)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
baixinho © scrie:sa vezi ce emisiune au astia la realitatea si ce atentie se da unui individ care trebuia impushcat in cap in secunda doi in care a ieshit din inchisoare. interesant este altceva: ca viitorul fost premier abarnare de gratiere, adica nu a semnat si el cacatul ala de act.
Daca boshorogului ala bolsevic (copyright Tariceanu) ii era dor de Cozma n-avea decat sa-i tzina de urat la Jilava.
-

cutuma© - Mesaje: 3047
-

monk - Mesaje: 2747
-

pai nu eram beat .... ca daca as fi fost beat :
1. acu as fi dormit ca un bustean
2. nu ma mai ridicam de acolo .... oricum ala a fost un pariu facut cu un coleg ca nu am tupeul sa-mi dau jos pantalonii in mijlocu strazii si sa ma fac ca ma cac
1. acu as fi dormit ca un bustean
2. nu ma mai ridicam de acolo .... oricum ala a fost un pariu facut cu un coleg ca nu am tupeul sa-mi dau jos pantalonii in mijlocu strazii si sa ma fac ca ma cac
-

pe langa cozma, iliescu a mai gratziat un amar de popor, inclusiv neshte neni implicatzi in masacrarea unor oameni in decembrie 89, un violator de minore, un traficant de carne vie, un devalizator de banci, un vinovat de coruptzie... pln, o fi fost superoferta.
shi uite asha, la sfarshit de poveste, bunicutza a ingropat ce cadavre mai avea ascunse prin dulap, shea shters urmele, deloc suptil (da' ce mai conteaza?), a incalecat peo shea shi sa terminat povestea.
shi uite asha, la sfarshit de poveste, bunicutza a ingropat ce cadavre mai avea ascunse prin dulap, shea shters urmele, deloc suptil (da' ce mai conteaza?), a incalecat peo shea shi sa terminat povestea.
-

nocturna - Mesaje: 8725
Uite ce zice evz-ul de Cozma:
Miron Cozma a avut parte de un regim preferential pe timpul detentiei sale. Cind nu juca tenis cu piciorul, conducatorul mineriadelor umbla in costum si dadea gardienilor palme dupa ceafa. Cozma, care are 50 de ani, avea in celula aragaz de voiaj, frigider plin cu de toate, resou electric, iar intr-o vreme admira si un acvariu cu pesti exotici.
Deci ieste homosexual, ca ii plac peshtii, nu? Am auzit cum ca se manifesta sexual cind arunca cu mincare in acvariu ala.
Miron Cozma a avut parte de un regim preferential pe timpul detentiei sale. Cind nu juca tenis cu piciorul, conducatorul mineriadelor umbla in costum si dadea gardienilor palme dupa ceafa. Cozma, care are 50 de ani, avea in celula aragaz de voiaj, frigider plin cu de toate, resou electric, iar intr-o vreme admira si un acvariu cu pesti exotici.
Deci ieste homosexual, ca ii plac peshtii, nu? Am auzit cum ca se manifesta sexual cind arunca cu mincare in acvariu ala.
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut
"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
-

Nicholas_Alex - Junior Member
shi probabil k periodic ii mai aduceau shi una-doua fete muncitoare sa nu se plictiseasca omu.....
Cum fac sa conduc shi eu o mineriada?
Cum fac sa conduc shi eu o mineriada?
-

pai simplu: esti homosexual? *looool*
-

bine ca nu stau in bukale. minerii nu vin in c-ta, ca le e frica de mazare si gashca lui :yD
-

Presedintele in exercitiu, Ion Iliescu, in urma consultarilor cu premierul Adrian Nastase, revoca decretul de gratiere a lui Miron Cozma si a inca 44 de persoane,declara la Bruxelles purtatorul de cuvint al sefului statului Corina Cretu. Aceasta precizeaza ca respectivele gratieri urmeaza a fi reanalizate.(Mediafax)
-

in za min taim, nea Cozma s-a carat din tzara
daca nu cumva povestea asta ie facuta ca sa provoace o noo mineriada
daca nu cumva povestea asta ie facuta ca sa provoace o noo mineriada
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
bre shoricico, shtirile ajunge tare distorsionate la inglezi. telefonu fara fir ie mic copil.
na plecat. ia daci:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=337717#post337717
na plecat. ia daci:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=337717#post337717
-

nocturna - Mesaje: 8725
naiti, io e la munca shi n-are cafea
io in locu lui plecam
iel daca n-a plecat... treaba lui
io in locu lui plecam
iel daca n-a plecat... treaba lui
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
da. mult prea multa lume 9 (10, 11, 12 -> asta este pentru neatza si ncsuala-furaciuoasa).
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
-