(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Este acesta cel mai marfa subiect din istoria fanclub ?

Da
45
52%
Nu
41
48%

Voturi totale : 86

Mesajde eyewitness » Joi Iul 10, 2003 12:03 pm

bah dati-i in pulile voastre pe imbecilii astia ca ne pierdem timpu mai bine uitati-va la rock strain ca e unu vuori care-i deschide lu sod thread dupa thread cu batutu rockerilor pe strada de gafaie saracu sod alergand dupa el sa ii inchida threadurile LOOOOOOOOOOOOOOL cata esti sportiv bre au ce?
eyewitness

Mesajde SOD » Joi Iul 10, 2003 12:04 pm

bai nene,ce pula mea inseamana asta ma?chiar a chiorat rusinea?va trageti de barnet cu batranii forumului?

bai ochila,la ce tot le dati apa la moara?mai dai in pula mea de draci si dumnezei!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nocturna » Joi Iul 10, 2003 12:27 pm

baicsule, le tot schimbai intre ele, sexele adica, ca nu prea ma hotorai la care sa raman. :D

dati-i in pulile voastre

ba pardon eyeule. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde eyewitness » Joi Iul 10, 2003 12:33 pm

nocturno pan te hotarasi cu schimbatu sexelor lasa-le asa cu cazura...e valabila numa cand esti pe parte masculina
eyewitness

Mesajde drak_01 » Joi Iul 10, 2003 1:32 pm

Ba da' voi sunteti chiar idioti... auzi tu ... "batranii" forumului....
Chiar asa batrani si impotenti cu vezica slaba si cu cadru' dupa ei. Baaaahh tatailor lasati-o dracu de treaba ca va lasa inima daca va mai strofocati atata.... ce, vreti sa impresionati fetele de 80 de ani cu atitudinea asta de flacaiandri batrani? Atata prostie adunata la un loc (Nightwish,eyewitness,baixinho,bassplayer) nu am mai vazut de mult... Stiti vorba aia "multi si prosti" da' ai dracu... adica ai mei....
Ma copii ma, stati la un loc cu vorbele aruncate aiurea, sa nu va raniti cumva... la cap... Aveti grija sa nu va curga materia fecala din cap daca va raniti...
Mai sunt bosorogi pe aici? La culcare ba tatailor....!
Un pesimist este un optimist bine informat...
drak_01
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iul 10, 2003 1:45 pm

Bai saracie, eu zic sa pleci si sa nu te mai intorci... Deja ti-ai facut multi dusmani si cred ca esti pe cale sa-ti mai faci unul... Du-te in durerea ta si gaseste-ti unii ca tine, aici nu e loc pentru tengatitzi...
indescifrabil
cubu

Eye-ule, te iubim, ca ca tine nu gasim

Mesajde Shaki » Joi Iul 10, 2003 4:04 pm

Esti pe faza rau aiule... ce-ai zice daca ti-as spune ca o vreme n-o sa mai intru pe forum pentru ca ma pregatesc pt licenta? Ai jubila, nu? Your wish come true... S-ar putea totusi sa-ti vina greu fara mine, nu de alta, dar n-o sa mai ai de cine sa te iei la fiecare 5 minute, si-ti vei pierde antrenamentul...
Oricum, si eu te iubesc...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde eyewitness » Joi Iul 10, 2003 4:22 pm

shaki iubito sa stii ca ma cuprinde tristetea si lacrimi mi se rostogolesc in cascade pe obraji-mi supti de lunga asteptare a posturilor tale...un fior ma cuprinde sa stiu ca nu vei mai fi printre noi si nu pot decat sa-l blamez pe techioniz pt incapacitatea lui de a te merita zbarcind lamentabil la un examen atat de facil precum licenta creand astfel acel imbold launtric din sufletul tau spre a renunta la forum si ati focaliza energiile spre castigarea luptei cu viata, cu viitorul ,cu lumea, trecand triumfator peste acest hop al vietii tale, examenul de licenta. nu-ti pot ura decat succes si raman cu tristetea golului in suflet creat de plecarea ta...dar cu speranta ca te vei intoarce curand si vei fi iar a mea.
eyewitness

2404

Mesajde baixinho© » Joi Iul 10, 2003 5:22 pm

Initial trimis de eyewitness
lacrimi mi se rostogolesc in cascade pe obraji

si se inuada supt barbie?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Dzeu » Joi Iul 10, 2003 7:29 pm

Sunt fericit ca a plouat.

Si nu e de la lacrimi(in caz ca intreaba cineva).
Razi!Maine poate fi mai rau!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde monk » Joi Iul 10, 2003 7:39 pm

Ivane aka Dyeu... las+o mai moale ....

In rest .......... mor de fericire din doua motive .....

1. mi+am reparat compul :D
2. AM INTRAT LA VITEAZU !!!!!!!!!
Tre sa ma apuc de karate sa nu ma bata Dumnezeu

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dzeu » Joi Iul 10, 2003 7:44 pm

Da si eu mor de fericire ca am intrat la Vianu....

Diseara trag o betie si imi terorizez vecinii.Pun muzica toata noaptea...
Dzeu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 10, 2003 8:10 pm

Well done , monk ! :o

Poate o sa fii coleg de clasa cu Emanuela aka Kalya ! Mai dai si tu o buca dupa ore , ceva ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde monk » Joi Iul 10, 2003 8:15 pm

mai stii ..... ? looking forward to it :D hihihi

The Wake Up Show™
monk

Mesajde Dzeu » Joi Iul 10, 2003 8:28 pm

Bai Cezare a.k.a. monk,cica la Viteazu s-a intrat cu 9,46.

Ai avut noroc bai!!!!!!
Dzeu
Junior Member

Mesajde monk » Joi Iul 10, 2003 8:40 pm

ba am intrat la liceul cu cea mai mare medie ? am intrat ... asa ca ciocu' mic ! tu ai intrat la un liceu cu 11 sutimi mai jos :p

The Wake Up Show™
monk

Mesajde MiG29 » Joi Iul 10, 2003 11:11 pm

Bah,cand vad cu ce medii a intrat lumea la liceu ,ma simt chiar prost k io n-am avut nici macar 8.Da daca ma mai gandesc imi trece:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cubu » Joi Iul 10, 2003 11:25 pm

Mai oameni buni, ce-i asta? Stiu ca eu am vazut prima oara ca ziua lui catharsis e pe 7, apoi aparea ca fiind pe 8, i-am urat cu totii crestineste "la multi ani", acum vad ca e pe 11... Domnule catharsis, esti glumet zilele astea de cand cu bacul... :D
indescifrabil
cubu

Mesajde monk » Joi Iul 10, 2003 11:25 pm

acu ma simt io prost ca te simti tu prost :( mai bine nu ziceam

The Wake Up Show™
monk

Mesajde MiG29 » Joi Iul 10, 2003 11:42 pm

Io ma simt prost zilnic,uneori chiar de mai multe ori pe zi,asa k nu ie nici o problema...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde nocturna » Joi Iul 10, 2003 11:43 pm

pai si io zic ca shaki sa aiba bafta la licenta. si astept cu mare interes, ca-n curand sa-mi dea peste nas cu diploma de economista. :o

nocturna

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 10, 2003 11:44 pm

Da..catharsis se cam intrece cu gluma. Eu zic sa ii dam un ban de vreo 7-10 zile....sa isi mai revina un pic. De acord ? :p

MiG29 , tu de ce pula mea ai casutza de PM-uri daca nu raspunzi la ele ? dar de inventia numita messenger ai auzit ? sau esti cu muia ?

Ma duc la culcarica. Maine (in spetza azi) cred ca plec spre orashul lui MiG....iar MiG nu vrea sa se intalneasca cu mine. :(

Noapte buna !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Iul 10, 2003 11:49 pm

Nu sunt de acord, moshule, mie mi-a placut gluma... Si mi-a placut si ce mi-a zis pe YM, ca a luat de la aia cu ziua de nastere pe 29 februarie ca sa aiba el mai multe...

later edit: macar vad pe forum ca Migu mai apare online, banuiesc ca atunci cand apare ca offline nu sta pe Invisible ca toti moshii bulangii...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Iul 10, 2003 11:52 pm

nu ma intereseaza parerea ta , dragul meu Portnoy...asa ca i-am aplicat suceveanului un ban de 10 zile pe termen nelimitat.
asa sa stii !

bah..sunt curios...ce se intampla daca de exemplu iti pui pe forum la data nasterii 11 iulie 2004. :) cat afisaza ca ai ? incercati voi ca mie imi este lene !

si apropos..azi e ziua lu' unchimiu. face 49 de ani ! sa-i uram un sincer La multi ani ! :p
am impresia ca e plecat de acasa...asa ca scapa de un musafir hraparetz....in spetza eu. s-a scos , anu asta !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Iul 11, 2003 12:13 am

gata, mi-am pus data reala a nasterii. imi cer scuze daca am deranjat pe cineva, desi poate asta era si intentia... cred ca a fost o faza gen depechemind ca atunci cand a fost ziua mea nu mi-a zis nimeni nimic si acum am vrut sa vad care e reactia si cine isi da seama primul (barvo eye si portnoy)
nu se intampla mare lucru daca pun 2004. (vezi atasament)
la multi ani unchiului oribilului si la mai multe vizite din partea nepotului.
moshule, ce e aia ban de 10 zile pe termen nelimitat?
Fişiere ataşate
2004.jpg
2004.jpg (6.87 KiB) Vizualizat de 2815 ori
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Iul 11, 2003 12:19 am

ha,ha,ha....ziua lui catharsis...e in ianuarie ! :p
un capricorn , se pare....nicidecum un rac....asa cum credeam noi.

pai..ban nelimitat pe termen de 10 zile...e ceea ce ti-am aplicat tie , draga catharsis. simti vreo diferentza fatza de normal ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Vin Iul 11, 2003 12:43 am

suna cam aiurea ban nelimitat pe 10 zile, nu mi se potriveste...
ironic e ca singurul mesaj privat l-am primit de la andreea pisoi, care imi ura la multi ani si isi cerea scuze pt. activitatea de pe rock strain. si avea si un avatar f interesant. i think i'm in love :X
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde nocturna » Vin Iul 11, 2003 8:52 am

da' io, care profund emotionata si impresionata de ziua ta, iti facui si thread frumos si special de La Multi Ani, chemai si oamenii, ii imobilizai, cu mic, cu mare, sa-si dea cu subsemnatu?! sa faci matale asa glume pe seama unor oameni nevinovati...apoi ce-ti e si cu tinerii din ziua de azi!

later edit: aiule, mai arunca si tu un ochi din alea 69, prin casutza postala. :D

nocturna

Mesajde gabuba » Vin Iul 11, 2003 2:29 pm

mda, eu venind de la universitate catre casa, in troleu' ma asezai in fatza, pe unul din scaunele banchetei ce se afla in fatza alteia. Toate bune si frumoase pana cand simt in spatele meu o respiratie calda, si urat mirositoare. Intorc malitios capul si cucoana cu ochelari, piele scorojita, par mov si alb, dar cu sandale la un toc de 20 de cm imi arunca o privire dispretuitoare. "Hm..." ii zic persoanei cu care eram. Peste vreo 2 minute in care imi odihneam picioarele obosite, aud "da' ridica't'e sa stea doamna" nu vad pe nimeni si ii trantesc un "sunt obosit", mare greseala impotriva s-a coalizat tot clanul de babetarie din troleu' care imi spuneau care mai de care... in fine ma ridic si observ ca persoana care trebuia sa stea era o femeie gravida, imi cer scuze...
Babeta care a inceput conversatia era curtata de tot felul de bosorogi care-mai-de-care sa-i ofere scaunul. discutii de genu': "stati jos doamna, va rog " "oh, nu, nu" "va rog eu" "tineretu de azi" ... aberatiile continuand vreo 15 minute ma enervez si ii zic "1.i-am dat locul ; 2.nu inteleg care e problema dvs." si am lasat-o sa trancaneasca in sictir cum ca as avea cam mult tupeu ...

Am si eu o intrebare unde se duc babele intre 8-18 in orice zi cu troleu' ce treaba au ele? le cauta moartea pe acasa si ele se plimba. Ale draq!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde monk » Vin Iul 11, 2003 2:35 pm

ma Gabizzule scaunele alea din fata is pentru gravide si aici aveau dreptate dar sa stii ca si io patesc chestii de genu asta dar mie imi place sa ma iau in gura cu cei din troleu . Cel mai bun motiv pt care nu dai scaunul este : Doamna sufar de o boala de picioare si trebuie sa stau jos . ALWAYS WORKS ! :lol: sa le vezi dupa aia pe babetele care sunt cautate de moarte cum tac din gura :o

The Wake Up Show™
monk

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati