de ce sunt fetele uneori geloase

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde Serban » Mar Sep 14, 2004 7:44 pm

Sa va spun si de ce ne place sa ne facem prietenele geloase : nu numai ca sa le aratam ca ne permitem ceva mai bun si ca la orice ora ne-ar putea "rataci" ci mai ales sa le dam ocazia sa ne arate daca tin la noi cu adevarat sau e doar o dorinta a lor de schimbare de infatisare.
Serban
Junior Member

Mesajde J'adore » Mar Sep 14, 2004 8:07 pm

Muahaha, ca sa ii arati prietenei ca iti poti permite ceva mai bun? Tipic masculin, daca iti permiti ceva mai bun pt ce mai stai cu ea? Chestile enumerate mai sus de tine nu ar avea ce cauta intr`o relatie unde exista si iubire. Daca numai atunci cand o faci geloasa iti arata cat tine la tine, atunci fi sigur ca nu tine la tine, o fata intodeauna va sari la atac atunci cand e vorba de propietatea ei fie ca tine la el sau nu :yD
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde Serban » Mar Sep 14, 2004 8:12 pm

Pai stau cu ea pentru ca ....... asa a fost sa fie ! :)
Nu am zis ca ar fi iubita ... pentru ca in acest caz nu as avea de ce sa-i mai arat ca imi permit ceva mai bun ......da' daca e doar o prietena...e bine sa o pui la incercare inainte sa te implici tu sentimental......acum depinde....ca fiecare interpreteaza intr-un anumit mod cele spuse de mine.
Serban
Junior Member

Anterior

Înapoi la Antichitati