de Nanuka » Dum Ian 09, 2005 10:01 am
Nu pot sa postez pe Locomotive, deci o voi face aici, ca reply la threadu conceput de Aliosha.
"
Astazi dupa o discutie indelunga cu eywitness - proaspat investit administrator si in acord cu celelalte piese de decizie vali si RooT am decis ca userul Oribilul Mosh sa fie banat pe termin nelimitat de pe forumul fanclub.ro.
Recentele evenimente si marele val de antipatie indreptat spre userul mai sus mentionat ne-a facut sa credem ca este spre binele forumului sa actionam astfel ."
Voi ati fost si sunteti prieteni super buni, nu inteleg de ce atata rautate, sau sa vrei sa inlaturi un user de pe Fanclub. Pe mine cu toate ca m-a dat afara bursucu de pe Locomotive, eu tot tin la el si mi se pare un baiat f sensibil si simpatic.
Cand cineva ti-e antipatic, il ignori, treci vederea...nu-i dai atentie...
Moshu are defectele lui ...nimeni nu poate fi perfect....eu in fatza userilor sunt ca o povara...multi nu ma inghit pe-aici...ei shi??..eu tot ii iubesc.....mereu exista o a doua shansa, iar tu Aliosha ar trebui sa te gandeshti....nu lasa ca un forum sa-ti distruga o prietenie adevarata.
That's my ShiT