crezui ca-i sorcova si ca a inebunit omu de la caldura. pai ma instalara astia in berou frumos cu ferestre mari cu vedere spre lac, liniste ,doar zumzaitu pemeurilor ce se mai aude din cand in cand, fotoliu comfortabil si scapai de scaunele cu speteze si imputatiile de pe statu de plata de la posturile matale, birou de mahon, cutia de trabuce la indemana, lasai basca si salopeta jos la scularie ca-mi dadura astia costum versace din colectia vara 2003, pozele lu icskranu,aliosha,vali si moshu tronand la loc de cinste pe peretele vin-aromat din fata, secretara in antecamera care-mi paru la prima vedere ca-si uita hainele acasa cand pleca de-acasa si se uita la mine din avion la cei 1.85 ca ma lovi cu oichii de coapsele ei cand imi facura astia vant in birou, iar boxele-i din inventar le pot folosi si ca parasolar si ca umbrela ca nimic nu trece prin ele , masina la scara , mertan 600 cu un tico ca breloc la chei....ce sa-ti zic nashico m-am capatuit ca uite ce insemna sa aberez in 2.500 de posturi.
-
cu rusine trebuie sa recunosc ca m-am trezit si eu acum 1/2 de ora...ma strofoc sa vb cu crazy_felina dar se pare ca nu ma mai baga in seama :con: (de ce oare?)
nu de alta dar as fi avut sa-i spun cateva...
nu de alta dar as fi avut sa-i spun cateva...
-
Superba Oana - Junior Member