(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Initial trimis de Nightwish
SOD, fu o incantare si pentru mine, pacat ca n-a sunat ceasu la timp si ratai intalnirea.
prima data,hai ca te cred.a doua oara poate a fost un accident!dar a treia oara io cred ca a fost reavointa!
-
SOD - Mesaje: 6035
bah daca nici la a 16a nu iese io zic sa renuntati ca va amagiti de pomana...ca nu te poti pisa contra vantului si nici sa te pui capra contra destinului.
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bah tobosare lasa-l mah pe doamne-doamne ca m-apuca plansu cand ii citesc fazele comice din scoala generala
-
portnoy, da' tare te-o mai afectat soarele din bucuresti, auzi, sa confunzi tu biblioteca cu baru.
si ai grija la gramatica (c.d) ca vazui si tu ce pati SOD daca nu fu atent.

si ai grija la gramatica (c.d) ca vazui si tu ce pati SOD daca nu fu atent.
-
nocturna - Mesaje: 8725
Scopul si durata vizitei...
later edit: Naituso, blasfemie!!! Cum poti sa te gandesti la asa ceva? Sa dinamitezi baru'... Bate in lemn de trei ori si fa zece matanii, poate te iarta Dzeu...
Eu am vrut sa scot in evidenta caracterul distructiv al acestui popor minunat, dar iar nu m-a inteles nimeni...
later edit: Naituso, blasfemie!!! Cum poti sa te gandesti la asa ceva? Sa dinamitezi baru'... Bate in lemn de trei ori si fa zece matanii, poate te iarta Dzeu...
Eu am vrut sa scot in evidenta caracterul distructiv al acestui popor minunat, dar iar nu m-a inteles nimeni...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
aiule, ca un frate mai mare ce esti, io zic sa-l iei frumusel de mana p'asta mic (dzeu-oh god, not another gabytz! :rolleyes: ) si sa-l conduci la matale pe forumu de jeneralitati, sa faci introducerile si sa-l ghidezi spre threadu dedicat postarii pozelor cu forumisti, ca asta n-a inteles nimik si se zbantzuie aiurea pe 'poze trasnite'.
-
nocturna - Mesaje: 8725
pai io sunt de acord cu propunerea ta. ma gandeam la un test iq ,perspicacitate, indemanare ,reflexe, etc. problema e cu moshu ca daca atarnam testele pe poarta fanului trebe sa le treaca si moshu...
-
bah tobosare lasa-l mah tu nu vazusi ce fata are? cere numa palme ....oricum i-a facut sod poza pe retina si l-a bagat in baza de date . in locu lui m-as muta la radauti sau pe-acolo pe unde se agata harta-n cui.
-
2394
maine, cel mai tarziu vineri ma-nscriu la a doua fachiultate! si asta numa din cauza lu Dancu, ala de la Ministeru' Invatamantului (sau pe unde si-o misca hoitu), fugi-mi-ar pamantu de supt picioare peste el sa-mi fuga!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
baicsule lumineaza-ma si pe mine, despre ce e vorba in propozitia ta cu Dancu si facultatea? Ca io sunt tare in urma cu stirile despre faptele de vitejie ale canaliilor si redusilor mintal care poarta denumirea generica de guvernanti.
human being/being human
-
basstard - Junior Member