)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Pe threadul asta ce ai voie sa postezi?
Vali zicea ca nu ai voie pe noul say what sa postezi chestii aberante ce vrei tu ci doar ce iti trece prin minte. Vazand asta m-am mutat pe cel mai lung thread iar acolo gabizzu zice ca de fapt se posteaza pe say what..?
Vali zicea ca nu ai voie pe noul say what sa postezi chestii aberante ce vrei tu ci doar ce iti trece prin minte. Vazand asta m-am mutat pe cel mai lung thread iar acolo gabizzu zice ca de fapt se posteaza pe say what..?
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Mr Teo scrie:Nu inteleg
Nu te mai chinui sa intelegi ceva. Pentru a intelege este nevoie de ceva mai mult decat de un neuron plictisit intr-un cap care foloseste doar ca ornament.
Sly, spanzura-te!
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
nu, dar probabil a observat si ea ca tu (spre deosebire de dormea, wow) ai 2 neuroni, care se ciocnesc prea mult si care au atatea contradictii incat produc ceea ce lasi tu pe forum. stai calm sly, stiu ca esti dobi, n-ai nici o vina. mi-e mila de oamenii ca tine si am rabdare cu ei...
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
sly fain avatar:).
gabizzu stai in banca ta nu te mai certa cu toata lumea ca tu te bagi numai in certuri si in chestii de genul hai sa il injur pe unu, sa ii zic ca e demigrant, hai sa fac nu stiu ce pe seama lu asta.
Incheiat runda de certuri si prostii pe luna asta cu tine.
gabizzu stai in banca ta nu te mai certa cu toata lumea ca tu te bagi numai in certuri si in chestii de genul hai sa il injur pe unu, sa ii zic ca e demigrant, hai sa fac nu stiu ce pe seama lu asta.
Incheiat runda de certuri si prostii pe luna asta cu tine.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
cred ca Nighmare ti-a spart contu' si ti-a schimbat avataru !
sa o banez ?
sa o banez ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hmmm moshule pui pariu pe 2 beri k o sa castig concursul de pronosticuri la formula 1?;)
de ce nu te tine?
gabizzu vezi k au inceput desenele animate
de ce nu te tine?
gabizzu vezi k au inceput desenele animate

The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
nu ma tine. I don't have your balls. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Sly, nu gasesti replici mai interesante? Cea cu desenele animate este expirata de mult. Pacat ca originalitatea nu se cumpara de la piata...
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
-
Nightmare - Junior Member
despre ce curva cu 4 neuroni este vorba ? :yD
-
despre prietena mea mistique.intre ea shi gabizzu exista o relatie...speciala.de cate ori posturile lor se intersecteaza,sar scantei.
- Catzelusha
Weet-weet scrie:Baixule [...] esti un lingau , un om lipsit de personalitate , care ii imita pe cei din cm si care e destul de prost pentru a nu comenta sau a se retrage din cm cand toti fac misto de el . Ai un comportament inadecvat ... gandindu-ma la varsta ta , Petrica Ariciul , care mi se pare ca e cel mai tanar forumist de pe aici , gandeste mai mult decat tine si are o personalitate mai bine dezvoltata decat a ta . Ii pupi in fund pe SOD si pe eye si te comporti ca un om cretin , redus mintal ...
aaaaaah..... ;D ai uitat sa-l adaugi si pe neatza-in p*** mea-acolo la lista pupatilor, care este si el, care este in p*** mea un catzelush. Ar mai fi domnishorica aia al carui nume imi scapa, cred ca din cauza noptii de afara. Cine mai e? ah....ucenicul Portnoy insa el inca nu a deprins arta.....
Daca imi mai amintesc si alti useri o sa-i trec si pe ei pe aci

-
Love2Fly - Junior Member
Merg eu cu tine , Crinutzule , merg eu ... da' cum facem ? :con:
Mi-e somn ... Si vreau sa plang ...
Later
Nu , Love , nu are sens sa amintesc cm-istii ... nu toti , de Nae , cel putin , imi place :yD Iar pe restul .. de ce sa ii jignesc daca ei nu ma jignesc ( inca ) ? Nu vreau sa ma iau de unii ca boala de omu' sanatos , cum fac unii ... si nici sa imi bag nasul pe unde nu-mi fierbe oala ... stau in banca mea deocamdata .. cand o sa inceapa si altii sa fie nesimtiti fatza de mine ( nu ca nu ash vrea sa fac ceva comentarii cand vad cat de rai pot fi fatza de alti useri .. ) o sa comentez .. sper ca mai e mult pana atunci
Tacerea e de aur ? Doar pentru cei bogati ...
Mi-e somn ... Si vreau sa plang ...
Later
Love2Fly scrie:aaaaaah..... ai uitat sa-l adaugi si pe neatza-in p*** mea-acolo la lista pupatilor, care este si el, care este in p*** mea un catzelush. Ar mai fi domnishorica aia al carui nume imi scapa, cred ca din cauza noptii de afara. Cine mai e? ah....ucenicul Portnoy insa el inca nu a deprins arta.....
Daca imi mai amintesc si alti useri o sa-i trec si pe ei pe aci
Nu , Love , nu are sens sa amintesc cm-istii ... nu toti , de Nae , cel putin , imi place :yD Iar pe restul .. de ce sa ii jignesc daca ei nu ma jignesc ( inca ) ? Nu vreau sa ma iau de unii ca boala de omu' sanatos , cum fac unii ... si nici sa imi bag nasul pe unde nu-mi fierbe oala ... stau in banca mea deocamdata .. cand o sa inceapa si altii sa fie nesimtiti fatza de mine ( nu ca nu ash vrea sa fac ceva comentarii cand vad cat de rai pot fi fatza de alti useri .. ) o sa comentez .. sper ca mai e mult pana atunci

Tacerea e de aur ? Doar pentru cei bogati ...
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Oribilul Mosh scrie:..sa nu treaca eye la cifra rotunda inaintea mea.
moshule, gisu lapu

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
si pentru fratele meu, mireasa!! heeee!
----
vi s-a intamplat pana acum ca odata la 6 luni sa va mai uitati si la tastatura, nu numai la monitor, si sa constatati ca e neagra? ce senzatia dubioasa... :con:
----
vi s-a intamplat pana acum ca odata la 6 luni sa va mai uitati si la tastatura, nu numai la monitor, si sa constatati ca e neagra? ce senzatia dubioasa... :con:
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847