Filme cool

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

in nici un caz

Mesajde Vizitator » Joi Noi 22, 2001 1:02 am

Initial trimis de Blink 1 82
Daca a vazut cineva Traffic...este rugat sa imi spuna daca merita a fi vazut pe ecrane ! Sau paote fi asteptat pe video sau la HBO ?

e o porcarie

am stat 2 ore ca sa vad o abureala...michael douglas are un rol mai mult decat imbecil, filmul are un subiect aiureaª traficul de droguri din mexic in sua, politisti corupti, copii drogati...nu merita
Vizitator

Re: in nici un caz

Mesajde Vizitator » Joi Noi 22, 2001 11:20 am

Esti un bou. Filmu'i meseriash.
Vizitator

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 24, 2001 6:50 am

Am vazut si eu astazi Traffic...
E de luat in seama chiar daca intriga e incalcita.
Benicio del Torro face tot filmul.

Per ansamblu e k .
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 24, 2001 9:11 am

Cate stele ii dai ?
Ti s-a parut mai bun decat Snatch ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Noi 24, 2001 1:18 pm

Nu poti sa-l compari cu Snatch doar pt ca joaca del Torro in ambele . Ala e comedie asta e politist.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde manelesux » Mar Dec 04, 2001 9:00 pm

Filme cool vazute in ultima saptamana :

* Bicentennia Man (cu Robin Williams)
* Sixth Sense (m-a impresionat mai mult cand l-am vazut pe ecrane)
*Black Cat/White Cat (pt. a nu'stiu cata oara)
*Stigmata

1.Asimov e mort,da?
2.6th sense e cool
3.Im sick of kusturica.Filmu ala e o comedie previzibila inspirata din gagurile filmelor mute...iar realizarea e cam ..."balcanica"(!?..eu asha le zic filmelor pe care le-ash fi putut face shi eu daca aveam o camera de filmat de nishte pile la venetzia)
4.Cam penibilutz filmu...merge la supravietzuitorii de la WTC.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

recomand

Mesajde the radical » Mie Dec 05, 2001 1:11 am

1 Memento
2 Return to paradise
3 Blow
4 Lock stock & two smoking barrels
5 American history X

for now.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

Re: Re: in nici un caz

Mesajde Vizitator » Mie Dec 05, 2001 4:13 am

Initial trimis de Anonim
Esti un bou. Filmu'i meseriash.

deci in cazul asta ma-ta e o vaca proasta??? sunt interesat, ca vreau sa ii fac o vizita.

poti sa vorbesti mai frumos daca te chinui
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 05, 2001 8:32 am

Radical...mie mi s-a parut cu mult mai bune Snatch decat Lock stock & two smoking barrels ! Ti-l recomand daca nu l-ai vazut !
Memento am vazut ca e cotat in primele 10 all time la imdb.com ! Dar nu am auzit nimic despre el !
........................................................................

Eu ,aseara,suparat pe handbalistele noastre care erau conduse clar de Spania,am decis sa ma uit la un film brazilian pe HBO...Bossa Nova. Destul de bun..si amuzant ! Personajul principal din film se numea Pedro Paulo (a se citi "Pedru Paulu" ) :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Dec 05, 2001 8:45 am

Initial trimis de manelesux

Im sick of kusturica.Filmu ala e o comedie previzibila inspirata din gagurile filmelor mute...iar realizarea e cam ..."balcanica"(!?..eu asha le zic filmelor pe care le-ash fi putut face shi eu daca aveam o camera de filmat de nishte pile la venetzia)

Bai M-sux...dar tu esti chiar slab-slab ! "I'm sick of Kusturica" ? Incredibil ! Sunt curis daca mai e cineva de acord cu tine (de pe acest forum).
Pisica alba/pisica neagra...a fost un film exceptional..o realizare impecabila..o muzica superba. M-am tot gandit unde i-o fi gasit pe actorii aia . Comedie previzibila ? Eu zic ca e un film de o naturaletze aparte !
Oribilul Mosh
Junior Member

Memento

Mesajde Katal1n » Mie Dec 05, 2001 11:15 am

Futere film.
Actiunea e de la sfarsit la inceput. Ramai pom dupa ce l-ai vazut.

