(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
moshule , slabutz bah. incepusesi sa faci unele progrese de care eram mandru da din pacate a fost doar un foc de paie. try again si fa si tu niste antrenamente in fata oglinzii, stiu si te inteleg ca nu-ti place ce vezi da asa poate mai progresezi la dictie...
-
eyewitness - Mesaje: 19220
portnoyule, cate posturi ai bagat tu la bosorogi, le numar pe 3-4 dejete si de la o singura mana. *p
later edit: nu de cand sunt moderitza mah, ci de cand ai inceput sa ma jenezi la urechiuse cu doamna aia.
later edit: nu de cand sunt moderitza mah, ci de cand ai inceput sa ma jenezi la urechiuse cu doamna aia.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Initial trimis de Nightwish
huh?! fu MIG29 sau fu pisoi?! :con:
jaded, pana in august tot ai timp sa te pregatesti pentru o intalnire forumista. asa ca fetilii: mai un ruj, mai o oja, mai un fard...![]()
?!? :con:
Off Topic: Nu fur pe nimeni si nu fur nimic...
Portnoy, ti-as cere prea mult daca te-as ruga sa-mi spui Pisoi sau cel mult... Andreea?!...
"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member

"Si nu uita, povestea nu e noua... Eu voi ramane vesnic al tau chin... Nu ma iubi, sunt numai o PARERE!"
-
Andreea Pisoi - Junior Member
Initial trimis de Nightwish
bah vreau sa dau si eu capacitatea, sa zac si eu toata vara...
pai e frumos, Alice in tara lantzurilor, sa jubilezi tu in fata nefericitilor?!
are you unhappy??
nu stiu cat e de frumos but it feels good:D
have fun, drink milk!
-
Ilinca_ - Junior Member
Care stiti vreun mod mai usor de a schimba uleiul de frine singur??
Ca trebuiesc "aerisite", si singur....nu ma pot imparte in doua..
Ca trebuiesc "aerisite", si singur....nu ma pot imparte in doua..

Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-
Nicholas_Alex - Junior Member
nimic mai simplu alex
fii atent
deci, iei cotzoflenderu de langa sperluga si-l demontezi. vezi ca pe partea superioara are doo varvutze . le desfaci cu fortzaru in spirala si scoti capacu. baji ulei de frana numa de la bunica vezi sa nu iei floriol ca ala oxideaza mefarcotzu si-ti strica dorleul. dupa ce baji ulei pana la dunga rosie inchizi capacu , montezi varvutzele inapoi pe cotzoflender si gata.
daca mai vrei lamuriri da-mi pemeu
fii atent
deci, iei cotzoflenderu de langa sperluga si-l demontezi. vezi ca pe partea superioara are doo varvutze . le desfaci cu fortzaru in spirala si scoti capacu. baji ulei de frana numa de la bunica vezi sa nu iei floriol ca ala oxideaza mefarcotzu si-ti strica dorleul. dupa ce baji ulei pana la dunga rosie inchizi capacu , montezi varvutzele inapoi pe cotzoflender si gata.
daca mai vrei lamuriri da-mi pemeu
-
eye-ule, ce bei? tequila, sau tzuica la plic?
-
ce vrei sa faci cinste ca ti-am zis smecheria ? lasa mah ca nu-i nevoie. da oricum io-s cu berea de la knorr, knorberica.
-
knorberica....:hehe:
Ia ziceti mah tot asa cald e in Romania? Cica au inceput sa umble maimutele prin herastrau...si le bat oamenii nevoie mare...
Ia ziceti mah tot asa cald e in Romania? Cica au inceput sa umble maimutele prin herastrau...si le bat oamenii nevoie mare...
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Ce cinste sa-ti fac, ca mi-ai zis totul pe deandoaseala..primele se scot varvutzele, ca altfel cotzoflenderu nu iese! Plus ca trebe apasat pe pedaliteash, sa nu ia goluri! Da l-am aranjat cu o coada de matura..si nu multumesc tie, ca tu m-ai pus sa umblu si la (O)...
:p
:p
-
Alex dai o bere(la Beta) shi te ajut io sa-l schimbi.Vezi k Eye vrea sa te saboteze k nu ti-z zis nimik despre cotrembelu de pe pantografu suplimentar care poa sa itzi faca probleme daca nu il lubrefiezi cum trebe.Asa k dak vrei sa fii sigur apeleaza la profesisonisti.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
MiG , intra si tu pe YM. Ca am ceva important de vorbit cu tine. Sau esti prea suparat ca nu joaca Timisoara la matineu , in sezonul viitor ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
abordeaza-ma tu , ca eu nu stiu ce nick ai. eu : oribilul_mosh@hotmail.com
vreau sa iti fac o propunere ! :o
vreau sa iti fac o propunere ! :o
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Naituisho profitzi de faptu k s baiat finutz shi shtii k nu pot sa fac publica propunerea.Insa a fost subtile shi cu usoare acente romantice chiar.Daca vrei detalii vorbeste cu moshu k io nu poci sa tzi-le furnizez.In alta ordine de idei nu tzie somn?:p
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
ba da mah, hai ca mi-e somn si va las singurei cu intimitatile voastre si ciresele viermanoase. *p
da-naintea vreau sa va dau o tema de gandire, pana maine, cand ma prezint in post (la ora 10 ca eyeu
a cui e melodia "Bruce Lee bate pe Van Damme", Coma sau Sport Sangeros III? hai ca maine pun si de pariu, si astept raspuns serios. (astept si provincia, daca-i nevoie).
da-naintea vreau sa va dau o tema de gandire, pana maine, cand ma prezint in post (la ora 10 ca eyeu

-
nocturna - Mesaje: 8725