)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
publius shi-a depasit deja conditia de monstru...ie balaur acu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
mckdfdfg, pace tzie...
faw, scuzeme, da' nui de lauda ca lai loat pe paiacecul ala lenesh shi paros. asta nu mai trimite rebusuri de 2 saptamani.
FAW scrie:PS - l-am loat pe paiacecu...
faw, scuzeme, da' nui de lauda ca lai loat pe paiacecul ala lenesh shi paros. asta nu mai trimite rebusuri de 2 saptamani.

-

nocturna - Mesaje: 8725
banuiesc ca unica esplicatie la durerea de cap ie o buala venerica
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Pei...
Un castron cu Bran Flakes, un sandvish cu sunca shi unt de Soya shi 2 satsuma. Poate de asta ma doare cap Need to eat more, ca de aia am pierdut un kil in ultima saptamana :no:
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-

Aurolacul - Junior Member
Matrashito..nu prea esti la curent cu forumul. Jasmina a aparut de vreo 10 zile.
Nu da si ea o bere. ~(
Daca erai tu imi luai si pizza si ce vroia poola mea !
Cat mai stai la pishatii aia de engleji ?
Vezi poate te intalnesti cu Aurolacu !
Nu da si ea o bere. ~(
Daca erai tu imi luai si pizza si ce vroia poola mea !
Cat mai stai la pishatii aia de engleji ?
Vezi poate te intalnesti cu Aurolacu !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Oribilul Mosh - Junior Member
Matrashita imi dadea pe gratis tot ce doream 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-

Sau mai bine mai faci o Turcia cu mine :p
-

Nu stiam ca-mi apartine ... :con:
Si nu stiam ca-i apartii lu' Moshu ... :con:
Cred ca am adormit si am uitat sa ma trezesc si intre timp s-au schimbat multe , nu ? :p
Si nu stiam ca-i apartii lu' Moshu ... :con:
Cred ca am adormit si am uitat sa ma trezesc si intre timp s-au schimbat multe , nu ? :p
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
Ce reclama imi face Moshul aici..lasa Moshule,ca ma intorc eu si facem o mare intalnire forumista la care e randul tau sa dai tot ce vreau eu...tu strange bani din timp!
WR,tu esti iubita mea si asha vei fi dintotdeauna...nu te dau nici lui Love2Fly nici Moshului...Te astept inca aici!Mai vii?
WR,tu esti iubita mea si asha vei fi dintotdeauna...nu te dau nici lui Love2Fly nici Moshului...Te astept inca aici!Mai vii?
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804
Matrashita scrie:la care e randul tau sa dai tot ce vreau eu
nu ti-ai pierdut simtul umorului, chiar daca ai plecat 
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
Matrashita...ai vazut ca am dat si eu in cele mai dificile momente ale tale. O salata bulgareasca picata la tzanc....un bilet de autobuz. Parca ti-am luat si o cola la 0,25, nu ?
A....ti-am cerut bani la benzina cand te-am dus la Zoo sa vezi animalele ? NU ! Pai spune aici...sa vada forumistii ca am un suflet nobil :p
A....ti-am cerut bani la benzina cand te-am dus la Zoo sa vezi animalele ? NU ! Pai spune aici...sa vada forumistii ca am un suflet nobil :p
-

Cate beri ti-am dat eu de`a lungul timpului si cate mese?
Adevarul e ca da,m-ai ajutat la nevoie,sa traiesti.
Baixo...chiar n-am prins gluma...ceva gresit in gramatica limbii romane utilizate?:p
Adevarul e ca da,m-ai ajutat la nevoie,sa traiesti.
Baixo...chiar n-am prins gluma...ceva gresit in gramatica limbii romane utilizate?:p
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
-

Matrashita - Mesaje: 804