E cu Guy Pearce, Joe Pantoliano (parca asa il cheama) si Carrie Anne Moss.

Vi-l recomand. Io l-am vazut pe calculator asta-vara.
Maybe we should both do something else, pal.
I don't know how to do anything else.
Neither do I.
I don't much want to either.
Neither do I.
Katal1n
Junior Member

Mesajde manelesux » Mie Dec 05, 2001 3:09 pm

Bai M-sux...dar tu esti chiar slab-slab ! "I'm sick of Kusturica" ? Incredibil ! Sunt curis daca mai e cineva de acord cu tine (de pe acest forum).
Pisica alba/pisica neagra...a fost un film exceptional..o realizare impecabila..o muzica superba. M-am tot gandit unde i-o fi gasit pe actorii aia . Comedie previzibila ? Eu zic ca e un film de o naturaletze aparte !

Bai blinkote,slab-slab,dar cu vene groase!
Io legat de tine am intzeles demult ca te bazezi pe ce te invatza lumea shi nu pe ce ar trebui sa invetzi singur.
Pisica aia e un film idiot.Sa-tzi zic shi de ce are succes:
1.La americani pentru ca lor li se pare exotic shi au motiv sa mai faca un pic mishto de noi.
2.La noi pentru ca e unu din putzinele filme balcanice care au avut mare succes in america shi prin alte partzi,shi unii au impresia ca asta e motiv sa ne laudam.

Daca trecem peste criteriile tocmai pomenite ce ramane?
Un film facut in mod cu totul neprofesionist.Tu i zici naturaletze...deh,shi io pot fi natural.Cum ziceam,daca pun mana pe o camera de filmat(proasta,pentru ca imaginea in filmu ala e...nashpa) shi ma duc la mine in sat in cartieru de tzigani shi le fac cinste la fiecare cu o juma de porc,ash fi shi io in stare sa fac un film ca ala.

Actorii...sunt exotici shi naturali pentru ca asta fac in fiecare zi shi nu au nici un merit artistic...un actor-artist e cel care e capabil sa intre in mod natural in pielea unui personaj...insa tziganii aia nu intrau in nici o piele...erau ei inshishi,pur shi simplu,shi nu vad unde e meritul artistic aici...oameni shi peisaje ca cele din filmu ala vad in fiecare zi in satul meu natal shi nu mi s-a parut niciodata ca merita sa se faca un film despre ei.In concluzie:nu fii curios unde a gasit "actorii" aia...cei mai multzi erau tzigani luatzi de pe strada.

Regia...okei,kusturica e un regizor bun,dar asta se shtia shi fara filmu asta.

Scenariul...penibil,aiurea...comedie bazata pe simtzul penibilului absurd(ori a absurdului penibil,cum vrei...) shi pe gaguri previzibile preluate din comediile mute.Nu intzeleg cum mai poate cineva sa rada cand actoru x pica in buda sau da cu capu de un copac!PE astea le-a fumat chaplin demult.

deci,blinkote,daca vrei naturaletze,da o tura pe la tzara,shi poate o sa te prinzi ca arta inseamna ceva mai mult decat sa ieshi cu camera de filmat la plimbare printre tzigani shi sa faci un scenariu de doi lei prin care sa creezi o "imagine balcanica"....filmul ala nu e foarte departe de conceptul de manele.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde Katal1n » Mie Dec 05, 2001 3:40 pm

Bravo tata. Zi-le.

Mie nu-mi place nimic de Kusturica. Poate Arizona Dreams, da' nu mi-l amintesc prea bine (era beton baboiu' ala care aparea tot timpu - ce sa-ti spun baboi-metafora :) ).

Daca e de filme reale, sunt altele (ex. Fight Club) si ne e rushine sa le acceptam - asa cum au facut unii americani.

La filme de genu' asta, la europeni, Luc Besson rulz (or fi ele super-action, da' daca stai sa te uiti mai bine, iti cade fatza de ce betoane sunt si ce vor sa zica de fapt - a se vedea Leon, Nikita, Metroul si Marele Albastru).

Filmele care ne plac sunt alea in care ne regasim cumva - de'aia ne plac filmele cu prosti :) .
Maybe we should both do something else, pal.
I don't know how to do anything else.
Neither do I.
I don't much want to either.
Neither do I.
Katal1n
Junior Member

Mesajde manelesux » Mie Dec 05, 2001 6:05 pm

Initial trimis de Katal1n
Bravo tata. Zi-le.

Mie nu-mi place nimic de Kusturica. Poate Arizona Dreams, da' nu mi-l amintesc prea bine (era beton baboiu' ala care aparea tot timpu - ce sa-ti spun baboi-metafora :) ).

Daca e de filme reale, sunt altele (ex. Fight Club) si ne e rushine sa le acceptam - asa cum au facut unii americani.

La filme de genu' asta, la europeni, Luc Besson rulz (or fi ele super-action, da' daca stai sa te uiti mai bine, iti cade fatza de ce betoane sunt si ce vor sa zica de fapt - a se vedea Leon, Nikita, Metroul si Marele Albastru).

Filmele care ne plac sunt alea in care ne regasim cumva - de'aia ne plac filmele cu prosti :) .

Mdea,Arizona Dreams e mai de doamne-ajuta,chiar daca n-are pic din naturaletzea care-i place atata lui blinkote.In plus e film de hollywood,cum sunt shi ultimele luc besson.Ceea ce e okei.MA scot din sarite snobii care zic ca americanii fac numa filme proaste, shi ca toata branza se face in europa...unii zic ca in frantza/italia...nashpa.Pan la urma hollywoodu a format multzi regizori super,chiar daca unii au fost europeni(vezi shi cazu lui Milos Forman,shi mai nou Luc Besson).
Fight Club merita oscaru dar nici macar n-a fost nominalizat.Parca gladiator a mushcat atunci tot...care nu e decat un cacat de film despre cum le-ar fi placut la americani sa se intample pe vremea romanilor.Se pare ca exista shi o moda a "eshecurilor monumentale"(titanic,gladiator,etc.)
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

Mesajde the radical » Mie Dec 05, 2001 10:43 pm

Radical...mie mi s-a parut cu mult mai bune Snatch decat Lock stock & two smoking barrels ! Ti-l recomand daca nu l-ai vazut !
Memento am vazut ca e cotat in primele 10 all time la imdb.com ! Dar nu am auzit nimic despre el !
........................................................................

Eu ,aseara,suparat pe handbalistele noastre care erau conduse clar de Spania,am decis sa ma uit la un film brazilian pe HBO...Bossa Nova. Destul de bun..si amuzant ! Personajul principal din film se numea Pedro Paulo (a se citi "Pedru Paulu" ) :)

da am vazut si Snatch , mi-a placut la fel de mult , de fapt imi place Brad Pitt cand joaca nu pt bani ci pt caracter , asa cum mi-a placut mult de el cum a jucat in 12 monkeys. La fel Edward Norton , a inceput sa-mi placa vazandu-l in Primal Fear .
Memento e ceva putin diferit , australian normal , fara mare publicitate si mie imi convine ca a ramas oarecum obscur ; nu ma mira ca e in primele 10 nu stiu unde .
Mi-a mai placut mult Pitch Black ,Big Lebowsky si Oh Bro where art thou.. si Talented Mr Ripley si multe altele, dar de astea-mi amintesc acum.
A , am vazut si eu last nite in sfarshit Leon pe care-mi doresc sa-l vad de ani de zile si Run Lola run. Mi-au placut.
The direction of the eye, so misleading
The defection of the soul, nauseously quick
I don't question, our existence
I just question, our modern needs......
the radical
Junior Member

M-sux & Catalin

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Dec 06, 2001 1:22 am

M-sux & Catalin..nu stau sa va mai comentez pentru ca spunetzi numai prostii. Va spun doar ca Fight Club este un film extraordinar de bun....dar nici nu se compara cu American Beauty..care a luat meritat Oscarurile in acel an. (Gladiator a fost un an mai tarziu).

De asemenea ..ar fi indicat sa nu va mai spunetzi parera la forumul de filme...daca nu incetatzi atacurile nefondate si inutile la adresa mea sau la adresa celorlaltzi useri ai acestui forum. Sau deschidetzi-va voi un subiect separat..anti-Kusturica,anti Gladiator..pro Luc Besson si orice altceva mai doritzi !

In rest....Sarbatori fericite si La multzi ani !
Oribilul Mosh
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati