Intalnirile forumiste in aprilie sau aiurea
87 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3
ca de obicei, sper sa vin si eu la urmatoarea intalnire. daca iau salariul, e perfect. daca nu, seringa tre sa dea o vodca :p. sambata asta n-am putut sa vin ca am fost la cumparaturi. si pe lista de cumparaturi a fost un singur lucru: o masinuta nou-nouta.
Gone 4 good
-
JaJa Beens - Mesaje: 691
Eh?
love2fly - daca ti-ai luat undita
Nu inca...acum vreau sa-mi iau ceva mai bun!:)
PS : Satyr si Love2Fly....daca nu venitzi sunteti cu mumu rau de tot. eu am incercat sa va fac o imagine cat mai pozitiva printre forumisti....asa ca nu dezamagitzi si prezentati-va.
Bah....eu o sa vin cand o sa vina si SatyR sau cand o sa fie si Aliosha.....Aliosha banuiesc ca pe la vara vina asha ca Moshule convinge-l pe SatyR sa vina....ca daca vine el vin si eu(suntem frati) ca tre' sa-mi dea niste mp3-uri Gothic....

-
Love2Fly - Junior Member
O sa vina mah...am vorbit in cursul noptzii de ieri cu el. Mai vorbitzi intre voi si venitzi impreuna...sa avetzi spatele asigurat. :p
mariane , sa ne gandim la o ora. cam pe martzi sa fie conturata si ora la care ne intalnim.
mariane , sa ne gandim la o ora. cam pe martzi sa fie conturata si ora la care ne intalnim.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
1868
Initial trimis de BabyGirl
promit k (...) vin la meciurile dintre forumisti(...)
chiar vrei sa-l vezi pe marian jan cum se umple de rusine?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
da' tu ori ai murit ori esti cu moshu la opera non-stop.pei sa fie,ce sa fie,cum sa fie,sa fie ora 3-4,sau mai tarziu ca lumea munceste?
jaja,'tu-ti gura ta,tu iti iei masina si vrei sa iti fac eu cinste,ah?:D
jaja,'tu-ti gura ta,tu iti iei masina si vrei sa iti fac eu cinste,ah?:D
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
Ok ... din tot ce povestiti voi pe aici pare super misto la intalnirile astea forumiste
shi de`asta m`am hotarat sa vin shi eu ... can i, can i ? ok stiu ca nu sunt eu o fatza prea cunoscuta pe aici cu atat mai putin o persoana consacrata a formului da chiar vrea sa va cunosc ... soo ... daca se mai tine vreo intalnire i wanna know
... kiss kiss

A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
KoRn_bitch - Junior Member
Raluca (parca asa te cheama , nu ? ) esti asteptata cu mare interes si bucurie. Citeste ce scrie mai sus...pentru a afla date despre viitoarea intalnire.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Baixinho...abia astept sa vad cum jucati!!
aaaa...si prefer sa fiu arbitru... k majoreta nu prea ma vad! nu ma ajuta fizicu`
d c sa se faca marian jan de rusine??
mai degraba moshu... si-asa e suparat k nu merge k-gula cu el la meci....! sa am anuntati k vin la toate meciurile! 

like a soul without a mind
in a body without a heart
i'm missing every part
in a body without a heart
i'm missing every part
-
Dia - Mesaje: 1052
Umm ok din cate vad pe aici nu e nimik clar ... deci pana la urma unde shi cand exact, ca vin shi eu ... yeah anyway ... keep in touch ...
A-Ur Attractive B-Ur Beautiful C- Ur Charming D-Ur Delicious E-Ur Exciting F-Ur Funny G-Ur Gorgeous H-Ur Heavenly I-Im J-Just K-Kidding L-Loser!!!! :fuck:
-
Din ce am inteles eu, urmatoarea intalnire e joi - 24 aprilie. As propune ca loc de intalnire terasa de piranha, fiind un loc destul de aproape de majoritatea (eu, marin jean, bhutu, sopra???, dinu...) si ca sa ne bucuram de prezenta sod-ului (banuiesc ca nu mai calca in backstage).
PS OM "e" multe pizzerii in preajma si servesc chiar si mancare acolo.
PS OM "e" multe pizzerii in preajma si servesc chiar si mancare acolo.
Gone 4 good
-
SOD este plecat in provincie..si nu vine oricum !
Decret cica nu vine ca e Joia Mare. Baby Girl si Jasmyna pleaca la Pitesti.
Oare cine mai vine la aceasta intalnire ?
Decret cica nu vine ca e Joia Mare. Baby Girl si Jasmyna pleaca la Pitesti.
Oare cine mai vine la aceasta intalnire ?
-
Great ... exact cand vroiam sa vin shi eu ... oh damn ... anyway daca trece careva azi prin Fire eu o sa fiu pe acolo ... sooo poate recunsoc pe cineva pe acolo ...
-
Initial trimis de JaJa Beens
As propune ca loc de intalnire terasa de piranha, fiind un loc destul de aproape de majoritatea (eu, marin jean, bhutu, sopra???, dinu...)
Be' hai sa mai variem si noi, ca in piranha am tot fost. La Herastrau, daca baga vreme faina.
(banuiesc ca nu mai calca in backstage).
De ce ?

So, daca nu plec acas' si daca avetz folosinta pentru unu ca mine, count me in.
- dinu
- Junior Member
Initial trimis de dinu
Be' hai sa mai variem si noi, ca in piranha am tot fost. La Herastrau, daca baga vreme faina.
Am varia noi, dar unii mai munceste, daca e cu pardon sa zic asa
Gone 4 good
-
Am varia noi, dar unii mai munceste, daca e cu pardon sa zic asa
Mda. Choose life. Choose a job. Choose a Carrer. Choose a family. Choose a fuckin big television. Choose washing machines, cars, compact disk players, and electrical tin openers... Choose DIY and wondering who the fuck you are on a Sunday morning. Choose sitting on the couch watching mind numbing, spirit crushing game shows. Choose rotting away at the end of it all, pishing your last in a miserable home, nothing more than a embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourself. Choose you future. Choose Life...
- dinu
- Junior Member
parerea mea este ca daca o sa fie frumos afara sa ne vedem asa cum ati tot vrut, in herastrau la terasa DESPERADOS, ce de la iesirea dinspre televiziune. nu de alta dar este foarte aproape de studioul in care lucrez si as putea fugi mai repede de aici
K-gula

K-gula
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
Initial trimis de Oribilul Mosh
Gata cu aberatzile aici...ca vine Hera si ne matraseste !
Moshule, aveti mare noroc ca pe threadul asta verific foarte rar, cam o data pe saptamana. Este subiectul in care aveti cea mai mare libertate ...de pe forumul Generalitati. :p
- Hera
- Junior Member
1906
Hera, sa nu inchizi threadul, da?, ca acum, cu acest titlu, este valabil si pentru intalnirile din alte luni, nu numai din aprilie.
vali, da' a zis cineva, mancacias, ca ie intalnire? unde?
vali, da' a zis cineva, mancacias, ca ie intalnire? unde?
ANTI
-
v-ati tampit la bibilica
n-a fost mah nici o intalnire forumistica, m-am intalnit cu astia de mai sus in sala la concertu de aseara. e asa greu de priceput?
kgula, in afara de halford si freddie, restu rockerilor sunt normali. doar aia doi se ard la kk
n-a fost mah nici o intalnire forumistica, m-am intalnit cu astia de mai sus in sala la concertu de aseara. e asa greu de priceput?
kgula, in afara de halford si freddie, restu rockerilor sunt normali. doar aia doi se ard la kk

some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Initial trimis de vali
v-ati tampit la bibilica
kgula, in afara de halford si freddie, restu rockerilor sunt normali. doar aia doi se ard la kk![]()
ok. scuze. nu am stiut. am crezut ca aveti o organizatie secreta :p
K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
-
K-gula - Mesaje: 951
1917
se intalnesc forumistii la o bauta. unii mai consuma si shaorme.
ANTI
-
87 mesaje
• Pagina 3 din 3 • 1, 2, 3