McDuck's

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Va place la McDonald's ?

da
16
32%
asa si asa
15
30%
nu
19
38%

Voturi totale : 50

Mesajde Dreamy_Girl » Dum Iun 20, 2004 11:41 am

Singurele doua lucruri care imi plac f.f.f.f.f. mult: shake-ul royal si placinta cu visine. Inghetatele sunt OK, dar la fel de bune gasesc la orice magazin, in rest, nu prea...
Merg mai departe-acum------------Dac-ai sti
Sa caut iar lumina sa caut iarasi--Ce-i iubirea
Ce-am pierdut----------------------Poate-ai gasi fericirea
DIRECTIA 5-"Merg mai departe/Dac-ai sti"
Dreamy_Girl
Junior Member

Mesajde gaga » Lun Aug 02, 2004 9:07 am

nu credeam sa scriu vreodata pe acest thread da' nu am unde sa adresez urarile mele de cat mai multe **i celor de la mc donalds.

deoarece asteptam pe cineva in timp ce conduceam pe altcineva, am luat loc la mc-ul din gara de nord, acesta fiind strategic asezat aproape de liniile care ma interesau si de panourile pe care se afisau linnile si intarzierile.

daca tot am luat loc, hai sa mai consum si ceva pe langa berea apoasa de 38.000 lei.

- dati-mi mc nuggets
- n-avem. adica putem face da dureaza muuuult
- atunci fish fingers
- pai nu vred sa avem gata, dureaza
- si aripioarele la fel, nu?
- normal. da nu vreti un big mac ca e gata?

mi-am bagat picioarele si am luat trei inghetate pe care le-a pus in 10 minute, pe langa alea 10 in care domnu necko a asteptat doo placinte cu vishine.

in incheiere am un co0mentariu, cu scuzele de rigoare fanilor mc, nothing personal: da' tre' sa fii cretin sa te'ci la mc donalds, scump, prost si mai si dureaza

de ce i-o zice fast food? io i-as zice caca food.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde gaga » Mar Noi 16, 2004 2:03 pm

si pentru apetit nejte happy meal. jucaria si haleala intr-un singur produs, sau puiul neatzian la punga:

http://sweb.cz/x_villain/pics/mcdonalds.jpg
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Daimon » Sâm Noi 20, 2004 1:09 am

eu nu merg din principiu la McDo, n-am idee cum e mancarea (de fapt am mancat de vreo doo ori, in Franta, pe la mijlocul anilor 90, dar atunci eram mic si n-aveam drept de veto:).. dar nu prea imi cade bine numa cand o vad...

si sa-i ia dreaq ca la cat dai pe cola lor (in gara de nord din bukale) ar putea sa-tz puna mai putzina apa, sau ma rog gheata care tot apa ajunge..
in schimb.. ne era cod la toilet, si era pretty clean...
Daimon

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Noi 20, 2004 1:13 am

Am mancat azi un Double Chesseburger cu bacon. 65 mii....hotzii draq. ~(
Dar nu pot spune ca a fost rau la gust...sau ca nu mi-a placut. Doar ca pretzul este enorm de mare...pentru niste junkuri. De banii astia mananc o ciorba de burta si beau o bere.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati